| ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ | |
|
+8Darksoul TheVeteran teo46 G.E.B. R-09 ghost ktm_21 boutser Mtec 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 16:51 | |
| Καλησπερα, Ειμαι σε διλημμα για το κρανακι που θα τσιμπησω. Θελω να ειναι κατι καλο και ποιοτικο ακι γενικα στα σχεδια μ αρεσει πολυ το εξεζητημενο. Δεν ειμαι του μονοχρωμου και του συντηρητικου.. Επισης, τα χρηματα σαφως και παιζουν ρολο αν και θα το παρω ειτε απο εξω οποτε θα ερθει σαφως φτηνοτερα ειτε θα μου το φερει ενας φιλος μου που μενει Ιταλια και εκει ειναι πολυ φτηνοτερα απο εδω Eχω "σταμπαρει" τα εξης 4. Ξεχασα να πω πως θελω να παρω μπλε/ασπρη μηχανη. Θα ηθελα την αποψη και βοηθεια σας λοιπον 1) ΑRAI Quantum - Oriental: 2) X-lite X-802 Replica Lorenzo Motegi: 3 SHOEI X Spirit II KAGAYAMA 3 TC-2: 4) KBC Ed Hardy VR-2R Pirates White:ΥΓ: Εμενα προσωπικα με εχει κερδισει το ρημαδι το ARAI .... YΓ2: Και 1-2 SUOMY μου αρεσαν πολυ - ποια η αποψη σας...? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 17:00 | |
| απο σχεδιο το kbc αλλα εγω πρωσοπικα θα επερνα το shoei η arai αλλο σχεδιο αυτο ειναι καπως φρου φρου και αρροματα για τα γουστα μου. | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 17:11 | |
| to shoei! τα αλλα τα θεωρώ υπερβολικά | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 17:16 | |
| φιλε μου ολα τα κρανη που εχεις βαλει υπαρχουν στην ελλαδα αρα μπορεις να πεταχτεις και να τα βρεις σε καποιο καταστημα ωστε να τα δοκιμασεις και να ξερεις ποιο ακριβως νουμερο χρειαζεσαι στο καθενα και μετα παραγγειλε το απο οπου θες...στο λεω αυτο γιατι την εχω πατησει διοτι μαρκα με μαρκα αλλα και μοντελο με μοντελο εχουν μια καποια διαφορα συν οτι παιζει ρολο και το σχημα της κεφαλας μας...ειδικα για τον τελευταιο λογο μην ακους γνωμες του στυλ ''παρε αυτο γιατι ειναι κορυφη'' ή ''παρε εκεινο και δεν θα μετανιωσεις'' δοκιμασε ποιο απο τα μοντελα που γουσταρεις σου ''καθεται'' τελεια στο ξερο σου :P και οταν εχεις πια αποφασισει αυτο που θες, παραγγειλε το απο οπου μπορεις να το βρεις πιο φθηνα. εγω εχω το Xlite που λες πιο πανω και ειναι απαικτο σε αεροδυναμικη με πολυ καλο εξαερισμο και πολυ καλο εσωτερικο, εχει αρκετο θορυβο πραγμα που ποτε δεν με πειραζει στα κρανη γιατι καταπολεμειται με ωτασπιδες ή οπως λεει ενας φιλος αν θες να ταξιδευεις χωρις να σ'ενοχλει ο θορυβος παρε τ'αμαξι... υπαρχουν και καποιες αρκετα καλες ευκαιριες αν ψαχτεις λιγακι παραπανω...Shark RSR2 με 300 ευρω λογω του οτι η Shark εβγαλε νεο μοντελο που το γουσταρω με χιλια και ψηνομαι αρκετα... Shark RSR2 >>> http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/Shark-Helmets/Shark-RSR2 Shark Race-R Pro >>> http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/Shark-Helmets/Shark-Race-R-Pro
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Δευ 21 Φεβ 2011, 23:25, 1 φορά | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 17:17 | |
| Alex και Κωστα (boutser) οπως προειπα μ αρεσει αρκετα η "υπερβολη" και το "εξεζητημενο" στο κρανος, γιαυτο και καλως η κακως τεινω προς αυτα που εβαλα..
Μ αρεσουν και καποια SUOMY οπως εγραψα, εχει αποψη κανεις για αυτα..? Δεν ειχα ποτε και δεν ξερω.. | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 19:25 | |
| Απο αυτα που εχεις διαλεξει σχεδον τα δυο τα εχω shoei εχω το xr-1000 και το kbc vr-2r η διαφορα τους ειναι απο εδω αμερικη το kbc βγαλτο εξω σφυριζει μετα τα 160-180 παρε κατι αλλο εγω το εχω για την δουλεια! σου βαζω μια φωτο το δικο μην κανω λαθος. Δεν ξερω αν σε μπερδεψα η το αντιθετο! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 20:09 | |
| Ο καθένας εχει καποια γουστα σωστος εισαι! για τα SUOMY κοιτα ποιο μοντελο φοράν στο mgp και θα ειναι σιγουρα καλο. | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 21:00 | |
| - boutser έγραψε:
- Ο καθένας εχει καποια γουστα σωστος εισαι! για τα SUOMY κοιτα ποιο μοντελο φοράν στο mgp και θα ειναι σιγουρα καλο.
