| Θορυβος Συμπλεκτη SOS! | |
|
+8landen boutser kostaskr6 stavrosrodo panosk8 Darksoul nktr Sotos27 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Πεμ 10 Μαρ 2011, 07:18 | |
| Ρε παιδες. Συμβαινει κατι περιεργο με το συμπλεκτη μου και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Απο τοτε που το πειρα το μοτο μετα απο 3-4χιλ χλμ αραια και που οταν ξεκινουσα απο σταση με λιγες παραπανω στροφες δλδ γυρω στισ 5χιλ ακουγοταν ενας θορυβος σαν να σερνεται βαρυ μεταλο πανω σε μαρμαρο.. Ρωτησα και μου παν οτι ειναι η καμπανα και οτι ειναι γενικο στα suzuki καιδ εν τρεχει τπτ. και οντως μου το κανε παρα πολυ σπανια. Πριν καμια 20αρια μερες πηγα το μοτο σε πολυ γνωστο συνεργειο θεσ/νικης ετσι για εναν ελενχο γιατι ζοριζαν η ταχυτητες στα 27000χλμ. Με ρωτησαν αν εχει γινει ρυθμιση καμπανας και ελενχο δυσκους κτλ... και ειπα οχι καντε ενα τσεκ σε ολα. Ετσι λοιπον μου τα ελενξαν αλαξαμε ελατηρια ( μπηκαν Μπαρνετ) 1 δισκος η καμπανα ηθελε ρυθμιση . οταν το πειρα το μοτο αρχισε να γινεται πολυ πιο εντονος ο θορυβος και οχι μονο κανει θορυβο αλλα ενω δεν εχω αφησει τελειως τον συμπλεκτη παλι στις 5000 στρ απο σταση τωρα κλοτσαει σαν να τον αφηνω αποτομα και σαν να αισθανομαι τους δυσκους να τριβονται. τ νιωθω γιατι τρανταζεται το μοτο και κλοτσαει. Ρωτησα ξανα και μου παν οτι οι δισκοι ειναι μελανιασμενοι και πιναθων να το προκαλουν απο το μελανιασμα...... και αν σκασω ενα 250αρι ακομα να αλαχτουν μεταλικοι και φιβερενιοι... εχετε καμια παρομια εμπειρια? Το θεμα ειναι οτι ειναι ενοχλητικο και τοσο αποτομο που ειναι σαν να κανω εκινιση με 10χιλ στροφες..... Η πλακα ειναι οτι δεν πατηναρει ουτε εχει θεμα με ταχυτητες. αλλα απο σταση μου το κανει συνεχεια τωρα ητε ξεκιναω με 1η 2τερα.... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Πεμ 10 Μαρ 2011, 09:18 | |
| Εάν πιάνουν τα χέρια σου βγάλε τους μεταλικούς και τρίψτους με ντουκόχαρτο καλά να φύγει το μελάνιασμα-μαυρίλα πες το όπως θες. Το έχω κάνει στο κ2 και έγινε οκ. Εάν παρόλα αυτά δεν δεις βελτίωση (γιατί δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι οι φιμπερένιοι σου) τότε άλλαξέ τους. Το άλλο που αναφέρεις προφανώς κάτι άλλο θέλει. Θα μιλήσουν και τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα το θέμα από draxter και εκκινήσεις. Καλή επιτυχία | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Πεμ 10 Μαρ 2011, 10:50 | |
| δοκιαμσες να το πας βολτα καλη με πολλα ανοιγματα μεχρη κοφτες κ μετα να δεις αν στο ξανακανει γτ μπορει να χουν μαζεψει μακα κ να στο κανει η να αλλαξεις κανα λαδι λεω γω!!! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Παρ 11 Μαρ 2011, 01:51 | |
| σωτο εψαξα στο νετ κ βρηκα οτι παρομοια προβληματα ειχαν κ αλλοι. επειδη βαριεμαι να μεταφραζω,θα τα πω περιλιπτικα κ θα βαλω κ τα λινκ. http://www.gixxernation.com/forums/showthread.php?1427-clutch-grabbing-problemπιθανον να ειναι η απο τα λαδια η απο τη καμπανα. κ οχι απο τους δισκους. καποιος με το ιδιο θεμα αλλαξε δισκους κ παλι συνεχιζε να το κανει. γυρνα για αρχη στα ημισυνθετικα,γιατι ολοι σχεδον φορουσαν συνθετικα λαδια. το πιο πιθανο να πιασει.αν οχι ,τοτε βρηκα κατι ακομα,αστο ομως για την ωρα. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 20:35 | |
