Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
Θέμα: Ζελατινα Πεμ 03 Μαρ 2011, 22:29
γεια χαρα. θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει προβλημα να τραβαει βιντεο με φιμε ζελατινα. ειναι εφικτο?η θα φενεται πολυ χαλια? γιατι σκεφτομαι να παρω καμια gopro hero να τραβαω βιντεο τις βολτες
pangi Jr.gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
Θέμα: Απ: Ζελατινα Παρ 04 Μαρ 2011, 08:07
μια που εθιξες το θεμα ζελατινας φιλε μου να κανω μια ερωτηση που εχω σαν παρενθεση....πηρα μια puig μπορω να την βαλω μονος μου?ειναι αυτες οι βιδες που βλεπω μονο η εχει και τπτ αλλο??κ9 1000 sorry αν αλλαζω θεμα
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: Ζελατινα Παρ 04 Μαρ 2011, 08:35
Απαντωντας και στους δυο λεω οτι ειναι 6 βιδες. Μitso καλυτερα να γραψεις με την μαμα ζελατινα και pangi μπορεις ανετα και μονος σου να κανεις την αλλαγη!
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Ζελατινα Σαβ 05 Μαρ 2011, 03:32
mitsos έγραψε:
γεια χαρα. θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει προβλημα να τραβαει βιντεο με φιμε ζελατινα. ειναι εφικτο?η θα φενεται πολυ χαλια? γιατι σκεφτομαι να παρω καμια gopro hero να τραβαω βιντεο τις βολτες
Υπαρχουν ζελατινες και ζελατινες. παιζει ρολο ποσο φιμε και τι ποιοτητα ειναι. Στις περισοτερες ομως που ειναι ελαφρος φιμε και οχι μαυρες, μπορεις να τραβηξεις ανετα βιντεο οσο φαινεται ο ηλιος. Εγω με φιμε MRA μια χαρα βιντεακια εχω τραβιξει και η καμερα δεν ηταν και οτι καλητερο κυκλοφορει στην αγορα...
mitsos Normal gixxer
Θέμα: Απ: Ζελατινα Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:42
thanx! για τις απαντησεις! leroy μηπως εχεις κανα βιντεο να παρω μια ιδεα πως θα ειναι?
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: Ζελατινα Κυρ 06 Μαρ 2011, 17:46
Leroy έγραψε:
mitsos έγραψε:
Υπαρχουν ζελατινες και ζελατινες. παιζει ρολο ποσο φιμε και τι ποιοτητα ειναι. Στις περισοτερες ομως που ειναι ελαφρος φιμε και οχι μαυρες, μπορεις να τραβηξεις ανετα βιντεο οσο φαινεται ο ηλιος. Εγω με φιμε MRA μια χαρα βιντεακια εχω τραβιξει και η καμερα δεν ηταν και οτι καλητερο κυκλοφορει στην αγορα...
+++++++++++++++
και εγώ με την φιμε της suzuki κανένα πρόβλημα...μια χαρά τα βίντεο!
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Ζελατινα Κυρ 06 Μαρ 2011, 19:28
εχω τραβηξει παρα πολλα βιντεο κι εχω να σου πω οτι με σκουρα φιμε ζελατινα ειναι ενταξει αλλα μονο μερα και με ηλιο...με ελαφρως φιμε ζελατινα ειναι ενταξει ακομη και με συνεφια και μεχρι την ωρα που δυει ο ηλιος με διαφανη μπορεις να τραβηξεις ακομη και νυχτα αλλα μονο σε καλα φωτειζομενο δρομο...σε ολα τα παραπανω παιζει ρολο η ποιοτητα της ζελατινας αλλα και η ποιοτητα της καμερας.
