| ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s | |
|
+16DimSTriple Darksoul gsxrthiva mixoss lotinia Kydo gat0s kostaskr6 stavrosrodo teo46 mixalhsk6 Hamamatsu AggelosK8 T.R.E JIMK7 nasos-v 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 14:23 | |
| - nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- πιστονια WISECO τι λενε?
Νάσο αν θες την άποψη μου για την χρήση που κάνεις μην ανοίξεις το μοτέρ...
γιατι νικο? απο θεμα ξεσπασμα...???
Όχι αυτό ρυθμίζεται... Από θέμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 14:34 | |
| - mixalhsk6 έγραψε:
- σας βλεπω λετε λετε αλλα τιμη δε βλεπω στηλε μου π.μ. να μου πεις τιμουλα και μιλαμε.. ψαχνω εδω και καιρο εκκεντροφορους αλλα τιποτα...
απο 900 και πανω βρισκω | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 14:34 | |
| - T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
Όχι αυτό ρυθμίζεται... Από θέμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατι παιζει και να μας τα δωσει ολα στο χερι????? | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 20:51 | |
| - nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
Όχι αυτό ρυθμίζεται... Από θέμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
γιατι παιζει και να μας τα δωσει ολα στο χερι????? μικρε για μαζεψου λεμε.....δεν σε φτανω που δεν σε φτανω τωρα...αν βαλεις και αυτα αντε γεια μετα..!! :P :P :P χωρις πλακα και εγω συμφωνω με τον νικο...δεν υπαρχει λογος! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 23:40 | |
| - nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ........ θελω την γνωμη σου.... Νασο αν θες την γνωμη μου κανε τα εξης....... ρο'ι'κη κεφαλης-φλαντζα συμπιεσεως-str type S. και τεκμηριωνω το καθε τι...... ρο'ι'κη = πολλα κρυμενα αλογα(σου συνιστω να δωσεις κατι ψιλα παραπανω και να την κανεις στο αμερικα)....... περιπου 1000 ευρω φλαντζα συμπιεσεως = υποστηριζει το λιγο μεγαλυτερο βυθισμα απο τους μαμα στα ψιλα, αλλα και φουσκωνει με αλογα τα χαμηλομεσαια σου.Τελειο αποτελεσμα συνδιασμενο με την διαρκεια των str-typeS(πιστονια δεν χρειαζεσαι γιατι με την φλατζα θα εισαι κοντα στο 13,1-13,2 συμπιεση που ειναι καλη για αξιοπιστια και διαρκεια ζωης και υποστηριζει το σταδιο αυτων των εκκεντροφορων).........απο 70-170 ευρω. εκκεντροφοροι str typeS = ιδανικοι για πιστα οπου χρειαζονται οι χαμηλομεσαιες και τα ρεπριζ.Επισης δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια σκληροτερα, ασφαλειες βαλβιδων και retainers οπως θα χρειαζοσουν(για ασφαλεια) στους str typeR...... περιπου 1000 ευρω. Νομιζω με αυτα θα εισαι κοντα, ισως και μεσα στα 190 ''αρσενικα'' αλογα και η καμπυλη της ροπης σου θα ειναι πολυ υψηλη και γεματη διαρκεια.(αυτο θες). | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τετ 26 Ιαν 2011, 23:52 | |
| - nasos-v έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
