tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: power commander Τετ 12 Ιαν 2011, 15:06 | |
| καλησπέρα παιδια!! λοιπόν εχω ένα πρόβλημα με το μηχανάκι και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου γιατί ο καθένας μου προτείνει αυτο που πουλάει...Εβαλα πρόσφατα μια ολόσωμη εξάτμιση αρατα και ενα φίλτρο.Εχω ρυθμίσει το μηχανάκι με το yoshimura box και εμενα μου φαίνεται οτι δουλεύει αρκετά καλά! Σε όσους εχω μιλήσει(και αναφέρομαι σε μηχανικούς) μου λένε οτι χρειάζεται power commander για να δουλέψει σωστά και να δω τα μέγιστα σε απόδοση αλλά και μειωμένη κατανάλωση.Θελώ να ξέρω τη γνώμη σας για το κατα πόσον ισχύει αυτό και τι commander πρέπει να βάλω για να ξέρω και να μην φάω καμια τάπα με τα λεφτά.Επίσης μου πρότειναν και αντικόφτη.Εχει κάποια αρνητική επιδραση ή φθορά στη μηχανή ή ειναι "αβλαβης" ?? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: power commander Τετ 12 Ιαν 2011, 20:37 | |
| - tzortzinos έγραψε:
- καλησπέρα παιδια!! λοιπόν εχω ένα πρόβλημα με το μηχανάκι και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου γιατί ο καθένας μου προτείνει αυτο που πουλάει...Εβαλα πρόσφατα μια ολόσωμη εξάτμιση αρατα και ενα φίλτρο.Εχω ρυθμίσει το μηχανάκι με το yoshimura box και εμενα μου φαίνεται οτι δουλεύει αρκετά καλά! Σε όσους εχω μιλήσει(και αναφέρομαι σε μηχανικούς) μου λένε οτι χρειάζεται power commander για να δουλέψει σωστά και να δω τα μέγιστα σε απόδοση αλλά και μειωμένη κατανάλωση.Θελώ να ξέρω τη γνώμη σας για το κατα πόσον ισχύει αυτό και τι commander πρέπει να βάλω για να ξέρω και να μην φάω καμια τάπα με τα λεφτά.Επίσης μου πρότειναν και αντικόφτη.Εχει κάποια αρνητική επιδραση ή φθορά στη μηχανή ή ειναι "αβλαβης" ??
Αντικόφτη δεν θα έβαζα στο 750,κατά τα άλλα συμφωνώ για το Power Commander,στο δικό σου θα βάλεις PC-V... | |
|
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: Απ: power commander Τετ 12 Ιαν 2011, 23:21 | |
| Νικο για ποιό λόγο οχι αντικόφτη? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: power commander Πεμ 13 Ιαν 2011, 09:11 | |
| - tzortzinos έγραψε:
- Νικο για ποιό λόγο οχι αντικόφτη?
Γιατί να είσαι μόνιμα με τον χάρτη της 5ης σε ένα μηχανάκι το οποίο δεν πάει 300 έτσι κι'αλλιώς? Δεν βρίσκω το λόγο πραγματικά... | |
|
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: power commander Πεμ 13 Ιαν 2011, 09:27 | |
| - T.R.E έγραψε:
- tzortzinos έγραψε:
- Νικο για ποιό λόγο οχι αντικόφτη?
Γιατί να είσαι μόνιμα με τον χάρτη της 5ης σε ένα μηχανάκι το οποίο δεν πάει 300 έτσι κι'αλλιώς? Δεν βρίσκω το λόγο πραγματικά... +1000 | |
|
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: power commander Κυρ 16 Ιαν 2011, 16:02 | |
| Με το κομαντερ υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα στα ηλεκτρονικα της μηχανης; | |
|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: power commander Κυρ 16 Ιαν 2011, 16:09 | |
| εμενα παντως το μοτο μου ειχε προβλημα απο την στιγμη που ειχα βαλει αντικοφτη δε πηγαινε πανω απο 12000 στροφες με τπτ παλι καλα που το καταλαβα κ τον πεταξα κ γλιτωσα την ζημια μετα απο πολυ καιρο
φιλικα τσιμπα pcv -wideband 2 για να βαλεις κ οργανακι να βλεπεις τα μιγματα σου καθε στιγμη κ να σου ρυθμηζει τα μειγματα!
| |
|