Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: NEO GSXR1000 K9 Δευ 03 Νοε 2008, 15:14
Το νεότερο μέλος της οικογενειας των GSXR για το 2009 θα είναι το GSXR1000.Έρχεται με νέο κινητήρα πιο υπερτετράγωνο για καλύτερη απόδοση στις ψηλές στροφές,νέο κιβώτιο έξι σχέσεων.Εξωτερικά το νέο GSXR1000 K9 έχει διαφορες από το προηγούμενο μοντέλο αφού έχει νέα ουρα και επανασχεδιασμένο ρυγχος για καλύτερη αεροδυναμική.Για περισσότερα αναμένουμε να το δούμε κι από κοντά εδώ στην Eλλάδα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GSXR-750 στις Σαβ 04 Απρ 2009, 02:13, 3 φορές συνολικά
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Τρι 04 Νοε 2008, 02:37
Admin έγραψε:
Το νεότερο μέλος της οικογενειας των GSXR για το 2009 θα είναι το GSXR1000.Έρχεται με νέο κινητήρα πιο υπερτετράγωνο για καλύτερη απόδοση στις ψηλές στροφές,νέο κιβώτιο έξι σχέσεων.Εξωτερικά το νέο GSXR1000 K9 έχει διαφορες από το προηγούμενο μοντέλο αφού έχει νέα ουρα και επανασχεδιασμένο ρυγχος για καλύτερη αεροδυναμική.Για περισσότερα αναμένουμε να το δούμε κι από κοντά εδώ στην ελλάδα..
Ποιος περιμενει 4 μηνες..
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
κακο photoshop αλλα δεν με χαλασε.... παντως αναμενεται το κ9 να δειξει τον κακο του εαυτο.... αν δειτε τα χαρακτηριστικα της σε σχεση με κ5-κ7 γυρναει στο μεταξονιο του κ5 δηλαδη 1,405 mm απο 1,415 mm που ειχε το κ7 κρατοντας την γωνια καστερ στις 23,8°. σε συνδιασμο με την συμπιεση που ανεβαινει στο 12.8:1... αρχιστε γυμναστικη μαγκες θα θελει χερια!!! απο την αλλη βελτιωμενα φρενα με monoblock δαγκανες, νεα καλαμια, πλαισιο και επιστροφη σε μηχανικο συμπλεχτη!!! 8α αρχισω να πιστευω πως το εφταρακι μου γερασε....
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Σαβ 08 Νοε 2008, 21:24
stathis_k έγραψε:
παντως αναμενεται το κ9 να δειξει τον κακο του εαυτο.... αν δειτε τα χαρακτηριστικα της σε σχεση με κ5-κ7 γυρναει στο μεταξονιο του κ5 δηλαδη 1,405 mm απο 1,415 mm που ειχε το κ7 κρατοντας την γωνια καστερ στις 23,8°. σε συνδιασμο με την συμπιεση που ανεβαινει στο 12.8:1... αρχιστε γυμναστικη μαγκες θα θελει χερια!!! απο την αλλη βελτιωμενα φρενα με monoblock δαγκανες, νεα καλαμια, πλαισιο και επιστροφη σε μηχανικο συμπλεχτη!!! 8α αρχισω να πιστευω πως το εφταρακι μου γερασε....
Αχχχχχ θελω να τα ακουωωωωω....εχω ηδη μπει σε προγραμμα φυσικης καταστασης και με τον καινουργιο χρονο μπαινω σε power mode.... :aswe:
ps:Αργει πολυ ομως και μαλλον με βλεπω για το λατρεμενο μου Λευκο Κ8 soon....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GIXXERAKIAS στις Σαβ 08 Νοε 2008, 21:26, 1 φορά
Hamamatsu Hero gixxer
κακο photoshop αλλα δεν με χαλασε.... παντως αναμενεται το κ9 να δειξει τον κακο του εαυτο.... αν δειτε τα χαρακτηριστικα της σε σχεση με κ5-κ7 γυρναει στο μεταξονιο του κ5 δηλαδη 1,405 mm απο 1,415 mm που ειχε το κ7 κρατοντας την γωνια καστερ στις 23,8°. σε συνδιασμο με την συμπιεση που ανεβαινει στο 12.8:1... αρχιστε γυμναστικη μαγκες θα θελει χερια!!! απο την αλλη βελτιωμενα φρενα με monoblock δαγκανες, νεα καλαμια, πλαισιο και επιστροφη σε μηχανικο συμπλεχτη!!! 8α αρχισω να πιστευω πως το εφταρακι μου γερασε....