Βλεπω οτι σου αναψα φωτιες με τους εκκεντροφορους :P αν θες τι γνωμη μου παρε πρωτα τα MXL με ολα τα καλουδια του και μετα το μοτερ οσο για τα WISECO ειναι μια χαρα τα εχω δοκιμασει σε αρκετα μηχανακια | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 03:41 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ........ θελω την γνωμη σου.... Νασο αν θες την γνωμη μου κανε τα εξης....... ρο'ι'κη κεφαλης-φλαντζα συμπιεσεως-str type S. και τεκμηριωνω το καθε τι...... ρο'ι'κη = πολλα κρυμενα αλογα(σου συνιστω να δωσεις κατι ψιλα παραπανω και να την κανεις στο αμερικα)....... περιπου 1000 ευρω φλαντζα συμπιεσεως = υποστηριζει το λιγο μεγαλυτερο βυθισμα απο τους μαμα στα ψιλα, αλλα και φουσκωνει με αλογα τα χαμηλομεσαια σου.Τελειο αποτελεσμα συνδιασμενο με την διαρκεια των str-typeS(πιστονια δεν χρειαζεσαι γιατι με την φλατζα θα εισαι κοντα στο 13,1-13,2 συμπιεση που ειναι καλη για αξιοπιστια και διαρκεια ζωης και υποστηριζει το σταδιο αυτων των εκκεντροφορων).........απο 70-170 ευρω. εκκεντροφοροι str typeS = ιδανικοι για πιστα οπου χρειαζονται οι χαμηλομεσαιες και τα ρεπριζ.Επισης δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια σκληροτερα, ασφαλειες βαλβιδων και retainers οπως θα χρειαζοσουν(για ασφαλεια) στους str typeR...... περιπου 1000 ευρω. Νομιζω με αυτα θα εισαι κοντα, ισως και μεσα στα 190 ''αρσενικα'' αλογα και η καμπυλη της ροπης σου θα ειναι πολυ υψηλη και γεματη διαρκεια.(αυτο θες). [/quote] σταυρο αυτα που λες ποιο πανω ισχυουν κ στα δικα μας? η εμεις πρεπει να βαλουμε ασφαλιες , ελατηρια ,πιστονια | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:43 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ........ θελω την γνωμη σου.... Νασο αν θες την γνωμη μου κανε τα εξης....... ρο'ι'κη κεφαλης-φλαντζα συμπιεσεως-str type S. και τεκμηριωνω το καθε τι...... ρο'ι'κη = πολλα κρυμενα αλογα(σου συνιστω να δωσεις κατι ψιλα παραπανω και να την κανεις στο αμερικα)....... περιπου 1000 ευρω φλαντζα συμπιεσεως = υποστηριζει το λιγο μεγαλυτερο βυθισμα απο τους μαμα στα ψιλα, αλλα και φουσκωνει με αλογα τα χαμηλομεσαια σου.Τελειο αποτελεσμα συνδιασμενο με την διαρκεια των str-typeS(πιστονια δεν χρειαζεσαι γιατι με την φλατζα θα εισαι κοντα στο 13,1-13,2 συμπιεση που ειναι καλη για αξιοπιστια και διαρκεια ζωης και υποστηριζει το σταδιο αυτων των εκκεντροφορων).........απο 70-170 ευρω. εκκεντροφοροι str typeS = ιδανικοι για πιστα οπου χρειαζονται οι χαμηλομεσαιες και τα ρεπριζ.Επισης δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια σκληροτερα, ασφαλειες βαλβιδων και retainers οπως θα χρειαζοσουν(για ασφαλεια) στους str typeR...... περιπου 1000 ευρω. Νομιζω με αυτα θα εισαι κοντα, ισως και μεσα στα 190 ''αρσενικα'' αλογα και η καμπυλη της ροπης σου θα ειναι πολυ υψηλη και γεματη διαρκεια.(αυτο θες). Συμφωνω με οσα λεει ο Σταυρος αλλα στο θεμα ρο'ι'κη ο μαστορας μου την κανει σε τιμη εκπληξη.Τα αποτελεσματα πιστευω τα διχνουν τα αλογα απο το μηχανακι μου | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:43 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ........ θελω την γνωμη σου.... Νασο αν θες την γνωμη μου κανε τα εξης....... ρο'ι'κη κεφαλης-φλαντζα συμπιεσεως-str type S. και τεκμηριωνω το καθε τι...... ρο'ι'κη = πολλα κρυμενα αλογα(σου συνιστω να δωσεις κατι ψιλα παραπανω και να την κανεις στο αμερικα)....... περιπου 1000 ευρω φλαντζα συμπιεσεως = υποστηριζει το λιγο μεγαλυτερο βυθισμα απο τους μαμα στα ψιλα, αλλα και φουσκωνει με αλογα τα χαμηλομεσαια σου.