| ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά | |
|
+6DrIoannis ΚΑΣΤΟΡΙΑ gsxrthiva landen ripseventh Sotoner 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Πεμ 24 Φεβ 2011, 19:56 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:03 | |
| Tα dragon ασυζητητι | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:32 | |
| | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:41 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Παρ 25 Φεβ 2011, 22:33 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Παρ 25 Φεβ 2011, 22:41 | |
| Σωτήρη τα rosso τα φοράω εγώ.. Μια χαρ'α είναι για 2-3 TD και αντέχουν αρκετούτσικα σε διάρκεια. Προσοχή δεν είναι φτιαγμένο ΜΟΝΟ για πίστα.. Ασφάλτινα είναι αλλά δεν θα πούνε όχι για πίστα (σε λογικά πλαίσια παντα) Na σημειώσω όμως ότι έχω 750 !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΑΣΤΟΡΙΑ στις Παρ 25 Φεβ 2011, 23:01, 1 φορά | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Παρ 25 Φεβ 2011, 22:59 | |
| Πώ ρε πο..τη μου..Έχω μπερδευτεί πολύ με τα λάστιχα.Δέν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη αποφαση...Νομίζω θα βάλλω δημοσκόπηση..χαχαχα.. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Παρ 25 Φεβ 2011, 23:04 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Πώ ρε πο..τη μου..Έχω μπερδευτεί πολύ με τα λάστιχα.Δέν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη αποφαση...Νομίζω θα βάλλω δημοσκόπηση..χαχαχα..
Καλά χαλάρωσε δεν είναι και Η απόφαση της ζωής σου?Διάλεξε 1 ζευγάρι λάστιχα και αν δεν σου αρέσουν για την χρήση που θες απλά μην τα ξαναβάλεις.Προσωπικά θα έβαζα τα Dragon Supercorsa Pro. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Παρ 25 Φεβ 2011, 23:54 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Tα dragon ασυζητητι
+1000 k6 | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Σαβ 26 Φεβ 2011, 01:55 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- spriderakias έγραψε:
- Πώ ρε πο..τη μου..Έχω μπερδευτεί πολύ με τα λάστιχα.Δέν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη αποφαση...Νομίζω θα βάλλω δημοσκόπηση..χαχαχα..
Καλά χαλάρωσε δεν είναι και Η απόφαση της ζωής σου?Διάλεξε 1 ζευγάρι λάστιχα και αν δεν σου αρέσουν για την χρήση που θες απλά μην τα ξαναβάλεις.Προσωπικά θα έβαζα τα Dragon Supercorsa Pro. ++++++++++++++++++++++++ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Σαβ 26 Φεβ 2011, 02:02 | |
| - teo46 έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
- spriderakias έγραψε:
Καλά χαλάρωσε δεν είναι και Η απόφαση της ζωής σου?Διάλεξε 1 ζευγάρι λάστιχα και αν δεν σου αρέσουν για την χρήση που θες απλά μην τα ξαναβάλεις.Προσωπικά θα έβαζα τα Dragon Supercorsa Pro. ++++++++++++++++++++++++ Βαλε τα πιρελια φιλε μου και δεν θα χασεις σχεδον ολοι σου το λενε και δρομο και πιστα κ απ οτι ειδα τα χεις βρει κ σε καλη τιμη | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Σαβ 26 Φεβ 2011, 02:15 | |
| - ripseventh έγραψε:
- teo46 έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
- spriderakias έγραψε:
Καλά χαλάρωσε δεν είναι και Η απόφαση της ζωής σου?Διάλεξε 1 ζευγάρι λάστιχα και αν δεν σου αρέσουν για την χρήση που θες απλά μην τα ξαναβάλεις.Προσωπικά θα έβαζα τα Dragon Supercorsa Pro. ++++++++++++++++++++++++ Βαλε τα πιρελια φιλε μου και δεν θα χασεις σχεδον ολοι σου το λενε και δρομο και πιστα κ απ οτι ειδα τα χεις βρει κ σε καλη τιμη οντως.. 200 εουρα.. τσαμπαααααα..χτυπα τα γτ βλεπω να στ προλαβει αλλος... | |
|
| |
gsxr 600 k9 white Jr.gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Βέροια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 04/05/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Τετ 30 Μαρ 2011, 15:33 | |
| Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο club των supersport και έφτασε η ώρα μου ν'αλλάξω λάστιχα στη μηχανή μου. Έχω το 600 k9 και φοράει τα λάστιχα της αντιπροσωπείας ακόμα. Κοιτώντας στο forum και συζητώντας με φίλους έιμαι ανάμεσα στα εξής ελαστικά : Pirelli Diablo Rosso Corsa, Metzeller M5 interact, Michelin Pure και τα Bridgestone BT 016 F (5LC). Πρέπει να πώ οτι το μηχανάκι το χρησιμοποιώ κυρίως στο δρόμο και αν θα μπώ 1,2 φορές το χρόνο στην πίστα. Οέλω κάτι που να ζεσταίνεται σχετικά γρήγορα και να έχει κράτημα γιατί τα Bridgestone που δίνει η αντιπροσωπεία θέλουν πολύ ώρα για να δουλέψουν καλά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά Τετ 30 Μαρ 2011, 18:27 | |
| - gsxr 600 k9 white έγραψε:
- Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο club των supersport και έφτασε η ώρα μου ν'αλλάξω λάστιχα στη μηχανή μου. Έχω το 600 k9 και φοράει τα λάστιχα της αντιπροσωπείας ακόμα. Κοιτώντας στο forum και συζητώντας με φίλους έιμαι ανάμεσα στα εξής ελαστικά : Pirelli Diablo Rosso Corsa, Metzeller M5 interact, Michelin Pure και τα Bridgestone BT 016 F (5LC). Πρέπει να πώ οτι το μηχανάκι το χρησιμοποιώ κυρίως στο δρόμο και αν θα μπώ 1,2 φορές το χρόνο στην πίστα. Οέλω κάτι που να ζεσταίνεται σχετικά γρήγορα και να έχει κράτημα γιατί τα Bridgestone που δίνει η αντιπροσωπεία θέλουν πολύ ώρα για να δουλέψουν καλά.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. τα μαμα ειναι μαπα οτι και να γραφουν πλαγια γτ ειναι μονογομα αν βαλεις αφτερμαρκετ BT θα ναι κανονικα με τις διαφορετικες γομες τους πισω κ μπροστα! ολα αυτα που πες καλα ειναι εγω αν εβαζα πιρελλι θα βαζα τα supercorsa sp απλα στην πολη θα τα φορτωνεις με πιεση για να μην τρωγονται πολυ!κ πιστα θα γ@μουν υπαρχει κ το sportmax sportsmart της dunlop αυτο φοραω τωρα δρομο-πιστα πολυ καλο κ αυτο!! | |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Ελαστικά | |
|