| Την εφαγα και εγω..... | |
|
+20Vortex AggelosK8 Leroy thodoris Darksoul GIXXERAKIAS teo46 potis chris gsxr hellrider κολτρέϊν xristosK8 giXXXer maikstain panosk8 kostaskr6 ghost DrIoannis ΚΑΣΤΟΡΙΑ Hlektrologos 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:27 | |
| Πριν απο λιγη ωρα εφαγα και εγω την πρωτη μου σαβουρα με την μηχανη μετα απο 2 χρονια που την εχω.Σταματημενος σε φαναρι αναβει πρασινο ξεκιναω χαλαρα με αλλαγες σε λιγες στροφες μιας και ειχε βρεξει και μολις βαζω τριτη και δινω λιγο γκαζι μου φευγει το πισω μερος λες και πηγα να κανω μπατηλικια.Να σημειωσω οτι ο δρομος ηταν αρκετα βρεγμενος και εκει που επεσα ηταν ακριβως μπροστα απο ενα βενζιναδικο. Ηταν πολυ ξαφνικο μιας και δεν το περιμενα.Εφυγε αριστερα πολυ και καπου εκει καταλαβα οτι θα πεσω εκανε να επανελθει αλλα ξαφνικα και χωρις να το καταλαβω βρεθηκα κατω μπροστα απο την μηχανη που ερχοταν απο πισω μου.Εκει που πηγαινα να σταματησω ερχετε η μηχανη και με χτυπαει συρθηκα για αλλο λιγο και σταματησα με την μηχανη διπλα μου.Ευτυχως που ημουν ντυμενος προβλεπωμενα και συρθηκα κατα μηκος του δρομου χωρις να χτυπησω πουθενα.Φανταστειτε πως αν και σερνωμουν με την δεξια ωμοπλατη το κρανος δεν εχει ουτε γρατζουνια, πως τα καταφερα να μην το ακουμπησω κατω δεν ξερω. Μου εκανε εντυπωση πως σταματησε να περναει ο χρονος απο την στιγμη που επεσα μεχρι να σταματησω να σερνωμαι.Νομιζα πως σερνωμουν για κανα χιλιομετρο.Επισης λογω του νερου στον δρομο το μπουφαν δεν εχει ουτε γρατζουνια.
Απολογισμος για την μηχανη με μια γρηγορη ματια, δεξι πλαστικο ουρας + φλας, δεξι μαρσπιε οδηγου που εσπασε και κρεμεται απο την τρομπα φρενου, δεξης καθρεφτης, και σπασμενη η βαση οργανων (εσπασε το ενα αυτακι της),γδαρμενο δεξι μανηταρι που πραγματικα εκανε πολυ καλη δουλεια.Κατα τα αλλα μικρογρατζουνιες σε δεξι bar-end και μανετα φρενου.Αφου σηκωσα την μηχανη απο την πτωση την εβαλα στην ακρη και μετα με αυτη γυρισα σπιτι μου.
Παιδες αν δεν ειχα μανηταρια η ζημια θα ηταν πολυ μεγαλυτερη ετσι οπως εφυγε η μηχανη.Ενα παλικαρι που ερχοταν απο πισω μου μου ειπε πως με τιναξε η μηχανη και επεσα, εγω πραγματικα δεν καταλαβα τον τροπο που βρεθηκα κατω.
Απολογισμος για μενα ενα ελαφρι τραβηγμα οταν ανοιγω τον δεξιο μου αντιχειρα το οποιο οσο περνει η ωρα με ποναει λιγοτερο. Βγηκα για να παω να παρω την αδελφη μου απο το μετρο μιλαμε για μια αποσταση των 2 χιλιομετρων και ειπα να παω με την μηχανη για να μην μπλεξω στην κινηση και επεσα.Το αν εφταιγε το νερο στο δρομο η αν ειχε τιποτα λαδια μπροστα απο το βενζιναδικο δεν το ξερω.Παντος γλυτωσα τα χειροτερα.Παντα κρανος και μπουφαν τουλαχιστον παιδες. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:30 | |
| Περαστικά σου φιλαράκι.... Τα πλαστικά στα ........ σου!!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:38 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:57 | |
| περαστικα...ετσι ακριβως την ειχα παθει κι εγω με πετρελαιο στον δρομο ενω εβρεχε συρθηκα αλλα για κακη μου τυχη εγω σταματησα σε τσιμεντενιο στηθαιο κι εσπασα τον συνδεσμο της κλειδας...απο την στιγμη που εσυ εισαι καλα,ολα τα αλλα φτιαχνονται | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 21:59 | |
| εσυ να εισαι καλα κ ολα τα αλλα θα γινουν | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 22:21 | |
| περαστικα φιλαρακι. μπραβο που φορουσες εξοπλισμο. στα περισσοτερα βενζιναδικα μπροστα ο δρομος γλυστραει απο λαδια πετρελαια κτλ. πιθανον να υπηρχε κατι το οποιο δεν ειδες επειδη ηταν βρεγμενος ο δρομος. αφου εισαι εσυ καλα,τα σιδερα γινονται | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Κυρ 06 Μαρ 2011, 23:02 | |
| μην ανχωνεσαι billi δεν εισαι ο μονος που επεσε σημερα.ειμαι σταματημενος βλεπω κατι λασπες λεω οπα μιχαλη το νου σου εδω,ξεκιναω με 0,1 χιλιομετρα βουλιαζουν οι ροδες και μπαμ κατω απολογισμος κατι λασπες στο μανιταρι και στο αντιβαρο τουλαστιχον εσβησε η μηχανη οχι σαν καπια αλλα που κολανε(δε λεμε ονοματα) | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 02:21 | |