Τελειο αποτελεσμα συνδιασμενο με την διαρκεια των str-typeS(πιστονια δεν χρειαζεσαι γιατι με την φλατζα θα εισαι κοντα στο 13,1-13,2 συμπιεση που ειναι καλη για αξιοπιστια και διαρκεια ζωης και υποστηριζει το σταδιο αυτων των εκκεντροφορων).........απο 70-170 ευρω. εκκεντροφοροι str typeS = ιδανικοι για πιστα οπου χρειαζονται οι χαμηλομεσαιες και τα ρεπριζ.Επισης δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια σκληροτερα, ασφαλειες βαλβιδων και retainers οπως θα χρειαζοσουν(για ασφαλεια) στους str typeR...... περιπου 1000 ευρω. Νομιζω με αυτα θα εισαι κοντα, ισως και μεσα στα 190 ''αρσενικα'' αλογα και η καμπυλη της ροπης σου θα ειναι πολυ υψηλη και γεματη διαρκεια.(αυτο θες). να σε ζαλίσω λιγο ακομα....... 1. φλαντζα συμπιεσεως..... η YOSHIMURA δινει φλατσα που απο 12,8 το παει 12,9 στο κ9. 13,1 13,2 με πιο τροπο το φτανουμε? απο καπακι? 2. πιστονια παιζουν WISECO me 450-500euro και 13,8 συμπιεση και τα YOSHIMURA με τα διπλα σχεδον λεφτα αλλα 13,5 συμπιεση. το θεμα ειναι ηθελα να τα κανω μαζι ολα να τελειωνω. αλλα φοβαμαι την συμπιεση. τι λες? 3. ροικη οταν λες , τι κανουν δηλαδη? ανοιγουν αυλους και γυαλισμα? αλαζουν και βαλβιδες με πιο μεγαλες? και αν ναι , ποσο εμπιστοσυνη μπορει να εχουμε σε αυτες της βαλβιδες? 4. οσο για τους εκκεντροφορους μου ελυσες την απορια .... 5. τα ελατηρια απο 600 τα βρισκω σε τιμη για γελια. θα ειναι καλητερα με αυτα ή δεν εχει τοσο σημασια , στην βελτιωση που λες? σορρυ για της πολλες ερωτησεις..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Πεμ 27 Ιαν 2011, 12:07, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:44 | |
| - gat0s έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ........ θελω την γνωμη σου.... Νασο αν θες την γνωμη μου κανε τα εξης....... ρο'ι'κη κεφαλης-φλαντζα συμπιεσεως-str type S. και τεκμηριωνω το καθε τι...... ρο'ι'κη = πολλα κρυμενα αλογα(σου συνιστω να δωσεις κατι ψιλα παραπανω και να την κανεις στο αμερικα)....... περιπου 1000 ευρω φλαντζα συμπιεσεως = υποστηριζει το λιγο μεγαλυτερο βυθισμα απο τους μαμα στα ψιλα, αλλα και φουσκωνει με αλογα τα χαμηλομεσαια σου.Τελειο αποτελεσμα συνδιασμενο με την διαρκεια των str-typeS(πιστονια δεν χρειαζεσαι γιατι με την φλατζα θα εισαι κοντα στο 13,1-13,2 συμπιεση που ειναι καλη για αξιοπιστια και διαρκεια ζωης και υποστηριζει το σταδιο αυτων των εκκεντροφορων).........απο 70-170 ευρω. εκκεντροφοροι str typeS = ιδανικοι για πιστα οπου χρειαζονται οι χαμηλομεσαιες και τα ρεπριζ.Επισης δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια σκληροτερα, ασφαλειες βαλβιδων και retainers οπως θα χρειαζοσουν(για ασφαλεια) στους str typeR...... περιπου 1000 ευρω. Νομιζω με αυτα θα εισαι κοντα, ισως και μεσα στα 190 ''αρσενικα'' αλογα και η καμπυλη της ροπης σου θα ειναι πολυ υψηλη και γεματη διαρκεια.(αυτο θες). Συμφωνω με οσα λεει ο Σταυρος αλλα στο θεμα ρο'ι'κη ο μαστορας μου την κανει σε τιμη εκπληξη.Τα αποτελεσματα πιστευω τα διχνουν τα αλογα απο το μηχανακι μου ανεστη.... περιμενω πμ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:49 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:55 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:56 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:26 | |
| - nasos-v έγραψε:
να σε ζαλίσω λιγο ακομα.......
