| κ το φακελωμα συνεχιζεται.... | |
|
+5gkourv STELIOS panos1313 thodoris panosk8 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 16:43 | |
| δειτε τι εχουνε κανει οι πουστ@ρ@δες.... σημερα πηγα να ανοιξω το youtube (που εχω μονιμα συνδεδεμενος την επιλογη) κ μου βγαζει το username ζητωντας μου τον κωδικο που χρησημοποιω σαν επαληθευση. παραξενο μου φανηκε(ειμαι πολυ επιφυλακτικος σ αυτα ),εκανα refresh,επανεκινηση,εκλεισα το ιντερνετ,παλι τα ιδια. τελικα το γραφω κ μου βγαινει το παρακατω μηνυμα. οτι ο λογαριασμος μου πλεον συνδεεται με το gmail του λογαριασμου.κ στο youtube θα μπαινω πλεον με τον κωδικο απο το μαιλ. που να θυμαμαι ομως τον κωδικο απο το μαιλ?το οποιο το ειχα κανει πριν χροοονια κ ουτε καν το χρησημοποιω. ετσι χρειαζεται να γινει καινουργιος λογαριασμος gmail αφου μονο αυτος συνδεεται με το youtube. για να κανεις ομως gmail λογαριασμο,εχουν βαλει νταβατζιλικι να γινει επαληθευση με αριθμο κινητου τηλεφωνου που δινεις. ΔΕΝ γινεται αλλιως. σκεφτειτε ποσοι χρηστες εχουν λογαριασμο στο youtube,κ ποσοι δεν θυμουνται τον κωδικο απο το μαιλ που βαλανε πριν καμποσα χρονια.κ στο καναλι του youtube μας εκτος απο ενα καρο αγαπημενα, ειναι κ τα βιντεακια που εχουμε ανεβασει. θυμηθειτε επισης οτι ολα τα κινητα ακομα κ τα καρτοκινητα ειναι δηλωμενα με τα πραγματικα στοιχεια της ταυτοτητας μας. κ τα συμπερασματα δικα σας...... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 17:04 | |
| panok8 καλα αυτο περιμενες και εσυ για να καταλαβεις οτι ειμαστε φακελομενοι?οπος και ο jim με το facebook?παιδια απο την ωρα που βγαετε ταυτοτητα και αφμ και αριθμο ασφαλισης και δεη και οτε και κινητα αυτο ηταν....ξερουν τ παντα για σενα....σε βρησκουν απο οπου θελουν το μαιλ ειναι το λιγοτερο... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 17:22 | |
| - thodoris έγραψε:
- panok8 καλα αυτο περιμενες και εσυ για να καταλαβεις οτι ειμαστε φακελομενοι?οπος και ο jim με το facebook?παιδια απο την ωρα που βγαετε ταυτοτητα και αφμ και αριθμο ασφαλισης και δεη και οτε και κινητα αυτο ηταν....ξερουν τ παντα για σενα....σε βρησκουν απο οπου θελουν το μαιλ ειναι το λιγοτερο...
τεο εχεις δικιο οτι υπαρχουν πολλα φακελωματα ηδη, ομως ειπα οτι το φακελωμα συνεχιζεται,οχι οτι δεν υπαρχει. κ με καθε τροπο,αυτο ειναι το ανησυχητικο. κ πιθανον καποτε κ τα αλλα μαιλ να ακολουθησουν την "πολιτικη" αυτη. εδωσα (η μαλλον δεν μου δωσανε την επιλογη να επιλεξω ) προσβαση στο ληξιαρχειο,στο κρατος,στην εφορια,στις εταιριες τηλεφωνιας και και και.. για ποιο λογο να δωσω και στο μαιλ?η στο youtube? για να ανεβαζω βιντεο ? το θλιβερο ειναι οτι μας εχουν κανει με τα τοσα που μας εχουν επιβαλει,οτι ακομα ενα,σιγα το πραγμα.στο τελος τι?θα δωσουμε προσβαση κ στο κωλο μας? ζητω συγνωμη για το υφος,δεν αναφερομαι σε σενα,τα χω παρει με την ιστορια. τα αποτετοια μου ομως θα παρουν,μονο κ μονο απο αντιδραση. θα κατεβασω τα αγαπημενα κ τα βιντεο μου,κ απλα δεν θα ανεβασω αλλα. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 17:33 | |
| πανο μην ανχονεσε...δεν παρεξηγουμε.... ολα γινοντε για να μας εχουν υπο ελεχγο οπως τα αμερικανακια τοσα χρονια... για να σε βρουν αμεσως με την πρωτη λαλακια που θα κανεις και για να μπορουν οι εταιριες που ειναι απο πισω να χερουν απο που θα τα παρουν.. | |
|
| |
panos1313 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 18:06 | |
| Η google (gmail) εξαγορασε πριν 1-2 χρονια to youtube και απλα ενωνει τα logins ωστε να μην χρειαζεται ο καθε χρηστης να θυμαται 2 ξεχωριστα logins και να μην κανει login 2 φορες (νομιζω)
Τωρα για το κινητο δεν γνωριζω γιατι το απαιτει παντως βλεπω ολες και περισσοτερες υπηρεσιες να το χρησιμοποιουν (για ταυτοποιηση), οπως το ebay | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 20:18 | |
| εμενα που μου ζητησαν να παω να ξαναδωσω τα στοιχεια μου για το κινητο τηλ για 2 φορα τι να πω, υπαρχει κανενας αλλος εδω με παρομοιο περιστατικο | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τετ 09 Μαρ 2011, 21:27 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Πεμ 10 Μαρ 2011, 00:42 | |
| Γιατι σκας φιλε Πανο?? Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια ! Παιζουν απειρα sites για file sharing τα οποια δεν ζητανε τοσο "ευαισθητα προσωπικα δεδομενα"..... απλα διαλεξε το επομενο | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Πεμ 10 Μαρ 2011, 12:27 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Πεμ 10 Μαρ 2011, 17:18 | |
| | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: κ το φακελωμα συνεχιζεται.... Τρι 15 Μαρ 2011, 18:25 | |
| Εγω παντως χτες εκανα δημιουργια νεου λογαριασμου στο google mail και ολα κομπλε, δε μου ζητηθηκε πουθενα αριθμος τηλεφωνου για επαληθευση... Περιεργα πραγματα | |
|
| |
| κ το φακελωμα συνεχιζεται.... | |
|