| ti ginetai me to selaki??? | |
|
+3DENNIS Helonaracer panagiotis_88 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiotis_88 Jr.gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Αθήνα-Πετρούπολη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009
| Θέμα: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 14:40 | |
| paides mou skisthke to pisw selaki apo ptwsh! h suzuki DEN to fernei pleon, to idio yliko DEN yparxei gia na ftiaksw kainourio... kamia idea? kserei kanenas ti paizei me ta kalymata ths bagster gia tis seles? παίδες μου σκίστηκε το πίσω σελάκι από πτώση! η suzuki ΔΕΝ το φέρνει πλέον, το ίδιο υλικό ΔΕΝ υπάρχει για να φτιάξω καινούριο... καμιά ιδέα? ξέρει κανένας τι παίζει με τα καλύμματα της bagster για τις σέλες?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέ΄ι΄ν στις Κυρ 08 Μαρ 2009, 17:56, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!) | |
|
| |
Helonaracer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 21 Αγωνιζόμενος : Κάποτε...κι ίσως κάποτε ξανά... Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2009
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 16:00 | |
| Πας στην Suzuki και τους λες να κόψουν τον λαιμό τους να το φέρουν. Το αν θα καλύπτουν με ανταλακτικά τα μηχανάκια που πουλάνε, δεν είναι δική τους απόφαση. Είναι υποχρεωμένοι απ τον νόμο να τα καλύψουν | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 17:33 | |
| Μπορεις να το φτιαξεις σε ταπετσερι,υπαρχουν ακομα που στο ντυνουν με χρωματα κ τα γραματα του gsxr(το εχω δει σε περιοδικα moto,power bikes,0300) | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 18:20 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Μπορεις να το φτιαξεις σε ταπετσερι,υπαρχουν ακομα που στο ντυνουν με χρωματα κ τα γραματα του gsxr(το εχω δει σε περιοδικα moto,power bikes,0300)
+1000 | |
|
| |
Billy Jr.gixxer
Όνομα: : Billy Τόπος : Γλυφάδα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 44 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 20:35 | |
| - panagiotis_88 έγραψε:
- ...η suzuki ΔΕΝ το φέρνει πλέον...
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα, απλά αν το ζητήσεις θα αργήσει πολύ να στο φέρουν Όπως γράψανε και τα παιδιά πιο πριν εγώ θα το πήγαινα σε ειδικό να το φτιάξει. Και σε χρώμα που να ταιριάζει το χρώμα της μοτοσυκλέτας για να φαίνεται σαν μονόσελο | |
|
| |
biker Normal gixxer
Όνομα: : alekos Τόπος : Rhode island αμερικη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Αγωνιζόμενος : καθε μερα Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Κυρ 08 Μαρ 2009, 23:04 | |
| Δοκιμασε ebay υπαρχουν τα παντα | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ti ginetai me to selaki??? Τετ 25 Μαρ 2009, 18:41 | |
| ρίξε και μια ματιά ΣΕ ΑΥΤΟ!! πάτα Suzuki βρες το μοντέλο της μηχανής σου και πάρε ότι σ' αρέσει!! | |
|
| |
| ti ginetai me to selaki??? | |
|