| ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ | |
|
+4misfits296 boutser Darksoul ktm_21 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τρι 26 Απρ 2011, 19:01 | |
| Καλησπέρα παιδες εχω μια ολοσωμη μονη Trc Carbon με το ανοξειδωτο ( ο θεος να το κάνει ) χταπόδι και το σωλήνα που φτάνει μέχρι και το τελικο. Σχεδόν ένα 6μηνο μετα αφου την έβαλε αρχιζε σιγά σιγα να μου ψωριάζει και να κάνει λεκεδες καφέ σαν σκουριά που σιγά σιγά γινόντουσαν και περισσοτεροι. Οι περισσοτεροι λεκέδες έιναι στο κομμάτι του σωλήνα που πάει απο το τελικο μέχρι και το χταποδι αλλα και στο χταποδι. Μπορει να μου πει κάποιος τι σκατά είναι αυτο και πως μπορέι να αφαιρεθεί? Φαινονται σαν να έιναι εσωτερικοι μέσα απο την γυαλισμένη επιφάνεια. Και μετα σου λεει ο άλλος ανοξειδωτη.... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τρι 26 Απρ 2011, 19:46 | |
| χαχαχ πηγαινε σε ενα πλυντηριο κ θα στην φταιξει εχουν κατι καθαριστικα κ στην καθαριζει τωρα τα μαμα μου τα χαν κανει κ καθαρισαν κ καλα παλι μετα απο λιγο καιρο ιδια εγιναν!αλλα δε ξερω α κανει σε στις αφτερμαρκετ γτ μπορει να σου κανει τπτ αλλη ζημια ξερω γω μη σε παρω στο λαιμο μου περιεμνε να σου απαντηση κανα παιδι που ξερει καλυτερα! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 14:57 | |
| λυπαμαι αλλα δεν νομιζω να φυγουν αυτες οι οξιδωσεις δημιουργουντε οταν ειναι πολυ ζεστα τα μεταλα και πευτει πανω τους νερο! | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 15:23 | |
| Οντως ετσι ειναι απο το ζεσταμα της εξατμισης ετσι ειχαν γινει οι λαιμοι ολοι που ειχα στην r-55 που ηταν αολοσωμη ανοξειδωτη...και δεν καθαριζε καθολου .. ηθελε τρυψημο και διαφορα αλλα που σημαινει παρα πολυ δουλεια και αν! βγει...ελπιζω να μην σου ειναι αποροφιμενω και να ειναι επιφανειακο και να βγαινει.... | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 16:28 | |
| Ξενέρα μεγάλη.... Και είχα αρχίσει και γινόμουν οπαδός της yoshimura για τον γαμάτο ήχο που βγάζει τουλάχιστον η akrapovic είναι 100% τιτάνιο... αλλα και να μην έιναι δεν έχω δει να κάνει τέτοια θέματα.... κριμα.... Τουλάχιστον ξέρει κανεις αμα μπορώ να αλλάξω μόωο τον σωλήνα που παει απο το τελικό εως το χταπόδι ? Κρίμα τόσα λεφτά για μια εξατμιση που θα τρέμεις μην βρέξει η περάσεις πάνω απο νερά. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 20:38 | |
| Γιατι δεν τα κανεις νικελ σε (χυτηριο εννοειται) ωστε να κερδισεις και σε εμφανιση αλλα και σε προστασια λογω της επιστρωσης; | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 21:01 | |
| Μα έτσι οπως είναι απο την μάνα του νικελ θεωρέιται πως είναι εκτος και αν περαστέι καύτερα η επιστρωση έτσι...
Και πάλι για να την κάνω όλη νίκελ θέλει βγάλσιμο απο τους λαιμους που είναι ολοκληρη ιστορια. θα δομιμάσω να το κάνω με μπρασο για τα μέταλα και βλέπουμε. :( | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 21:37 | |
| Oλες οι ανοξειδωτες εχουν αυτο το προβλημα ανεξαρτητου μαρκας Αν τι βγαλεις και τη πας στη βουρτσα θα γινει καλυτερη και απο καινουργια αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια :P εκτος αν τη δωσεις και βαλεις μια με τιτανιο | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 22:10 | |
| δεν μπορώ να κάνω κατι ωστε μετά να μην το ξανακανει ? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Τετ 27 Απρ 2011, 22:57 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Oλες οι ανοξειδωτες εχουν αυτο το προβλημα ανεξαρτητου μαρκας
Αν τι βγαλεις και τη πας στη βουρτσα θα γινει καλυτερη και απο καινουργια αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια :P
+JIMK7 εάν έχεις καλό δράπανο (πολύστροφο) πάρε μία πανόβουρτσα και γυάλισέ τη. Μετά παίρνεις μία καλή αλοιφή για ανοξείδωτα (venol) νομίζω και την περνάς τακτικά. Θέλει συντήρηση και φροντίδα. Αυτά και καλή επιτυχία | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Πεμ 28 Απρ 2011, 00:01 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Πεμ 28 Απρ 2011, 05:07 | |
| +1000 παρε μια Arata να σωθεις!!! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ Σαβ 14 Μάης 2011, 19:06 | |
| Και γω μια απο τα ιδια στην δικια μου (R 77) Εμενα ειναι μονο τελικο το οποιο ειναι τιτανιο με τιπ καρμπον αλλα η σωληνα που φτανει μεχρι το καζανακι του καταλυτη ειναι αναξειδωτη και εχει αρχισει να εμφανιζεται και σε μενα αυτο το φαινομενο...ειναι μεγαλη ξενερα τελικα...εγω πηρα μια αλοιφη της SONAX θα δοκιμασω και θα σας πω...!!! | |
|
| |
| ΣΚΟΥΡΙΑ (ΨΩΡΑ) ΣΤΗΝ YOSHIMURA ΜΟΥ | |
|