| Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές | |
|
+26Sotos27 mistiriodis_tsantakias stavroulis blackk8 chris gsxr AggelosK8 kontos 750 STELIOS Vortex dimi13r Lelos69 TheoDo R maikstain kouzinas Mtec gat0s panosk8 riderspower valentinosgsxr T.R.E karagio Painterz giXXXer Darksoul teo46 gkourv 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 08:24 | |
| Σωτο εχεις δικιο.και εγω κατι αναλογο εγραψα παραπανω.ας φοραμε παντελονια και να αναλαμβανουμε τις συνεπειες.αν εχουν δικιο τα παλικαρια να μην δωσουνε μια και να πανε δικαστικος πιο οικονομικα θα τους βγει. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 08:25 | |
| | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 08:47 | |
| | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 12:00 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ειμαι καγκουρας οπος το λετε λιπον ..και ισος η περισοτεροι εδομεσα (με τον τροπο που το ενοιτε )
...αλλα ρε φιλε δεν τρος κληση 5000κ ετσι για το "style" καπια μαλακια εκανες κ πολυ χοντρη ...σεξ Θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Την ιδια απαντηση μου ειχε δωσει ο διοικητης του τμηματος οταν πηγα να παραπονεθω, οτι δηλαδη για να σου ριχνει 1800 ευρω προστιμο το οργανο και με 9 παραβασεις, "ε κατι εκανες και εσυ". Και του ειπα ντομπρα ναι εκανα μια σφηνα και τιμωρηστε με για ΑΥΤΟ - οχι για τις αλλες 8 μ@λακιες που σκαρφιστηκε ο μπατσος για να περασει το δικο του κομπλεξ. Οταν ο αλλος σου λεει "θα φροντισω να μην ξανακυκλοφορησεις εδω", ξεφευγει απο τα ορια της νουθεσιας του παραβατη και περναει σε προσωπικο επιπεδο μετα Η' σε επιδειξη δυναμης και ανωτεροτητας εκ μερους του. Τελος, μετα απο επικοινωνια με καλο δικηγοροα και φιλο μου μου ειπε πως η μεγαλυτερη κληση μετραει εξ ολοκληρου και ολες οι υπολοιπεσ μισες. Αρα πχ αν το κοκκινο ειναι 900 ευρω τοτε αυτο μετραει 900 και αν η πινακιδα ειναι 300 τοτε αν φας και για πινακιδα πρεπει να σου βαλουν 150 ευρω και παει λεγωντας. Οποιος εχει νομικες γνωσεις, ας μας διαφωτισει παρακαλω γιατι νομιζω αυτο αφορα ολους μας να το εχουμε σαν γνωση.. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 12:32 | |
| Μανο ρε φιλε τωρα μ εβαλες και μενα σε υποψιες? Λες οντως να ισχυει αυτο για τις κλησεις...Αν ξερει καποιος ας μας πει!!! | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 12:55 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Μανο ρε φιλε τωρα μ εβαλες και μενα σε υποψιες?
Λες οντως να ισχυει αυτο για τις κλησεις...Αν ξερει καποιος ας μας πει!!! Παναγιωτη μου το ειπε φιλος δικηγορος χτες το βραδυ που του ανεφερα το σκηνικο. Παντα σε τετοια θεματα θελω και δευτερη αποψη οποτε το μετεφερα εδω και οποιος εχει γνωση να μας διαφωτισει ολους να το εχουμε υπ οψην μας. Καμια φορα απο τετοια απλα πραματα την παταμε, υπογραφουμε, πληρωνουμε την κληση και εκ των υστερων βλεπουμε οτι θα μπορουσαμε να ειχα γλυτωσει αρκετα χρηματα Η και να σβηστει ολοκληρη η κληση (ως παρατυπη μιας και πρεπει για να ισχυει να εχουν γραφτει σωστα πανω οι παραβασεις κλπ). Στην αγνοια μας βασιζονται πολλες φορες οι αστυνομικοι.. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 13:10 | |
| [quote="Mtec"] - giXXXer έγραψε:
- Στην αγνοια μας βασιζονται πολλες φορες οι αστυνομικοι..
+750 | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 14:24 | |
| και εγω ξερω παει η μεγαλυτερη και τα αλλα στο μισο....50/100 εκπτωση περα απο την πλακα ισχυει απο οτι ξερω και οφειλει να σε ενημερωσει αυτος που σε "ζωγραφιζει". | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 15:05 | |
| κατ'αρχας καλημερα και απο μενα.
