| Πρόβλημα στο κοντέρ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Πρόβλημα στο κοντέρ Τρι 24 Μαρ 2009, 01:34 | |
| Μετά από γενικό πλύσιμο της μηχανής (όχι με πιεστικό αλλα με λάστιχο) σταμάτησε να μου δουλεύει το κοντέρ και ο χιλιομετρητής,ενώ δούλεψε κανονικά για μια βόλτα αμέσως μετά σταμάτησε να μετράει.Για να καταλάβετε τι έκανε μου ανέβασε το στροφόμετρο μέχρι τέρμα ενώ ήμουνα σταματημένος και μετά σταμάτησε να δουλεύει το κοντέρ γενικά.Το στροφόμετρο πάντως δουλεύει.Λέτε να είναι θέμα αισθητήρα? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Τρι 24 Μαρ 2009, 08:35 | |
| Δημητρη πιο πολυ για αισθητηρα μου κανει αφου τα υπολοιπα οργανα σου δουλευουν καννονικα!
παντος ριξε και μια ματια στης ασφαλειες σου, αν δεν το εχεις ιδη κανει! | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Τρι 24 Μαρ 2009, 09:46 | |
| - nasos-v έγραψε:
-
παντος ριξε και μια ματια στης ασφαλειες σου, αν δεν το εχεις ιδη κανει! Αν ήταν ασφάλεια που σου είπε ο nasos, γράψτω για να μαθαίνουμε!! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Τρι 24 Μαρ 2009, 11:35 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Δημητρη πιο πολυ για αισθητηρα μου κανει αφου τα υπολοιπα οργανα σου δουλευουν καννονικα!
παντος ριξε και μια ματια στης ασφαλειες σου, αν δεν το εχεις ιδη κανει! Οι ασφάλειες δεν είναι τις κοίταξα.Μάλλον ο αισθητήρας είναι.Έχει έναν τρόπο να τον ελέγξεις μέσα στο reaper manual.Θα τον κοιτάξω και έτσι που λέει εκεί και θα δω. | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Σαβ 04 Απρ 2009, 14:57 | |
| παντως σε ενως φιλου μου το 750 Κ2 εκανε κατι κουλα το καντραν και ηταν απο ασφαλειες... βραχυκυκλωνε μια... τις αλλαξαμε ολες και τελος | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: ναι Σαβ 04 Απρ 2009, 15:04 | |
| εμενα παλι σε 750 κ7 οταν εχω νεκρα δεν μου αναβει το φωτακι της και δεν μου δειχνει το 0 στο καντραν! |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Κυρ 05 Απρ 2009, 04:11 | |
| - fnsk750 έγραψε:
- εμενα παλι σε 750 κ7 οταν εχω νεκρα δεν μου αναβει το φωτακι της και δεν μου δειχνει το 0 στο καντραν!
αυτο λογικα θα ειναι απο τον αισθητηρα της νεκρας... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Πεμ 09 Απρ 2009, 21:14 | |
| Μάλλον βρήκα την βλάβη στο κοντέρ.Μέτρησα όπως φαίνεται και πιο κάτω στην φωτογραφία τον αισθητήρα και μου δείχνει ότι είναι βραχυκυκλωμένος.Κανονικά έπρεπε σύμφωνα με το σχέδιο να μου δείχνει πρώτα 0V και αφού περάσω ένα κατσαβίδι να μου δείξει 12V αυτό μου δείχνει συνεχεια 12V.Τι λένε και οι μηχανικοί του forum; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Πεμ 09 Απρ 2009, 22:37 | |
| Στο παλιο μου 600 ειχα το ιδιο συμβαν και ειχαν χαλασει τα οργανα ευτυχως ηταν ακομα στην εγγυηση Τωρα στη δικη σου περιπτωση αν το μετρας σωστα μαλλον ο αισθητηρας τα εχει παιξει αν και δε μου εχει τυχει ποτε παρομοια περιπτωση σαν τη δικη σου :betvt: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Πεμ 09 Απρ 2009, 23:58 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Παρ 10 Απρ 2009, 07:00 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
Η μέτρηση έγινε όπως δείχνει το σχέδιο.Σαν έλεγχος πιστεύω να είναι αξιόπιστος αυτός που λέει το manual.Εμενα Δημήτρη δουλεύουν όλα τα αλλα,στροφόμετρο,θερμοκρασία κτλ,εκτος από το κοντέρ και τον χιλιομετρητή.Εσένα δεν δούλευε τίποτα; Εμενα δε δουλευε κοντερ χιλιομετριτης και το λαμπακι της βενζινης ολα τα αλλα ηταν οκ . Τωρα αν εχεις κανει της μετρησεις οπως ακριβος λεει το manual τοτε ο σενσορας ειναι για τα σκουπιδια :vwrv: Καλου κακου βεβαια αν μπορεις τσεκαρε το με κανενα αλλο μα αυτο αλλαζει πολυ ευκολα :betvt: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Παρ 10 Απρ 2009, 14:22 | |
| - JIMK7 έγραψε:
Εμενα δε δουλευε κοντερ χιλιομετριτης και το λαμπακι της βενζινης ολα τα αλλα ηταν οκ .
Τωρα αν εχεις κανει της μετρησεις οπως ακριβος λεει το manual τοτε ο σενσορας ειναι για τα σκουπιδια :vwrv:
Καλου κακου βεβαια αν μπορεις τσεκαρε το με κανενα αλλο μα αυτο αλλαζει πολυ ευκολα :betvt: Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιον γνωστό να έχει ίδιο μηχανάκι με το δικό μου.Λέω να τον αλλάξω τον αισθητήρα και βλέπω.Μπορεί να είναι και τα όργανα προβληματικά δεν ξέρω.Είναι ακριβώς ο συγκεκριμένος αισθητήρας? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο κοντέρ Παρ 10 Απρ 2009, 17:29 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
Εμενα δε δουλευε κοντερ χιλιομετριτης και το λαμπακι της βενζινης ολα τα αλλα ηταν οκ .
Τωρα αν εχεις κανει της μετρησεις οπως ακριβος λεει το manual τοτε ο σενσορας ειναι για τα σκουπιδια :vwrv:
Καλου κακου βεβαια αν μπορεις τσεκαρε το με κανενα αλλο μα αυτο αλλαζει πολυ ευκολα :betvt: Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιον γνωστό να έχει ίδιο μηχανάκι με το δικό μου.Λέω να τον αλλάξω τον αισθητήρα και βλέπω.Μπορεί να είναι και τα όργανα προβληματικά δεν ξέρω.Είναι ακριβώς ο συγκεκριμένος αισθητήρας? δημητρη αλαξε τον αισθητηρα πρωτα! ειναι πολυ φτηνος ! δεν πρεπει να ειναι το κοντερ! αφου δεν δειχνει χιλιομετρα και δεν μετραει ο χιλιομετρητης, 99% ειναι αισθητηρας! το κοντερ περνει εντολη οτι το μηχανακι δεν κουνιετε! εγω ετσι νομιζω τουλαχιστον και ετσι θα εκανα! | |
|
| |
| Πρόβλημα στο κοντέρ | |
|