| Τράκα.............. | |
|
+5lakisman46 gat0s boutser Darksoul alaska 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 03:36 | |
| Καλησπέρα σε όλους.... Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με κόκκινο ένας τύπος με ένα ΤΜΑΧ την μητροπόλεως εγω κατέβαινα την παύλου μελά, και τρακάραμε.... ο Τύπος είχε ασφάλεια αλλα όχι δίπλωμα.... Δηλαδή την πάτησα... Σύρθηκα μέχρι τα φανάρια του λευκού πήργου, και όταν είδα την μηχανή έφαγα μαχαιριά στην καρδιά... μόλις είχα αλλάξει εξάτμηση, γιατι μου κλέψαν την προηγούμενη, και μόλις πριν λίγους μήνες είχα τακτοποιήσει τα φαίρινγκ... οπότε η ασφάλεια του δέν με καλύπτει.... και μέχρι να βρεθεί άκρη με τα δικαστήρια.......... θέλω μάσκα, ουρά, φαίρινγκ, τελικό, δισκόπλακα, δαγκάνα και ελπίζω πως τα upside παρέμειναν ίσια. Οπότε ψάχνω πλαστικά.... και ότι βρηκα μέχρι στιγμής μόνο απο πλάστικά είναι στο χιλιάρικο.. και όχι σε καλή κατάσταση.. Άρχισα να σκέφτομαι για πολυεστέρα, μιας και δεν είμαι και μπρούκλης, μαλιστα καθόλου οικονομικά άνετος αυτον τον καιρό...(έχω δουλέψει πολλα 12ωρα για την "μπέμπα") η οτιδήποτε οικονομικό... Τι να κάνω? καμια ιδέα, καμια πρόταση? που να ψάξω, ποιόν να ρωτήσω???? HELP ! ! ! ! ! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 10:43 | |
| πω πω ρε φιλε ξενερα!αφου εισαι καλα εσυ μη τρελενεσαι θα γινει παλι το μωρο σου πενα!! για ανταλλακτικα μαμα κοιτα στο car.gr για ετοιμα κουστουμια πολυεστερικα κοιτα στο ebay.de , ebay.it αν ξερεις ακριβως τι θες απο πλαστικα κανε ενα τηλ http://www.mouratisgp.gr/ μηπως εχουν κατι για σενα κ μπορουν να σε εξυπηρετησουν! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 16:34 | |
| φιλε σε καταλαβαινω. ας ειναι το τελευταιο κακο. λοιπων εχω ακουσει για ενα συνεργειο στην κομοτηνη με το πατσουκλη "βουλγαρος" αν μπορεσουμε και μαθουμε κανενα τηλ πιστευω οτι θα βρεις πολα πραγματα εκει. εχει κανα δυο στρεματα παρατιμενες μηχανες. αν μαθω κατι θα σου πω. η αν υπαρχει καποιος απο κομοτημη στο φορουμ ας μας πει. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 16:58 | |
| - boutser έγραψε:
- φιλε σε καταλαβαινω. ας ειναι το τελευταιο κακο. λοιπων εχω ακουσει για ενα συνεργειο στην κομοτηνη με το πατσουκλη "βουλγαρος" αν μπορεσουμε και μαθουμε κανενα τηλ πιστευω οτι θα βρεις πολα πραγματα εκει. εχει κανα δυο στρεματα παρατιμενες μηχανες. αν μαθω κατι θα σου πω. η αν υπαρχει καποιος απο κομοτημη στο φορουμ ας μας πει.
