| SoS** Ηταν νερο η οχι? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 12:56 | |
| ανοιξα πριν λιγο το αρ καπακι για να καθαρισω τον αισθητηρα ταχυτητων κ εβγαλα το σιδερακι που παταει ο συμλεκτης (ξερουν οσοι το ανοιξαν) κ ετρεξε πρασινο υγρο κ λεω εγω (μοτυλ πρασινο παραφλου πρασινο) τι ηταν?? τα λαδια ειναι καινουργια ( 10 χλμ) κ αλλαξα ψυγειο προχθες.. δεν νομιζω να ειναι παραφλου απλα ρωταω αν το τ κυκλωμα τ ψυγειου εχει σχεση με εκεινο το σημειο κ μηπως εγινε κατι στραβα στην τοποθετηση τ ψηγειου. το υγρο γλυστρουσε σαν λαδι κ η μηχανη δουλευει αψογα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 15:56 | |
| μηπως ειχαν πεσει κατα το αδεισμα του προηγουμενου ψυγειου! ααα ασχετο αλλα τον αισθητηρα τον καθαριζεις για να σου δειχνει την Ν νεκρα?γτ μου το κανει κ μενα κ φοβαμαι να το βγαλω με τι το καθαριζεις κ τι βαζεις στο λαστιχακι που εχει για να μονωνει?? κανει δουλεια το καθαρισμα?? | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 16:17 | |
| - Darksoul έγραψε:
- μηπως ειχαν πεσει κατα το αδεισμα του προηγουμενου ψυγειου!
ααα ασχετο αλλα τον αισθητηρα τον καθαριζεις για να σου δειχνει την Ν νεκρα?γτ μου το κανει κ μενα κ φοβαμαι να το βγαλω με τι το καθαριζεις κ τι βαζεις στο λαστιχακι που εχει για να μονωνει?? κανει δουλεια το καθαρισμα?? δεν εχει κατι να σε φοβηζει γιατι το καπακι που βγαζεις ειναι απλα προστατευτικο κ ο αισθητηρας βγαινει με 2 αλεν.. δεν χρειαζεται να βαλεις κατι στο oring γιατι εχει λαδι εκει οποτε το λάστιχακι ειναι "φρεσκο" οποτε το βαζεις απλα οπως το εβγαλες..το καθαριζω η με καθαριστικο φρενων η αλυσιδας η οπως σημερα με καθαριστικο καρπυρατερ..κανει δουλεια το καθαρισμα κ το κανω ανα 6μηνο διοτι καμια φωρα εχω πρωτη κ δειχνει 2 .. οπως το βγαλεις ριξε αφθονο σπρευ μεσα μεχρι να βγουνε οι μαυριλες | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:03 | |
| ετσι γαμωτο το στανιο μου,επεστρεψες με τα μαστορεματα σου το υγρο μαν πιθανον να ειναι παραφλου γιατι εκει στην αριστερη μερια του μοτερ ειναι κ η τρομπα νερου,θυμαμαι απ το 600. λογικα ειναι απο αυτο,αν σου ανοιξε κ τη τρομπα για να αδειασει το κυκλωμαοταν αλλαξες ψυγειο,εχει ενα ο-ρινγκ εκει.μπορει να ναι ταλαιπωρημενο. στο δικο μου το ειχα αλλαξει σε καποια φαση αλλα εσταζε ομως. οπως κ να χει,παρακολουθησε το μερικες μερες,κ αν δεις οτι σταζει παντο στο μηχανικο φιλε. ααα... κ το παλιο ψυγειο φερτο μια απο δω,θα το κανουμε καινουργιο | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:05 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
ααα ασχετο αλλα τον αισθητηρα τον καθαριζεις για να σου δειχνει την Ν νεκρα?γτ μου το κανει κ μενα κ φοβαμαι να το βγαλω με τι το καθαριζεις κ τι βαζεις στο λαστιχακι που εχει για να μονωνει?? κανει δουλεια το καθαρισμα?? δεν εχει κατι να σε φοβηζει γιατι το καπακι που βγαζεις ειναι απλα προστατευτικο κ ο αισθητηρας βγαινει με 2 αλεν.. δεν χρειαζεται να βαλεις κατι στο oring γιατι εχει λαδι εκει οποτε το λάστιχακι ειναι "φρεσκο" οποτε το βαζεις απλα οπως το εβγαλες..το καθαριζω η με καθαριστικο φρενων η αλυσιδας η οπως σημερα με καθαριστικο καρπυρατερ..