Σοτο ειληκρινα συγχαριτηρια για την παιδεια σου φιλε. Επειδη συναναστρεφομαι καθημερινα με παρα πολλους βλακες μιζερους και κλαψιαριδες Ελληνες, η παιδεια η δικια σου και ορισμενων αλλων συνφορουμιστων (το σακατεψα!!) ειναι που θα μας παει μπροστα πρωτα σαν ανθρωπους και μετα σαν κρατος....
Η αληθεια ειναι πως πρεπει να εχουμε τα παντελονια να δεχομαστε τις συνεπειες των πεπραγμενων μας. Τωρα, τις κλασικες δικαιολογιες του τυπου αφου δεν υπαρχουν εγκαταστασεις και προληψη απο το κρατος, αρα εχω δικιο να κανω καγκουριες στο δρομο τις θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Σωστη προληψη απο το κρατος δεν υπαρχει ουτε στην φορολογια των ελευθερων επαγγελματιων αλλα δεν ακουσα ποτε κανεναν να λεει γιατι δεν κοβουν αποδειξεις οι μαστορες και τα τσεπωνουν....
Αυτο που ξερουμε (επαγγελματικα ) να κανουμε ειναι ΜΟΝΟ να κατακρινουμε τους αλλους και ποτε τον ευατο μας(βαζω και μενα μεσα)
ακουσα καποιον να κλαψουριζει για τα 300καθαρματα και τα λεφτα που εφαγαν και συνεχιζουν να τρωνε. Εγω θα πω οτι οταν εδιναν αυτοι οι 300 αθλιοι επιδοτησεις στους αγροτες-κτηνοτροφους για να επεκτινουν τις επιχειρησεις τους και να αυξησουν τα κερδη τους, το χωριο μου ειχε γεμισει πανακριβα αυτοκινητα(απο ατομα που ηξερες οτι δεν εχουν να φανε) και τα κολομπαρα της περιοχης ειχαν γεμισει καινουρια κοριτσια προς τερψιν των πελατων....Εχω ενα φιλο στην Καρδιτσα που ο πατερας του εχει κτηνοτροφικη μοναδα, αξιωποιησε σωστα τις επιδοτησεις και τωρα εχει μια καθαρα κερδοφορα επιχειρηση.... Και μετα εχεισ τους αγροτες να κλεινουν τους δρομους( σειμειωτεον προερχομαι απο αγροτικη οικογενεια)
κλεινοντας εχω να πω ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ (και μετα να απαιτουμε....) | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 17:53 | |
| - gkourv έγραψε:
- maikstain έγραψε:
- το οτι κανανε κοντρες μαγκια τους και γουστο τους δεν μας αφορα.αν ομως η θεια μου -αδερφη μου ξαφνικα εμφανιζοταν στη μεση τις λεοφωρου και την παταγανε ΔΕΝ θα εφτεγαν αυτοι που καναν κοντρες αλλα η αδερφη μου που δεν πηγε απο την διαβαση να περιμενει το πρασινο ανθρωπακι.
γιατι στις διαβασεις κανενας οδηγος δεν περναει ταπα με κοκκινο φαναρι,ολοι κοβουν λογο διασταυρωσεις κτλ.γιαυτο λοιπον σταματηστε την καραμελα αν παταγε την θεια μου τον σκυλο μου και δεν ξερω εγω πιον αλλον. ο νομος το λεει ξεκαθαρα.πεζος=διαβαση. η γνωμη μου ειναι οτι οπιος περναει με κοκκινο πρεπει να αφερειτε απευθειας το διπλωμα για μεγαλο χρονικο διαστημα οχι στις μερες μας τετοια προστημα. και επιτελους αυτο το κ@λ@κρατος ας κοιταξει και λιγο την νεα γενια και το μελλον τους,οχι μονο πως θα τα κονομισει. οσο γιαυτα τα κομπλεξικα στρουμφακια που μερα με την μερα γινοντε ολο και περισσοτεροι κατι πρεπει να γινει. Είσαι πολύ επιλεκτικός πάντως με το τι λέει ο νόμος... δεν μου το αναλυεις ομως φιλε μου,πετας μια κουβεντα και πρεπει να κανω ικασιες στο τι θες να πεις? δεν ειπα ναμην τιμωρηθουνε,απτην στιγμη που ειναι παραβατες και βεβαια στο κοκκινο φαναρι πολυ αυστηρα. απλα η 5 χιλιαδες ευρο ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο στις μερες μας.σκεψου μονο οτι υπαρχουν οικογενειες που ζουν με 500 ευρο το μηνα και αν.δλδ λιγη ανθρωπια δεν εχουν μερικα γαλαζια στρουμφ? | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 19:25 | |
| Είναι δυνατόν να φταιώ εγώ ,όταν δεν έχει φροντίσει κανείς απο το πολιτική μαφιά των 300 Τρομοκρατών για το κοινωνικό σύνολο έστω ρε παιδί μου, για τους βασικούς κανόνες διδασκαλίας όσο αφορά τη οδική συμπεριφορά και ασφάλεια? Πού για το μόνο που βλέπουμε οτι παίρνουν θέση και τοποθετουνται είναι το κεφαλαίο και η εικόνα τους?