Αν θυμαμαι σωστα και αν διαβασα και σωστα (εαν καποιος το γνωριζει με σαφηνεια ας με διαφωτισει/διορθωσει) ο Capirosi φοραει SUOMY και φοραει την σειρα EXCEL. Aπο την σειρα αυτην μου αρεσει αρκετα αυτα τα 2: 1) Suomy Excel Chief Blue 2) Suomy Excel Capirossi Replica Και τα 2 αυτα εχουν την ιδια τιμη (βασικα ολη η σειρα εχει fixed τιμη οποιο κρανος και να παρεις απο οτι ειδα) και ειναι πολυ κοντα με το ARAI που ποσταρα. Δεν θεωρειτε οτι ειναι ορθοτερη λυση να προτιμησω το ARAI εφοσον ειναι κοντα στα χρηματα και φυσικα το ιδιο για μενα μου αρεσει και στις 2 περιπτωσεις αρκετα ? Να τονισω πως η σειρα αυτη της SUOMY ειναι η καλυτερη της και αν θυμαμαι σωστα το κρανος ειναι και απο ανθρακονημα (για το ARAI δεν θυμαμαι) | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 21:16 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 21:28 | |
| εξαιρετικό κράνος το suomy όπως και το shoei!
από τα σχέδια που έβαλες εδώ διαλέγω shoei, x-lite..!
επίσης από το x-lite 801r που έχω ακόμα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απλά ειναι λίγο παράξενα να σου κάτσουν στο κεφάλι... πρέπει να το δοκιμάσεις να δεις πως σου κάθετε!
από arai δεν έχω φορέσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη! | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 21:44 | |
| Αν παρεις ασπρο-μπλε supersport παρε το Shoei...που ειναι super για τετοιου ειδους θεση οδηγησης. Αν παλι παρεις κατι πιο "ορθιο" το Arai ειναι πολυ ψαγμενο και σπανιο (δε νομιζω να το εχουν πολλοι). | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 22:19 | |
| | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 22:40 | |
| - ghost έγραψε:
- αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα της κορυφαιας σειρας Spec-1r extreme της Suomy
''Ελαφρύ full face κράνος με κέλυφος από fiberglass. Αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση από Alcantara, αφαιρούμενα μαξιλαράκια στα μάγουλα και αφαιρούμενο προστατευτικό μύτης. Ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους μπροστινούς αεραγωγούς. Κλείσιμο DD ring. Αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική μεμβράνη. Προδιαγραφές: ECE 22-05, DOT, JSI, Snell, Australian Standard, BSI.''
δες το κι εδω >>> http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Suomy-Spec-Extreme-Chief-Blue/SubProducts/Suomy-Spec-Extreme-Chief-Blue-0001 Απο οτι βλεπω η σειρα Extreme εχει χαμηλοτερες τιμες σε ΟΛΑ τα κρανη απο την σειρα EXCEL (ασχετα αν αρχικη τιμη ισως εχει μεγαλυτερη). Τα εχω διαβασει προσεκτικα τα χαρακτηριστικα της EXTREME και με βαση αυτα που λεει το σιτε η σειρα EXCEL ειναι οπως καταλαβα η ναυαρχιδα της SUOMY - η αγωνιστικη σειρα της. Δεν λεω, μ αρεσει αρκετα το κρανος.. Απλα θελω τις γνωμες καποιων εμπειροτερων καθως φυσικα και το που στηριζουν την γνωμη τους. Για το ARAI δεν βλεπω να μιλαει κανεις (ασχετα αν αρεσει Η οχι το σχεδιο) μιας και τα ARAI ειναι αρκετα καλα και ποιοτικα κρανη και αυτο νομιζω πως ειναι κοινα αποδεκτο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mtec στις Δευ 21 Φεβ 2011, 23:10, 1 φορά | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 22:58 | |
| ειχα Arai Viper GT φιλε μου και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω πρεπει να δοκιμασεις τα κρανη για να δεις πιο θα σου ''κατσει'' καλα στο κεφαλι σου και μην κολας στις μαρκες...οποια επωνυμη μαρκα επιλεξεις ειδικα το top racing μοντελο της θα ειναι απολυτα ασφαλες και με καλη αεροδυναμικη...για το σχεδιο δεν λεω τιποτα γιατι αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα αισθητικης και οχι κατι που θα επιλεξουν αλλοι για σενα. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 23:07 | |
| οπος λεει και ο ghost μην κολας σε μαρκες....ολες πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας..να προσεξεις ποια μαρκα θα σου κατσει καλητερα...εγω εχω δοκιμασει πολλες μαρκες και δεν ξαναπερνω αλλο απο shoei.και επειδη εχω το x spirit θα σου πω οτι το raid που ειναι ποιο φθηνη σειρα ειναι ενα καταπλικτικο κτανος και εχει και λιγοτερο θορυβο.τωρα αν θες να μιλησουμε και για δοκιμη απο πτωση θα σου πω οτι εχω πεσει και με nolan n82....οι παλιοτεροι τα θυμουνται...και με agv και δοξα τον θεο εκαναν την δουλεια τους. οποτε οτιδιποτε πανω απο 300 ευρω ειναι οκ αρκει να σου καθετε σωστα... | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 23:43 | |
| Kαταλαβα..
