| Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
01raiden Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Σαβ 11 Δεκ 2010, 14:56 | |
| Παιδες έχω ένα θέμα. Εβαλα μπρος τη μοτοσυκλετα (GSXR 600 k8) μετα απο 9 ημερες ακινησιας στο γκαραζ. Ο συναγερμος (meta) οπλισμενος. Το ιmmobilizer δεν αναβοσβηνε στις ενδειξεις κι ετσι δεν μπορω να ξεκλειδωσω και το συναγερμο, αλλα πηρε μπροστα αμεσως μολις εβαλα το κλειδι στη μιζα κι αμεσως αφοπλισα το συναγερμο. Το θεμα μου ειναι οτι τα αλαρμ μου αναβοσβηνουν χωρις να ειναι πατημενο το κουμπι. Πατησα μηπως και ξεμπλοκαρει αλλα τιποτα.
Η μηχανη ειναι τωρα σβηστη, το κλειδι δεν ειναι στη μιζα, τo κουμπι για τα αλαρμ δεν ειναι πατημενα κι ομως συνεχιζουν κι αναβουν. Τι να κανω, ξερει κανεις;;; | |
|
| |
01raiden Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:02 | |
| Σημειωση: οταν βαλω το κλειδι στη μιζα, το σφυριγμα που κανει κατα το check πριν ξεκινησω τον κινητηρα ακουγεται λιγο παραφωνο.. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:02 | |
| o meta εχει 2 κουμπια οταν πατας αν θυμαμε καλα το κουμπει του ξεκλιδοματος τοτε ενεργοπει τα αλαρμ αμα η μηχανη ειναι ιδι ανιχτι ...
αμα αφησης πολυ κερο ακινιτη την μηχανη το immobilazir σταματαει για να μην κεει μπαταρια γιαυτο δεν αναβοσβινε το λαμπακη
| |
|
| |
01raiden Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:13 | |
| Στεφανε μια που το πες και μια που πηγα και το πατησα για δοκιμη. Ολα οκ!!!!!! Τα αλαρμ εσβησαν και δουλευουν οπως πρεπει!!! Το αλλο κουμπι ειναι για να αρχιζει να βαραει (κουμπι πανικου) και για να μη ξεκουφανει δεν το πατησα πριν. Ουτε μπορουσα να φανταστω οτι θα το ξεμπλοκαρει. Δε μου ειχε ξανασυμβει ποτε αυτο και φρικαρα! Σε ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Σαβ 11 Δεκ 2010, 15:15 | |
| κανενα προβλημα μαν ;P απλος μερικα μηχανακια δεν εχουνε αλαρμ και εχουνε κανει αυτην την πατεντα για να μπορεις να εχεις μεζο του συναγερμου ...μην κιτας που τα δικαμας ειναι κενουργια και φουλ εξοπλισμενα ;P καλη συνεχια | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
ares_tz Jr.gixxer
Όνομα: : Aris Tzam Τόπος : Μελίσσια Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Δευ 13 Δεκ 2010, 21:50 | |
| Για το GSR600 εχω μετα συναγερμο αλλα παρα την ακινησια της μηχανης, το immobilizer δουλευει κανονικα...δεν μπαινω στο κοπο να βαλω συναγερμο, την αφηνω ετσι και μπαινει immobilizer | |
|
| |
01raiden Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ Δευ 13 Δεκ 2010, 21:55 | |
| To gsr600 το ειχα κι εγω καποτε. Το immobilizer σταματουσε μετα απο μια εβδομαδα και κατι αν θυμαμαι καλά. Στις οκτω μερες περιπου. Ομοιως, επρεπε να βαλεις το κλειδι στη μιζα ωστε αναψουν οι ενδειξεις και μετα αν ειχες συναγερμο(meta ειχα παλι) τον απενεργοποιουσες επειτα. | |
|
| |
| Πρόβλημα με αναμενα αλαρμ | |
|