| shift light | |
|
+10asteri Kydo fox blade 750 valantisgsxr stavrosrodo DENNIS pissaman κολτρέϊν Silverhawk 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 17:01 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 20:09 | |
| λες για τους 3 χάρτες ΑΒC;;; φίλε μου καλύτερα να το στρώσεις με την κανονική ιπποδύναμη της μηχανής(δηλαδή το Α)...εγώ έτσι έκανα στο ίδιο μηχανάκι το Β και το C δεν τους έχω χρησιμοποίηση ΠΟΤΕ!!!!!! | |
|
| |
pissaman Normal gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Εκεί... Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 91 Αγωνιζόμενος : Αγίου και εγώ σαν τον Kostagym Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 20:24 | |
| Προφανώς εννοεί το λαμπάκι της αλλαγής ταχυτήτων. Αυτό που ανάβει πάνω από κάποιες στροφές. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 20:25 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 21:17 | |
| αν εχεις το service manual εχω την εντυπωση οτι το γραφει αρκετα αναλυτικα.απλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχεις το σβηστηρι στη θεση οn απο κει και μετα με το ενα κουμπι προχωρας και με το αλλο ρυθμιζεις.χρειαζονται και λιγες ακυρες προασπαθειες μεχρι να το βρεις. | |
|
| |
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 21 Φεβ 2009, 23:14 | |
| γινεται με τον τροπο που σου ειπε ο φιλος gixxersak,εμενα και στο κ7 και στο κ8 που εχω τωρα ετσι γινεται παντως. | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 22 Φεβ 2009, 09:40 | |
| | |
|
| |
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 22 Φεβ 2009, 12:08 | |
| Οκ.Το βρηκα,απλα μπορει να αναβει μετα τις 8 χιλιαδες.Ηθελα τωρα για το στρωσιμο να το εχω αλλα μαλλον θα το δουλεψω στις ψηλες τελικα. Thanks σε ολους... | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 16:44 | |
| ρε παιδια εμενα δεν μου δουλευει μου ειπαν οτι δεν ειναι ενεργο!!! πως το βαζεις εντος???????δεν εχω manual | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 17:03 | |
| Καθώς έχεις σβηστό το μηχανάκι σου πατάς τα 2 κουμπακια ταυτοχρονα που έχουν τα οργανα σου δηλαδή Adjust και Set τα κρατάς για 5 δευτερα και γυρνάς το κλειδί σου.Και βρίσκεσαι στο μενού που ενεργοποιεις το Shift Light | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 17:09 | |
| - Kydo έγραψε:
- Καθώς έχεις σβηστό το μηχανάκι σου πατάς τα 2 κουμπακια ταυτοχρονα που έχουν τα οργανα σου δηλαδή Adjust και Set τα κρατάς για 5 δευτερα και γυρνάς το κλειδί σου.Και βρίσκεσαι στο μενού που ενεργοποιεις το Shift Light
θα χρειαστει καποια ρυθμησει η ειναι κομπλε????? | |
|
| |
asteri Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 18:16 | |
| Λοιπον για να ενεργοποιησεις το shift light κανεις τα εξης:πατας κρατημενο το κουμπι που βρισκεται αριστερα κατω και ανοιγεις το διακοπτη χωρις να βαλεις μπροστα.Μετα με το κουμπι ADJ(πανω αριστερα)επιλεγεις αν θες να ειναι αναμμενο,να αναβοσβυνει η να ειναι κλειστο.Αν επιλεξεις να αναβει η να αναβοσβυνει θα εμφανιστει κατω απο την ενδειξη της σχεσης ενα συμβολο(στροφων κινητηρα).Μετα(αν καταλαβα καλα)πατας το κατω αριστερα.Για να επιλεξεις σε ποιες στροφες θα σου αναβει το λαμπακι πατας πρωτα το κατω αριστερα και μετα το ADJ.Η βελονα θα παει σε καποιες στροφες και θα μεινη εκει.Μπορεις να ρυθμισεις το που θα σου αναβει με το ADJ.Εμενα πηγε στις 11.000 και το πηγα στις 13.000.Εκανα καλα? | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 18:34 | |
| ολα οκ αλλα το θεμα ειναι που ειναι το σωστο σε ποιες στροφες μη κανουμε καμια μαλακια λεω εγω τωρα!!!! | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:48 | |
| - fox έγραψε:
- ολα οκ αλλα το θεμα ειναι που ειναι το σωστο σε ποιες στροφες μη κανουμε καμια μαλακια λεω εγω τωρα!!!!