κανει δουλεια το καθαρισμα κ το κανω ανα 6μηνο διοτι καμια φωρα εχω πρωτη κ δειχνει 2 .. οπως το βγαλεις ριξε αφθονο σπρευ μεσα μεχρι να βγουνε οι μαυριλες ελα ρε σοβαρα προχτες εβγαλα να καθαρισω το καπακι απο μεσα να το ξελασπωσω λιγο κ το φοβηθηκα να το πειραξω θα το δοκιμασω με καθαριστικο αλυσιδας μετα σκουπισμα κ μετα βιδωμα κομπλε?εμενα δε μου δειχνει την νεκρα οταν ζεσταθει το μηχανακι κ μολις κατεβασω το σταντ την βλεπει!οτι ναναι απλα εχω διαβασει οτι κ να το αλλαξει αν παρεις καινουργιο παλι χαλαει ειναι κολλημα τι να κανουμε!αλλοι ομως το καθαριζουν κ ειναι κομπλε ετσι οπως εσενα ανα 6μηνο κ ειναι κομπλε! αα κατι αλλο βγαζει λαδι απο κει οταν το ξεκουμπωσω πρεπει ναναι ευθεια η μηχανη σε σταντ η να γερνει λιγο απο την αλλη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:17 | |
| - Darksoul έγραψε:
- magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
ααα ασχετο αλλα τον αισθητηρα τον καθαριζεις για να σου δειχνει την Ν νεκρα?γτ μου το κανει κ μενα κ φοβαμαι να το βγαλω με τι το καθαριζεις κ τι βαζεις στο λαστιχακι που εχει για να μονωνει?? κανει δουλεια το καθαρισμα?? δεν εχει κατι να σε φοβηζει γιατι το καπακι που βγαζεις ειναι απλα προστατευτικο κ ο αισθητηρας βγαινει με 2 αλεν.. δεν χρειαζεται να βαλεις κατι στο oring γιατι εχει λαδι εκει οποτε το λάστιχακι ειναι "φρεσκο" οποτε το βαζεις απλα οπως το εβγαλες..το καθαριζω η με καθαριστικο φρενων η αλυσιδας η οπως σημερα με καθαριστικο καρπυρατερ..κανει δουλεια το καθαρισμα κ το κανω ανα 6μηνο διοτι καμια φωρα εχω πρωτη κ δειχνει 2 .. οπως το βγαλεις ριξε αφθονο σπρευ μεσα μεχρι να βγουνε οι μαυριλες ελα ρε σοβαρα προχτες εβγαλα να καθαρισω το καπακι απο μεσα να το ξελασπωσω λιγο κ το φοβηθηκα να το πειραξω θα το δοκιμασω με καθαριστικο αλυσιδας μετα σκουπισμα κ μετα βιδωμα κομπλε?εμενα δε μου δειχνει την νεκρα οταν ζεσταθει το μηχανακι κ μολις κατεβασω το σταντ την βλεπει!οτι ναναι απλα εχω διαβασει οτι κ να το αλλαξει αν παρεις καινουργιο παλι χαλαει ειναι κολλημα τι να κανουμε!αλλοι ομως το καθαριζουν κ ειναι κομπλε ετσι οπως εσενα ανα 6μηνο κ ειναι κομπλε! αα κατι αλλο βγαζει λαδι απο κει οταν το ξεκουμπωσω πρεπει ναναι ευθεια η μηχανη σε σταντ η να γερνει λιγο απο την αλλη? μπα δεν τρεχει απο εκει .. μπορει να σταξει λιγο μονο.. απλα αν ειναι ισια θα εισαι πιο ανετα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:19 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:28 | |
| οπως κ να χει κοιτα το για διαρροες εξωτερικα για μερικες μερες. κ αν ειναι ολα κομπλε,μουδιασε το καλα να μαυρισει το μοτουλ,ανοιξε το ξανα για να βγαλεις πορισμα τελειωσε η ωρα κοινης ησυχιας,ωρα να παρει το κομπεσερ μπροστα αν ολα πανε καλα θα σε παρω τηλ αυριο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: SoS** Ηταν νερο η οχι? Πεμ 10 Φεβ 2011, 17:29 | |
| απ οτι διαβασα στο μανουαλ εχει κατι σαν φλατζα για να κραταει το λαδι οποτε λαδι θα ηταν γιατι ετρεξε οταν το εβγαλα. παντως αν καποιος ξερει σιγουρα ας ενημερωσει | |
|
| |
| SoS** Ηταν νερο η οχι? | |
|