Greek GSX-R forum
Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_l10Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_c10Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_r10 
JIMK7
Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_l10Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_c10Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα

Πήγαινε κάτω 
+10
landen
STELIOS
stavrosrodo
Opeth
T.R.E
ripseventh
8annos
thodoris
GIXXERAKIAS
magiaklaniakeksatmisi
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 19:13

Πήρα τν μηχανή απο συνεργείο κ Έχω Όλο απορροιες. Δημητρης την μηχανή κ παρατήρησα ότι η μπροστά ρόδα με σχετικά μικρή δύναμη κάνει ένα δυο γύρους το πολυ ενώ αλλα μηχανάκια π δοκίμασα γυρνάνε πιο εύκολα. Μήπως παίζουν ρόλο τ ebc ?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 20:27

Κλήμη μάλλον σου έχουν σφίξει υπερβολικά τον μπροστά τροχό.το είχα πάθει και εγώ και είχα σαλτάρει.Παίζει κάτι με τους αποστάτες δεν θέλουν πολύ σφίξιμο.
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

Άντρας Όνομα: : θεοδωρος βαγενας
Τόπος : λευκαδα
Αριθμός μηνυμάτων : 671
Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα..........
Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 20:38

κανε το εξης απλο.....λασκαρε τα βιδακια που ειναι κατω στις μποτες....αστα λασκα.....πατισε την μανετα του φρενου και πιεσε το μπροστινο σου δυο τρις φορες πανω κατω...μετα σφηξε τα βιδακια.καλα τηα ηταν να ειχες ροποκλειδο..αν δεν εχεις μην σφιξεις παρα πολυ.αν παλι σφιγκει τοτε το προβλημα ειναι αλλου και οχι σε μη κεντραρισμενους αποστατες..
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 20:54

thodoris έγραψε:
κανε το εξης απλο.....λασκαρε τα βιδακια που ειναι κατω στις μποτες....αστα λασκα.....πατισε την μανετα του φρενου και πιεσε το μπροστινο σου δυο τρις φορες πανω κατω...μετα σφηξε τα βιδακια.καλα τηα ηταν να ειχες ροποκλειδο..αν δεν εχεις μην σφιξεις παρα πολυ.αν παλι σφιγκει τοτε το προβλημα ειναι αλλου και οχι σε μη κεντραρισμενους αποστατες..
Οταν λες βίδες εννοείς στις δαγκανες η αυτές π σφίγγουν τον αξωνα ;
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

Άντρας Όνομα: : θεοδωρος βαγενας
Τόπος : λευκαδα
Αριθμός μηνυμάτων : 671
Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα..........
Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 20:56

magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
thodoris έγραψε:
Οταν λες βίδες εννοείς στις δαγκανες η αυτές π σφίγγουν τον αξωνα ;

αυτες που σφηγκουν τον αξονα....

hallo hallo hallo
8annos
Normal gixxer
Normal gixxer
8annos

Άντρας Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 21:27

Επίσης κάνε ένα καλό καθάρισμα στα κυλινδράκια των φρένων για να έχουν καλύτερη επιστροφή. good
https://www.youtube.com/user/8annos?feature=mhum
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠεμ 10 Φεβ 2011, 22:46

Δεν αποκλειεται να ειναι κ απ τα τακακια ebc φοραω και το κανει σε μενα.Τωρα που το συζηταμε θα λυσω αυριο τον τροχο και θα σφιξω με τις σωστες ροπες με δυναμοκλειδο να δω μηπως εχω κανει π@@π$$ρια και τον εχω σφιξει πολυ! xmmm
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 12:40

ripseventh έγραψε:
Δεν αποκλειεται να ειναι κ απ τα τακακια ebc φοραω και το κανει σε μενα.Τωρα που το συζηταμε θα λυσω αυριο τον τροχο και θα σφιξω με τις σωστες ροπες με δυναμοκλειδο να δω μηπως εχω κανει π@@π$$ρια και τον εχω σφιξει πολυ! xmmm

Αν άλλαξες πρόσφατα τακάκια τσέκαρε μια τα εμβολάκια απ'τις δαγκάνες μήπως έχουν πιάσει βρωμιά και δεν επιστρέφουν πλήρως στην θέση τους.

Είναι το πιθανότερο να συμβαίνει και όχι να φταίνε τα τακάκια...Οι περισσότεροι απλά δεν τα κοιτάνει ποτέ... mal@kies
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 15:39

T.R.E έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Αν άλλαξες πρόσφατα τακάκια τσέκαρε μια τα εμβολάκια απ'τις δαγκάνες μήπως έχουν πιάσει βρωμιά και δεν επιστρέφουν πλήρως στην θέση τους.