1. φλαντζα συμπιεσεως..... η YOSHIMURA δινει φλατσα που απο 12,8 το παει 12,9 στο κ9. 13,1 13,2 με πιο τροπο το φτανουμε? απο καπακι?
2. πιστονια παιζουν WISECO me 450-500euro και 13,8 συμπιεση και τα YOSHIMURA με τα διπλα σχεδον λεφτα αλλα 13,5 συμπιεση. το θεμα ειναι ηθελα να τα κανω μαζι ολα να τελειωνω. αλλα φοβαμαι την συμπιεση. τι λες?
3. ροικη οταν λες , τι κανουν δηλαδη? ανοιγουν αυλους και γυαλισμα? αλαζουν και βαλβιδες με πιο μεγαλες? και αν ναι , ποσο εμπιστοσυνη μπορει να εχουμε σε αυτες της βαλβιδες?
4. οσο για τους εκκεντροφορους μου ελυσες την απορια ....
5. τα ελατηρια απο 600 τα βρισκω σε τιμη για γελια. θα ειναι καλητερα με αυτα ή δεν εχει τοσο σημασια , στην βελτιωση που λες?
σορρυ για της πολλες ερωτησεις.. 1. εχει και αλλες μαρκες φλατζες Νασο.Την ΚΕΦΑΛΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. 2. Δεν χρειαζεσαι τοσο υψηλη συμπιεση με αυτους τους εκκεντροφορους, οποτε μην ασχοληθεις με πιστονια.Δεν τα χρειαζεσαι πειστεψε με. 3. Διαμορφωνουν τους αυλους για μεγαλυτερη ταχυτητα του εισερχομενου μειγματος.Και συνηθως την εισαγωγη την αφηνουν λιγο σαγρε(βοηθαει στην ταχυτητα του μειγματος) και την εξαγωγη την γυαλιζουν.Βαλβιδες ΟΧΙ δεν χρειαζεται να πειραξεις.** 4 οκ! 5. δεν χρειαζεσαι αλλα ελατηρια γιατι οι str typeS δεν εχουν μεγαλο βυθισμα ωστε να προκαλουν αδρανεια στο ελατηριο. ** Ανεστη δεν τον ξερω τον μαστορα σου, γι αυτο προτεινα το Αμερικα σαν την πιο αξιοπιστη λυση σε θεμα ρο'ι'κης βελτιωσης. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:48 | |
| stavrosrodo και σε ευχαριστω παρα πολυ. μου εκανες το ονειρο πιο φθηνο ,πιο κοντινο, πιο σιγουρο 2 τελευταιες ερωτησεις.... (( )) 1. θελω em-pro ? πρεπει να δωσω στροφες? αβανς?(ποσες μοιρες?) 2. βολαν θα βοηθαγε την κατασταση? και παλι Υ.Σ. αν εχεις κανα λινκ με φλατσες, στειλτο μου! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 19:04 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 19:10 | |
| για το βολαν οκ
το bazzaz δεν εχει δυνατοτητα ουτε για αβανς ουτε να πειραξεις στροφες. χρειαζονται αυτα ? (αβανς - στροφες)
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 19:40 | |
| - nasos-v έγραψε:
- για το βολαν οκ
το bazzaz δεν εχει δυνατοτητα ουτε για αβανς ουτε να πειραξεις στροφες. χρειαζονται αυτα ? (αβανς - στροφες)
σε πμ. τα υπολοιπα... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 20:07 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Πεμ 27 Ιαν 2011, 21:56 | |