Φταίω εγώ που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά μοτοσικλέτες άνω 180hp και διάφορα είδη βελτιώσης. ¨οταν τα νιτράτα οχήματα ονομάζονται κινητές βόμβες και άλλα οχήματα με υγραεριο τα λένε ασφαλείς?όταν σε όλη την χώρα οι δρόμοι είναι τρισάθλιοι και κακοφτιαγμένοι και έχουν κατανομαστεί ακατάλληλοι να κυκλοφορούνε τέτοιου είδους οχήματα ? Γιατί όλα αυτά ,μήπως νοιάζονται για την ασφάλεια η γίνονται μόνο και μόνο για τα φράγκα? Ας κάνουμε μια ερεύνα για να δούμε το τι πραγματικά γίνεται και ποιος βγαίνει κερδισμένος απ αυτο το σύστημα.Το πόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα στους Ελληνικούς δρόμους ,άραγε η μόνη αιτιά είναι η παιδεία? Κι απο που την ψωνίζουμε αυτήν να πάω να πάρω και εγώ καμιά δεκαριά έτσι για να έχω μέσα στο ντουλάπι μου?
Αυτό που θέλω να πώ με λίγα λόγια χωρίς να θέλω να αναπτύξω πιο πολύ τη σκέψη μου,κι ο λόγος είναι γιατί καταλαβαίνω οτι μερικοί είναι ικανοποιημένοι απ το όλο σύστημα ,σκηνικό που επικρατεί ή ,αν θέλετε και βολεμένοι απο τις πελατιακές σχέσεις που κατάφεραν να αποκτήσουν με λίγες ψεύτικες υποσχέσεις χωρίς να γνωρίζουν οτι αυτό είναι ις βάρος άλλων ανθρώπων που δεν γουστάρουν αύτη τη αδικιά και μίζερη καθημερινή επιβιώση που μας έχουν πλασάρει. ψάχνουν και κατασκεύαζουν ενόχους ,βάζοντας να πληρώσουν άνθρωποι απ τους οποιόυς ανήκουν στη μικροαστική κοινωνιά. Τους ποτίζουν με ρατσισμό ,ξενοφοβιά και μίσος με σκοπό να τους αποπροσανατολισουν απ την πραγματικότητα και αυτοί οι λαλάκες ψαρώνουν και διαμορφώνουν τη άποψη τους σύμφωνα με αυτήν που συμφέρει τους γαλονάδες..
Η δική μου αντίληψη των πραγμάτων φιλαράκια, κι αν είναι σωστή ή λάθος θα το καταλάβεται απο τις εξελίξεις οι οποιές είναι σε εξέλιξη .Δεν πρέπει να ψάχνουμε εγκληματιές στους δρόμους .Οι εγκληματιές που κυκλοφορούνε ελεύθεροι έχουν ονόματα και διευθύνσεις ,φοράνε γραβάτες και βρίσκονται σε μεγάλα σαλόνια φυλαγόμενοι απο τα σκυλιά τους μπάτσους. Είναι που αυτοί διαχρονικά έχοντας την εξουσία κατάφεραν να χρεοκοπήσουν τον Ελληνικό λαό και να βυθίσουν τη χώρα στο χάος. Δεν πρέπει η σεμνότητά μας να μας κάνει διστακτικούς πρέπει να ενεργήσουμε όλοι μαζικά γιατί εάν δεν γίνουν σωστά πράγματα θα μιλάμε ακόμη για παιδεία και κουραφέξαλα όπως ο φίλο μας που έχει τυφλωθεί και δεν μπορεί να δεί τη πραγματικότητα .Του εύχομαι να μην πατήσει καμιά λακούβα και σπάσουν ρόδα,αμορτισερ,ψαλίδι,ανορθωτής,παγούρι και να θέσει την ζωή του σε κίνδυνο καθώς και του συνεπιβάτη του. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές Τετ 13 Απρ 2011, 20:08 | |
| 000 | |
|
| |
| Απίστευτα πρόστιμα σε μοτοσυκλετιστές | |
|