poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: kms ecu Πεμ 14 Απρ 2011, 23:27 | |
| επειδη εχω φαει σκαλωμα και θελω να αλλαξω τα ηλεκτρικα του κ4 και θελω να βαλω απο κ8 και να flashaρω. σκεφτηκα κατι τετοιο.ειναι σε καλη τιμη και εχει και traction...τι λετε..? ξερεις καποιος να μου πει αν τα σωματα του κ7-8 μπαινουν στο δικο μου? http://kms.vankronenburg.nl/products_ecu.html | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: kms ecu Παρ 15 Απρ 2011, 00:13 | |
| Aν κοιτάς να βάλεις άγραφο για ποιό λόγο να αλλάξεις ηλεκτρικά? Με μπέρδεψες. Η αλλαγή ηλεκτρικών δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται,και μπορεί να χρειαστεί να αλλαχτούν και κάποιοι αισθητήρες πάνω στο μηχανάκι ( πχ στροφάλου,εκκεντροφόρου κτλ).
Δεν κοιτάς να δώσεις την γριά και να πάρεις ένα Κ7 καλύτερα? Πιο εύκολο είναι έτσι μετά φλασάρεις όσο θες! | |
|
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: kms ecu Παρ 15 Απρ 2011, 00:15 | |
| Το δικό μου συγκεκριμένα που κσσσσσσσσσσσσσσυρίζει | |
|
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: kms ecu Παρ 15 Απρ 2011, 00:24 | |
| σκεφτομουν να βαλω ηλεκτρικα απο κ7. απο αισθητηρες θελω μονο του εκκεντροφορου,του στροφαλου και του αισθητηρα ταχυτητας κανουν. απλα η ολη αγορα πλεξουδα εγκεφαλος οργανα και σωματα ψεκασμου πανε σε αγορα σχεδον οσο ο αγραφος. και λεω να το κανω και οχταμπεκο βαζοντας τα σωματα απο κ7 αλλα μπαινουν? μετα τρεμετε κουφ@λες......... | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: kms ecu Παρ 15 Απρ 2011, 00:32 | |
| - poulitzer έγραψε:
- σκεφτομουν να βαλω ηλεκτρικα απο κ7.
απο αισθητηρες θελω μονο του εκκεντροφορου,του στροφαλου και του αισθητηρα ταχυτητας κανουν. απλα η ολη αγορα πλεξουδα εγκεφαλος οργανα και σωματα ψεκασμου πανε σε αγορα σχεδον οσο ο αγραφος. και λεω να το κανω και οχταμπεκο βαζοντας τα σωματα απο κ7 αλλα μπαινουν? μετα τρεμετε κουφ@λες......... Μπορώ να σου βρω πλεξούδα,εγκέφαλο,και κοντέρ από Κ7 για να δοκιμάσεις. Αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για σώματα ψεκασμού.... Έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά διαφορετικά ώστε να μην μπαίνουν στα κολλάρα του Κ4... | |
|