Greek GSX-R forum
γεια χαρα........suzukides Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
γεια χαρα........suzukides Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

γεια χαρα........suzukides Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
γεια χαρα........suzukides Poll_l10γεια χαρα........suzukides Poll_c10γεια χαρα........suzukides Poll_r10 
JIMK7
γεια χαρα........suzukides Poll_l10γεια χαρα........suzukides Poll_c10γεια χαρα........suzukides Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

γεια χαρα........suzukides

Πήγαινε κάτω 
+25
sporoskaterini
taurus
ares_tz
teo46
mike
AggelosK8
kostaskr6
lakisman46
T.R.E
wtfrmlk
Oikopedofagos
Hamamatsu
gat0s
stavrosrodo
valentino46
Transporter
PORDALAS69
JIMK7
nasos-v
kontos 750
potis
κολτρέϊν
Vourk™
Miou
valerougas
29 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
valerougas
Jr.gixxer

Όνομα: : vasilis valerougas
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 43
Αγωνιζόμενος : ναιιιιιιι
Hμερομηνία εγγραφής : 16/12/2010

γεια χαρα........suzukides Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 19:15

γεια χαρα ειμαι ο μπαναρισμενος πια απο bikenet valerougas ηρθα εδω σε σας για να με αγκαλιασετε και να με κανετε παρεα...........εκει ο μεγαλος και μοναδικος σπιτονοικοκιρης με πεταξε εξω γιατι δεν ειμουν με το ρευμα του φορουμ ....σας αγαπαω και θα ειμαι καλα παιδι cheers
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 19:28

kalowhrthes στο gixxer gsxr
θα σε αγκαλιασουμε και θα σε προσεξουμε και θα σε κανουμε και παρεα... file
Vourk™
Normal gixxer
Normal gixxer
Vourk™

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : ανίμαλαΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 50
Αγωνιζόμενος : IOL TT
Hμερομηνία εγγραφής : 18/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 19:31

eeeeooo
http://www.supermotogr.com
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 19:50

kalowhrthes
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 19:52

kalowhrthes και για να δουμε αν εισαι καλο παιδι πλυνε σαν νιουφης τις μηχανες μας!!! Μετα θα σε κανουμε παρεα...
win
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:02

kalowhrthes kalowhrthes
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:03

kalowhrthes sto gixxer βασιλη...

εδω προσφέρουμε αγαπη και προδερμ.... fafoutis fafoutis

καλη περιηγηση...

Υ.Σ. μην πεις οτι εχεις BMW (θα σε φανε fafoutis ) και χρωστας μια γυρνοβολια μεγαρα... δεν ξεχαναω... file
http://www.gixxer.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:09

kalowhrthes kalowhrthes
PORDALAS69
Normal gixxer
Normal gixxer
PORDALAS69

Άντρας Όνομα: : ΤΑΣΟΣ
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:13

kalowhrthes άτακτο αγόρι ninza χαχαχα geia
Transporter
Normal gixxer
Normal gixxer
Transporter

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 94
Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:14

kalowhrthes
valentino46
Normal gixxer
Normal gixxer
valentino46

Άντρας Όνομα: : Αντρεας
Τόπος : peristeri
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:30

kalowhrthes
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 20:57

valerougas έγραψε:
γεια χαρα ειμαι ο μπαναρισμενος πια απο bikenet valerougas ηρθα εδω σε σας για να με αγκαλιασετε και να με κανετε παρεα...........εκει ο μεγαλος και μοναδικος σπιτονοικοκιρης με πεταξε εξω γιατι δεν ειμουν με το ρευμα του φορουμ ....σας αγαπαω και θα ειμαι καλα παιδι cheers
εχουμε και προδερμ.... fafoutis fafoutis
kalowhrthes στο gixxer valerouga και καλες περιηγησεις! good
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 21:09

kalowhrthes
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 22:43

valerougas έγραψε:
Καλως ηρθες στο Gixxer.Εχουμε κανει μαζι το Level 1 του css πριν χρονια.Εγω ειχα ενα μπλε ασπρο κ7 1000
και εσυ ενα 1098.
Εχω διαβασει τη συζητηση για την νεα κατηγορια open που ανοιξες στο bikenet απο την αρχη μεχρι το τελος kαι ειμαι γνωστης της εξελιξης αυτης.
Μπορεις να την ανοιξεις και εδω αν θελεις.Υπαρχουν ατομα που τους ενδιαφερει.Να πω την πασα αληθεια,θα ηθελα να παρω μερος στους 2 αγωνες των Σερρων αν τα καταφερω.
valerougas
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 22:53

Hamamatsu έγραψε:
valerougas έγραψε:
Καλως ηρθες στο Gixxer.Εχουμε κανει μαζι το Level 1 του css πριν χρονια.Εγω ειχα ενα μπλε ασπρο κ7 1000
και εσυ ενα 1098.
Εχω διαβασει τη συζητηση για την νεα κατηγορια open που ανοιξες στο bikenet απο την αρχη μεχρι το τελος kαι ειμαι γνωστης της εξελιξης αυτης.
Μπορεις να την ανοιξεις και εδω αν θελεις.Υπαρχουν ατομα που τους ενδιαφερει.Να πω την πασα αληθεια,θα ηθελα να παρω μερος στους 2 αγωνες των Σερρων αν τα καταφερω.