| Το χω ψαξει πολυ το θεμα και απ οτι ειδα παιζει σε πολλα Gsxr αυτο το κροταλιασμα της καμπανας σε εκκινησεις. Ομως δεν μπορεσα να καταλαβω τι φταιει. Οσον αφορα το μοτο μου το δοκιμασα δεν πατηναρει πουθενα οσο και αν το ζορισα . Αλαξα παλι λαδια απο συνθετικα σε υμη αλλα το κροταλιασμα παραμενει. Δεν εχει τυχει σε κανεναν?? Δεν ξερω αν πρεπει να αλαξω τους δισκους η να αλαξω καμπανα.... καμια αποψη κανενας απο τους ντρακστεραδες -αγωνιζομενους? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 21:05 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Το χω ψαξει πολυ το θεμα και απ οτι ειδα παιζει σε πολλα Gsxr αυτο το κροταλιασμα της καμπανας σε εκκινησεις. Ομως δεν μπορεσα να καταλαβω τι φταιει. Οσον αφορα το μοτο μου το δοκιμασα δεν πατηναρει πουθενα οσο και αν το ζορισα . Αλαξα παλι λαδια απο συνθετικα σε υμη αλλα το κροταλιασμα παραμενει. Δεν εχει τυχει σε κανεναν?? Δεν ξερω αν πρεπει να αλαξω τους δισκους η να αλαξω καμπανα.... καμια αποψη κανενας απο τους ντρακστεραδες -αγωνιζομενους?
Σωτο οσον αφορα το θορυβο που βγαζει η μαμα καμπανα μη μασας.Εκτος και αν ειναι ανυσυχητικα μεγαλυτερος απο ενα αλλο παρομοιο μοτο με το δικο σου.Κατα την εκκινηση σου κανει εντονοτερο θορυβο γιατι εβαλες πιο σκληρα ελατηρια. Οσον αφορα τους δισκους -φιμπερ και το ψιλοκλοτσημα-σκορτσαρισμα που σου κανει στην εκκινηση μπορει να ειναι απο τεσσερα πραγματα. 1) Εχουν στραβωσει και αλλοι μεταλλικοι δισκοι εκτος απο αυτον που αλλαξες. 2) Εχει χασει την σκληροτητα του το ελασμα(που κανει την δουλεια ελατηριου) που ειναι στο τερμα βαθος της καμπανας μαζι με μια ροδελα.Αυτο το ελασμα σπρωχνει το πρωτο μεταλλικο δικακι προς τα εξω. 3)Εχει σπασει καποιο απο τα barnet ελατηρια-τα οποια δεν τα εχω σε εκτιμηση. 4) Και νομιζω και το προβλημα σου... Εχει κανει η καμπανα(στα σημεια που εδραζουν τα φιμπερ) ΚΑΙ το εσωτερικο καρε της(οπου εδραζουν τα μεταλλα) σκαλοπατακια.Αν βγαλεις τους δισκους(μεταλλικους και φιμπερενιους) θα το δεις. λυσεις... παιρνεις ενα σετ δισκακια (γυρω στα 150 ευρω)---αγοραζεις το ελασμα που σπρωχνει το πρωτο μεταλλικο προς τα εξω--βαζεις τα μαμα ελατηρια(γιατι δεν χρειαζεσαι πιο σκληρα)---και το κυριοτερο, παιρνεις μια λιμιτσα και ''κατεβαζεις''λιγακι τα σκαλοπατακια σε καμπανα και εσωτερικο καρε για να μην δαγκωνουν φιμπερ και μεταλλα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 21:12 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 21:19 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 22:20 | |
| Ευχαριστω Σταυρο !!! Δευτερα θα το παω παλι στο μην να τα δουμε ολα απο την αρχη παλι. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Κυρ 13 Μαρ 2011, 22:38 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Ευχαριστω Σταυρο !!!
