| Μοτοσυγκεντρωση... | |
|
+7T.R.E Billy κολτρέϊν r6_lightech Cube Capacity gixxermak valantisgsxr 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: Μοτοσυγκεντρωση... Σαβ 21 Μαρ 2009, 22:43 | |
| ρε παιδια κανα νεο για το που θα γινει η πανεληνια μοτοσυγκεντρωση φετος εχουμε? κατι πηρε το αυτι μου για σαμοθρακη... :dt nt : λιγο νωρις το συζηταμε αρχες Ιουνιου ειναι του αγ.πνευματος,αλλα κατι επρεπε να γραψω, :sfs: :bvbv: :bvbv: :bvbv: :bvbv: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 22 Μαρ 2009, 04:46 | |
| - valantisgsxr έγραψε:
- ρε παιδια κανα νεο για το που θα γινει η πανεληνια μοτοσυγκεντρωση φετος εχουμε?
κατι πηρε το αυτι μου για σαμοθρακη... :dt nt : λιγο νωρις το συζηταμε αρχες Ιουνιου ειναι του αγ.πνευματος,αλλα κατι επρεπε να γραψω, :sfs: :bvbv: :bvbv: :bvbv: :bvbv: Οποιος μάθει κάτι γρήγορα ας το πει.καλά είναι να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί να γνωριστούμε κιόλας.....τι λέτε???? | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 22 Μαρ 2009, 08:06 | |
| και εγω προς Σαμοθρακη μερια ακουσα.. | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 22 Μαρ 2009, 09:39 | |
| Κι εγω ακουσα κατι για Σαμοθρακη-Ασπροβαλτα αλλα αν γινει Σαμοθρακη δεν παω,δεν ειναι καθολου ωραιο το μερος,και αν γινει Ασπροβαλτα εχω ξαναπαει. Θασο περσυ ωραια ηταν. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 22 Μαρ 2009, 15:07 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Οποιος μάθει κάτι γρήγορα ας το πει.καλά είναι να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί να γνωριστούμε κιόλας.....τι λέτε????
καλά είναι να οργανώσουμε μια πανελλήνια σαν φόρουμ!!! :ec3c: :ec3c: | |
|
| |
Billy Jr.gixxer
Όνομα: : Billy Τόπος : Γλυφάδα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 44 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 22 Μαρ 2009, 19:41 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- καλά είναι να οργανώσουμε μια πανελλήνια σαν φόρουμ!!! :ec3c: :ec3c:
Ωραίο θα ήταν αυτό... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Δευ 23 Μαρ 2009, 11:32 | |
| Καλό θα είναι αλλά βλέπω να πάμε 10 άτομα! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Δευ 23 Μαρ 2009, 15:01 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Καλό θα είναι αλλά βλέπω να πάμε 10 άτομα!
λιγοι και καλοι!!!!!! θελει καλη οργανωση αλλα πιστευω οτι θα ειμαστε περισσοτεροι :vwrv: | |
|
| |
vasilis987 Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : κατερινη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Τετ 01 Απρ 2009, 23:08 | |
| εννοειται θα ειμαστε περισσοτεροι αν και εγω για σαμοθρακη ακουσα και εκει δεν ψηνωμαι να παω........ | |
|
| |
JIMKO Jr.gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : πειραιας-κορυδαλλος Ηλικία : 57 Αριθμός μηνυμάτων : 37 Hμερομηνία εγγραφής : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Πεμ 02 Απρ 2009, 03:04 | |
| καλά είναι να οργανώσουμε μια πανελλήνια σαν φόρουμ!!! :ec3c: :ec3c:[/quote] εδω δεν μαζευομαστε οι αθηναιοι να πιουμε ενα καφε η να παμε μια εκδρομουλα, πανελληνια θα κανουμε? :( μακαρι να γινει, εγω ετσι κι αλλιως δεν λεω οχι, αλλα δεν βλεπω μελη τρελαμενα για τετοια πραγματα. | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Πεμ 02 Απρ 2009, 10:26 | |
| Τελικα η πανελληνια θα γινει στην Σαμοθρακη... καλα να περασουν οσοι πανε..μεταφερθηκε κι η ημερομηνια.. | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 16:23 | |
| μηπως λεω μηπως πρεπει να καθιερωσουμε καποια παρασκευη για καφεδοσυναντηση αν θελετε αναλαμβανω πρωτοβουλια για αθηνα πειραια και περιχορα | |
|
| |
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 17:35 | |
| - mourisbusa έγραψε:
- μηπως λεω μηπως πρεπει να καθιερωσουμε καποια παρασκευη για καφεδοσυναντηση αν θελετε αναλαμβανω πρωτοβουλια για αθηνα πειραια και περιχορα
αντε να οργανωθούμε, εγώ ειμαι μέσα για καφέ την παρασκευή | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 18:33 | |
| :wfsdvv: :gvrqwv: λοιπον αρχιζουμε να μετραμε 1. mourisbusa , 2. tiroris ,3. ........ να βλεπω ονοματα και αναλογως τον κοσμο κανονιζουμε την τοποθεσια για να τους βολευει ολους μεχρι να δουμε ποσοι ειμαστε τις παρασκευες και αν δε βολευει το κανουμε σαββατο μαγαζια δωξα τω Θεω παρα πολλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων και τους υπολοιπους που θα ερθουν για καφεδοσυναντηση :gvrqwv: :wfsdvv: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 18:37 | |
| φίλε Γιώργο αυτό το ποστ είναι για συζήτηση για την πανελλήνια. αν θέλετε να οργανώσετε μια βολτούλα σαν :wfsdvv: (ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ) κάντε ένα ποστ https://gixxer.forumgreek.com/category-c6/ να είναι καθαρό..να έχει σχέση μόνο με την βόλτα, να βάλετε και καμιά φώτο μετά κτλ κτλ | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 18:50 | |
| εχεις δικιο λαθος σημειο βρηκα για ποσταρισμα , απλως ηταν η ευκαιρια να μαζευτουμε για καφε αρκετοι και στην πορεια λογω πλεον και των προσωπικων γνωριμιων να κανονιστουν εκδρομες πολυ πιο ευκολα . αν μπορεις να το μεταφερεις στην καταληλη θεση θα σου ημουν υποχρεος ευχαριστω εκ των προτερων :kbvb: | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 19:03 | |
| |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 19:04 | |
| - mourisbusa έγραψε:
- εχεις δικιο λαθος σημειο βρηκα για ποσταρισμα , απλως ηταν η ευκαιρια να μαζευτουμε για καφε αρκετοι και στην πορεια λογω πλεον και των προσωπικων γνωριμιων να κανονιστουν εκδρομες πολυ πιο ευκολα . αν μπορεις να το μεταφερεις στην καταληλη θεση θα σου ημουν υποχρεος ευχαριστω εκ των προτερων :kbvb:
κανε ένα ποστ στην ενότητα συναντήσεις με το :wfsdvv: και είσαι οκ!! | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μοτοσυγκεντρωση... Κυρ 05 Απρ 2009, 19:19 | |
| | |
|
| |
| Μοτοσυγκεντρωση... | |
|