Θα περασω ενα απογευμα μετα τη δουλεια απο Μιχαλακοπουλου λοιπον, να δοκιμασω ενα κρανος της καθε σειρας που μ αρεσει να δω πως καθεται στην κεφαλα μου. Με βασικο γνωμονα αυτο αλλα και το συνολικο κοστος βλεπουμε.. Παντως απο αυτα που ποσταρα το SHOEI, τo ARAI, το SUOMY (Excel series) kai to X lite παιζουν στα +/- 50 ευρω. Το KBC και το SUOMY (Extreme series) στα 200 ευρω κατω με μιση τιμη περιπου.
Παραδεχομαι πως ΚΑΚΙΣΤΑ δεν ημουν και πολυ του κρανους ποτε. Αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραματα αλλα και επειδη ποτε δεν ειναι αργα ( :P ) πρεπει να αρχισω να φοραω. Αρα μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε σοβαρα με κρανη, ειναι κατι συγκεκριμενο που θα πρεπε να προσεξω στην εφαργμογη κλπ Η κατι αλλο που μπορειτε να μου πειτε και να βοηθησει?
Ευχαριστω απαντες για τις γνωμες τους παντως | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Δευ 21 Φεβ 2011, 23:54 | |
| μερικα πραγματα που θα προσεξεις....
(1) να μην σε πιεζει στο μετοπο....γιατι θα υποφερεις σε πολυωρα ταξιδια (2) να σε πιεζει λιγο στα μαγουλα ωστε να μην πεζει δεξια αριστερα (3) μακρια απο αυτοματο κουμπομα..... (4) να ξερεις οτι οσο περισοτερους αεραγογους εχει ενα κρανος τοσο περισοτερο θορυβο κανει...
| |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Τρι 22 Φεβ 2011, 00:16 | |
| επισης στη δοκιμη που θα κανεις αστο στο κεφαλι σου οσο πιο πολλα λεπτα μπορεις και οχι βαλε-βγαλε | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Πεμ 28 Ιουλ 2011, 22:22 | |
| παιδια καλησπερα.χθες μετα απο αμελεια του πατερα μου εκανε φτερα ενα κρανος arai κατω απο το σπιτι μου.το ειχα για την δουλεια μου.επειδη πρεπει να προβω στην αγορα καινουριου κρανους πηγα σημερα σε δυο μαγαζια στη θεσσαλονικη και εριξα μια ματια.με μια πρωτη ερευνα αγορας βρηκα ενα viper gt web. τι λετε σχετικα με το μοντελο? για οποιον γνωριζει ας μου ανεφερει κανα μαγαζι στη σαλονικα που να πουλαει arai εκτος απο την agio motors να παω να ριξω μια ματια ευχαριστω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Πεμ 28 Ιουλ 2011, 23:31 | |
| αμα ξερεις το μοντελο που θελεις γιατι να μην το παρεις και απο αθηνα?δεν ειναι και τοσο πολλα τα μεταφορικα και σιγουρα οι τιμες ειναι πιο χαμηλες... | |
|
| |
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Πεμ 28 Ιουλ 2011, 23:37 | |
| - Miou έγραψε:
- αμα ξερεις το μοντελο που θελεις γιατι να μην το παρεις και απο αθηνα?δεν ειναι και τοσο πολλα τα μεταφορικα και σιγουρα οι τιμες ειναι πιο χαμηλες...
επειδη αυτη την στιγμη δεν μπορω να διαθεσω παραπανω απο 350€ για αυτο και ψαχνω ενα στοκαρισμενο μοντελο η καποια καλη προσφορα.αν γνωριζεις πες μου κανα μαγαζι μαζι με τα τηλ του να παρω να μαθω τιμες. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ 29 Ιουλ 2011, 03:42 | |
| εγω να σου πω το αλλο ....γιατι δεν αγοραζεις απο εξοτερικο ? ολα τα extream speact 1r κανουνε κοντα στα 340 ευρο ... τα Arai gp7 k shoei Xspirit οστιζουνε απο 450 + ... δες παντα πιο σοου καθετε καλυτερα κ πιο σου αρεσει οπτικα και μετα διαλεξε .... μην ξεχνας το ΕΒΑΥ σε αγαπαει ;P | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ 29 Ιουλ 2011, 16:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ 29 Ιουλ 2011, 21:06 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ 29 Ιουλ 2011, 23:14 | |
| παρτο...ειχα viper gt και ειναι απαικτο | |
|
| |
| ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ | |
|