mitsos Normal gixxer
Θέμα: Απ: Ζελατινα Δευ 07 Μαρ 2011, 18:38
εχει κανεις να ποσταρει κανα βιντεο να παρω καμια ιδεα? μην παρω τσαμπα την καμερα :p
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Ζελατινα Δευ 07 Μαρ 2011, 21:19
τα παρακατω εχουν γινει με camera JVC Everio Hybrid η γνωμη μου ειναι μεχρι ελαφρως φιμε...η πολυ σκουρο φιμε θα σε δυσκολεψει
φιμε ζελατινα (puig) οχι παρα πολυ σκουρο φιμε και ηταν μερα με ηλιο
η ιδια ζελατινα (puig) αλλα σουρουπο εως σκοταδι σε μη φωτειζομενο δρομο
μαμα ζελατινα (suzuki) που ειναι πολυ ελαφρως φιμε ... ενα τσακ πριν την διαφανη...ελαφρως συνεφια με διαστηματα ηλιου
και δυο φωτο της Puig απο τα δυο πρωτα video για να μην νομιζεις οτι οταν λεω ελαφρως φιμε θα ειναι σαν διαφανη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Τρι 08 Μαρ 2011, 23:22, 1 φορά
mitsos Normal gixxer
Θέμα: Απ: Ζελατινα Τρι 08 Μαρ 2011, 21:26
!ωραιος...... ιδια σχεδον φιμε εχω και εγω... φενεται πολυ ωραια το βιντεο με την puig μερα...... σχεδον δεν καταλαβενεις οτι ειναι φιμε βραδυ σε δρομους με φωτα ειναι παρομοιο αποτελεσμα? πολυ χαροδρομος χωρις φωτα ηταν το δευτερο thanx για τα βιντεο ωραια το πας
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: Ζελατινα Τρι 08 Μαρ 2011, 23:15
mitsos έγραψε:
!ωραιος...... ιδια σχεδον φιμε εχω και εγω... φενεται πολυ ωραια το βιντεο με την puig μερα...... σχεδον δεν καταλαβενεις οτι ειναι φιμε βραδυ σε δρομους με φωτα ειναι παρομοιο αποτελεσμα? πολυ χαροδρομος χωρις φωτα ηταν το δευτερο thanx για τα βιντεο ωραια το πας
νυχτα σε φωτειζομενο δρομο θα εχεις σχετικα καθαρη εικονα με την ελαφρως φιμε αλλα οχι σαν να τραβας μερα... πραγματικα χαροδρομος στο δευτερο και σαπουνι δρομος αλλα ηταν χαλαρη εκδρομουλα αν σου αρεσαν τα παραπανω video ριξε μια ματια στο πρωτο video της υπογραφης μου δυστηχως δεν ειχα προσεξει οτι ειχαν πεσει νερα στη ζελατινα απο καποιο αμαξι ισως
mitsos Normal gixxer
αλλα εγω παλι θα σου προτεινα αυτη.ειναι μακραν πιο οικονομικη, ειναι επωνυμη επισης, ειναι πιο συμαζεμενη και πιο καλαισθητη, την εχω στο δικο μου και με καλυπτει μια χαρα και ειμαι και 1,84
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Ζελατινα Παρ 03 Φεβ 2012, 00:20
ανεξαρτητα απο το χρωμα μου αρεσει πιο πολυ η "φθηνη" και μαλλον διωχνει κα καλυτερα τον αερα στα πολλα... αμα ομως δεν την δεις στο μηχανακι δεν εισαι ποτε σιγουρος...
Αυτο θα σε ρωτουσα τι γινετε με το θεμα αερας γιατι και γω ειμαι στο 1.90 μαλλον θα προτιμισω την Double Bubble ευχαριστω γιαννη
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: Ζελατινα Παρ 03 Φεβ 2012, 06:04
Παιδια περιπου 85 εχει η zero gravity double bubble οπου εγω ημουν απολυτα ικανοποιημενος.
paki , αν μπορεις να παιξεις σε αυτα τα λεφτα , μπορεις να τσιμπισεις μια zero gravity corsa.Την βρισκεις με 95 ευρω και ειναι καλυτερη σε θεμα προστασιας απο την double bubble.
Οι τιμες ειναι απο εξωτερικο...νομιζω τις εφερνε και ο Πισσαρης 100 ευρω την D.B. και 110 την corsa.
Την εχω δει και αυτην αλλα το προβλημα μου ειναι οτι την θελω αμεσα για να κλεισω το μωρο μου και ειναι το τελευταιο πραγμα που μου λειπει περιμενα απο ενα μαγαζι να μου φερει μια baraguda αλλα ο τυπος