οπου θελεις εσυ το βαζεις δεν εχεις προβλιμα.εκτος και αν το διναμομετρισεις και δεις που κρεμαει οποτε κανονιζεις εκει την αλαγει και δεν σπας αδικα το μοτερ.. καλα το ειπα το πιμα παιδια? | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: shift light Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:50 | |
| | |
|
| |
R evolution Normal gixxer
Όνομα: : Τασος Τόπος : πορτο ραφτη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 113 Hμερομηνία εγγραφής : 19/07/2009
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 20 Δεκ 2009, 00:43 | |
| μια ερωτηση το συμβολακι που βγαινει μενει παντα ανοιχτο ετσι ??? (χαζη η ερωτηση μου αλλα να μου φυγει η απορια 8ελω βασικα) ..... στις 13000 για μαμα μηχανακι , νομιζω οτι ειναι το ιδανικο , οι ειδικοι βεβαια απο εδω ας δωσουν καλυτερα τα φωτα τους ..... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 20 Δεκ 2009, 18:58 | |
| Ενταξυ δεν ειμαι ειδικος αλλα η λογικη λεει οτι αλλαζουμε ταχυτητα λιγο μετα το κρεμασμα για να πεσει η επομενη λιγο πριν την μεγιστη ιπποδυναμη. Στο δικο μου το εχω ρυθμισει στις 12500 στρ μιας και το "κρεμασμα" ερχετε στις 12000.
Οταν ειναι ενεργοποιημενο το shift light θα πρεπει να ειναι αναμενη η ενδειξη στο καντραν. Το συμβολο ειναι ενας κεραυνος μεσα σ εναν κυκλο. Αν δεν φαινετε αυτο το συμβολο τοτε δεν θα σου αναψει το λαμπακι και σημαινει οτι η λειτουργια ειναι απενεργοποιημενη. | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 20 Δεκ 2009, 19:11 | |
| παιδια μια αλλη λυση ειναι να δειτε βιντεακια στο youtube υπαρχουνε και αρκετα μαλιστα για shiftlight μια εικονα χιλιες λεξεις!!! | |
|
| |
R evolution Normal gixxer
Όνομα: : Τασος Τόπος : πορτο ραφτη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 113 Hμερομηνία εγγραφής : 19/07/2009
| Θέμα: Απ: shift light Κυρ 20 Δεκ 2009, 19:17 | |
| - asteri έγραψε:
- Λοιπον για να ενεργοποιησεις το shift light κανεις τα εξης:πατας κρατημενο το κουμπι που βρισκεται αριστερα κατω και ανοιγεις το διακοπτη χωρις να βαλεις μπροστα.Μετα με το κουμπι ADJ(πανω αριστερα)επιλεγεις αν θες να ειναι αναμμενο,να αναβοσβυνει η να ειναι κλειστο.Αν επιλεξεις να αναβει η να αναβοσβυνει θα εμφανιστει κατω απο την ενδειξη της σχεσης ενα συμβολο(στροφων κινητηρα).Μετα(αν καταλαβα καλα)πατας το κατω αριστερα.Για να επιλεξεις σε ποιες στροφες θα σου αναβει το λαμπακι πατας πρωτα το κατω αριστερα και μετα το ADJ.Η βελονα θα παει σε καποιες στροφες και θα μεινη εκει.Μπορεις να ρυθμισεις το που θα σου αναβει με το ADJ.Εμενα πηγε στις 11.000 και το πηγα στις 13.000.Εκανα καλα?
ακολουθησα τα βηματα οπως τα λεει το παιδι και το ενεργοποιησα κομπλε ..... ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι πολυ ευκολο .... στο δικο μου πηγαν αυτοματα οι στροφες στις 13000 και εκει το αφησα .... | |
|
| |
fox Normal gixxer
| Θέμα: Απ: shift light Δευ 21 Δεκ 2009, 09:24 | |
| - R evolution έγραψε:
- asteri έγραψε:
- Λοιπον για να ενεργοποιησεις το shift light κανεις τα εξης:πατας κρατημενο το κουμπι που βρισκεται αριστερα κατω και ανοιγεις το διακοπτη χωρις να βαλεις μπροστα.Μετα με το κουμπι ADJ(πανω αριστερα)επιλεγεις αν θες να ειναι αναμμενο,να αναβοσβυνει η να ειναι κλειστο.Αν επιλεξεις να αναβει η να αναβοσβυνει θα εμφανιστει κατω απο την ενδειξη της σχεσης ενα συμβολο(στροφων κινητηρα).Μετα(αν καταλαβα καλα)πατας το κατω αριστερα.Για να επιλεξεις σε ποιες στροφες θα σου αναβει το λαμπακι πατας πρωτα το κατω αριστερα και μετα το ADJ.Η βελονα θα παει σε καποιες στροφες και θα μεινη εκει.Μπορεις να ρυθμισεις το που θα σου αναβει με το ADJ.Εμενα πηγε στις 11.000 και το πηγα στις 13.000.Εκανα καλα?
ακολουθησα τα βηματα οπως τα λεει το παιδι και το ενεργοποιησα κομπλε ..... ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι πολυ ευκολο .... στο δικο μου πηγαν αυτοματα οι στροφες στις 13000 και εκει το αφησα .... ok το εφτιαξα και εγω!!!! ευχαριστουμε φιλος!!!! | |
|
| |
| shift light | |
|