σε θυμαμε αλλα ειχα 749 ......σε ειχα πετυχη και σε καποια ελευθερα τρακ νται.......
λες να ανοιξω και εδω το θεματακι ......λες η θα ερθουν οι αλλοι απο το bikenet να μας πουν τα δικα τους?
η μηπως εδω δεν τους περνει? fafoutis
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 23:07

Πολυ δημοκρατικες διαδικασιες βλεπω στο bikenet.
Εδω ειμαστε ολοι ισοι,δεχομαστε ολες τις αποψεις ασχετα αν δεν συμφωνουν με την δικη μας και δεν μας αρεσουν οι φασαριες.Μεχρι τωρα εχουν τηρηθει ολα αυτα και ειμαι σιγουρος οτι θα τηρουνται και στο μελλον με την καλη διαθεση ολων.Στην συζητηση του bikenet νομιζω οτι καποιοι σου επιτεθηκαν
χωρις λογο και χωρις γνωση για το θεμα,αλλα κι εσυ πανω στην ενταση ξεφυγες λιγο σε καποιες εκφρασεις και δεν υπηρχε λογος .Στην τελικη οποιος θελει τρεχει στο ΠΠΤ οποιος θελει κανει trackday.Δεν υπαρχει λογος για εντασεις.
Πες μου τωρα αν μπορω να παρω μερος με τις 16.5 ιn ζαντες που αγορασα..
valerougas
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 23:11

μπορεις και με νιτρο 8)
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠεμ 16 Δεκ 2010, 23:41

ακούγεται ότι το λάστιχο (μονομάρκα) θα είναι της Intramoto και συγκεκριμένα το supercorsa από πότε βγαίνει και σε 16,5 in?

Και επειδή και εγώ διάβασα όλο το bikenet που έμεινε σε πολλά θέματα κανένας όμως δεν ενοχλήθηκε από τη μονομάρκα. Και μου έχει δημιουργηθεί μια απορία.

Όταν δεν έχεις κανένα περιορισμό σε μετατροπές, γιατί βάζεις περιορισμό στα λάστιχα.
Η Intramoto να κάνει την προσφορά της και ο κάθε αγωνιζόμενος ας διαλέξει αυτός με τι θα τρέξει.

Μήπως με τα 211 τώρα πέσαν οι πωλήσεις της και προσπαθεί να τις ανεβάσεις υποχρεώνοντας την κατηγορία που πιθανώς να έχει τις περισσότερες συμμετοχές να τρέξει με λάστιχο της.

Και δεν είναι μόνο ο αγώνας γιατί είναι και τα λάστιχα για προπόνηση αφού όπως ξέρεις και εσύ καλύτερα από μένα δεν μπορείς να προπονείσαι με ένα λάστιχο και να τρέχεις με άλλο

Και για να πω και κάτι εντός θέματος

kalowhrthes

kalowhrthes
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 00:12

καλως μας βρηκες valerougas
valerougas
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 00:16

Oikopedofagos έγραψε:
ακούγεται ότι το λάστιχο (μονομάρκα) θα είναι της Intramoto και συγκεκριμένα το supercorsa από πότε βγαίνει και σε 16,5 in?

Και επειδή και εγώ διάβασα όλο το bikenet που έμεινε σε πολλά θέματα κανένας όμως δεν ενοχλήθηκε από τη μονομάρκα. Και μου έχει δημιουργηθεί μια απορία.

Όταν δεν έχεις κανένα περιορισμό σε μετατροπές, γιατί βάζεις περιορισμό στα λάστιχα.
Η Intramoto να κάνει την προσφορά της και ο κάθε αγωνιζόμενος ας διαλέξει αυτός με τι θα τρέξει.

Μήπως με τα 211 τώρα πέσαν οι πωλήσεις της και προσπαθεί να τις ανεβάσεις υποχρεώνοντας την κατηγορία που πιθανώς να έχει τις περισσότερες συμμετοχές να τρέξει με λάστιχο της.

Και δεν είναι μόνο ο αγώνας γιατί είναι και τα λάστιχα για προπόνηση αφού όπως ξέρεις και εσύ καλύτερα από μένα δεν μπορείς να προπονείσαι με ένα λάστιχο και να τρέχεις με άλλο

Και για να πω και κάτι εντός θέματος

kalowhrthes

kalowhrthes
εχεις δικιο σε αυτο ....μπορω να το μεταφερω στους αρμοδιους οταν γινει γ.σ
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 00:58

Μην μεταφέρεις τίποτα απλά ο Οικοπεδοφάγος είναι Dunlopakias και θέλει να τρέξει ΠΠΤ και ζορίζεται με τα Pirelli... xaxa kolos kolos kolos kolos kolos
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 01:01

kalowhrthes valerouga hello
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 01:22

T.R.E έγραψε:
Μην μεταφέρεις τίποτα απλά ο Οικοπεδοφάγος είναι Dunlopakias και θέλει να τρέξει ΠΠΤ και ζορίζεται με τα Pirelli... xaxa kolos kolos kolos kolos kolos

Άμα μάθεις στον μουσακά δεν γυρίζεις στην κονσέβρα file
(Άγγελε για σένα έχει στήθος κοτόπουλο)
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 04:28

kalowhrthes στην παρεα φιλε kapelo

αν ισχυει αυτο για το πλυσιμο θελει κ το δικο μου ssss
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: γεια χαρα........suzukides   γεια χαρα........suzukides EmptyΠαρ 17 Δεκ 2010, 07:51

Oikopedofagos έγραψε:
T.R.E έγραψε:

Άμα μάθεις στον μουσακά δεν γυρίζεις στην κονσέβρα file
(Άγγελε για σένα έχει στήθος κοτόπουλο)

fafoutis fafoutis

Θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο οτι ενδεχομενως το λαθος απο το αλλο site ηταν και
απο τις δυο πλευρες!Η ειρωνια και η απαξιωση αποψεων απο το forum αν εχεις παρακολουθησει
δεν υπαρχει και θα προσπαθησουμε να το διατηρησουμε ετσι!

kalowhrthes στο gixxer

γεια χαρα........suzukides
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ...γεια χαρα!
» Γειά Χαρά !
» γεια χαρα!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com