Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Θέμα: προτοτυπο για καλουπι ? Πεμ 31 Μαρ 2011, 15:24
γνωριζει κανεις τι υλικο χρησιμοποιειται για να κατασκευαστει ενα προτοτυπο κομματι απο το μηδεν? καποιο υλικο που να κοβεται κ να τριβεται με ακριβεια ,που θα του δωσω σχημα για να βγαλω καπουπι απο αυτο. εχω δει να δουλευουν φελιζολ,ομως δεν ξερω αν υπαρχει ειδικο γι αυτη τη δουλεια. το τι εχω στο μυαλο μου,αφηστε το καλυτερα
τα φωτα σας παρακαλω...
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
εμεις χρισιμοπιουμε σφουγκαρι(η αφρο οπος θες το λενε) απο λουλουδαδικο ...αυτο δλδ που μιαζη σαν σφουγκαρη και καρφονουνε πανο τα λουλουδια ...ειναι πολυ φτινο αρκετα σκλιρο(αλλα αρκετα ευκολο να του δοσεις το σχιμα που θες) και δεν το λιονη ο πολυεστερας ... επισεις ειναι φτινο ...
αν θες σε μεγαλες δοσεις μπορο να μαθο απο τον φιλομου που μου το δινει απο που το περνει μαζικα για να μην πας στο λουλουδαδικο και ζιτας καμαι 100αρα και δεν εχουνε ;P
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
εμεις χρισιμοπιουμε σφουγκαρι(η αφρο οπος θες το λενε) απο λουλουδαδικο ...αυτο δλδ που μιαζη σαν σφουγκαρη και καρφονουνε πανο τα λουλουδια ...ειναι πολυ φτινο αρκετα σκλιρο(αλλα αρκετα ευκολο να του δοσεις το σχιμα που θες) και δεν το λιονη ο πολυεστερας ... επισεις ειναι φτινο ...
αν θες σε μεγαλες δοσεις μπορο να μαθο απο τον φιλομου που μου το δινει απο που το περνει μαζικα για να μην πας στο λουλουδαδικο και ζιτας καμαι 100αρα και δεν εχουνε ;P
μου φτανει ενας κυβος 15x15 οντως διαβασα οτι το φελιζολ θελει εποξικη κ τριψιμο για να μη λιωσει απο τον πολυεστερα. αυτο το σφουγκαρι ειναι σε κομματια? θα παω σε κανα 2 λουλουδαδικα κ αν δεν βγαλω ακρη θα σου πω
ευχαριστω
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Ίσως να μπορείς να δοκιμασεις τον πυλό με τον οποίο δουλεύουν οι εταιρίες τα προτότυπα.Βέβαια αν μπορεί να βρεθεί ακι σε τι τιμή δεν ξέρω καθόλου αλλά έχει το απίστευτο πλεονέκτημα οτι εκτός του να αφαιρείς υλικό μπορείς να το ξαναπροσθέτεις για αν σου βγεί τέλειο το σχήμα. https://www.youtube.com/watch?v=tKPQ6EtTjMg Κάτι τέτοιο δηλαδή.
Υ.Γ.Τελείως άσχετο ξέρει κάποιος υλικό για να ντύσω το γραφείο γιατί το παλιό άφησε χρόνους από την θερμοκρασία και ζάρωσε.Σκέφτηκα να το ντύσω με ένα φύλο κάρπμον έτσι για το πορνοσταριλίκη αλλά δεν ξέρω αν θα κολλήσει στο κόντρα πλακέ.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Υ.Γ.Τελείως άσχετο ξέρει κάποιος υλικό για να ντύσω το γραφείο γιατί το παλιό άφησε χρόνους από την θερμοκρασία και ζάρωσε.Σκέφτηκα να το ντύσω με ένα φύλο κάρπμον έτσι για το πορνοσταριλίκη αλλά δεν ξέρω αν θα κολλήσει στο κόντρα πλακέ.[/quote]
τραβα σε καποιο μαγαζι που εχει ειδη κιγκαλεριας η καπου που να εχει σχεση με ξυλουργικα και παρε ενα φυλλο φορμαικα το οποιο ειναι και ανθεκτικο και κολλαει στο κοντρα πλακε με βενζινοκολλα
panosk8 Hero gixxer
ξερω οτι υπαρχουν κατι ειδικα φυλλα σαν αυτοκολλητημελαμινη που τα κολλας με σιδερο( ναι βρε αυτο που σιδερωνεις και τα ρουχα σου ....)
δεν υπαρχουν σε μεγαλες επιφανειες ειναι λουριδες αυτα που λεσ μεχρι 2.5mm δεν κανουν. υπαρχει φυλλο σαν μελαμινη λεγεται φορμαικα σε φυλλα και το κολλας με μια κολλα σαν ατλακολ κρυσταλιζε λεγεται αλλα για να κολησει καλα θελει πρεσαρισμα αλλιωσ κανει φουσκαλες. αυτα!!!!!!!!!!!
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
Έτσι όπως το βλέπω μάλλον σε ένα φύλλο κάρμπον θα καταλήξω και τέλος.Το μόνο που μένει είναι κάποιος αρκετά ικανός να το βάλει.χ0αχ0αχ0α0χ0α0χα0χα.Θα κοιτάξω για την φορμάικα και βλέπουμε.Ευχαριστώ παιδιά.Όσο για τον πυλό όλα τα αυτοκίνητα και μηχανάκια Formula 1 κτλ πρώτα γίνετε μοντέλο με πυλό.Αν δεν είναι κάποιος ειδικός πυλός θα είναι και πάμφθηνος,βέβαια έτσι όπως σε κόβω με τέτοιο πράμα παίζει να φτιάξεις ολόκληρο φερινγ μόνος οπότε για να μην σε χωρίσει η γυναίκα και σε διώξουν από την δουλειά απόφυγε τον.
προτοτυπο για καλουπι ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης