Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΟΠΟΣΤ.. Τρι 31 Αυγ 2021, 00:02
Καλημέρα παλιοφιλοι. Μου λείψατε.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΟΠΟΣΤ.. Πεμ 02 Σεπ 2021, 18:24
Που εχεις χαθει τοσο καιρο ρε κωστη? οπως βλεπεις εχει ερημωσει το φορουμ. ολοι το εχουν ριξει στο φβ ισως να ειναι καλυτερα δλδ γιατι ολο ρωτανε και εκει για τα λαδια ολη την ωρα ...
Αρέσει στον χρήστη Thodoros1369
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΟΠΟΣΤ.. Πεμ 02 Σεπ 2021, 23:22
Με έφαγε η μετάθεση της Καβάλας. Ευτυχώς δεν έχω φβ. Και έχω καταντήσει να γυρίζω με ένα honda wave