Greek GSX-R forum
νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_l10νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_c10νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_r10 
JIMK7
νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_l10νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_c10νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

νιώθω το κ5 μου μπουκομενο

Πήγαινε κάτω 
+4
mike
Miou
kostaskr6
boutser
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 02:37

γειά σας παιδιά έχει λίγες μέρες που νιώθω το εργαλείο μπουκομενο στα χαμηλά ενώ κατά τα αλλά δουλεύει ρολόι. Τι λέτε να είναι; απ την βενζίνη; υπάρχει περίπτωση να είναι απ τα μπουζι; ανησυχώ μήπως κρυολόγησε στο κωλοχώρι μου 'Κηπιά Καβάλας' η κούκλα μου;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 02:44

να το ντυνεις καλυτερα xaxa xaxa

ποσα χιλιομετρα εχεις κανει?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 10:10

να το σκεπαζεισ τα κρυα βραδια....
τι εννοεις μπουκωμενο?μπερδευει?δεν ανεβαζει ευχαριστα και ευκολα?
ποσα χλμ εχεις κανει χωρις να καθαρισεις το φιλτρο αερα?
η βενζινη??
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 14:08

νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Post29211178725619thumb

η λυση ειναι μια φιλε αποσυμφορητικο στα ram air κ το μηχανακι θα σκωτονει παλι
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 14:57

mike έγραψε:
νιώθω το κ5 μου μπουκομενο Post29211178725619thumb

η λυση ειναι μια φιλε αποσυμφορητικο στα ram air κ το μηχανακι θα σκωτονει παλι

χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα win win xaxa xaxa xaxa
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 16:30

η μηχανή έχει 18000 αλλά το φίλτρο αέρα το άλλαξα πριν 1000 χλμ έβαλα κν. Βενζίνης δεν ξέρω αν έχει αλλαχτει η καθαριστεί πότε κ δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. Μπουζι όταν το πήρα πριν 2 μήνες κ 2000χλμ μου είχε πει ότι είχε αλλάξει ο προκάτοχός. Μπορεί να ήταν ψέματα κ να φοράει ακόμη τα μαμα. Αυτό που νιώθω είναι ότι δεν στροφαρει τόσο άγρια στα χαμηλά αυτό είναι το πρόβλημα. Το νιώθω ότι αργεί να ανεβάσει μέχρι τις 7,5 ενώ πριν ορμούσε σαν λυσασμενο το άτιμο. Κατά τα αλλά όλα καλά βγάζει κ τα χιλιόμετρα κ το ρελαντί του όλα κομπλέ. Τα φώτα σας.
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 16:48

boutser έγραψε:
η μηχανή έχει 18000 αλλά το φίλτρο αέρα το άλλαξα πριν 1000 χλμ έβαλα κν. Βενζίνης δεν ξέρω αν έχει αλλαχτει η καθαριστεί πότε κ δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. Μπουζι όταν το πήρα πριν 2 μήνες κ 2000χλμ μου είχε πει ότι είχε αλλάξει ο προκάτοχός. Μπορεί να ήταν ψέματα κ να φοράει ακόμη τα μαμα. Αυτό που νιώθω είναι ότι δεν στροφαρει τόσο άγρια στα χαμηλά αυτό είναι το πρόβλημα. Το νιώθω ότι αργεί να ανεβάσει μέχρι τις 7,5 ενώ πριν ορμούσε σαν λυσασμενο το άτιμο. Κατά τα αλλά όλα καλά βγάζει κ τα χιλιόμετρα κ το ρελαντί του όλα κομπλέ. Τα φώτα σας.
Φιλε μου νομιζω αν τ μηχανακι ειναι τελειως μαμα κ εχεις αλαξει το φιλτρο με πιο ανοιχτο εκει ειναι το προβλημα πιστευω την ειχα πατησει κ εγω στο δικο μου βαλε παλι το μαμα το φιλτρο γ μια δοκιμη κ θα δεις οτι θα ναι καλυτερα kapelo
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 17:26

λες ρε λούκα.; όταν το είχα βάλει το κν είδα αρκετή διαφορά προς το καλύτερο όμως. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή τα μπουζι ή το φίλτρο βενζίνης
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 17:39

boutser έγραψε:
λες ρε λούκα.; όταν το είχα βάλει το κν είδα αρκετή διαφορά προς το καλύτερο όμως. Εγώ πιστεύω ότι είναι ή τα μπουζι ή το φίλτρο βενζίνης

και εγω αυτο λεω..μπορει να ειναι και τα δυο.ενας καθαρισμος καλο κανει παντως.
μαλλον ο αλλος ελεγε μπαρουφες..... ssss
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 19:04

ripseventh έγραψε:
boutser έγραψε:
Φιλε μου νομιζω αν τ μηχανακι ειναι τελειως μαμα κ εχεις αλαξει το φιλτρο με πιο ανοιχτο εκει ειναι το προβλημα πιστευω την ειχα πατησει κ εγω στο δικο μου βαλε παλι το μαμα το φιλτρο γ μια δοκιμη κ θα δεις οτι θα ναι καλυτερα kapelo

και εγω κ5 1000 ειχα με μαμα εξατμηση και κν φιλτρο αερα αλλα ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα ....
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 19:06

boutser έγραψε:
μαλλον εισαι για ενα σερβις-ακι.
μπουζια,καθαρισμα φιλτρων αερα και βενζινης.Κανε πρωτα τα βασικα και μετα βλεπεις τα πιο..... συνθετα. kapelo
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 20:12

boutser έγραψε:
Φιλε μου Κωστα εγω οταν πηρα το κ5 τελειως στοκ κ του εβαλα ΚΝ φιλτρο το μηχανακι χαμηλα στο τερμα γκαζι ακουγοταν σα να ρεταριζε(πιο πολυ εισαγωγη αερα υποθετο)μολις του εβαλα ενα μαμα φιλτρακι καινουριο εε σου λεω μερα με την νυχτα στην αποδοση, βεβαια ηταν απο service κ ειχε μονο 4500κλμ τοτε.κοιτα κ τ υπολοιπα που σου λενε τ παιδια αλλα γ μενα φιλτρο βαλε το μαμα rider file
Κωσταςηρακλειο
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : kostas
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 563
Αγωνιζόμενος : oxi pia
Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 20:22

μήπως έχει να κάνει το κλαπετο? λέω τώρα εγώ aswew aswew aswew
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νιώθω το κ5 μου μπουκομενο   νιώθω το κ5 μου μπουκομενο EmptyΠαρ 10 Δεκ 2010, 20:24

Κωσταςηρακλειο έγραψε:
μήπως έχει να κάνει το κλαπετο? λέω τώρα εγώ aswew aswew aswew
Μπα δεν νωμιζω φιλε κωστα θα αναβε FI αμα ηταν το κλαπετο!

νιώθω το κ5 μου μπουκομενο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com