| λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! | |
|
+7boutser lakisman46 mistiriodis_tsantakias Darksoul x4m3n0s crockh2001 xaris_fan 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xaris_fan Jr.gixxer
Όνομα: : xaris Τόπος : gastouni Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2011
| Θέμα: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 01:30 | |
| γεια σας.εχω ακουσει πολλες γνωμες για λαστιχα.τα εχω παιξει.δεν ξερω τι να βαλω πανω.το εχω μια βδομαδα και ειμαι απειρος πανω σε αυτα.να μην τιν παθω για να μαθω..!!!τι να βαλω πανω ρε παιδια...??? ευχαριστω... | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 11:41 | |
| Τι χρήση κάνεις? Αν πας μόνο πίστα βάλε γόμες. Αν μπαίνεις και πίστα και σε διαδρομές με στροφιλίκι τότε πάρε τα supercorsa bsb (αυτά έχω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος). | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 12:11 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 12:56 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- Σε βροχη τι λενε αυτα???
εσυ πηγαινε να βαλεις καμια εξατμηση....! οι γομες με χαραξη πιανουν καλα κ στην βροχη γτ ζεσταινονται παρα πολυ ευκολα κ εχου ναποδοση μεγιστη απλα δε κρατανε χλμ τα bsb η τα supercorsa του δρομου γτ βγαινουν κ γομες επιλογη γομων για τον φιλο που ανοιξε το θεμα ειναι να διαλεξει dunlop sportmax sportsmartmetzeler M5diablo corsa rossoBridgestone BT016 η το καινουργιο ΒΤ016 PRo Michelin power pureσυγκριτικο για πιστοβιους με ψιλοαγγλικα καταλαβαινεται τι παιζει http://www.dunlopmotorcycle.com/gallery/2010_08/ultimate/UMC_Tire%20Test_Aug10.pdfτα Q2 ειναι τα dulop ta sportsmart sportmax οποιο απο αυτα σαρεσει βαλτο τελος ειναι καλα ολα τους σε ολα απλα το μονο που αλλαζουν ειναι κατα ποσα χλμ θα σε κρατησουν σε ποσο χρονο ζεσταινονται κ κατα ποσο θα σε βολεψουν στην οδηγησει που κανεις!το τελευταιο θα το δεις κ μονος σου σε οποιο διαλεξεις το ΒΤ το φοραγα στο Ζ γαμω τα λαστιχα το μαμα της σουζουκι ειναι μαλακια μεγαλη γτ δεν ειναι ακριβως οπως αυτο που θα πας να βαλεις τωρα φοραω το dunlop πολυ καλο αργει λιγο να ζεσταθει ειανι λιγο σκληρο αλλα οταν ζεσταθει απλα γ@μαει και θα κρατησει σιγουρα χλμ αν δε μ@λακιζομαι με πατηλικια κ τα σχετικα τα michelin ειναι σχετικα καλα απο τι εχω ακουσει τα pirelli πρεπει ναναι καλα λογικα δεν εχω ακουσει τπτ σχετικο/παραπονο τα metzeler τα καλυτερα απο πολλους σε αλλο γνωστο φορουμ!ελπιζω να σε βοηθησα να βρεις κατι και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 15:29 | |
| αλαξοπιστισες φιλιππα ? :P | |
|
| |
xaris_fan Jr.gixxer
Όνομα: : xaris Τόπος : gastouni Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2011
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 15:44 | |
| ευχαριστω πολυ για τησ συμβουλε σασ.δεν μπενω μεσα σε πιστα.ουτε κσερω να την πλαγιαζω τοσο πολυ. μαλλον θα βαλω τα diablo corsa rosso.εχω ακουσει καλα σχολια.μηπωσ ξερετε που θα τα βρω σε καλη τιμη??? | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 16:28 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 16:35 | |
| metzeler k3 sportech interakt τα εβαλα στον booki way 260e τα εχω 3 μηνες ειναι πολυ καλα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 20:38 | |
| - xaris_fan έγραψε:
- ευχαριστω πολυ για τησ συμβουλε σασ.δεν μπενω μεσα σε πιστα.ουτε κσερω να την πλαγιαζω τοσο πολυ. μαλλον θα βαλω τα diablo corsa rosso.εχω ακουσει καλα σχολια.μηπωσ ξερετε που θα τα βρω σε καλη τιμη???
αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις μερικες προσφορες απο καταστηματα. ο μπουκης μας ειχε στειλει μια προσφορα με καλες τιμες αλλα ητνα μεχρι τελος του ιανουαριου νομιζωδεν ξερω αν θα ισχυουν ακομα... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 21:01 | |
| - xaris_fan έγραψε:
- ευχαριστω πολυ για τησ συμβουλε σασ.δεν μπενω μεσα σε πιστα.ουτε κσερω να την πλαγιαζω τοσο πολυ. μαλλον θα βαλω τα diablo corsa rosso.εχω ακουσει καλα σχολια.μηπωσ ξερετε που θα τα βρω σε καλη τιμη???
Aυτά φοράω εγώ...Μια χαρά τα πάνε, ζεσταίνονται αρκετά εύκολα και αν τα φέρεσαι ήρεμα 8α σε βγάλουν αρκετά χλμ! Α είναι και ´γρήγορα´ όσο αφορά την γόμμα! Βγάζουν και 2-3 TRACK DAY ama χρειαστεί! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 21:32 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- αλαξοπιστισες φιλιππα ? :P
εγω???εσυ χαθηκες ρε λαμογιο...!!!γομες θα βαζα μονο τα supercorsa δρομου!οχι τα dragon γτ δε θα με βγαζαν καθολου σε χλμ!μπορει αν πετυχω καμια προσφορα να τα τσιμπησω να τα χω καβατζα τα supercorsa για να τα δοκιμασω! | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:02 | |
| Ρε παιδες ολα οκ με τα λαστιχα πιστας για το δρομο ναι σιγουρα δεν παιζει να βρεις καλυτερο κρατημα αλλα οταν παμε σστο βρεγμενο τι γινεται γιατι με τη σχεδιαση των supercorsa καθως και καποιων ακομη δεν ξερω αλλα εχω καποιες αναστολες να τα επιλεξω για δρομο γιατι εστω και μια βροχη να σε πιασει δεν νομιζω να την γλυτωσεις την τουμπα....δεν ξερω απο οσα εχω διαβασει για τις αρετες τους δεν ξερω για το 600ρακι μου μαλλον για q2 ή για m5 σκεφτομαι. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:25 | |
| Λογω της κορωνας ακομα και τα slick λαστιχα αποβαλλουν νερο δεξια και αριστερα.Οι γομες με τα αυλακια που εχουν σε νορμαλ κλισεις αποβαλλουν νερο και δεν κολυμπανε.Εκτος και αν στη βροχη θελει καποιος να "ξυνει", τοτε σε μεγαλες κλίσεις μαλλον θα εχει πρόβλημα!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:31 | |
| Έχω γυρίσει από Σέρρες-Αθήνα τα 3/4 της διαδρομής με γερή βροχή και Supercorsa.Οι ταχύτητες ήταν 140-150 και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!Δεν λέω πως ακουμπούσα γόνατο αλλά φρέναρε και επιτάχυνε χωρίς παρατράγουδα...Αν τύχει και βρέξει ενώ είσαι στο δρόμο απλά προσαρμόζεις λίγο την οδήγησή σου και όλα οκ. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:33 | |
| - x4m3n0s έγραψε:
- Ρε παιδες ολα οκ με τα λαστιχα πιστας για το δρομο ναι σιγουρα δεν παιζει να βρεις καλυτερο κρατημα αλλα οταν παμε σστο βρεγμενο τι γινεται γιατι με τη σχεδιαση των supercorsa καθως και καποιων ακομη δεν ξερω αλλα εχω καποιες αναστολες να τα επιλεξω για δρομο γιατι εστω και μια βροχη να σε πιασει δεν νομιζω να την γλυτωσεις την τουμπα....δεν ξερω απο οσα εχω διαβασει για τις αρετες τους δεν ξερω για το 600ρακι μου μαλλον για q2 ή για m5 σκεφτομαι.
Δημήτρη μπορείς πάντα να βάλεις το c και να είσι ΟΚ! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:35 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Έχω γυρίσει από Σέρρες-Αθήνα τα 3/4 της διαδρομής με γερή βροχή και Supercorsa.Οι ταχύτητες ήταν 140-150 και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!Δεν λέω πως ακουμπούσα γόνατο αλλά φρέναρε και επιτάχυνε χωρίς παρατράγουδα...Αν τύχει και βρέξει ενώ είσαι στο δρόμο απλά προσαρμόζεις λίγο την οδήγησή σου και όλα οκ.
αυτο ειναι τεσταρισμα δηλαδη δε χαμπαριαζαν πιεσης κανονικες?41πισω 36 μπροστα η ποιο χαμηλες? | |
|
| |
| λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!! | |
|