| ΠΑΡΑΦΛΟΥ | |
|
+19ΓρηγόρηςΚ2 magiaklaniakeksatmisi giannisK6 susukakiask7 BillyGsxR boutser Black Eagle gsxrk71000 StaKokkina AON33 ripseventh landen ΣΚΟΡΠΙΟΣ T.R.E Darksoul 8annos stavrosrodo DrIoannis ΚΑΣΤΟΡΙΑ 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Τρι 08 Φεβ 2011, 21:18 | |
| Kαλοπραίρετα, απλά δεν είδα κανείς να το αναφέρει πουθενά και προσπαθώ και γω να μάθω. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Τρι 08 Φεβ 2011, 21:28 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- :idea: ...Χρηστάρα , κανονικά σε κάθε συσκευασία πρέπει να αναγράφεται η δοσολογία αραίωσης για να γίνει έτοιμο προς χρήση το προιόν... επείδη τα υλικά ποικίλουν δεν υπάρχει κάτι στάνταρ στην αραίωση , φαντάσου ότι υπάρχει και σκόνη (κονιορτοποιήμενο εναιώρημα) το οποίο διαλύεται με απιονισμένο νερό και μόνο δηλ. 100%...τέλος πάντων η διάφορες αναλογίες (λιγότερο νερό κατα την αραίωση)είναι για να κάνει το έτοιμο υγρό ψύξης πιο ανθεκτικό ως προς την ικανότητα λιπανσης του κυκλώματος , ανάλογα την χρήση πάντα , και το σημείο βρασμού του κατα την χρήση....πρόσεξε όμως δεν σημαίνει ότι αν απο αυτά τα συμπυκνωμένα υγρά γεμίσεις το κύκλωμα χωρίς να το αραιώσεις είσαι κερδισμένος , αντίθετα μπορεί να σου προκαλέσει πολλά προβλήματα με προφανες τη ζημιά στην αντλία μιας και θα ζοριστεί να το ανακυκλώνει επειδή είναι πιο παχύρευστο...
Γιάννη ευχαριστώ πολύ... Βοήθησες | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:16 | |
| Λοιπόν παιδιά το άλαξα τελικά το ρημάδι το παραφλού, με ένα μάλον καλής ποιότητας. Το εξής περίεργο συνέβει. Εβγαλα το fairing και στο δοχείο διάστολης δεν υπήρχε στάλα μέσα! Εν το μεταξύ απ'οτι ρώτησα και απ' όσο γνωρίζω θα έπρεπε να είχε. Το manual όμως δεν αναφέρει κάτι και επίσης δεν υπάρχει πουθενά σημάδι UPPER LOWER πάνω στο δοχείο.. Τι σκ@τ@ γίνεται? Εχει τύχη σε κανέναν? | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:28 | |
| Λουκά δεν είχα στάλα! Από μέσα εννοείς προς το κοντέρ ας πούμε... Οταν το γέμισα το ψυγείο πάντος και αφού έκανα εξαέρωση είχε ένα δάκτυλο και μετά εγώ έβαλα μέχρι την μέση περίπου. Ετσι και πήρε τα 2.650 που ζητάει το manual. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:55 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Λουκά δεν είχα στάλα!
Από μέσα εννοείς προς το κοντέρ ας πούμε... Οταν το γέμισα το ψυγείο πάντος και αφού έκανα εξαέρωση είχε ένα δάκτυλο και μετά εγώ έβαλα μέχρι την μέση περίπου. Ετσι και πήρε τα 2.650 που ζητάει το manual. Aπο μεσα ενοω,μεσα απο το fairing το δεξι να κοιταξεις και θα το δεις.και παραπανω να βαλεις θα το πεταξει απ την υπερχειλιση!αλλα μου κανει εντυπωση που δεν ειχε καθολου πριν.Να το ελεγχεις πιο συχνα να δεις μηπως αδειαση καθολου | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:34 | |
| θελει συμπληρωμα καπου καπου για καποιο λογο το εξατμηζει!τλσπ να το κοιτας ποιο τακτικα κ να συμπληρωνεις τι εβαλες τελικ υγρα>? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:39 | |
| - Darksoul έγραψε:
- θελει συμπληρωμα καπου καπου για καποιο λογο το εξατμηζει!τλσπ να το κοιτας ποιο τακτικα κ να συμπληρωνεις τι εβαλες τελικ υγρα>?
Φίλιππε έβαλα ENGINE ICE. Το είχε ένα παλικάρι , τυχερός είμαι που βρήκα! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:53 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- θελει συμπληρωμα καπου καπου για καποιο λογο το εξατμηζει!τλσπ να το κοιτας ποιο τακτικα κ να συμπληρωνεις τι εβαλες τελικ υγρα>?