| Ευχαριστω παιδες. Να σας πω την αληθεια δεν εχω στεναχωρηθει ιδιαιτερα με την πτωση μιας και ειμαι καλα εγω και η μηχανη δεν εχει πολυ μεγαλη ζημια. Το ειδα σαν μια εμπειρια και ενα καλο μαθημα του ποσο πρεπει να προσεχουμε εκει εξω.Απλα ειμαι φανταρος στα τελειωματα και θα αργησω μαλλον να την συμαζεψω.Ειχα βγει με αδεια αλλα μου βγηκε ξυνη. Οταν την σηκωσα ο διακοπτης των ρευματων ηταν κλειστος μαλλον τον ακουμπησα κατα την πτωση. Αλλα δεν περιμενα να παρει μπροστα μετα.Την εβαλα κανονικα μπροστα και απλα εμεινε για 2-3 δευτερολεπτα αναμενο το κοκκινο λαμπακι χωρις να δειχνει ουτε fi ουτε τιποτα και μετα εσβησε και δεν αναψε ξανα.Μαλλον επειδη θα ενεργοποιηθηκε ο αισθητηρας κλισης απο την πτωση.Εχω αρχισει ηδη να ψαχνω στο ebay. Αμα δειτε πουθενα τιποτα απο αυτα που χρειαζομαι ριχτε κανενα link. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 02:32 | |
| Φιλαρακι στα σιδερα να ειναι...αφου εισαι εσυ καλα ολα τ αλλα γινονται, αντε περαστικα κ σου ευχομαι το τελευταιο να ηταν!!! | |
|
| |
xristosK8 Normal gixxer
Όνομα: : Xρηστος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 08:42 | |
| Ειναι απο αυτα που δεν μπορουμε να αποφυγουμε οσοι καβαλαμε δυστυχως..Εσυ να εισαι καλα! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 09:51 | |
| | |
|
| |
hellrider Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Αγωνιζόμενος : ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/03/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 11:00 | |
| περαστικα φιλαρακι....αλλα αφου εσυ εισαι καλα ολα τα αλλα γινονται......υπαρχουν 2 κατηγοριες μοτοσυκλετιστων: αυτοι που επεσαν κ αυτοι που θα πεσουν....τελικα δεν την γλυτωνει κανενας....σου ευχομαι συντομα να γινει καλα το μωρο σου... | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 11:29 | |
| περαστικα
εγω παιδια οταν βρεχει δεν τη βγαζω καν ουτε αμα δεν εχει στεγνωσειο δρομος εντελως !!
γιατι οι δρομοι ποου εχουμε δεν ειναι δρομοι !!!!!!!!!!!!
εδω στεγνος ο δρομος και υπαρχει προβλημα που να ειναι και βρεγμενος !!
και παλι περαστικα ! | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 11:56 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 12:05 | |
| περαστικα και απο μενα και πολυ προσοχη! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 12:07 | |
| Περαστικα φιλε για την ανωδυνη ευτυχως πτωση σου και ποτε ξανα! Το λαμπακι εμεινε για λιγο αναμμενο μεχρι να ξαναπαρει παντου λαδια το μοτερ,οταν ειναι πεσμενη η μηχανη και γερνει ειτε προς τα δεξια ειτε προς τα αριστερα,"στεγνωνουν" μερικα σημεια απο λαδι και μεχρι να παει παντου μενει αναμμενο,αν δεν εσβηνε το πρωτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να το σβησεις γιατι θα δουλευε στεγνο απο λαδι = μεγαλος κινδυνος για το μοτερ. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 13:19 | |
| περαστικα κ ποτε ξανα φιλαρακι!!!!παλι καλα που δεν επαθες τπτ εσυ το μοτο φτιαχνετε κ καλυτερο κιολλας! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 16:23 | |
| περαστικα φιλαρακι....ευτιχος που δεν ηταν χειροτερα....ολα γινοντε | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Δευ 07 Μαρ 2011, 18:17 | |
| Ετσι ακριβως. Περαστικα και αγυριστα... και τα σιδερα ξαναφτιαχνονται | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τρι 08 Μαρ 2011, 08:37 | |
| Περαστικα φιλαρακι αφου εισαι εσυ καλα στα π@π@ρια σου τα υπολοιπα.... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τρι 08 Μαρ 2011, 15:44 | |
| Κλασσικη τουμπα...
Και εγω ετσι την ειχα φαει την τουμπα...
Στα @@ σου...Αφου εισαι κομπλε εσυ τα αλλα κλαιν μαιν.Και εγω κοιταζα την μηχανη τις πρωτες μερες και ειχα ξενερωσει την ζωη μου αλλα μετα...
Περαστικα κ αγυριστα | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τρι 08 Μαρ 2011, 16:25 | |
| Παλι καλα μικρο το κακο!Σημασια εχει που εισαι οκ,ολα τα αλλα θα γινουν οπως ηταν ξανα!Περαστικα και ποτε ξανα! | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τρι 08 Μαρ 2011, 17:03 | |
| Περαστικα σου εσυ νασαι καλα τα πλαστικα φτιαχνονται.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τετ 09 Μαρ 2011, 17:08 | |
| Ευχαριστω παιδια.Ηδη εχω αρχισει να σκαλιζω το ιντερνετ για ανταλλακτικα. | |
|
| |
immunity Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Γιάννενα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2011
| Θέμα: Απ: Την εφαγα και εγω..... Τετ 06 Απρ 2011, 08:44 | |
| Περαστικά και γρηγορη ανάρωση στην κούκλα σου | |
|
| |
| Την εφαγα και εγω..... | |
|