Δευτερα θα το παω παλι στο μην να τα δουμε ολα απο την αρχη παλι. τα ''σκαλοπατακια'' που σου ειπα να λιμαρετε λιγακι. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Δευ 14 Μαρ 2011, 14:46 | |
| Σταυρο το ανοιξαμε παλι ολα ειναι... κομπλε.. μονο οι δισκοι ειναι μελανιασμενοι... και στη καμπανα δεν εχει σκαλοπατακια... εχει ενα πολυ μικρο στο εσωτερικο καρε το οποιο 8α το λιμαρει ο μηχανικος.. και αλαζουμε και δισκακια... τα ελατηρια ηταν μια χαρα... δεν ξερω τι να πω... αυριο που 8α το παρω με καινουργιους μεταλικους φιμπερενιους θα ποσταρω νεοτερα.... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Δευ 14 Μαρ 2011, 20:45 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Σταυρο το ανοιξαμε παλι ολα ειναι... κομπλε.. μονο οι δισκοι ειναι μελανιασμενοι...
και στη καμπανα δεν εχει σκαλοπατακια... εχει ενα πολυ μικρο στο εσωτερικο καρε το οποιο 8α το λιμαρει ο μηχανικος.. και αλαζουμε και δισκακια... τα ελατηρια ηταν μια χαρα... δεν ξερω τι να πω... αυριο που 8α το παρω με καινουργιους μεταλικους φιμπερενιους θα ποσταρω νεοτερα.... οταν λιμαρει το εσωτερικο καρε και δεν ''δαγκωνουν'' τα μεταλλα-και βαλεις βεβαια και καινουριο σετ μεταλλα και φιμπερ- τοτε τα βασανα σου θα τελειωσουν.(εννοειται οτι και η τοποθετηση ολων των επιμερους εξαρτηματων να ειναι σωστη).Α! και βαλε τα μαμα ελατηρια | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Δευ 14 Μαρ 2011, 21:05 | |
| Ημ για τα ελατηρια δεν ξερω αν τον προλαβω αυριο πριν το κλεισει τα Μπαρνετ τα βαλα πριν 10 μερες .. Θα σου πω αυριο νεοτερα . Ευχαριστω και παλι Σταυρο !! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Δευ 14 Μαρ 2011, 21:20 | |
| μπορει καποιος να μου πει ποιος σβηνει μηνυματα μου? απαντησα κατι σε αυτο που εγραψε ο κωστας και τωρα δεν υπαρχει. Και το κακο ειναι οτι εχει γινει και στο παρελθον με αλλα μου μηνυματα αλλα ειπα δεν γ@μεις........ τουλαχιστον αυτος που τα σβηνει ας μου στειλει ενα π.μ και τον λογο.............. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Δευ 14 Μαρ 2011, 21:33 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- μπορει καποιος να μου πει ποιος σβηνει μηνυματα μου?