Είναι το πιθανότερο να συμβαίνει και όχι να φταίνε τα τακάκια...Οι περισσότεροι απλά δεν τα κοιτάνει ποτέ... mal@kies
τα καθαρισα αλλα οσο μπορουσα.. εσεις πως τα καθαριζετε? σημερα με ταλαιπωρησε κ κατι αλλο το οποιο θεωρησα υποπτο.. η Κ@λομανετα του φρενου που την πηρα απο εβαυ. η τρυπα που μπαινει το τσουνακι της τρομπας μ φαινοταν ρηχη κ σαν βλακας πηρα τρυπανι κ αρχησα με αποτελεσμα να την κανω μεγαλη κ η μανετα να κουνιεται μπροσ πισω.. τι να κανω τι να κανω γυρναω το κυλινδρακι της μανετας αναποδα κ εκανα καιωουργια τρυπα..βαλε βγαλε μου εφαγε μιαμιση ωρα βαλε κ την αλλαγη υγρων φρενων ψοφησα..μακρυα απο κινεζικα..
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 15:43

T.R.E έγραψε:
ripseventh έγραψε:

τα καθαρισα αλλα οσο μπορουσα.. εσεις πως τα καθαριζετε? σημερα με ταλαιπωρησε κ κατι αλλο το οποιο θεωρησα υποπτο.. η Κ@λομανετα του φρενου που την πηρα απο εβαυ. η τρυπα που μπαινει το τσουνακι της τρομπας μ φαινοταν ρηχη κ σαν βλακας πηρα τρυπανι κ αρχησα με αποτελεσμα να την κανω μεγαλη κ η μανετα να κουνιεται μπροσ πισω.. τι να κανω τι να κανω γυρναω το κυλινδρακι της μανετας αναποδα κ εκανα καιωουργια τρυπα..βαλε βγαλε μου εφαγε μιαμιση ωρα βαλε κ την αλλαγη υγρων φρενων ψοφησα..μακρυα απο κινεζικα..

Εγώ προσωπικά με οδοντόβουρτσα και σαπουνόνερο,αφού έχω βγάλει τα τακάκια πατάω λίγο φρένο να βγουν έξω τα εμβολάκια ώστε να φαίνεται το καθαρό μέρος από πίσω τους...

Έχει παρατηρηθεί πάντως και σε άλλους από κινέζικες μανέτες να μένει ελαφρώς πατημένο το φρένο...
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 15:50

T.R.E έγραψε:
T.R.E έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Εγώ προσωπικά με οδοντόβουρτσα και σαπουνόνερο,αφού έχω βγάλει τα τακάκια πατάω λίγο φρένο να βγουν έξω τα εμβολάκια ώστε να φαίνεται το καθαρό μέρος από πίσω τους...

Έχει παρατηρηθεί πάντως και σε άλλους από κινέζικες μανέτες να μένει ελαφρώς πατημένο το φρένο...

Ωπα αυτο το εχω παθει και εγω!!!! Πρεπει να πατησει καλα η βελονα της τρομπας στην εσωχη της μανετας! Μου εχει λοκαρει το φρενο εν κινησει (την πρωτη μερα που τις εβαλα) ευτυχως προοδευτικα κ σε ισιαδη αλλιως θα μαζευα ανταλλακτικα. Γενικα για να βεβαιωθεις οτι μπηκε καλα πρεπει να ακους το τακ τακ τις βελονας οταν πατας φρενο. Αν δεν τοτε ειναι υπο μικρη γωνια δε παταει καλα κ σε φρεναρει.
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 17:44

T.R.E έγραψε:
ripseventh έγραψε:

Nικο προσφατα που εβαλατην τρομπα επανω εκανα κ αυτην την δουλεια καθαρισα τα εμβολακια οπως λιεει το μανιουαλ με υγρο φρενων μονο και οδοντοβουρτσα.Σε λιγο θα παω να ξεσφιξω τον τροχο κ να σφιξω σωστα κ θα ενημερωσω αν τον φρεναρει παλι!
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 18:51

Πήγα ΣηΜερα σε έναν φίλο λάστιχα κ γνωστή κ το ψάξαμε. Καταλήξαμε ότι είναι στα λογικά πλαίσια κ Απλα βρίσκει λίγο η αρ δισκοπλακα.. Ξανακαθαρισαμε τα εμβολα κ αφυξαμε σωστά τον τροχό. Η αδράνεια ελατωθηκε ελάχιστα..την μένετε φρόντισα με ένα τρυπανακι να της την ανοίξω την τρύπα κ δοκιμάσα με κ χωρίς μανετα κ η αδρανεια είναι ίδια. Αποτέλεσμα : ζω με αυτό :-)
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 22:17

