| Με κουνάει το μαμημένο... | |
|
+4JIMK7 Darksoul thodoris Sotoner 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 22:57 | |
| Ρέ παίδες τι είναι αυτό το πράμα ρε γαμώτο???? Λοιπόν..η ιστορία αρχίζει στις 2 Μαίου φέτος με την πτώση που είχα.Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ το μηχανάκι πήρε μόνο χάντα και την έφτιξα.Όλα καλά όλα ωραία μέχρι εδώ.Ξαφνικά το μηχανάκι άρχισε να με κουνάει εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου όταν το κοντέρ δείχνει 240 και πάνω.Να σημειώσω ότι σε πορεία δεν φεύγει ούτε δεξιά ούτε αριστερά.Μια χαρά πάει ευθεία.Δέν τραβάει δηλαδή καθόλου!Τί μπορεί να φταίει ρε γαμώτο??Παίδες βοήθεια!!!!Πρίν καταλήξω σε μάστορα πρέπει να πάρω γνώμες μήπως και τυχών μπορώ να το διορθώσω μόνος μου!!!!!! :( :( :?: | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:09 | |
| αδερφε καλησπερα....επειδη δεν μπωρο να ξερω πως επεσες και τι ζημια εγινε συνολικα ας ξεκινισουμε με αυτο που λες..εφτιαξες την ζαντα,,πηγες παλι να ξανακανεις ζυγοσταθμιση???το λαστιχο που φορας ειναι αυτο τις πτωσης??τα ρουλεμαν τις ζαντας τα αλαξες??τα ρουλεμαν του λαιμου τα κοιταξες μηπος θελανε λιγο σφιξιμο???τα αντιβαρα στα κλιπον σου ειναι οκ η μηπος κανενα ειναι χτυπιμενο και παιιζει???? | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:14 | |
| Λοιπόν.Ηπτώση δέν μπορώ να πώ ότι ήταν πολύ βίαια.Αλλα η μηχανή σέρνοντας βρήκε σε ένα κρασπεδάκι.Οι μπουκάλες δέν πήραν.Ζυγοστάθμιση έκανα τότε και τα ελαστικά είναι αλλαγμένα απο τότε αλλα χρειάζονται και αλλαγή.Είναι προγραμματισμένη η αλλαγή.Ρουλεμάν ζάντας δέν άλλαξα.Ούτε τα ρουλεμάν του λαιμού τα κοίταξα.Τα αντίβαρα είναι οκ δέν παίζουν.Τα ρουλεμάν του λαιμού που βρίσκονται????Της ζάντας ήθελαν οποσδήποτε αλλαγή?? | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:30 | |
| καλα θα κανεις μαζι με τα λαστιχα να αλαξεις και ρουλεμαν στην ζαντα....τα ρουλεμαν του λαιμου βρισκονται αναμεσα στις πλακες του πιρουνιου...για να ελεχθουν πρεπει να βγει η πανω πλακα...για καλο και για κακο κανε εναν οπτικο ελεχγο και στο πλαισιο για καμια ρογμη....δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ποτε δεν ξερεις.... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:34 | |
| Για ρωγμές και τα σχετικά ήταν το πρώτο πράγμα που τσέκαρα και είμαι οκ.Τώρα ρουλεμάν ζάντας θα τα αλλάξω σίγουρα αλλα για τα ρουλεμάν του λαιμού πρέπει να πάω σε μάστορα γιατι είναι νταβαντούρι να βγάλω την τιμονόπλακα μόνος μου..Anyway ευχαριστώ. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:41 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:55 | |
| λοιπον αν ειναι πολυ φαγωμενα τα λαστιχα σου στην μεση ειναι φυσικο να σε κουναει κ να σε τρανταζει οταν το λαστιχο ανεβασει θερμοκρασια και μαλιστα αν καταλαβαινεις λιγο καλυτερα μπορει να νομιζεις οταν γινετε αυτο οτι το λαστιχο ειναι πιτα ξεφουσκωτο το εχω παθει 2 φορες κ με το Ζ μου κ με το gixxer δες για αυτα που σου λεει ο φιλος απο πανω ξερει τι λεει συμφωνω απολυτα αλλα αλλαξε και τα λαστιχα να δεις! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:56 | |
