| νιώθω το κ5 μου μπουκομενο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 02:37 | |
| γειά σας παιδιά έχει λίγες μέρες που νιώθω το εργαλείο μπουκομενο στα χαμηλά ενώ κατά τα αλλά δουλεύει ρολόι. Τι λέτε να είναι; απ την βενζίνη; υπάρχει περίπτωση να είναι απ τα μπουζι; ανησυχώ μήπως κρυολόγησε στο κωλοχώρι μου 'Κηπιά Καβάλας' η κούκλα μου; | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 02:44 | |
| να το ντυνεις καλυτερα ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 10:10 | |
| να το σκεπαζεισ τα κρυα βραδια.... τι εννοεις μπουκωμενο?μπερδευει?δεν ανεβαζει ευχαριστα και ευκολα? ποσα χλμ εχεις κανει χωρις να καθαρισεις το φιλτρο αερα? η βενζινη?? | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 14:08 | |
| η λυση ειναι μια φιλε αποσυμφορητικο στα ram air κ το μηχανακι θα σκωτονει παλι | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 14:57 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 16:30 | |
| η μηχανή έχει 18000 αλλά το φίλτρο αέρα το άλλαξα πριν 1000 χλμ έβαλα κν. Βενζίνης δεν ξέρω αν έχει αλλαχτει η καθαριστεί πότε κ δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. Μπουζι όταν το πήρα πριν 2 μήνες κ 2000χλμ μου είχε πει ότι είχε αλλάξει ο προκάτοχός. Μπορεί να ήταν ψέματα κ να φοράει ακόμη τα μαμα. Αυτό που νιώθω είναι ότι δεν στροφαρει τόσο άγρια στα χαμηλά αυτό είναι το πρόβλημα. Το νιώθω ότι αργεί να ανεβάσει μέχρι τις 7,5 ενώ πριν ορμούσε σαν λυσασμενο το άτιμο. Κατά τα αλλά όλα καλά βγάζει κ τα χιλιόμετρα κ το ρελαντί του όλα κομπλέ. Τα φώτα σας. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 16:48 | |
| - boutser έγραψε:
- η μηχανή έχει 18000 αλλά το φίλτρο αέρα το άλλαξα πριν 1000 χλμ έβαλα κν. Βενζίνης δεν ξέρω αν έχει αλλαχτει η καθαριστεί πότε κ δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. Μπουζι όταν το πήρα πριν 2 μήνες κ 2000χλμ μου είχε πει ότι είχε αλλάξει ο προκάτοχός. Μπορεί να ήταν ψέματα κ να φοράει ακόμη τα μαμα. Αυτό που νιώθω είναι ότι δεν στροφαρει τόσο άγρια στα χαμηλά αυτό είναι το πρόβλημα. Το νιώθω ότι αργεί να ανεβάσει μέχρι τις 7,5 ενώ πριν ορμούσε σαν λυσασμενο το άτιμο. Κατά τα αλλά όλα καλά βγάζει κ τα χιλιόμετρα κ το ρελαντί του όλα κομπλέ. Τα φώτα σας.
Φιλε μου νομιζω αν τ μηχανακι ειναι τελειως μαμα κ εχεις αλαξει το φιλτρο με πιο ανοιχτο εκει ειναι το προβλημα πιστευω την ειχα πατησει κ εγω στο δικο μου βαλε παλι το μαμα το φιλτρο γ μια δοκιμη κ θα δεις οτι θα ναι καλυτερα | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 17:26 | |
| λες ρε λούκα.; όταν το είχα βάλει το κν είδα αρκετή διαφορά προς το καλύτερο όμως. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή τα μπουζι ή το φίλτρο βενζίνης | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 17:39 | |
| - boutser έγραψε:
- λες ρε λούκα.; όταν το είχα βάλει το κν είδα αρκετή διαφορά προς το καλύτερο όμως. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή τα μπουζι ή το φίλτρο βενζίνης
και εγω αυτο λεω..μπορει να ειναι και τα δυο.ενας καθαρισμος καλο κανει παντως. μαλλον ο αλλος ελεγε μπαρουφες..... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 19:04 | |
| - ripseventh έγραψε:
- boutser έγραψε:
- η μηχανή έχει 18000 αλλά το φίλτρο αέρα το άλλαξα πριν 1000 χλμ έβαλα κν. Βενζίνης δεν ξέρω αν έχει αλλαχτει η καθαριστεί πότε κ δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. Μπουζι όταν το πήρα πριν 2 μήνες κ 2000χλμ μου είχε πει ότι είχε αλλάξει ο προκάτοχός. Μπορεί να ήταν ψέματα κ να φοράει ακόμη τα μαμα. Αυτό που νιώθω είναι ότι δεν στροφαρει τόσο άγρια στα χαμηλά αυτό είναι το πρόβλημα. Το νιώθω ότι αργεί να ανεβάσει μέχρι τις 7,5 ενώ πριν ορμούσε σαν λυσασμενο το άτιμο. Κατά τα αλλά όλα καλά βγάζει κ τα χιλιόμετρα κ το ρελαντί του όλα κομπλέ. Τα φώτα σας.
Φιλε μου νομιζω αν τ μηχανακι ειναι τελειως μαμα κ εχεις αλαξει το φιλτρο με πιο ανοιχτο εκει ειναι το προβλημα πιστευω την ειχα πατησει κ εγω στο δικο μου βαλε παλι το μαμα το φιλτρο γ μια δοκιμη κ θα δεις οτι θα ναι καλυτερα
και εγω κ5 1000 ειχα με μαμα εξατμηση και κν φιλτρο αερα αλλα ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα .... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 19:06 | |
| - boutser έγραψε:
- λες ρε λούκα.; όταν το είχα βάλει το κν είδα αρκετή διαφορά προς το καλύτερο όμως. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή τα μπουζι ή το φίλτρο βενζίνης
μαλλον εισαι για ενα σερβις-ακι. μπουζια,καθαρισμα φιλτρων αερα και βενζινης.Κανε πρωτα τα βασικα και μετα βλεπεις τα πιο..... συνθετα. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 20:22 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Παρ 10 Δεκ 2010, 20:24 | |
| | |
|
| |
| νιώθω το κ5 μου μπουκομενο | |
|