Greek GSX-R forum
τρακαρα την τριτη... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
τρακαρα την τριτη... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

τρακαρα την τριτη... Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
τρακαρα την τριτη... Poll_l10τρακαρα την τριτη... Poll_c10τρακαρα την τριτη... Poll_r10 
JIMK7
τρακαρα την τριτη... Poll_l10τρακαρα την τριτη... Poll_c10τρακαρα την τριτη... Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

τρακαρα την τριτη...

Πήγαινε κάτω 
+23
valentino46
κολτρέϊν
karagio
Κωσταςηρακλειο
Sotoner
spastos
panosk8
georgeIII
Transporter
bell
Ksaplas
Kydo
Miou
kontos 750
Barberis
mike
totoulis
valentinosgsxr
AggelosK8
nasos-v
Leroy
tati
myrmidon1986
27 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
myrmidon1986
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Γαία!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010

τρακαρα την τριτη... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 09:19

την τριτη το βραδυ κατεβενα την συγκρου και εκει που ημουν στην 2η απο αριστερα λοριδα αυτος που ηταν αριστερα μου επειδη ειχε γινει κατι μπροστα απλα μπηκε στην λοριδα μου...εγω φρεναρα αλλα δεν......με βρηκε με το πισω δεξι του φαναρι στο τιμονι και στο πλαι......οποτε ξερετε...ξαπλα εγω στην συγκρου....

αυτος εκανε τον αγιο και μου ελεγε οτι θες και οτι θες .τωρα κανει τον κινεζο και λεει οτι εγω φταιω αφου επεσα πισω του.....
ηρθε η αστυνομια και τα κατεγραψε ολα...
και εγω πηγα στο νοσοκομειο που τελικα ειχα κοψει εναν τενοντα στο δαχτιλο του χεριου.....

ξερει κανεις τι κανουμε τωρα;;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tati
Adv. gixxer
Adv. gixxer
tati

Θηλυκό Όνομα: : ΤΑΝΙΑ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 507
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 09:25

δε ξέρω τις διαδικασίες να σου πω με ακρίβεια, σίγουρα ξέρουν εδω τα παιδιά, αλλά γρήγορη ανάρρωση για το χέρι, ειναι αρκετά επώδυνο να κόβεται τένοντας και ελπίζω και το μοτόρι να μην επαθε πολλά Crying or Very sad

δήλωση σου έκανε εκείνη τη στιγμή?
ασφαλισμένοι και οι δύο?
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 09:34

Κατα αρχην περαστικα και αγυριστα να ειναι και ολα τα αλλα φτιαχνονται Βασιλη.

Να πας να κανεις αρνητηκη δηλωση και τον παρεις τηλεφωνο. Θα του πεις ομορφα και ωραια, οτι εισαι διατεθημενος να το φτασεις στα ακρα, αν δεν αποφασισει να κανει απλα μια θετικη δηλωση και να σε αποζημιωση η ασφαλεια του. Ξερει οτι φτεει το ζωο και κανει τον αλεκο.

https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 09:39

Leroy έγραψε:
Κατα αρχην περαστικα και αγυριστα να ειναι και ολα τα αλλα φτιαχνονται Βασιλη.

Να πας να κανεις αρνητηκη δηλωση και τον παρεις τηλεφωνο. Θα του πεις ομορφα και ωραια, οτι εισαι διατεθημενος να το φτασεις στα ακρα, αν δεν αποφασισει να κανει απλα μια θετικη δηλωση και να σε αποζημιωση η ασφαλεια του. Ξερει οτι φτεει το ζωο και κανει τον αλεκο.

+10000

περαστικα και σιδερένιος και απο μενα...
http://www.gixxer.gr
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 10:12

Περαστικα κι'απο εμενα!
Οσο αναφορα το συμβαν θα συμβουλευτεις τον ασφαλιστη σου και κατοπιν αν
δεν βρεθει καμια λυση το νομικο τμημα της ασφαλιστικης ή εναν εκτος αυτης!
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 11:24

Αφου καλεσατε την τροχαια και κατεγραψε το συμβαν οπως το λες τοτε δεν θα χεις προβλημα και θα αποζημιωθεις απο την ασφαλεια του (ή και την δικη σου, αν κανουνε φιλικο διακανονισμο). Εσυ πρεπει να τον πιεσεις να παει να κανει δηλωση αφου ετσι κι αλλιως δεν εχει τιποτα να χασει.

