| φορμα ολοσωμη | |
|
+13landen ghost T.R.E Oikopedofagos Leroy Hamamatsu chris gsxr AggelosK8 giXXXer κολτρέϊν ΚΑΣΤΟΡΙΑ thodoris pangi 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Παρ 25 Φεβ 2011, 15:35 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Παρ 25 Φεβ 2011, 15:44 | |
| - pangi έγραψε:
- λοιπον πηγα και δοκιμασα καποιες..στα λεφτα που παιζω ειναι γυρω στα 500 με 600.ειμαι 1.75 75 κιλα.το νουμερο μου ειναι 50.δοκιμασα SUOMI,IXON KAI IXS(με ενοχλουσαν αρκετα και ψηλα στους ωμους και στον καβαλο).δοκιμασα επισης και μια COLORY η οποια μπορω να πω την ενιωθα πιο ανετα πιο καλα.θελω την γνωμη σας...γιατι μου λενε οτι η colory ειναι ελληνικη και δεν ειναι τοσο εμπιστη..να παρω καποια απο τις πρωτεσ περιμενοντας να ανοιξουν η να εμπιστευτω και την ελλαδα?
Aν σε στενευουν οπως λες σε αυτα τα σημεια,τοτε εισαι για 52 νουμερο seguro.... Κοιτα και του Zuki την suomy ειναι σχεδον καινουρια. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Παρ 25 Φεβ 2011, 17:46 | |
| - Leroy έγραψε:
- landen έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- chris gsxr έγραψε:
- http://autogarage.car.gr/parts/?ca=942
να κανω μια ερωτηση το βρηκα στο car.gr
η τιμη ειναι παρα παρα πολυ καλη για καινουργια
απλα η ποιοτητα?? περνανε καποια εγκριση οι στολες και εχουν μια απαρετητη ποιοτητα? η ειναι οτι να νε
θελω και εγω να παρω εξοπλισμο για να μπορεσω να παω σερεσ να χαρω τη μοτο
αλα δεν μπορω να δωσω 1000+ για ολο τον εξοπλισμο οποτε μοιαζει καλη ευκαιρεια
θελω να κανω μια παρατηρηση πανω σε αυτο που ειπε ο φιλος chris χωρις να αναφερωμαι πρωσοπικα. επειδη το εχω ακουσει απο πολλους εδω και χρονια οσο αναφορα εναν καλο εξοπλισμο μοτοσυκλετας αυτο το θεωρο απαραδεχτο.δεν ειναι δυνατον να δινει καποιος πανω απο 10000 ευρω για μια μοτο....μετα να την γεμιζει καλουδια που τις περισοτερες φορες μπορει και να φτασουν και την τιμη τις μοτο και να τσιγκουνευετε την ασφαλεια του.σαφως και πρεπει να κανει κανεις ερευνα αγορας αλλα οχι και φορμα με 300 ευρω....τις εχω δει πως μενει ολο το (δερμα) κατω στην ασφαλτο.μια καλη και ακριβη φορμα επισκευαζετε κιολας.η φτηνη?????????? το ιδιο ισχυη και για τα υπολοιπα με περισοτερο βαρος στο ΚΡΑΝΟΣ.οπως ακομα βελεπω πολυ λιγουν να φορανε προστατευτικο κολαρο... φιλικα παντα και για την ασφαλεια μας...
συμφωνω τεο... αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις...
Συμφωνω και εγω... κατα 90% ισχυει ο κανονας του οτι πληρωνεις παιρνεις.
Την δικη μου την πηρα 350 ευρω μιας και ειπα να ξεκινησω να μπενω στην πιστα, να δω πως θα τα παω και αν δω οτι γουσταρω να αρχισω να περνω και πιο σοβαρο εξοπλισμο. Αν και η φορμα αυτη μια χαρα μου φαινεται.
Θελω λοιπον να ρωτησω - μιας και δεν εχω μεγαλη πειρα στις φορμες - πως καταλαβενεις οτι μια φορμα 600 ευρω ειναι πιο ποιοτικη απο μια των 300? Εκτος απο μερικες που κανου μπαμ οτι ειναι της πλακας. Και οι δυο εχουν εγκεκριμενα προστατευτικα και ειναι οι δυο απο δερμα μοσχαριου? Κανεις να μας ξεστραβοσει? | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Παρ 25 Φεβ 2011, 18:26 | |
| για αυτο ρωτησα ρε παιδια !
δε λεω οτι πληρωνεις περνεις βεβαια
αλα αν ειναι μια φορμα με 300 ευρω να ειναι τοσο χαλια τοτε μακρια..... | |
|
| |
pangi Jr.gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 00:04 | |
| τελικα αγορασα spidi....καλυτερη εφαρμογη πιο ανετη απο ολες και πολυ εξυπηρετικα τα παιδια στην καλλιροης motor shop | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 13:04 | |
| Οι spidi ειναι σταθερη αξια.Καλοριζικη και αγρατζουνιστη. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 14:40 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
- Οι spidi ειναι σταθερη αξια.Καλοριζικη και αγρατζουνιστη.
+10000 spidi κ spyke. προσωπικα αυτες οι 2 μου καθονται γαντι. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 19:05 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
- Οι spidi ειναι σταθερη αξια.Καλοριζικη και αγρατζουνιστη.