| | |
|
| |
mixoss Jr.gixxer
Όνομα: : MIXALHS Τόπος : THESS Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 31/05/2011
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τρι 14 Ιουν 2011, 19:04 | |
| Για σας παιδια ερωτηση αμα παρω κεντροφορους , πιστονια και φλατζα απο το ebay και τα πω να μου τα περασουνε ποσα θα μου παρουνε το μιχανακι θα βγαλει κανενα προβλημα? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τρι 14 Ιουν 2011, 20:13 | |
| κανα 1000αρικο................ | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τρι 14 Ιουν 2011, 20:25 | |
| παρε τηλ σε ενα συνεργειο επισημου αντιπροσωπου suzuki κ κανε μια απλη ερωτηση!!!καλως ηρθες και καλη διαμονη κιολλας! μια ερωτηση γτ θες να το κανεις αυτο? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τρι 14 Ιουν 2011, 20:47 | |
| Αγαπητέ Μιχάλη, πιστόνια εκκεντροφόροι φλάτζες κλπ ανταλλακτικά δεν είναι ζελατίνα να στα περάσει κάποιος έτσι απλά, είναι αγωνιστικά ανταλλακτικά που βελτιώνουν το μοτέρ και τρέχουν αγώνες. Πρίν κάνεις κάποια αγορά πιο σημαντικό είναι να κουβεντιάσεις με το μηχανικό που σκοπεύεις να στο αναλάβει, αυτόν πρέπει να ρωτήσεις και το τελικό κόστος (που σε εργασία ο καθ'ένας ζητά ανάλογα της δουλειάς του με έναν μέσο όρο 800-1500Ε). Επίσης, καλό είναι να γνωρίζεις πως επειδή το μηχανάκι σου θα γίνει βίδες για να περαστούν όλα τα παραπάνω πρέπει να υπολογίζεις κατ'ελάχιστο άλλα 500Ε ανταλλακτικά απο τη suzuki για να ξαναδεθεί.
Εγγύηση χιλιομέτρων δε μπορεί κάποιος εύκολα να σου δώσει - για να μη σου πώ πως το αποκλείω. Η αντοχή είναι καθαρά θέμα χρήσης δεδομένου πως αυτά τα ανταλλακτικά είναι αγωνιστικά - άρα όταν μπούν στο μηχανάκι γίνεται και αυτό αγωνιστικό. Εύκολα μπορεί να βγάλει πρόβλημα, εξίσου εύκολα μπορεί να ζήσει για 40-50.000χλμ
Κουβέντιασε με το μάστορα που εμπιστεύεσαι στα μέρη σου καθώς και με κανα φιλαράκι που μπορεί να έχει κάνει τέτοιου είδους βελτιώσεις να σου πεί και αυτός τη γνώμη του. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s Τρι 14 Ιουν 2011, 21:42 | |
| στην παρεα . αν κανεις και μια ερευνα στο φορουμ θα βρεις διαφορα θεματα σχετικα με πιστονια κτλ αλλα μην ξεχνας αυτο που λεει ο δημητρης... πραγματικα δεν σου φτανει το γκαζι και θελεις να προσθεσεις λιγο ακομα ή ρωτας ετσι εγκυκλοπεδικα? :P | |
|
| |
| ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟI YOSHIMURA GSXR 1000 K9 type-r και type-s | |
|