| Shoei X-spirit II | |
|
+11Barberis Leroy Miou gat0s gousios papagym lotinia dimdoc STELIOS gianni Ksaplas 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 12:01 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
- Η helmetexress δεν πρεπει να στελνει Ελλαδα.Εχει αγορασει κανεις?
Αλεξη στελνουν και Ελλαδα αλλα το θεμα με τα τελωνεια εχει σφιξει πολυ .. Οι δασμοι ειναι αναποφεκτοι πλεον! χρηστο αν ζητησεις απο το πωλητη να στο στειλει και καλα σαν ''δωρο'' δεν γλυτωνεις τους δασμους και τι τελωνειο?? και ενα αλλο που ειχα διαβασει οτι αν το στειλεις με απλο ταχυδρομειο το δεμα δεν περναει απο τελωνειο και ετσι γλυτωνεις δασμους. τωρα αυτο δεν ξερω αν ισχυει.εγω παντως δεν τ εχω δοκιμασει. οποιος ξερει κανενα τροπο για να γλυτωνουμε αυτο το νταβατζλικι ας μας πει. | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 12:53 | |
| Όσον αφορά απο αμερική,ζητάς να στο στείλουν ΜΟΝΟ με USPS που είναι τα αμερικάνικα ταχυδρομεία και λες όπως είπες στον πωλητη είτε να γραψει δωρο,είτε να βαλει ενα συμβολικο ποσο πχ 10$-15$,τωρα απο αγγλια δεν ξέρω τι παιζει..
Παντως εγω παιδες φοβαμαι να διακυνδινεύσω να παρω κατι που κοστίζει 350+ευρω απέξω και πόσο μαλλον όταν μιλαμε για κράνος που μπορει να υσχείουν αλλες προδιαγραφες,μεγεθη κτλ. | |
|
| |
Ksaplas Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Τόπος : Ιωάννινα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 13:32 | |
| - Barberis έγραψε:
Παντως εγω παιδες φοβαμαι να διακυνδινεύσω να παρω κατι που κοστίζει 350+ευρω απέξω και πόσο μαλλον όταν μιλαμε για κράνος που μπορει να υσχείουν αλλες προδιαγραφες,μεγεθη κτλ. Αγγλια τα ιδια θα ειναι με ελλαδα λογικα.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 15:08 | |
| - Barberis έγραψε:
- Όσον αφορά απο αμερική,ζητάς να στο στείλουν ΜΟΝΟ με USPS που είναι τα αμερικάνικα ταχυδρομεία και λες όπως είπες στον πωλητη είτε να γραψει δωρο,είτε να βαλει ενα συμβολικο ποσο πχ 10$-15$,τωρα απο αγγλια δεν ξέρω τι παιζει..
Παντως εγω παιδες φοβαμαι να διακυνδινεύσω να παρω κατι που κοστίζει 350+ευρω απέξω και πόσο μαλλον όταν μιλαμε για κράνος που μπορει να υσχείουν αλλες προδιαγραφες,μεγεθη κτλ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε: Hamamatsu έγραψε: Η helmetexress δεν πρεπει να στελνει Ελλαδα.Εχει αγορασει κανεις? Αλεξη στελνουν και Ελλαδα αλλα το θεμα με τα τελωνεια εχει σφιξει πολυ .. Οι δασμοι ειναι αναποφεκτοι πλεον! χρηστο αν ζητησεις απο το πωλητη να στο στειλει και καλα σαν ''δωρο'' δεν γλυτωνεις τους δασμους και τι τελωνειο?? και ενα αλλο που ειχα διαβασει οτι αν το στειλεις με απλο ταχυδρομειο το δεμα δεν περναει απο τελωνειο και ετσι γλυτωνεις δασμους. τωρα αυτο δεν ξερω αν ισχυει.