Φίλιππε έβαλα ENGINE ICE. Το είχε ένα παλικάρι , τυχερός είμαι που βρήκα! ωραιος καλα λογια λενε κ γι αυτο!!!πως το βλεπεις τωρα το κανες καμια βολτα να δεις τι παιζει?>?? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:56 | |
| Το έκανα βόλτα ρε συ.... Εχει τόσο κρυο εδώ πανω που και χωρίς υγρά να το βγάλεις παλι δεν θα αναίβει η θερμοκρασία | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Κυρ 13 Φεβ 2011, 23:00 | |
| | |
|
| |
AON33 Jr.gixxer
Όνομα: : Tomas Τόπος : ΕΠΑΡΧΕΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 38 Αγωνιζόμενος : Περασανε τα χρονια Hμερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Δευ 14 Φεβ 2011, 17:06 | |
| Χρηστο να πω και εγω την γνωμη μου μια και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα. Η συνηθης αραιωση του αντιψυκτικου-αντιθερμικου ειναι 50-50(μισο νερο μισο αντιψυκτικο-αντιθερμικο), σε αυτην την αναλογια η προστασια που μας προσφερουν τα περισοτερα προιοντα(γιατι υπαρχουν και εξιδεικευμενα προιντα) ειναι -35 βαθμ.για το χειμωνα και σημειο βρασμου για το καλοκαιρι 104-107 Βαθμ.Τα παραφλου τωρα ερχονται συνηθως ετοιμα αριωμενα αλλιως τα αραιωνεις αναλογως με τι προστασια θελεις. Εκεινο που πρεπει να προσεξεις ειναι, το προιον που θα παρεις και ειναι πολυ βασικο να ειναι καταλληλο για κινητηρες-ψυγεια με αλουμινιο καθοσον τα περισσοτερα μοτερ-ψυγεια των μοτο ειναι κατασκευασμενα απο αλουμινιο.Εαν βαλεις το κλασικο αντιψυκτικο μετα απο αρκετα εως παρα πολλα(50000-90000) χιλιομετρα το ψυγειο σου θα βουλωσει απο ενα ειδος πουρι-αλατα(δεν ξερω πως λεγεται).Ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι το αλουμινιο αντιδραει με το αντιψυκτικο καθοσον περιεχει νιτρικα αλατα,αμινες, φωσφορικα αλατα κτλπ και δημιουργουνται αυτα τα αλατα.Συνηθως τα προιοντα που ειναι καταλληλα εχουν χρωμα ροζε και εχουν σαν βαση την Μονοαιθυλενογλυκολη εμπορικη ονομασια:GLYSANTIN,GlycoShell κτλπ.Αν και τωρα τελευταια πηρε το ματι μου χρωματος μπλε (εμενα μου φαινεται πιο σκουρο και πιο γυαλιστερο) απο το αλλο που περιεχει αιθυλενογλυκολη.Τα παραπανω ισχυουν και για αυτοκινητα που εχουν ψυγειο η μηχανη απο αλουμινιο.Ελπιζω να βοηθησα | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Δευ 14 Φεβ 2011, 19:51 | |
| - AON33 έγραψε:
- Χρηστο να πω και εγω την γνωμη μου μια και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα.
