xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Διαγραφη αγγελιας Τρι 05 Απρ 2011, 20:03 | |
| μπορει να μου πει καποιος πως να διαγραψω μια αγγελια που εχω γιατι δεν ξερω πως.παταω στο edit και μετα? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαγραφη αγγελιας Τρι 05 Απρ 2011, 20:09 | |
| - xrhstos έγραψε:
- μπορει να μου πει καποιος πως να διαγραψω μια αγγελια που εχω γιατι δεν ξερω πως.παταω στο edit και μετα?
Mου στέλνεις πμ με το λινκ της αγγελίας και έφυγε... | |
|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Διαγραφη αγγελιας Τρι 05 Απρ 2011, 20:14 | |
| - T.R.E έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
- μπορει να μου πει καποιος πως να διαγραψω μια αγγελια που εχω γιατι δεν ξερω πως.παταω στο edit και μετα?
Mου στέλνεις πμ με το λινκ της αγγελίας και έφυγε... σου στελνω.εγω δεν μπορω να την διαγραψω ωμος για να ξερω ? | |
|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Διαγραφη αγγελιας Τρι 05 Απρ 2011, 23:29 | |
| - xrhstos έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
Mου στέλνεις πμ με το λινκ της αγγελίας και έφυγε... σου στελνω.εγω δεν μπορω να την διαγραψω ωμος για να ξερω ? οχι δεν μπορεις. οπως σου ειπε ο νικος. στελνεις μυνημα σε ενα διαχειρηστη | |
|