Δεν πιστευω να εχει κατι για Κ4.Θα τον ρωτησω βεβαια γιατι ποτε δεν ξερεις Ας πει το παιδι ακριβως τι ζηταει για να τον βοηθησουμε | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 17:13 | |
| gatos ονομα και πραγμα... αν μαθεις το τηλ πες το και σε μενα. | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Τετ 09 Φεβ 2011, 18:40 | |
| Γκαντεμια ρε πο@στη μου! Κωστα καταρχην σου ευχομαι ποτε ξανα και να βρεις το δικιο σου χωρις να χρειαστει να φτασετε στα δικαστηρια αλλα αν δεν γινεται αλλιως,ειναι μονοδρομος!Βασικα παρε τον ασφαλιστη σου πριν κανεις οτιδηποτε για να βγαλει φωτογραφιες την μηχανη και στη συνεχεια οτι αγορα και να κανεις να ζητας και να παιρνεις τιμολογιο για να μπορεσεις να παρεις τα λεφτα σου μετα πισω! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Πεμ 10 Φεβ 2011, 00:07 | |
| Επισης οτι ανταλακτικο παρεις να ειναι απο Ελλαδα. Οι ασφαλιστηκες απ' οτι ξερω δεν δεχονται αποδειξεις απο paypal. Στις αγγελειες ο kahi πουλαει ολο το σετ πλαστικα γνησια. Επισης ο Μουρατης motogp πουλαει πολυεστερικα, ποιοτητα δεν ξερω και ειναι Αθηνα. Περαστικα φιλε μου. | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Πεμ 10 Φεβ 2011, 13:49 | |
| Ευχαριστώ παιδιά...... gat0s αυτα που θέλω είναι: μάσκα, αεραγωγό, δεξι/αριστερο φαίρινγκ. Η ουρά με λίγη δουλειά σώζεται.... Τώρα πρέπει να δώ τι ακριβώς έχει γίνει με τα μπροστινά μου, και με το ψυγείο... Την εξάτμιση την αφήνω στην απέξω για το παρόν. | |
|
| |
8annos Normal gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 103 Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Πεμ 10 Φεβ 2011, 21:22 | |
| Αν δεν κάνω λάθος η ασφαλιστική σε αποζημιώνει και μετά κυνηγάει τον οδηγό χωρίς δίπλωμα. Ρώτα κάποιον ΣΟΒΑΡΟ ασφαλιστή που να έχει γνώση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Χρειάζεται λίγο κυνήγι το θέμα όπως καταλαβαίνεις. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Πεμ 10 Φεβ 2011, 21:44 | |
| ο,τι και να γινει με την σφαλεια , αν θα το δεχτει η' οχι δηλαδη μην σε φοβιζει γιατι και δικαστικα να πατε θα το κερδισεις γιατι ειναι δικο της λαθος-απροσεξια που ασφαλισε μηχανη χωρις να δει το διπλωμα πραγμα απαραιτητο για να βγαλεις μια ασφαλεια.εφοσον υπαρχει χαρτι ασφαλειας που το κατεγραψαν οι τροχαιοι οταν κανατε ανταλαγη των στοιχειων σας εισαι οκ μην φοβασε.συνεβει το ιδιο με ενα παιδι στην δουλεια μου και αυτα ακριβως ηταν τα λογια του ασφαλιστη μου... δεν φοβομαστε τιποτα ειναι δικο τους λαθος μας πληρωνουν | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:34 | |
| - 8annos έγραψε:
- Αν δεν κάνω λάθος η ασφαλιστική σε αποζημιώνει και μετά κυνηγάει τον οδηγό χωρίς δίπλωμα. Ρώτα κάποιον ΣΟΒΑΡΟ ασφαλιστή που να έχει γνώση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Χρειάζεται λίγο κυνήγι το θέμα όπως καταλαβαίνεις. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
Έχεις δίκιο και καλό είναι να το ψάξει... | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Παρ 11 Φεβ 2011, 17:42 | |
| Ναι οπως και να΄χει θα τα πάρω τα λεφτά μου... το θέμα είναι οτι μέχρι να τα πάρω, θα πρέπει να πληρώσω απ'την τσέπη μου.. να μήν παραγγείλω τίποτα εκτός Ελλάδας κλπ.... Γιαυτό ψάχνω να καταφέρω κάτι οικονομικό, κάτι που σηκώνει η τσέπη μου, για να κυκλοφορώ... γιατί κυκλοφορώ με δανεικό μηχανάκι.... | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τράκα.............. Παρ 11 Φεβ 2011, 17:43 | |
| Μάλλον θα βάλω πολυεστέρα για να τελειώνει η υπόθεση.... και θα κολήσω το υπάρχον τελικό. εαν συμαζέψω το μηχανάκι λίγο αφού βγάλω φωτογραφίες, δεν υπάρχει κανένα θέμα μετα, ετσι? | |
|
| |
| Τράκα.............. | |
|