| Quickshifter απορίες | |
|
+3T.R.E mistiriodis_tsantakias ripseventh 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Πεμ 17 Μαρ 2011, 19:00 | |
| Tha do marka k tha enimeroso....tha tirithi sira protereotitas....h fisa einai idia me tou pc3 sex | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Πεμ 17 Μαρ 2011, 23:26 | |
| - thodoris έγραψε:
- αν μπενει με τον μαμα εγκεφαλο το θελω...
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Πεμ 17 Μαρ 2011, 23:30 | |
| - T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... νικο δοσε τα φωτα σου και το κανονιζουμε...εισαι αθηνα η καρδιτσα?με βολευει και στα δυο | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 00:15 | |
| - thodoris έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... νικο δοσε τα φωτα σου και το κανονιζουμε...εισαι αθηνα η καρδιτσα?με βολευει και στα δυο Εκεί ενδιάμεσα παίζω... Αθήνα κυρίως. Κάτσε να το τεστάρω πρώτα και θα σου πω μετά... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 00:17 | |
| - T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... νικο δοσε τα φωτα σου και το κανονιζουμε...εισαι αθηνα η καρδιτσα?με βολευει και στα δυο Εκεί ενδιάμεσα παίζω... Αθήνα κυρίως. Κάτσε να το τεστάρω πρώτα και θα σου πω μετά... περιμενω..... | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 11:15 | |
| ρε νικο το εχω παρει για 600/750 αναποδο pull δλδ για 1000 ειναι το ιδιο ?? η για αναποδο θελει push? μαρκα δεν ειδα ακομα δεν κατεβικα στο γκαραζ ... μην στελεντε πμ δεν εχω νετ μπενο απο κινιτο κ απο καφετεριες .... ΣΕΞ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 11:28 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ρε νικο το εχω παρει για 600/750 αναποδο pull δλδ για 1000 ειναι το ιδιο ?? η για αναποδο θελει push? μαρκα δεν ειδα ακομα δεν κατεβικα στο γκαραζ ...
μην στελεντε πμ δεν εχω νετ μπενο απο κινιτο κ απο καφετεριες .... ΣΕΞ για 600/750 οπως και για κ7-Κ9 1000 θελει pull για αναποδο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Παρ 18 Μαρ 2011, 11:33, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 11:31 | |
| ορεα ειναι pull ΣΕΧ ΚΑΙ ΒΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 12:14 | |
| - nasos-v έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ρε νικο το εχω παρει για 600/750 αναποδο pull δλδ για 1000 ειναι το ιδιο ?? η για αναποδο θελει push? μαρκα δεν ειδα ακομα δεν κατεβικα στο γκαραζ ...
μην στελεντε πμ δεν εχω νετ μπενο απο κινιτο κ απο καφετεριες .... ΣΕΞ για 600/750 οπως και για κ7-Κ9 1000 θελει pull για αναποδο Όλα τα GSX-R είναι Push για κανονικό και Pull για ανάποδο... Aν σκεφτείς την κίνηση που κάνει ο λεβιές όταν ανεβάζεις ταχύτητα καταλαβαίνεις εύκολα τι σένσορα θέλει... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 13:12 | |
| - T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... νικο δοσε τα φωτα σου και το κανονιζουμε...εισαι αθηνα η καρδιτσα?με βολευει και στα δυο Εκεί ενδιάμεσα παίζω... Αθήνα κυρίως. Κάτσε να το τεστάρω πρώτα και θα σου πω μετά... αν το τεστ σου βγει φαουλ, ελα Θεσσαλονικη να παρεις την ''τεχνογνωσια'' απο το δικο μου....... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 13:27 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- thodoris έγραψε:
Θοδωρή έχω μερικές ιδέες για το πως μπορείς να βάλει σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο του Κ5 ( με φλασάρισμα βεβαίως) αλλά είσαι μακριά... Υπο κανονικές συνθήκες δεν μπαίνει... νικο δοσε τα φωτα σου και το κανονιζουμε...εισαι αθηνα η καρδιτσα?με βολευει και στα δυο Εκεί ενδιάμεσα παίζω... Αθήνα κυρίως. Κάτσε να το τεστάρω πρώτα και θα σου πω μετά... αν το τεστ σου βγει φαουλ, ελα Θεσσαλονικη να παρεις την ''τεχνογνωσια'' απο το δικο μου....... Έβαλες σίφτερ στον στοκ εγκέφαλο? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 13:48 | |
| Μεταφερθήκαμε εδώ για να συνεχίσουμε ανενόχλητοι την συζήτηση... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 18:02 | |
| για συνεχειστε tre και σταυρο να δουμε τιο θα γινει...θα το βαλουμε στο δικο μου??? | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Quickshifter απορίες Παρ 18 Μαρ 2011, 22:32 | |
| στέφανε για πες μου ενα τηλ... να μιλήσουμε γιατί χρειαζομαι σιφτερ πουλ.. το δικομου τα επαιξε... | |
|
| |
| Quickshifter απορίες | |
|