απαντησα κατι σε αυτο που εγραψε ο κωστας και τωρα δεν υπαρχει. Και το κακο ειναι οτι εχει γινει και στο παρελθον με αλλα μου μηνυματα αλλα ειπα δεν γ@μεις........ τουλαχιστον αυτος που τα σβηνει ας μου στειλει ενα π.μ και τον λογο.............. σε ζηλεύουν Σταυρο!!!! | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 00:13 | |
| δλδ εμ βοηθας και απο πανω στ σβηνουν?? τ ειναι αυτα ρε γμτ??? κριμα ρε παιδια. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 14:18 | |
| Το πhρα σημερα Σταυρο. Το κανα καμια 2-3 εκινησεις δεν εκανε κιχ ουτε κομπιασμα ουτε 8οριβο τπτ λες και ειναι αλλο μηχανακι.... να δω ποσο θα κρατησει | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 15:14 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Το πhρα σημερα Σταυρο. Το κανα καμια 2-3 εκινησεις δεν εκανε κιχ ουτε κομπιασμα ουτε 8οριβο τπτ λες και ειναι αλλο μηχανακι.... να δω ποσο θα κρατησει
Δηλαδη στην ουσια αλλαξες μονο δισκους και εστρωσε? | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 16:46 | |
| Ανεστη τα καναμε ολα μαζι. Αλαξαμε μεταλικους και φιμπερενιους Λιμαραμε την καμπανα ειχε 2 μικρα σαν σκαλοπατακι οσο ειναι το ενα δοντι απο μεταλικο εκει που πατανε οι μεταλικοι. σκεψου σαν σκαλακι 1χιλιοστο οταν εβαλα πανω εναν μεταλικο και τον κουνισα πανω κατω οπως οταν πατας συμπλεκτη σκαλωνε ελαχιστα σε 1 σημειο . Να σου πω την αλη8εια δεν ξερω τι απ τα 2 εφταιγε οι δισκοι η το σκαλοπατακι αλλα μετα την αλαγη και το λιμαρισμα η αισθηση εχει αλαξει τελειως οι ταχιτητες κουμπωνουν βουτηρο την ρυθμιση της μανετας την ειχα στο 4 πριν και εκανε αποσυμπλεξη στα 2cm διαδρομη τωρα ειναι στο 1 και με το που την ακουμπησεις εχει αποσυμπλεξει Αν και δεν αλαξα τα ελατηρια οπως μου ειπε ο σταυρος γιατι αργησα να ξυπνησω και οταν πειρα τηλ το χε κλεισει η αισθηση της ειναι σαν μαμα.... Το περιεργο ειναι οτι οι φιμπερενιοι δισκοι ηταν μεσα στα ορια και δεν θελανε αλαγη.... και οι μεταλικοι ειχαν ενα μπλε ιριδιζων χρωμα... Ομως κατι που δεν σας ειπα πριν Οταν το πηγα για ρυθμιση καμπανας και μου αλαξε ενα δισκο ο μηχανικος γιατι ηταν στραβος μου ειπε οτι εβαλε πιο χοντρο δισκακι... Δεν ξερω τι ρολο μπορει να παιζει αυτο γιατι ενω μου το εκανε αρεα και που μετα την αλαγη του ενως δισκου χειροτερεψε πολυ και το κανε σε καθε ξεκινημα απο σταση... ακομα και απο 2χιλ στροφες.. με ρελαντι δλδ... Καποιος μου ειπε οτι τα δισκακια πρεπει να αλαζονται ολα μαζι... ποτε 1 η 2... Δεν μπορεσα να καταλαβω απο τη γινεται αυτο. Αλλα και τον μηχανικο που ρωτησα ουτε αυτος μπορεσε να μου δωσει μια απαντηση.... Η ολη ιστορια μου κοστισε 100ευρω η πρωτη ρυ8μιση+ 60ελατηρια και περαστικα... + 280 (195 δισκακια 95 εργασια) .Ολες οι τιμες ειναι χωρης αποδειξη γιατι μου ζητουσε επιπλεον το ΦΠΑ Δεν σας φαινονται πολλα? γιατι το σκεφτομαι το ξανασκεφτομαι και μου καθονται στο λαιμο.
| |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 16:58 | |
| Σωτο φιμπερενιους και μεταλικους εβαλες μαμα κ στοιχεισαν 195ευρο η aftermarket? | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 17:04 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Σωτο φιμπερενιους και μεταλικους εβαλες μαμα κ στοιχεισαν 195ευρο η aftermarket?