+10000 spidi κ spyke. προσωπικα αυτες οι 2 μου καθονται γαντι. +1000 | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 20:58 | |
| - Leroy έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- landen έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- chris gsxr έγραψε:
- http://autogarage.car.gr/parts/?ca=942
να κανω μια ερωτηση το βρηκα στο car.gr
η τιμη ειναι παρα παρα πολυ καλη για καινουργια
απλα η ποιοτητα?? περνανε καποια εγκριση οι στολες και εχουν μια απαρετητη ποιοτητα? η ειναι οτι να νε
θελω και εγω να παρω εξοπλισμο για να μπορεσω να παω σερεσ να χαρω τη μοτο
αλα δεν μπορω να δωσω 1000+ για ολο τον εξοπλισμο οποτε μοιαζει καλη ευκαιρεια
θελω να κανω μια παρατηρηση πανω σε αυτο που ειπε ο φιλος chris χωρις να αναφερωμαι πρωσοπικα. επειδη το εχω ακουσει απο πολλους εδω και χρονια οσο αναφορα εναν καλο εξοπλισμο μοτοσυκλετας αυτο το θεωρο απαραδεχτο.δεν ειναι δυνατον να δινει καποιος πανω απο 10000 ευρω για μια μοτο....μετα να την γεμιζει καλουδια που τις περισοτερες φορες μπορει και να φτασουν και την τιμη τις μοτο και να τσιγκουνευετε την ασφαλεια του.σαφως και πρεπει να κανει κανεις ερευνα αγορας αλλα οχι και φορμα με 300 ευρω....τις εχω δει πως μενει ολο το (δερμα) κατω στην ασφαλτο.μια καλη και ακριβη φορμα επισκευαζετε κιολας.η φτηνη?????????? το ιδιο ισχυη και για τα υπολοιπα με περισοτερο βαρος στο ΚΡΑΝΟΣ.οπως ακομα βελεπω πολυ λιγουν να φορανε προστατευτικο κολαρο... φιλικα παντα και για την ασφαλεια μας...
συμφωνω τεο... αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις...
Συμφωνω και εγω... κατα 90% ισχυει ο κανονας του οτι πληρωνεις παιρνεις.
Την δικη μου την πηρα 350 ευρω μιας και ειπα να ξεκινησω να μπενω στην πιστα, να δω πως θα τα παω και αν δω οτι γουσταρω να αρχισω να περνω και πιο σοβαρο εξοπλισμο. Αν και η φορμα αυτη μια χαρα μου φαινεται.
Θελω λοιπον να ρωτησω - μιας και δεν εχω μεγαλη πειρα στις φορμες - πως καταλαβενεις οτι μια φορμα 600 ευρω ειναι πιο ποιοτικη απο μια των 300? Εκτος απο μερικες που κανου μπαμ οτι ειναι της πλακας. Και οι δυο εχουν εγκεκριμενα προστατευτικα και ειναι οι δυο απο δερμα μοσχαριου? Κανεις να μας ξεστραβοσει? Λοιπόν... Πασχάλη μιας και ρωτάς, έχω να σε πω το εξής: Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο απο τι ζώο είναι το δέρμα αλλά απο πιο μέρος του σώματος είναι.. Π.Χ..Μια καλή φόρμα έχειει απο διάφορα σημεία του ζώου, Ο ''σβέρκος'' ας πούμε χρησιμοποιείται στα σημεία που θέλουμε ''ευκαμψία'' μασχάλη, αγκώνες....και για να πούμε ότι είναι καλής ποιότητας πρέπει να αποτελείται απο 2-3 στρώσεις (στα σημεία αυτα) περ'ιπου 3μμ Τώρα το υπόλοιπο της φόρμας καλά είναι να προέρχεται από τα πλευρά του ζώου και να έχει ΜΙΑ στρώση..... Πως το καταλαβαινεις?...Απλά κοιτάς να ΜΗΝ είναι πολυ ''σπειρωτό'' το δέρμα και να είναι όσο το δυνατό πιο λείο! Και μεγάλη προσοχή να δωθεί στο εξής: Οταν λεέι ο πωλητής 2-3-4-5 mm πάχος κανονικά είναι το πάχος του δέρματος.. ΟΜΩΣ παίζει ΠΟΛΥ συχνά μεταξύ δέματος και φόδρας (ενδιάμεσα) να υπάρχει ΠΕΠΕΙΕΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι πολύ ψιλό και εμείς να νομίζουμε ποιος ξέρει τι δέρμα παίρνουμε...(Αυτο εννωούν ''μαιμου'' Dainese κτλπ) Οπότε με ενα ''ψιλάφισμα'' μεταξύ δέρματος και φόδρας ίσως το αντιληφθεί και έναε άπειρος! Ελπ'ιχω να με κατάλαβες λιγο τουλάχιστον.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: φορμα ολοσωμη Τρι 01 Μαρ 2011, 21:18 | |
| Εισουν κατατοπιστηκοτατος Μολις πηγα και ειδα την φορμα μου εχει 2 στρωσεις στον αγκονα/γονατα και ειναι πιο λειο το δερμα σε αυτα τα σημεια. για τις πληροφορειες | |
|
| |
| φορμα ολοσωμη | |
|