Ο τενοντας απο την αλλη δεν ειναι απλη ζημια. Περαστικα σου και φροντισε καλα το χερι σου κι ολα τ αλλα θα παρουν τον δρομο τους.
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 11:37

βασιλη περαστικα και απο εμενα φιλε!!!!
σε πρωτη φαση κοιτα την υγεια σου να γινει καλα το χερι......αλλα μην αφησεις και τον μ@λ@κ@ κυνηγατον και να εισαι σιγουρος θα πληρω8εις και με το παραπανω!!!!
περαστικα και αγυριστα!!!!!
http://www.kord.gr
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 11:56

περαστικα κ απο μενα κ ελπειζω να βρεις ακρη
Barberis
Normal gixxer
Normal gixxer
Barberis

Άντρας Όνομα: : BilltheBarber
Αριθμός μηνυμάτων : 118
Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 12:06

Καταρχήν περαστικά σου και σιδερένιος.

valentinosgsxr έγραψε:
Αφου καλεσατε την τροχαια και κατεγραψε το συμβαν οπως το λες τοτε δεν θα χεις προβλημα και θα αποζημιωθεις απο την ασφαλεια του (ή και την δικη σου, αν κανουνε φιλικο διακανονισμο).

Όπως ακριβως τα λέει ο Vale είναι, απο την ώρα που η τροχαια κατέγραψε το συμβαν με στοιχεία υπέρ σου και υπαίτιο του ατυχήματος αυτόν μη φοβάσαι τίποτα και ποτε να μη το δεχτει, θα αποζημιωθείς κανονικότατα και με τόκο απο δικαστήρια επι δικαστηρίων αυτεπάγγελτα απο τροχαια(εφόσον υπάρχει τραυματισμός) και την ασφαλιστηκή σου...... μεχρι να το δεχτει. hallo
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 12:26

περαστικα!!!!!!!!!!!!!εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα τα φτιαχνεις!!!!!!!!!!!!!ετσι παρ`ολιγο να την πατησω και εγω με καποιον "γνωστο"μου!!!!!!!!!!!!!δεν φτανει που με χτυπησε απο πισω και με εριξε ο mal@kies και ασχετος οδηγος το νουμερο,στην αρχη μου ελεγε ολα ο.κ. και θα πληρωνε .μετα ομως οπως ολα τα λαμογια το ξανασκεφτηκε και μου ελεγε π....ες!!!!!!!!!!παρτον με το καλο τον βλακα που σε εριξε μην μπλεξεις με δικαστηρια.η τροχαια τι ειπε?????δηλωσες τραυματισμο?????
myrmidon1986
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Γαία!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 14:33

kontos 750 έγραψε:
περαστικα!!!!!!!!!!!!!εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα τα φτιαχνεις!!!!!!!!!!!!!ετσι παρ`ολιγο να την πατησω και εγω με καποιον "γνωστο"μου!!!!!!!!!!!!!δεν φτανει που με χτυπησε απο πισω και με εριξε ο mal@kies και ασχετος οδηγος το νουμερο,στην αρχη μου ελεγε ολα ο.κ. και θα πληρωνε .μετα ομως οπως ολα τα λαμογια το ξανασκεφτηκε και μου ελεγε π....ες!!!!!!!!!!παρτον με το καλο τον βλακα που σε εριξε μην μπλεξεις με δικαστηρια.η τροχαια τι ειπε?????δηλωσες τραυματισμο?????

περιμενω να με καλεσουν στην τροχαια για καταθεση γιατι εγω πηγα στο νοσοκομειο.....
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 14:39

περαστικα αδερφε και καλα ξεμπερδεματα με το χερι και μετα με το μηχανακι.οταν ηρθε η τροχαιακαι κατεγραψε τα στοιχεια σας εγραωε και τις πορειες σας σιγουρα...απο αυτο και μονο μπορουν να βγαλουν το πορισμα που θα τους παρει καιρο να το ξερεις.επισης η συγγρου εχει καμερες ρε φιλε...πολλες...
μιλα βεβαια με το τυπο που σε χτυπησε και αν ακομα κανει τον κινεζο και σου λεει π@π@ριες παρε τα χαρτια απο το νοσοκομειο και πηγενε στους μπατσους και ζητα την διωξη του του αλητη.(αλλο το αστικο και αλλο το ποινικο)
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

