Greek GSX-R forum
KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_l10KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_c10KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_l10KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_c10KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..

Πήγαινε κάτω 
+26
theatiss
Leroy
Lefis GSXR
ktm_21
stavrosrodo
none
kouzinas
valentinosgsxr
GIXXERAKIAS
lakisman46
Miou
Barberis
JIMK7
nasos-v
AggelosK8
gat0s
kostaskr6
Sotos27
panosk8
kontos 750
teo46
κολτρέϊν
Hamamatsu
maikstain
ripseventh
alfa156
30 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 16:30

kalowhrthes Καλοριζικο,,καλοταξιδο !!!! Ριξε και καμια φωτο να το δουμε αμα θελεις! oraios souza
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
none
Jr.gixxer
none

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Hμερομηνία εγγραφής : 31/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 17:15

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος souza
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 18:15

kalowhrthes στο gixxer
και παντα ορθιος....... souza
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 18:17

Φίλε μεγειά το εργαλειο και παντα όρθιος και μένα η μεταβασή μου ήταν απο ενα R1 04 σε ένα κ8 μαυράκι το οποίο και έχω ερωτευτεί και δεν το αλλάζω με τιποτα! Very Happy
Lefis GSXR
Normal gixxer
Normal gixxer
Lefis GSXR

Άντρας Όνομα: : ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Τόπος : ΒΟΛΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 51
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 19:20

kalowhrthes και καλοριζικο το gixxer
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 19:58

kalowhrthes και καλοριζικο το νεο εργαλειο!
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 03 Δεκ 2010, 22:00

Hamamatsu έγραψε:
alfa156 έγραψε:
αμα θελουμε να ειμαστε Open mind και να μην κολαμε σε μαρκες αφου δεν ειμαστε και μετοχοι φυσικα καποιας μαρκας συγκεκριμενης,και να επιλεγουμε το καλυτερο καθε φορα για εμας...και ευτυχως-δυστηχως το σουτζουκι φαινεται απο πλευρας χαρακτηριστηκων καλυτερο μηχανακι απο το αντιστοιχο ρ1 του 08..
Εμενα ο αδερφος μου εχει το r1 07 και εχουμε σχετικη κοντρα,αλλα κατα βαθος ξερει την αληθειακαι δεν την παραδεχεται fafoutis
fafoutis fafoutis Κ μενα τρεις κολητοι μου εχουν ζχ10 08+και του ραβω κανανονικοτατα με το κ5 fuck (απο γκαζι ενοω)γιατι κ το καβα καλα στριβει κ πλεον το εχουν καταλαβει πολυ καλα κ πανε για aftokt . win
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 04 Δεκ 2010, 08:00

ripseventh έγραψε:
Κ μενα τρεις κολητοι μου εχουν ζχ10 08+και του ραβω κανανονικοτατα με το κ5 fuck (απο γκαζι ενοω)γιατι κ το καβα καλα στριβει κ πλεον το εχουν καταλαβει πολυ καλα κ πανε για aftokt . win

Zx10 08 δν χανει απο Κ5 με τπτ εκτος κ αν εχεις κανα τερας βελτιωσης
PORDALAS69
Normal gixxer
Normal gixxer
PORDALAS69

Άντρας Όνομα: : ΤΑΣΟΣ
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 04 Δεκ 2010, 12:49

theatiss έγραψε:
ripseventh έγραψε:
Κ μενα τρεις κολητοι μου εχουν ζχ10 08+και του ραβω κανανονικοτατα με το κ5 fuck (απο γκαζι ενοω)γιατι κ το καβα καλα στριβει κ πλεον το εχουν καταλαβει πολυ καλα κ πανε για aftokt . win

πω πω βρε ''παιδιά''...έτσι όπως τα λέτε ,μου θυμήσατε τις παλιές κόντρες ( το ΧΤ του αγιασμένου με το RD125 του LOGO δέλτα -γέφυρα)χαχαχαχα (γειά σου φίλε μου Λουκά ) Wink
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 05 Δεκ 2010, 00:22

theatiss έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Καλα φιλε μου kawasaki δεν εχεις τι θα μας πεις αλα τες πα δεν θελω να μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης μαζι σου.Σου μιλαω γ μηχανακια stock παντα κ επειδη εχουμε στην παρεα τρια απο δαυτα το κ5 δεν το περνανε με την καμια και ειδικα αν ανοιξουμε απο χαμηλα τρωνε 2 μηχανακια στα 800μ.μηπως θες κ φωτο?
x4m3n0s
Normal gixxer
Normal gixxer
x4m3n0s

