Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
μολις το δα απο το kawasaki-bikers εχασε την ζωη του ενα παλικαρι σημερα στα μεγαρα (οχι απο τουμπα με το μοτο) βγηκε μετα απο ενα 20λεπτο δεν ξερω αν ηταν το πρωτο η δευτερο γι αυτον εκατσε στην καρεκλα κ εμεινε απο καρδια.ηταν στο dugatisti club οδηγαγε dugati ηταν μοτοσυκλετιστικος ανθρωπος ειχε τα παντα απο μηχανες!! τα θερμα μου συλλυπητήρια στην οικογενεια του ζωη σε αυτους που εμειναν πισω κ δυναμη στα παιδια που ηταν σημερα μαζι του εκει γτ θα τραβηξαν μεγαλο ζορι! τι να πω αλλο εχω μεινει δακρυσα κ ας μην ηρθα σημερα εκει ποτε ξανα τετοιο πραγμα σε κανεναν μας!!!
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
μολις το δα απο το kawasaki-bikers εχασε την ζωη του ενα παλικαρι σημερα στα μεγαρα (οχι απο τουμπα με το μοτο) βγηκε μετα απο ενα 20λεπτο δεν ξερω αν ηταν το πρωτο η δευτερο γι αυτον εκατσε στην καρεκλα κ εμεινε απο καρδια.ηταν στο dugatisti club οδηγαγε dugati ηταν μοτοσυκλετιστικος ανθρωπος ειχε τα παντα απο μηχανες!! τα θερμα μου συλλυπητήρια στην οικογενεια του ζωη σε αυτους που εμειναν πισω κ δυναμη στα παιδια που ηταν σημερα μαζι του εκει γτ θα τραβηξαν μεγαλο ζορι! τι να πω αλλο εχω μεινει δακρυσα κ ας μην ηρθα σημερα εκει ποτε ξανα τετοιο πραγμα σε κανεναν μας!!!
+1
(ΚΡΙΜΑ και Συλλυπηρια)
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
οντως ηταν ασχημη στιγμη καθως ημασταν εκει διπλα με τα παιδεια και ξαφινικα ο αν8ρωπος εκει που καθοταν σε ενα καρεκλακι το επιασε η καρδια του ανακοπη-εφραγμα κατι τετοιο εκανα 2-3 λεπτα μεχρι να τον βαλουν στο ασθενοφορο αλλα τελικα απο τη μαθαμε δεν αντεξε....ο Νασος ξερει καλυτερα... αλλα κριμα και αδικο το να πας να χαρεις κατι που αγαπας και να σου γυρισει ετσι ξαφνικα....απλα κριμα..!!
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Kριμα για τον ανθρωπο.Συλληπητηρια και κουραγιο στη οικογενεια του! Στα της ημερας ενας καταπληκτικος καιρος με καταπληκτικη παρεουλα. Απο φωτο ο Νικολας (TRE) δενει το μηχανακι μου στο τρειλερ για να μην φυγει ...που θα παει???? [img][/img] [img][/img] Παραταγμενα τα gixxerakia μας [img][/img] [img][/img] TEO46,TRE,Kydo [img][/img] O Νασος την ωρα την προετοιμασιας και προσεξτε την δευτερη φωτο!!!!! [img][/img] [img][/img] ματι ειναι Νασο!!!!!!
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
9.Η φωτογραφος μας είχε το καλύτερο δώρο στα γεννεθλια της!!!!Μία επαγγελματικη ψηφιακή!!!(Να ναι καλα ο Μακης....χααχαχαχαχ)
9.Είχαμε και ένα γρήγορο ΚΟΚΟΡΑ στα Μεγαρα!!!!!!!
10.Ο Άγγελος(AggelosK8) με το πανέμορφο Κ8 του!!!!
11.Και τελευταίο άφησα τον καλύτερο,τον μοναδικό,τον πιο γρηγορο στα μέγαρα,το πιο εκπληκτικο παιδι του Forum,αυτός που μας κρατούσε σε αγωνία για να δούμε το μηχανάκι του.....Δεν ειναι άλλος απο τον ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (TRE) Απλά απολαύστε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
9.Η φωτογραφος μας είχε το καλύτερο δώρο στα γεννεθλια της!!!!Μία επαγγελματικη ψηφιακή!!!(Να ναι καλα ο Μακης....χααχαχαχαχ)
9.Είχαμε και ένα γρήγορο ΚΟΚΟΡΑ στα Μεγαρα!!!!!!!
10.Ο Άγγελος(AggelosK8) με το πανέμορφο Κ8 του!!!!
11.Και τελευταίο άφησα τον καλύτερο,τον μοναδικό,τον πιο γρηγορο στα μέγαρα,το πιο εκπληκτικο παιδι του Forum,αυτός που μας κρατούσε σε αγωνία για να δούμε το μηχανάκι του.....Δεν ειναι άλλος απο τον ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (TRE) Απλά απολαύστε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
A, teo δικες σου ηταν αυτες οι κουκλες? Να σου ζησουν!!!
Καλα ωντος η τελευταια με το κτηνος, ολα τα ευρα.
Καλα ητανε, αν εξερεσεις 2 high που γλιτωσα... Παντος απο το 1.20-22 σημερα πηγα στο καταπληκτικο 1.15 εχουμε πολυ δουλεια ακομα, αλλα δεν με χαλαει γιατι το ευχαριστιεμαι. Μονο που πρεπει να γινω λιγο ποιο πρωινος τυπος μου φαινετε...
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
λοιπον η μερα ηταν παρα πολυ καλη , η παρεα σουπερ , και η οργανωση σχεδον τελεια απο πλευρα μας....
εγω μπηκα στο πρωτο εικοσαλεπτα , αλλα ειχα μια ταση γενικα να εχω στενες επαφες με τα κερμπ...
αποτελεσμα ηταν καποια στιγμη πεφτοντας για της 5 .... να παταω στην ασφαλτο... κοπικε ο μασπιες μου......
μια βολτα αθηνα ... περιστερι (δεν ηταν εκει οι μαμα μασπιεδες) ........ πετροπολη ( μετα απο πολυ ψαξιμο τους βρηκα) .... και βουρ πισω...... καλα τι τραβηξε το μοτο του τεο σε αυτο το δρομολογιο....δεν το λεμε πουθενα γιατι θα μας Γ@#$%^&*
βρηκα τα παιδια να εχουν λυσει το μασπιε απο πανω ( ) οποτε εβαλα τον μαμα και ολα οκ....( ενας gilles kaiενας μαμα )
βεβαια εκεινη την στιγμη εμαθα οτι πηραν πριν λιγο εναν ανθρωπο με εφραγμα απο την διπλανη παρεα και μετα απο κανα μισαωρο μας ειπαν οτι πεθανε ηταν η πολυ ασχημη στιγμη της ημερας και η ψυχολογια ολονων μας επιασε πατο......
μετα μπηκα και τελειωσα το TD moy αλλα παλι ειχα θεμα με τα κερμπ και εξυσα λιγο και τα μαμα μασπιε.....
αντε και στο επομενο λοιπον
Υ.Σ σε λιγο θα βαλω βιντεακι με την στιγμη που εσπασε ο μασπιες μου και ενα με τον γιωργο (oikopedofago) που γυρναγαμε μερικους γυρους μαζι..
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :