| Κοφτες/αντικοφτης | |
|
+5Darksoul ΚΑΣΤΟΡΙΑ boutser kostaskr6 mitsos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Κοφτες/αντικοφτης Σαβ 19 Μαρ 2011, 21:28 | |
| λεπον!! ιδου η απορια μου! εβαλα χ-τρε αντικοφτη αλλα μου αρεσει να βαραω κοφτες , ομως τωρα με τον χ-τρε πεφτει πιο βαθια στα κοκινα οποτε σταματησα τους κοφτες γιατι δεν μου αρεσουν τα κοκκινα(παναθηναικος τι περιμενεις...:P ) υπαρχει τροπος να το ρυθμησω καπως??? ωστε να εχω τον αντικοφτη μονο για την μια λειτουργια του(ολα τα μπεκ απευθειας) και οχι να μπενει πιο βαθεια στα κοκκινα ωστε να μπορω να βαραω κοφτες αφοβα?(νταξ δεν υπαρχει το αφοβα ) αλλα γενικα υπαρχει τροπος/ρυθμιση/yoshi box? ωστε να ορισω που βαραει κοφτη με τον χ-τρε πανω?? τα μπουρδουκλοσα λιγο ... :P μακαρι να βγαζουν νοημα χαχα... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Σαβ 19 Μαρ 2011, 23:58 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 07:00 | |
| k6 750 συμβατη συμφωνα με το σιτε | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 09:22 | |
| ρε παιδια ποσο παει ενας αντικωφτης; € | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:39 | |
| - mitsos έγραψε:
- λεπον!! ιδου η απορια μου!
εβαλα χ-τρε αντικοφτη αλλα μου αρεσει να βαραω κοφτες , ομως τωρα με τον χ-τρε πεφτει πιο βαθια στα κοκινα οποτε σταματησα τους κοφτες γιατι δεν μου αρεσουν τα κοκκινα(παναθηναικος τι περιμενεις...:P ) υπαρχει τροπος να το ρυθμησω καπως??? ωστε να εχω τον αντικοφτη μονο για την μια λειτουργια του(ολα τα μπεκ απευθειας) και οχι να μπενει πιο βαθεια στα κοκκινα ωστε να μπορω να βαραω κοφτες αφοβα?(νταξ δεν υπαρχει το αφοβα ) αλλα γενικα υπαρχει τροπος/ρυθμιση/yoshi box? ωστε να ορισω που βαραει κοφτη με τον χ-τρε πανω?? τα μπουρδουκλοσα λιγο ... :P μακαρι να βγαζουν νοημα χαχα... Το Χ-tre έχει σχέση με τις στροφές? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:55 | |
| αυτο που θες γινετε μονο με ECU HACK δηλαδη ρυθμισμα τους εγκεφαλου εχουν γινει γα τα δικα σας κ6-κ7 600 /750 αλλα εγω δε ξερω να σε βοηθησω σε αυτο!!! ο αντικοφτης δειχνει μια ταχυτητα την 5η πχ στον εγκεφαλο κ δουλευει το μηχανακι με αυτης της ταχυτητας την χαρτογραφηση γτ πχ στην 1η 2η 3η εχει χαμηλα λιγο αργοτερη ευστροφια για να μην φοβιζει τον αναβατη ετσι με την 5η αλλαζει η χαρτογραφηση η αβανς κ δουλευει το μηχανακι με καλυτερη ροπη απο χαμηλα αλλα αποτομη τλσπ!ο χτρε για τους κοφτες δεν εχεις προβλημα γτ μονο στα 1000 βγαζει κοφτες(καταργει τον κοφτη της τελικης ταχυτητας) ετσι δεν σε πειραζει εσενα!απλα να αλλαζεις ταχυτητα πριν τους κοφτες γτ οι κοφτες ειναι για ασφαλεια του μοτερ!αν δεν υπηρχαν τοτε θα υπηρχε προβλημα σημαντικο! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 15:11 | |
| απο τα λιγα που ξερω ο χ-τρε αντικοφτης δουλευει καπως ετσι. 1-2-3 λειτουργουν 2 απο τα 4 μπεκ η ως καποιες στροφες(νομιζω 7) η γενικα και το εχει βαλει η suzuki για ασφαλεια οντως.με τον χ-τρε δουλευουν και τα 4 μπεκ απευθειας εξου και η πιο αμεση αποκριση στο γκαζι.Δλδ δεν κερδιζεις αλογα η ροπη μονο αποκριση/αμεσοτητα στο γκαζι.Επισης μπαινει ποιο βαθεια στα κοκκινα(αυτο δεν μαρεσει). αυτα... αν εκανα λαθος καπου διορθωστε με Αρα darksoyl αποτι καταλαβα αυτο που θελω να κανω δεν γινεται με τον αντικοφτη οποτε το αφηνουμε :p | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 15:29 | |
| - mitsos έγραψε:
- απο τα λιγα που ξερω ο χ-τρε αντικοφτης δουλευει καπως ετσι.
1-2-3 λειτουργουν 2 απο τα 4 μπεκ η ως καποιες στροφες(νομιζω 7) η γενικα και το εχει βαλει η suzuki για ασφαλεια οντως.με τον χ-τρε δουλευουν και τα 4 μπεκ απευθειας εξου και η πιο αμεση αποκριση στο γκαζι.Δλδ δεν κερδιζεις αλογα η ροπη μονο αποκριση/αμεσοτητα στο γκαζι.Επισης μπαινει ποιο βαθεια στα κοκκινα(αυτο δεν μαρεσει). αυτα... αν εκανα λαθος καπου διορθωστε με Αρα darksoyl αποτι καταλαβα αυτο που θελω να κανω δεν γινεται με τον αντικοφτη οποτε το αφηνουμε :p yep!!το αφηνεις κ το κοφτιαζεις συνεχεια!!! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:01 | |
| ενταξει δεν ειμαι και της υπερβολης ειπα μαρεσει να κοφτιαζω οχι να το καψω συθεμελα :p που και που ωραιο ειναι αλλα πρεπει να σεβεσε και το μηχανημα για να σε σεβαστει | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:24 | |
| Ο αντικοφτης το μονο που κανει ειναι να μπερδευει τον εγκεφαλο και να τον κανει να νομιζει οτι εχει συνεχεια 5η.Στα gsxr η 5η ειναι η δυνατοτερη ταχυτητα.(δηλαδη το αβανς τις 5ης ειναι το καλυτερο) Δεν εχει καμια σχεση με τα μπεκ.
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:32 | |
| - gat0s έγραψε:
- Ο αντικοφτης το μονο που κανει ειναι να μπερδευει τον εγκεφαλο και να τον κανει να νομιζει οτι εχει συνεχεια 5η.Στα gsxr 5η ειναι η δυνατοτερη ταχυτητα.(δηλαδη το αβανς τις 5ης ειναι το καλυτερο)
Δεν εχει καμια σχεση με τα μπεκ.
συν το οτι ειτε εχεις πατημενο συμπλεκτη ειτε κενο(ωστε να βαρας κοφτες) το οριο περιστροφης ειναι το ιδιο και δεν επιρεαζεται απο τον αντικοφτη.Και ειναι 500περιπου στροφες χαμηλοτερα απο οτι οταν φορτωνεις μια ταχυτητα. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:39 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- Ο αντικοφτης το μονο που κανει ειναι να μπερδευει τον εγκεφαλο και να τον κανει να νομιζει οτι εχει συνεχεια 5η.Στα gsxr 5η ειναι η δυνατοτερη ταχυτητα.(δηλαδη το αβανς τις 5ης ειναι το καλυτερο)
Δεν εχει καμια σχεση με τα μπεκ.
συν το οτι ειτε εχεις πατημενο συμπλεκτη ειτε κενο(ωστε να βαρας κοφτες) το οριο περιστροφης ειναι το ιδιο και δεν επιρεαζεται απο τον αντικοφτη.Και ειναι 500περιπου στροφες χαμηλοτερα απο οτι οταν φορτωνεις μια ταχυτητα. +10000 Μιτσο μου φαινεται εβαλες τον αντικοφτη χωρις να ξερεις τι κανει | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:49 | |
| Τελικα ρε παιδια αξιζει ο αντικοφτης ωστα να περναει η 5η κ η 6η το φραγμα των 13500 για τα 1000αρια μιλαω τωρα!!! | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:57 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Τελικα ρε παιδια αξιζει ο αντικοφτης ωστα να περναει η 5η κ η 6η το φραγμα των 13500 για τα 1000αρια μιλαω τωρα!!!
Με αντικόφτη ή χωρίς το φράγμα των 13500 δεν το περνάς | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 16:59 | |
| κοιτα γατε... εγω ηξερα αυτο. απο την στιγμη που ειναι λαθος οκ , οσο ζουμε μαθενουμε.Αλλα εγω το εβαλα για να εχω μεγαλυτερη αποκριση/αμεσοτητα στο γκαζι απο την στιγμη που το πετυχα αυτο οκ.Ηξερα εν μερη το αποτελεσμα οχι την διαδικασια.. απο την αλλη λενε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια... :p | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 18:28 | |
| - mitsos έγραψε:
- κοιτα γατε... εγω ηξερα αυτο. απο την στιγμη που ειναι λαθος οκ , οσο ζουμε μαθενουμε.Αλλα εγω το εβαλα για να εχω μεγαλυτερη αποκριση/αμεσοτητα στο γκαζι απο την στιγμη που το πετυχα αυτο οκ.Ηξερα εν μερη το αποτελεσμα οχι την διαδικασια.. απο την αλλη λενε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια... :p
Δεν χρειαζεται να το περνεις στραβα. Εσυ μας λες οτι ακους απο αλλους.Αυτο το καταλαβενουμε Απλα σου λεω οτι εβαλες κατι στην μηχανη σου το οποιο διορθωνει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που θελεις(να βαρας κοφτες χωρις κινδυνο) | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κοφτες/αντικοφτης Κυρ 20 Μαρ 2011, 18:50 | |
| Δεν το περνω καθολου στραβα.Ισα ισα χαιρομαι που οι ποιο παλιοι μοιραζεστε πληροφοριες!! Τον εβαλα για την αποκριση στο γκαζι μονο, απλα αυτο με τους κοφτες ηταν το μειωνεκτημα του | |
|
| |
| Κοφτες/αντικοφτης | |
|