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Αριθμός μηνυμάτων : 210
Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 01:22

kalowhrthes στο gixxer
και παντα ορθιος!!!!!

theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 07:07

ripseventh έγραψε:
theatiss έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Καλα φιλε μου kawasaki δεν εχεις τι θα μας πεις αλα τες πα δεν θελω να μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης μαζι σου.Σου μιλαω γ μηχανακια stock παντα κ επειδη εχουμε στην παρεα τρια απο δαυτα το κ5 δεν το περνανε με την καμια και ειδικα αν ανοιξουμε απο χαμηλα τρωνε 2 μηχανακια στα 800μ.μηπως θες κ φωτο?

οχι φιλε μου σε πιστευω απλα δν πιστευω οτι ειναι ανοιγμα αυτο που κανετε κ δν εχει να κανει με το τι μηχανακι καβαλαω . Γτ δν δοκιμαζετε κ μια απο τις 8-9χιλιαδεσ στροφες στο στροφομετρο του ζχ10 ή αν θελετε να κανετε τετοιο ανοιγμα πες στα παιδια με το ζχ10 να βαλουν ενα γραναζακι κ μν μπου πεις οτι εσυ δν φορας γραναζι στο δικο σου.
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 14:41

theatiss έγραψε:
ripseventh έγραψε:
theatiss έγραψε:
ripseventh έγραψε:

οχι φιλε μου σε πιστευω απλα δν πιστευω οτι ειναι ανοιγμα αυτο που κανετε κ δν εχει να κανει με το τι μηχανακι καβαλαω . Γτ δν δοκιμαζετε κ μια απο τις 8-9χιλιαδεσ στροφες στο στροφομετρο του ζχ10 ή αν θελετε να κανετε τετοιο ανοιγμα πες στα παιδια με το ζχ10 να βαλουν ενα γραναζακι κ μν μπου πεις οτι εσυ δν φορας γραναζι στο δικο σου.
ναι φιλε μου δεν φοραω τιποτα, στοκ σου λεω οπως κ αυτα, απλα απο χαμηλα κανω μεγαλη διαφορα και απο 8-9χιλ παλι ειμαι μπροστα με πιο λιγη διαφορα αλλα τι να το κανεισ μετα τις 9...? λεμε να δουμε τι δυναμη εχουν τα μοτερ ελαστικοτιτα ροπηκ το καβα δεν εχει την δυναμη των σουζουκι τοχω οδηγησει και ξερω δεν μιλαμε για γραναζια κ οτιδηποτε αλλο. Και ενα 750 να βαλω απο τις 10-11 κ εσυ μ το 1000αρι στις 9 θα μαι κοντα σου στα 800 μετρα με πιανεις τι λεω...
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΔευ 06 Δεκ 2010, 15:54

αποστολη ξερεις οτι ειμαι πολυ φιλοκαβασακικος κ θεωρο τους αναβατες τους ηρωες

το θεμα κοντρα ειναι σχετικο αν μηλαμε για δυναμη δεν βαζουμε δυο μηχανακια να ανοιξουν εκει που μας συμφερει γιατι ψαχνουμε για πελατες αν θελουμε να δουμε πραγματικα τι κανει το μηχανακι μας καθομασται στο φαναρι η ανοιγουμε μια τεταρτη απο 4000 στροφες εκει το καβα δεν εχει χαρα
αλλα λαλακιζομασται γιατι μηλαμε για δυο μαχητικα μηχανακια
περνουμε αυτο που ερωτευομασται κ τελειωνουν ολα εκει

κ κατι ακομα δεν μου αρεσει να βλεπω μπουζουκιδες κ καβασπακιδες να μανουριζουν για δυναμη ρε μην γινεσται χοντακιδες ρεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ripseventh έγραψε:
Τωρα βαφτηκες με χρωμα που δεν βγαινει ευκολα απο πανω σου! GSXR RULES. KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 201866
+1000

για με τιποτα

καλοστριφτο κ παντα ορθιος
dimitris750
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..   KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον.. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 23 Απρ 2011, 11:06

καλή η επιλογή σου!! χαχα

KAI ναι ειναι Γεγονος μετα απο 2 χρονια σχεδον..
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Το κ9 ειναι γεγονος!!
» Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ!
» Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! / part 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ :: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com