εγω παντως δεν τ εχω δοκιμασει. οποιος ξερει κανενα τροπο για να γλυτωνουμε αυτο το νταβατζλικι ας μας πει. παιδια ποτε μα ποτε δεν ζηταμε να μας στειλουν με ups μονο με usps οπως σωστα ειπε ο φιλος ειναι τα κρατικα ταχυδρομια σαν τα ελτα τα δικα μας(μονο που δουλευουν σωστα...) το ζηταμε να σημειωθει σαν δωρο(gift) αλλα δεν το κανουν ολα τα μαγαζια(ακομα κανενας δεν μου εχει αρνηθει αλλα ξερω πως δεν το κανουν ολοι) αμα σταλει με κουριερ (ups-feedex-dhl κτλ)την κατσατε την βαρκα....99.9% θα περασει απο τελωνειο και θα σας ζχτησουν λεφτα...με το κανονικο ταχθδρομιο παλι περναει τελωνειο αλλα σας ζητανε 3 ε ανεξαρτητα απο μεγεθος-βαρος .πριν 2 εβδομαδες εφερα μανετες για μερικους φιλους ... μου τις εφεραν στο μαγαζι που δουλευω τα ελτα και πληρωσα 3ε για το τελωνιο... 1 μηνα πριν εφερα απο αμερικη εξατμηση και 1 καλωδιωση και ηρθανε χωρις κανενα προβλημα με 3 ε χρεωση η καθε κουτα... απο αγγλια μιας και ειναι στην ευρωπη και δεν εχουμε συνορα δεν υπαρχουν και τελωνεια (ουτε καν τα 3 ε) καποιος γνωστος μου του ετυχε στο παρελθον να φερει πραγματα απο αμερικη με usps και αυτος αλλα ετυχε και του ζητησαν λεφτα(δεν θυμοταν αν ειχε ζητησει να σημειωθει σαν δωρο) επισης στην αγγλια παιδια δεν εχουν καθολου φπα στα κρανοι και γλυτωνουν λεφτα και απο εκει... ελπιζω να βοηθησα | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 15:51 | |
| Παιδια επειδη δουλευω σε courier που εχει να κανει μονο (σχεδον) με εξωτερικο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ερχεται απο τριτη χωρα (μη-Ε.Ο.Κ) Περναει παντα τελωνειο. Το αν γραψεις ''GIFT'' η οχι δεν ειναι η κυρια αιτια για το αμ θα πληρωσεις δασμους η οχι. Ειναι καθαρα θεμα εκτελωνιστη! Σιγουρα βοηθαει το να στο στελνουν σαν ''ΔΩΡΟ'' αλλα ΟΛΑ μα ΟΛΑ περναν τελωνειο και σκαναρονται. Ειναι κατα 70% θεμα τυχης. Απο κει καπερα το ρισκο ειναι του καθενος!
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 16:56 | |
| Ναι, αυτο ισχυει για τις εταιριες. Με το κρατικο ταχυδρομειο και με την EMS δεν παιζει θεμα 99.9% | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 19:17 | |
| εχω ψωνισει για εμενα και για φιλους μου πανω απο 5000ε σε μικροπαπαριες στο ιντερνετ (το πιο ακριβο ηταν περιπου 500ε) παντα με ems kai ups ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 19:48 | |
| Οσες φορες μου εστειλαν με usps απο αμερικα πληρωσα 3 ευρω. 2 φορες μου εστειλαν με dhl και ενω περιμενα να με σκισουν δεν πληρωσα ουτε τα 3 ευρω.. | |
|
| |
Ksaplas Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Τόπος : Ιωάννινα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Παρ 26 Νοε 2010, 21:03 | |
| Ειμαστε οκ απο θεμα αποστολης ,αλλα απο θεμα νουμερου ειπανε καποιοι οτι ειναι τελειως διαφορετικα στην Αμερικη!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Shoei X-spirit II Σαβ 27 Νοε 2010, 01:59 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- Οσες φορες μου εστειλαν με usps απο αμερικα πληρωσα 3 ευρω.
2 φορες μου εστειλαν με dhl και ενω περιμενα να με σκισουν δεν πληρωσα ουτε τα 3 ευρω.. Αλαξαν ολα πλεον... Ακου τι σε λεω | |
|
| |
| Shoei X-spirit II | |
|