Μαμα .... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 17:09 | |
| ΟΚ Τhanks!!Λεω να την λυσω κ εγω την καμπανα ωστε να κανω τα βηματα που λεει ο Σταυρος πιο πανω για να μην φτασω στο σημειο να χρειαστει να αλλαξω και δισκακια | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 17:22 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Ανεστη τα καναμε ολα μαζι. Αλαξαμε μεταλικους και φιμπερενιους
Λιμαραμε την καμπανα ειχε 2 μικρα σαν σκαλοπατακι οσο ειναι το ενα δοντι απο μεταλικο εκει που πατανε οι μεταλικοι. σκεψου σαν σκαλακι 1χιλιοστο οταν εβαλα πανω εναν μεταλικο και τον κουνισα πανω κατω οπως οταν πατας συμπλεκτη σκαλωνε ελαχιστα σε 1 σημειο . Να σου πω την αλη8εια δεν ξερω τι απ τα 2 εφταιγε οι δισκοι η το σκαλοπατακι αλλα μετα την αλαγη και το λιμαρισμα η αισθηση εχει αλαξει τελειως οι ταχιτητες κουμπωνουν βουτηρο την ρυθμιση της μανετας την ειχα στο 4 πριν και εκανε αποσυμπλεξη στα 2cm διαδρομη τωρα ειναι στο 1 και με το που την ακουμπησεις εχει αποσυμπλεξει Αν και δεν αλαξα τα ελατηρια οπως μου ειπε ο σταυρος γιατι αργησα να ξυπνησω και οταν πειρα τηλ το χε κλεισει η αισθηση της ειναι σαν μαμα.... Το περιεργο ειναι οτι οι φιμπερενιοι δισκοι ηταν μεσα στα ορια και δεν θελανε αλαγη.... και οι μεταλικοι ειχαν ενα μπλε ιριδιζων χρωμα... Ομως κατι που δεν σας ειπα πριν Οταν το πηγα για ρυθμιση καμπανας και μου αλαξε ενα δισκο ο μηχανικος γιατι ηταν στραβος μου ειπε οτι εβαλε πιο χοντρο δισκακι... Δεν ξερω τι ρολο μπορει να παιζει αυτο γιατι ενω μου το εκανε αρεα και που μετα την αλαγη του ενως δισκου χειροτερεψε πολυ και το κανε σε καθε ξεκινημα απο σταση... ακομα και απο 2χιλ στροφες.. με ρελαντι δλδ... Καποιος μου ειπε οτι τα δισκακια πρεπει να αλαζονται ολα μαζι... ποτε 1 η 2... Δεν μπορεσα να καταλαβω απο τη γινεται αυτο. Αλλα και τον μηχανικο που ρωτησα ουτε αυτος μπορεσε να μου δωσει μια απαντηση.... Η ολη ιστορια μου κοστισε 100ευρω η πρωτη ρυ8μιση+ 60ελατηρια και περαστικα... + 280 (195 δισκακια 95 εργασια) .Ολες οι τιμες ειναι χωρης αποδειξη γιατι μου ζητουσε επιπλεον το ΦΠΑ Δεν σας φαινονται πολλα? γιατι το σκεφτομαι το ξανασκεφτομαι και μου καθονται στο λαιμο.
αν ηταν το θεμα απο ολους τους δισκους η απο το λιμαρισμα,η απο οτιδηποτε διορθωθηκε τη δευτερη φορα που στο ανοιξε, θα πρεπε να στα κανει τη πρωτη φορα ολα μαζι.σιγουρα θα εβγαινε πιο φθηνα. η εστω να σου κοψει κατι ρε σωτο. οταν ερθει η ωρα μου,θα παρω τα δισκακια,τη φλαντζα τα ελατηρια κ το μανουαλ κ ας κανω κ 3 ωρες να το μονταρω... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: Θορυβος Συμπλεκτη SOS! Τρι 15 Μαρ 2011, 17:24 | |
| Πανο κ εγω μονος μου θα το λυσω δεν ειναι κατι δυσκολο αν εισαι προσεκτικος....αρκει να μην περισεψει καμια βιδα στο τελος | |
|
| |
| Θορυβος Συμπλεκτη SOS! | |
|