| ECM Terminal | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisrio Normal gixxer
Όνομα: : Ακης Τόπος : Ριο Πατρα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2010
| Θέμα: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 09:11 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 09:31 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 10:17 | |
| | |
|
| |
akisrio Normal gixxer
Όνομα: : Ακης Τόπος : Ριο Πατρα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2010
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 10:48 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το αντιστοιχο για Κ4 1000 δεν υπαρχει στο manual
https://2img.net/r/ihimizer/i/k7ecm1.jpg/ Σίγουρα δεν έχει το Pinout το manual; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να συνδεσω την ecu μου με το laptop | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 11:05 | |
| - akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το αντιστοιχο για Κ4 1000 δεν υπαρχει στο manual
https://2img.net/r/ihimizer/i/k7ecm1.jpg/ Σίγουρα δεν έχει το Pinout το manual; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να συνδεσω την ecu μου με το laptop Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι τζάμπα το παλεύεις... :| | |
|
| |
akisrio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 11:28 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
https://2img.net/r/ihimizer/i/k7ecm1.jpg/ Σίγουρα δεν έχει το Pinout το manual; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να συνδεσω την ecu μου με το laptop
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι τζάμπα το παλεύεις... :| Μια δοκιμη θα με πεισει.Το παλευω ακομα γιατι ο Petrik ειπε οτι γινεται. Αν πετυχει θα σε ενημερωσω | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 11:36 | |
| - akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
https://2img.net/r/ihimizer/i/k7ecm1.jpg/ Σίγουρα δεν έχει το Pinout το manual; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να συνδεσω την ecu μου με το laptop
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι τζάμπα το παλεύεις... :| Μια δοκιμη θα με πεισει.Το παλευω ακομα γιατι ο Petrik ειπε οτι γινεται. Αν πετυχει θα σε ενημερωσω Xωρίς να ανοίξεις τρύπα στον εγκέφαλο? Αν θες γράψε τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις μήπως και μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει... | |
|
| |
akisrio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 13:17 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι τζάμπα το παλεύεις... :| Μια δοκιμη θα με πεισει.Το παλευω ακομα γιατι ο Petrik ειπε οτι γινεται. Αν πετυχει θα σε ενημερωσω Xωρίς να ανοίξεις τρύπα στον εγκέφαλο? Αν θες γράψε τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις μήπως και μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει... Θελω να δοκιμασω μηπως γινεται οπως στα Κ6 με το romraider | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 13:34 | |
| - akisrio έγραψε:
Θελω να δοκιμασω μηπως γινεται οπως στα Κ6 με το romraider Έχεις τα .bin και το .xml ? Αν τα έχεις αυτά τότε σίγουρα γίνεται,το όλο θέμα είναι να έχεις αυτά τα 2 αρχεία... | |
|
| |
akisrio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 13:57 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
Θελω να δοκιμασω μηπως γινεται οπως στα Κ6 με το romraider
Έχεις τα .bin και το .xml ? Αν τα έχεις αυτά τότε σίγουρα γίνεται,το όλο θέμα είναι να έχεις αυτά τα 2 αρχεία... Εχω παρακαλεσει τους παντες αλλα τιποτα θα δοκιμασω αν μπορω να μπω και οταν βρω τα αρχεια τον πειραζω. Υπαρχει περιπτωση να τα εχεις ή να ξερεις που θα μπορεσω να τα βρω? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 14:09 | |
| - akisrio έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
Θελω να δοκιμασω μηπως γινεται οπως στα Κ6 με το romraider
Έχεις τα .bin και το .xml ? Αν τα έχεις αυτά τότε σίγουρα γίνεται,το όλο θέμα είναι να έχεις αυτά τα 2 αρχεία... Εχω παρακαλεσει τους παντες αλλα τιποτα θα δοκιμασω αν μπορω να μπω και οταν βρω τα αρχεια τον πειραζω. Υπαρχει περιπτωση να τα εχεις ή να ξερεις που θα μπορεσω να τα βρω? Aν τα είχα δεν θα κάναμε κουβέντα αυτή την στιγμή... Δυστυχώς αυτοί που τα έχουν δεν τα δίνουν παρ'όλο που το μηχανάκι έχει παλιώσει... Σ'αυτούς τους εγκεφάλους το να πάρεις το αρχείο είναι πολύ πιο δύσκολο,πρέπει να τους ανοίξεις τρύπα και πάλι είναι διαδικασία... Αν δεν τα βρεις έτοιμα είναι τζάμπα κόπος... | |
|
| |
akisrio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 14:29 | |
| Αν δεν τα βρεις έτοιμα είναι τζάμπα κόπος...[/quote] δεν θυμαμαι αλλα νομιζω οτι τα εχει ο UNSEEN τον ρωτησα και δεν μου απαντησε κανεις ενα κοπο να τον ρωτησεις
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 17:05 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ECM Terminal Πεμ 28 Απρ 2011, 22:48 | |
| | |
|
| |
| ECM Terminal | |
|