| Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
| Θέμα: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 01:59 | |
| εχω επανω gp και υψιλον χωρις να εχω πειραξει τιποτα αλλο ουτε φιλτρο ουτε τιποτα αλλο μηχανικα και σκεφτομαι να βγαλω τις ταπες και να βαλω και φιλτρο, δεν με νοιαζει να κερδισω κατι εκτος του θορυβου με νοιαζει να μην χασω τιποτα και να μην κανω ζημια τι πρεπει να κανω: θελει τιποτα ρυθμισεις η θα δουλεψει ετσι οπως ειναι: τι φιλτρο προτεινεται: για πεστε οσοι εχετε ψαχτει και εχετε αποψη πανω στο θεμα: | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 08:18 | |
| - abrestas έγραψε:
- εχω επανω gp και υψιλον χωρις να εχω πειραξει τιποτα αλλο ουτε φιλτρο ουτε τιποτα αλλο μηχανικα και σκεφτομαι να βγαλω τις ταπες και να βαλω και φιλτρο,
δεν με νοιαζει να κερδισω κατι εκτος του θορυβου με νοιαζει να μην χασω τιποτα και να μην κανω ζημια τι πρεπει να κανω: θελει τιποτα ρυθμισεις η θα δουλεψει ετσι οπως ειναι: τι φιλτρο προτεινεται: για πεστε οσοι εχετε ψαχτει και εχετε αποψη πανω στο θεμα: Αφού δεν σε νοιάζει να κερδίσεις κάτι γιατί θες να αλλάξεις το φίλτρο? | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 09:38 | |
| νικολα ο ακης θελει βασικα να βγαλει της ταπες απο της εξατμισης για να αλλαξει ο θορυβος αλλα αν της βγαλει ετσι οπως ειναι του εχουν πει οτι καιει βαλβιδες τι πρεπει να κανει οστε να μην χασει απο δυναμη κ να ειναι ξεταποτος | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 09:46 | |
| - mike έγραψε:
- νικολα ο ακης θελει βασικα να βγαλει της ταπες απο της εξατμισης για να αλλαξει ο θορυβος αλλα αν της βγαλει ετσι οπως ειναι του εχουν πει οτι καιει βαλβιδες τι πρεπει να κανει οστε να μην χασει απο δυναμη κ να ειναι ξεταποτος
Πάντως το φίλτρο δεν βοηθάει σίγουρα.Χλωμό το βλέπω να κάψει βαλβίδες αν απλά βγάλει τις τάπες απ'τις εξατμίσεις,αλλά δεν παίρνω και όρκο. Και ο ΆγγελοςΚ8 ξετάπωτος κυκλοφορεί ο αλήτης και αρύθμιστος. Θεωρώ πως αν διορθώσει το μίγμα αφού κάνει ότι αλλαγές είναι να κάνει δεν θα έχει θέμα... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 11:33 | |
| - T.R.E έγραψε:
- mike έγραψε:
- νικολα ο ακης θελει βασικα να βγαλει της ταπες απο της εξατμισης για να αλλαξει ο θορυβος αλλα αν της βγαλει ετσι οπως ειναι του εχουν πει οτι καιει βαλβιδες τι πρεπει να κανει οστε να μην χασει απο δυναμη κ να ειναι ξεταποτος
Πάντως το φίλτρο δεν βοηθάει σίγουρα.Χλωμό το βλέπω να κάψει βαλβίδες αν απλά βγάλει τις τάπες απ'τις εξατμίσεις,αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Και ο ΆγγελοςΚ8 ξετάπωτος κυκλοφορεί ο αλήτης και αρύθμιστος. Θεωρώ πως αν διορθώσει το μίγμα αφού κάνει ότι αλλαγές είναι να κάνει δεν θα έχει θέμα... Kατ'αρχην κανει πολυ ωραιο ηχο...κατα δευτερον ειναι ρυθμισμενο με teka κυριε Νικολαε και τριτον εγω δεν το κυκλοφορω στον δρομο αλλος εκανε μοστρες με το κουκλι μου..... | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 11:34 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 12:27 | |
| Ακη εμενα η γνωμη μου ειναι να βαλεις ενα φιλτρακι να αναπνεει ακομα καλητερα και να αφησεις τις ταπες στην θεση τους!!! και εγω gp φοραω και για αρκετο καιρο ηταν χωρις ταπες ωσπου μ'εγραψαν για θορυβο και τις εβαλα.εκτος απο πιο ωραιο ηχο παει και καλητερα!!!!!!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 12:31 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 12:58 | |
| | |
|
| |
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 21:06 | |
| - T.R.E έγραψε:
- abrestas έγραψε:
- εχω επανω gp και υψιλον χωρις να εχω πειραξει τιποτα αλλο ουτε φιλτρο ουτε τιποτα αλλο μηχανικα και σκεφτομαι να βγαλω τις ταπες και να βαλω και φιλτρο,
δεν με νοιαζει να κερδισω κατι εκτος του θορυβου με νοιαζει να μην χασω τιποτα και να μην κανω ζημια τι πρεπει να κανω: θελει τιποτα ρυθμισεις η θα δουλεψει ετσι οπως ειναι: τι φιλτρο προτεινεται: για πεστε οσοι εχετε ψαχτει και εχετε αποψη πανω στο θεμα: Αφού δεν σε νοιάζει να κερδίσεις κάτι γιατί θες να αλλάξεις το φίλτρο? Γιατι ερχεται η ωρα για το μεγαλο service που ετσι και αλλιωσ θα το αλλαξω και ελεγα να βαλω καποιο aftermarket απλα στο R1 που ειχα πριν οταν εβαλα φιλτρο κρεμασε ψηλα και φοβαμαι μην παθω το ιδιο. | |
|
| |
abrestas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο Δευ 10 Ιαν 2011, 21:09 | |
| - totoulis έγραψε:
- Ακη εμενα η γνωμη μου ειναι να βαλεις ενα φιλτρακι να αναπνεει ακομα καλητερα και να αφησεις τις ταπες στην θεση τους!!!
και εγω gp φοραω και για αρκετο καιρο ηταν χωρις ταπες ωσπου μ'εγραψαν για θορυβο και τις εβαλα.εκτος απο πιο ωραιο ηχο παει και καλητερα!!!!!!!! χωρις να ρυθμισεις - πειραξεις τιποτα αλλο: τι φιλτρο φορας: | |
|
| |
| Ερωτηση για ταπες σε gp και φιλτρο | |
|