| Σούζες δέν κάνω και απο χιλιόμετρα έχω 24500.Τώρα το μηχανάκι μεταχειρησμένο το πήρα οπότε δέν ξέρω τι γινόταν πρίν.Καμιά τιμή για τα ρουλεμάν της ζάντας ξέρουμε?Είναι εύκολο να τα αλλάξω μόνος μου? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:58 | |
| αααα στο τιμονι σε κουναει γραψε λαθος εγω πισω νομιζα αλλα δεν ειναι και απιθανο αν δεν εχεις κ μπροστα λαστιχο να σε κουναει! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Σαβ 01 Ιαν 2011, 23:58 | |
| αρκετα ευκολο αν πιανουν τα χερια σου...το πολυ και τα δυο να κανουν γυρο στα 40 ευρω..... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 00:45 | |
| Και τα δύο τα μπροστινά στην ζάντα εννοεις ε? | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 00:48 | |
| - Darksoul έγραψε:
- αααα στο τιμονι σε κουναει γραψε λαθος εγω πισω νομιζα αλλα δεν ειναι και απιθανο αν δεν εχεις κ μπροστα λαστιχο να σε κουναει!
Νομίζω απο μπροστινό με κουνάει..Γιατί το καταλαβαίνω στο τιμόνι.Είναι σαν το στάδιο πρίν να πιάσει συντονισμό το μηχανάκι που λένε.Βασικά εγω το νιώθω σαν να κουνάει όλο αλλα νομίζω ότι απο το μπροστινό προέρχεται.Απο το μπροστά ξεκινάει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 13:36 | |
| με προλαβε ο Δημητρης ειναι απο λαστιχα αλλα φροντισε να σου κανουν σωστη ζυγοσταθμιση γτ ο αδερφος μου σε ενα Tiger αλλαξε λαστιχα κ του κουναγε μεχρι που πηγε σε αλλο λαστιχα κ ολα οκ
ο προηγουμενος ο λαστιχας του ελεγε οτι εχει πειραξει την αναρτηση , οτι εχουν προβλημα τα ρουλεμαν του τιμονιου κ χιλιες δυο μαλακιες μεχρι που πηγαμε να του γκρεμισουμε το μαγαζι του ανιδεου | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 14:23 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- spriderakias έγραψε:
- Ρέ παίδες τι είναι αυτό το πράμα ρε γαμώτο????
Λοιπόν..η ιστορία αρχίζει στις 2 Μαίου φέτος με την πτώση που είχα.Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ το μηχανάκι πήρε μόνο χάντα και την έφτιξα.Όλα καλά όλα ωραία μέχρι εδώ.Ξαφνικά το μηχανάκι άρχισε να με κουνάει εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου όταν το κοντέρ δείχνει 240 και πάνω.Να σημειώσω ότι σε πορεία δεν φεύγει ούτε δεξιά ούτε αριστερά.Μια χαρά πάει ευθεία.Δέν τραβάει δηλαδή καθόλου!Τί μπορεί να φταίει ρε γαμώτο??Παίδες βοήθεια!!!!Πρίν καταλήξω σε μάστορα πρέπει να πάρω γνώμες μήπως και τυχών μπορώ να το διορθώσω μόνος μου!!!!!! :( :( :?: Αλλαξε λαστιχα κατα 99% αυτα φταινε Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη!!! Μηπως φορας condnetal?? | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 14:51 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 16:10 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 18:44 | |
| | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 19:18 | |
| ειχα παρομοιο θεμα και ηταν απο το μπροστινο λαστιχο μετα απο ατσαλο φρεναρισμα. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Με κουνάει το μαμημένο... Κυρ 02 Ιαν 2011, 21:17 | |
| | |
|
| |
| Με κουνάει το μαμημένο... | |
|