Άντρας Όνομα: : Μιχάλης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 15:13

Περαστικα και σιδερένιος και απο μενα!!
Ksaplas
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Στέλιος
Τόπος : Ιωάννινα
Αριθμός μηνυμάτων : 90
Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 15:18

Περαστικα!Να γινει καλα το χερι σου και μετα θα φτιαξεις το εργαλειο και ολα θα ειναι μια χαρα!!!!
bell
Jr.gixxer

Όνομα: : μανος
Τόπος : κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 36
Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 15:53

περαστικά φίλε
ζήτα από την αστυνομία την ποινική του δίωξη για τις σωματικές βλάβες που σου προξένησε
Transporter
Normal gixxer
Normal gixxer
Transporter

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 94
Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 17:35

Περαστικα και σιδερενιος!!!!
georgeIII
Normal gixxer
Normal gixxer
georgeIII

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 233
Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 18:08

περαστικα!!! Εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα γινονται...
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 18:21

περαστικα σου φιλε κ ποτε ξανα τετοια.. καλη αναρρωση
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 19:23

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ. ΤΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΛΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΗΡΕΜΩ ΤΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 19:24

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ. ΤΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΛΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΗΡΕΜΩ ΤΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 20:08

sos
Sotoner
Full gixxer
Full gixxer
Sotoner

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα)
Αριθμός μηνυμάτων : 891
Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 20:14

Αν είναι αρνητικός και σου λέει παπαριές κάντου μήνυση!!!Μάζεψε χαρτιά απο το νοσοκομείο και φυσιοθεραπευτές με βελτιωμένες τροφές λόγω αποθεραπείας κτλ...Επίσης αν είναι τόσο mal@kies μπορείς να πάς σε έναν ψυχολόγο να σου δώσει και καλά χαρτί για ψυχικές βλάβες,φοβείες κτλ..Δηλαδή σωματικές+ηθικές βλάβες..Γδάρτον τελείως!!!!Άν ήσουν εσύ στη θέση του και χτυπούσες το παιδί του θα σε κυνηγούσε μέχρι αηδίας!!!!

Είχα και γω δικαστήριο με το αυτοκίνητο με σωματικές βλάβες στην μάνα μου και συντρηπτικό κάταγμα ώμου και τα πέρασα αυτά με τα δικαστήρια..3 χρόνια περίπου..αλλα κοντά στα 60.000ευρώ..

Ότι και να κάνεις καλή ανάρρωση φίλε μου!!!!!!
https://www.facebook.com/SotosTattoos/media_set?set=a.4632994185
Κωσταςηρακλειο
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : kostas
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 563
Αγωνιζόμενος : oxi pia
Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 20:29

περαστικά φίλε και από εμένα...Λοιπον απο την πειρα μου σου λεω οτι θα πληρωθεις αν τα στοιχεια ειναι υπερ σου,θα τον υποχρεώσουν να υπογραψη η ασφαλιστική του...
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠεμ 25 Νοε 2010, 21:16

να ζητησεις στην καταθεση σου διωξη για σωματικες βλαβες!!!!!!!!!!!αν τα βρειτε μπορεις να την αποσηρεις αν θελεις!!!!!!!!!!!!!!!!!να ρωτησεις στην τροχαια για το σχεδιαγραμμα που κανουν.
karagio
Normal gixxer
Normal gixxer
karagio

Άντρας Όνομα: : chris
Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τρακαρα την τριτη...   τρακαρα την τριτη... EmptyΠαρ 26 Νοε 2010, 10:00

κατ αρχην περαστικα.Βασικα τον εχεις στο χερι. Δωσε καταθεση στην τροχαια, παρε πιστοποιητικο απο το νοσοκομειο δωστο στην τροχαια και επιδιωξε οχι μονο αποζιμιωση για την μηχανη αλλα και για το χερι σου, το κρανος, το μπουφαν γενικοτερα ο.τι χαλασε. Αντε και αν με το καλο παρεις τα φραγκακια ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.. βεβαια μιλησε πρωτα με τον ασφαλιστη σου(κοιτα να ειναι εμπιστος και να μην βαριεται να δουλεψει) Παντως για μενα κοιτα να του παρεις λεφτακια για σωματικες βλαβες.... Ελπιζω να βοηθησα

τρακαρα την τριτη...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ
» TEAM65 TRACK DAY - ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com