Η συνηθης αραιωση του αντιψυκτικου-αντιθερμικου ειναι 50-50(μισο νερο μισο αντιψυκτικο-αντιθερμικο), σε αυτην την αναλογια η προστασια που μας προσφερουν τα περισοτερα προιοντα(γιατι υπαρχουν και εξιδεικευμενα προιντα) ειναι -35 βαθμ.για το χειμωνα και σημειο βρασμου για το καλοκαιρι 104-107 Βαθμ.Τα παραφλου τωρα ερχονται συνηθως ετοιμα αριωμενα αλλιως τα αραιωνεις αναλογως με τι προστασια θελεις. Εκεινο που πρεπει να προσεξεις ειναι, το προιον που θα παρεις και ειναι πολυ βασικο να ειναι καταλληλο για κινητηρες-ψυγεια με αλουμινιο καθοσον τα περισσοτερα μοτερ-ψυγεια των μοτο ειναι κατασκευασμενα απο αλουμινιο.Εαν βαλεις το κλασικο αντιψυκτικο μετα απο αρκετα εως παρα πολλα(50000-90000) χιλιομετρα το ψυγειο σου θα βουλωσει απο ενα ειδος πουρι-αλατα(δεν ξερω πως λεγεται).Ο λογος που γινεται αυτο ειναι οτι το αλουμινιο αντιδραει με το αντιψυκτικο καθοσον περιεχει νιτρικα αλατα,αμινες, φωσφορικα αλατα κτλπ και δημιουργουνται αυτα τα αλατα.Συνηθως τα προιοντα που ειναι καταλληλα εχουν χρωμα ροζε και εχουν σαν βαση την Μονοαιθυλενογλυκολη εμπορικη ονομασια:GLYSANTIN,GlycoShell κτλπ.Αν και τωρα τελευταια πηρε το ματι μου χρωματος μπλε (εμενα μου φαινεται πιο σκουρο και πιο γυαλιστερο) απο το αλλο που περιεχει αιθυλενογλυκολη.Τα παραπανω ισχυουν και για αυτοκινητα που εχουν ψυγειο η μηχανη απο αλουμινιο.Ελπιζω να βοηθησα Ευχαριστώ πολύ.... ΝΑΙ βοήθησες αρκετά γείτον | |
|
| |
StaKokkina Jr.gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Παντού και πουθενά.. Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Στο τέλος.. Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2012
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Πεμ 08 Μαρ 2012, 17:58 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Πεμ 08 Μαρ 2012, 18:48 | |
| | |
|
| |
StaKokkina Jr.gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Παντού και πουθενά.. Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Στο τέλος.. Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2012
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 15:44 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 15:53 | |
| εμένα πάντως με το παραφλού της σουζουκι ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει και σχεδόν 4 χρόνια που έχω την μηχανή δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω ποτέ ούτε σταγόνα!!! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 18:06 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- εμένα πάντως με το παραφλού της σουζουκι ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει και σχεδόν 4 χρόνια που έχω την μηχανή δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω ποτέ ούτε σταγόνα!!!
Το manual λεει να το αλλαζεις καθε 2 χρονια και αυτο γιατι μπορει να μην εξατμιζεται αλλα χανει τις λιπαντικιες ικανοτητες, οποτε για κοιτα να το αλλαξεις... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 18:11 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
- εμένα πάντως με το παραφλού της σουζουκι ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει και σχεδόν 4 χρόνια που έχω την μηχανή δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω ποτέ ούτε σταγόνα!!!
Το manual λεει να το αλλαζεις καθε 2 χρονια και αυτο γιατι μπορει να μην εξατμιζεται αλλα χανει τις λιπαντικιες ικανοτητες, οποτε για κοιτα να το αλλαξεις... ναι ρε συ τα έχω αλλάξει 2 φορές! εννοείτε αυτό!απλά και πάλι της σουζούκι βάζω και είμαι κομπλέ! στα 2 περίπου χρόνια που τα κρατάω δεν χάνει ούτε σταγόνα!! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 18:17 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
Το manual λεει να το αλλαζεις καθε 2 χρονια και αυτο γιατι μπορει να μην εξατμιζεται αλλα χανει τις λιπαντικιες ικανοτητες, οποτε για κοιτα να το αλλαξεις... ναι ρε συ τα έχω αλλάξει 2 φορές! εννοείτε αυτό!απλά και πάλι της σουζούκι βάζω και είμαι κομπλέ! στα 2 περίπου χρόνια που τα κρατάω δεν χάνει ούτε σταγόνα!! Οκ δεν αντεληφθην. Η σουζουκι ποια μαρκα χρησιμοποιει, ξερουμε :?: | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 18:21 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Οκ δεν αντεληφθην. Η σουζουκι ποια μαρκα χρησιμοποιει, ξερουμε :?:
δεν θυμάμαι θα σε γελάσω! πάντως έχει 3 ποιότητες! κάτι κόκκινα,κάτι πράσινα και κάτι μπλέ! την μάρκα δεν την θυμάμαι! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 18:26 | |
| ενα απλο ροζ παραφλου μου ειχαν βαλει εμενα δεν εγραφε κατι πανω | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 19:26 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι το έχεις αλλάξει τουλάχιστον 1 φορά αυτά τα 4 χρόνια... | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 19:45 | |
| Κοιτα τι θερμοκρασιεσ λενε...πανω... να βαλεις κατι καλο παντως!!! εγω εχω βαλει της TOTAL ...Σουπερ ειναι 4-5 ε το λιτρο εχουνε | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΑΦΛΟΥ Σαβ 10 Μαρ 2012, 19:51 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι το έχεις αλλάξει τουλάχιστον 1 φορά αυτά τα 4 χρόνια... 2 φορές τα έχω αλλάξει μέχρι τώρα,το είπα πιο πάνω,κάθε 1,5 χρόνο το πολύ τα αλλάζω! η δεύτερη φορά ήταν πέρυσι το καλοκαίρι! | |
|
| |
| ΠΑΡΑΦΛΟΥ | |
|