Και να φανταστεις οτι εχει μακρυτερο ψαλιδι απο το κ7 για να βαζει καλυτερα κατω τη δυναμη,αλλα πετυχαινει πιο κοντο μεταξονιο λογω του πιο μαζεμενου κινητηρα κατα 6cm.Εγω το εχω κλεισει ηδη. :aswe:
stathis_k Normal gixxer
Τόπος : Πυργος-Αθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Απο τεχνολογια σαφως και το νεο Κ9 ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα απο ολες τις μεριες :ec3c:
Αλλα απο θεμα σχεδιασεις το περιμενα πολυ καλυτερο Το Κ7 για μενα παντα βεβαια ειναι το ομορφοτερο GSXR που εχουν βγαλει ποτε αλλα ασε να το δουμε κι απο κοντα το Κ9 :vwrv: [img]
[/img]
Hamamatsu Hero gixxer
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Σαβ 29 Νοε 2008, 21:22
Να πω την αληθεια και εγω το περιμενα λιγο πιο extreme,αλλα δεν με χαλαει κι ολας. Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν βγαινει καινουριο,οσοι ειχαν το προηγουμενο λενε οτι το παλιο ειναι καλυτερο,το ιδιο εγινε και με το κ6.Εγω ειμαι με την εξελιξη κι ας εχω το προηγουμενο το οποιο το γουσταρω τρελα και εχω πιασει τον εαυτο μου να το χαζευει λες και το πηρα πριν μια εβδομαδα. :erverv:
Να πω την αληθεια και εγω το περιμενα λιγο πιο extreme,αλλα δεν με χαλαει κι ολας. Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν βγαινει καινουριο,οσοι ειχαν το προηγουμενο λενε οτι το παλιο ειναι καλυτερο,το ιδιο εγινε και με το κ6.Εγω ειμαι με την εξελιξη κι ας εχω το προηγουμενο το οποιο το γουσταρω τρελα και εχω πιασει τον εαυτο μου να το χαζευει λες και το πηρα πριν μια εβδομαδα. :erverv:
Και εγω το ιδιο ειμαι φαν της τεχνολογιας αλλα ρε αδερφε αν και στο ματι δεν σου καθεται καλα τοτε αρχιζουν τα προβληματα :vwrv:
:betvt:
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Κυρ 30 Νοε 2008, 09:12
JIMK7 έγραψε:
Και εγω το ιδιο ειμαι φαν της τεχνολογιας αλλα ρε αδερφε αν και στο ματι δεν σου καθεται καλα τοτε αρχιζουν τα προβληματα :vwrv:
Εσυ κοιτα να μου κανις καλη τιμη στα πολυεστερικα τωρα που θα παρεις το Κ9 και αστα αυτα με τα ματια και μπουρδες... :ec3c:
Hamamatsu Hero gixxer
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Κυρ 30 Νοε 2008, 17:41
GIXXERAKIAS έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Εσυ κοιτα να μου κανις καλη τιμη στα πολυεστερικα τωρα που θα παρεις το Κ9 και αστα αυτα με τα ματια και μπουρδες... :ec3c:
Για που τα θελεις τα πολυεστερικα φιλαρακι???? Εχω χασει τιποτις??
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Θέμα: Απ: NEO GSXR1000 K9 Κυρ 30 Νοε 2008, 18:16
Δεν μιλαω...που να μου παρετε και γιοσιμουρες εγω δεν λεω τιποτα....