Λεπον!!!Μολις ελυσα τις δαγκανες και χαλαρωσαν τα τακακια ο τροχος γυρναγε αβιαστα χωρις να φρεναρει καθολου οποτε μαλλον τα τακακια(ebc) ευθυνονται για ολο αυτο που συμβαινει xmmm xmmm Xανω αλογα παιδιααααα...κατι πρεπει να γινει μ αυτο neura
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 22:33

ripseventh έγραψε:
Λεπον!!!Μολις ελυσα τις δαγκανες και χαλαρωσαν τα τακακια ο τροχος γυρναγε αβιαστα χωρις να φρεναρει καθολου οποτε μαλλον τα τακακια(ebc) ευθυνονται για ολο αυτο που συμβαινει xmmm xmmm Xανω αλογα παιδιααααα...κατι πρεπει να γινει μ αυτο neura
στειλε τα ebc σε εμενα και εγω τα μαμα σε εσενα Very Happy
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 22:39

stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
στειλε τα ebc σε εμενα και εγω τα μαμα σε εσενα Very Happy
χαχαχαΜπα το δικο σου που ειναι τουμπανο μην νομιζεις.... δεν το σταματανε τα ebc xaxa xaxa
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 22:52

Λουκα, μην ανυσηχεις, ολα ετσι κανουν.Τα τακακια ''γλυφουν'' στους δισκους και οταν γυρνας την ροδα με το χερι σταματαει πολυ νωριτερα απο οταν εχεις βγαλμενες τις δαγκανες η' εχεις ανοιξει λιγο προς τα πισω τα πιστονακια.
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΠαρ 11 Φεβ 2011, 23:12

stavrosrodo έγραψε:
Λουκα, μην ανυσηχεις, ολα ετσι κανουν.Τα τακακια ''γλυφουν'' στους δισκους και οταν γυρνας την ροδα με το χερι σταματαει πολυ νωριτερα απο οταν εχεις βγαλμενες τις δαγκανες η' εχεις ανοιξει λιγο προς τα πισω τα πιστονακια.
Ναι Σταυρο το γνωριζω αλλα με τα συγκεκριμενα ειναι πολυ εντονο το φιανομενο.με το που τα εβαλα πανω το καλοκαιρι το καταλαβα μονο κ μονο που τσουλαγα την μηχανη με τα χερια ninza
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 01:22

ripseventh έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
Ναι Σταυρο το γνωριζω αλλα με τα συγκεκριμενα ειναι πολυ εντονο το φιανομενο.με το που τα εβαλα πανω το καλοκαιρι το καταλαβα μονο κ μονο που τσουλαγα την μηχανη με τα χερια ninza
+750
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 13:04

E άμα τα τακάκια έχουν "αρχικό δάγκωμα",αυτά συμβαίνουν... file file
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 13:40

γρασο στον αξονα και προσπαθησε να κεντραρεις τους δισκους με τα χερια Twisted Evil
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 16:41

STELIOS έγραψε:
γρασο στον αξονα και προσπαθησε να κεντραρεις τους δισκους με τα χερια Twisted Evil

συμφωνω... mprabo
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 20:25

σημερα παρατηρησα οτι μετα απο μια διαδρομη 5 χλμ με λιγο εντονα φρενα η μια δισκοπλακα ηταν πιο ζεστη απ την αλλη.. αυτο σημαινει αναγκαστικα οτι ειναι στραβια η πιο ζεστη?
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΣαβ 12 Φεβ 2011, 23:07

σημερα παρατηρησα οτι μετα απο μια διαδρομη 5 χλμ με λιγο εντονα φρενα η μια δισκοπλακα ηταν πιο ζεστη απ την αλλη.. αυτο σημαινει αναγκαστικα οτι ειναι στραβια η πιο ζεστη?
όχι..
αν είναι στραβωμένη κάποια δισκοπλακα παίζει λίγο η μανετα μέσα έξω όταν πατάς φρένο.
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα   Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα EmptyΚυρ 13 Φεβ 2011, 01:05

teo46 έγραψε:
όχι..
αν είναι στραβωμένη κάποια δισκοπλακα παίζει λίγο η μανετα μέσα έξω όταν πατάς φρένο.
teo δεν παιζει η μανετα το προσεξα. μαλλον θελουν καλο καθαρισμα γιατι ο μηχανικος απλα ετριψε λιγο κ λεει το καθαρισα..απλα σημερα πηγα να το ξεβυδωσω κ η μια απο τισ 4 κ@λοβιδες δεν βγαινει με την καμια..την εφαγα κ λιγο Laughing .. παιζει κανενα κολπο να βοηθησει να βγει..κ ασυζητητη την δευτερα παω να παρω μια 4αδα καινουργιες

Δυσκολεύεται ν γυρίσει η μπροστά ροδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Μπροστα φαναρι Κ7.....
» Δεν παιρνει μπροστά .
» Αφαίρεση μπροστά τροχού

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com