| Ροικη εξελιξη | |
|
+20boutser giozx wtfrmlk kostaskr6 busa respect louk6 vd Black Eagle maikstain cornell x4m3n0s panosk8 ZX14 DimSTriple Miou Tedyboysmos nasos-v gsxrthiva JIMK7 akisrio 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
wtfrmlk Normal gixxer
Όνομα: : Ντίνος Τόπος : τελικα Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Σαβ 01 Δεκ 2012, 18:47 | |
| - busa respect έγραψε:
- Η καλη δουλειά , όσο αφορά στη ροικη είναι κάτι που σηκώνει πολυ μεγάλη κουβέντα ..... Και μοιραία μπορει να οδηγήσει σε στεναχωριες ....
αυτο ακριβως καλυτερα να ρωτησετε και ποσοι πικραμενοι υπαρχουν απο αυτη την "βελτιωση" και ποσοι εχουν παρει ποσα μηχανακια μετα τη βελτιωση οπου πηγαιναν και χειροτερα. Και δυστυχως τους εταζαν αλογα αλλα πηραν φοραδες. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Σαβ 01 Δεκ 2012, 19:30 | |
| αν την κανει καποιος ο οποιος ειναι η δουλεια του κ το κατεχει δεν εχεις προβλημα οποιος θελει να διαπιστωσει αν δουλευει το μηχανακι με την ροικη ας ερθει να δει το μηχανακι μου το οποιο επι τις ουσιας ειναι η μονη βελτιωσει που του εχω κανει μεχρι τωρα στο μοτερ, για αυριο δεν ξερω αν κ πολλα παιδια απο το φορουμ το εχουν δει εν δρασει | |
|
| |
giozx Jr.gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Κυρ 02 Δεκ 2012, 20:15 | |
| καλησπερα παιδια ..ωραιο θεμα.. αν θελετε λεπτομερειες για κατι τετοιο νομιζω εχω αρκετο εως πολυ υλικο ...εχω περασει τη διαδικασια απο πολυ κοντα...σιγουρα ειναι πολυ πολυπλοκο αν δεν υπαρχει superflow ...για αρχη..
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Κυρ 02 Δεκ 2012, 20:44 | |
| ψινομουν και εγω πααααρα πολυ ιδικα με την προσφορα του μαστροvd αλλα τι να το κανεις αν εχεις 5 αλογα παραπανο και σε περναει το σκουτερ στην στροφη;;; εγω προσοπικα λεω να στρωσω τις αναρτισεις πρωτα και βλεπουμε! | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| |
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Κυρ 02 Δεκ 2012, 21:34 | |
| - giozx έγραψε:
- καλησπερα παιδια ..ωραιο θεμα.. αν θελετε λεπτομερειες για κατι τετοιο νομιζω εχω αρκετο εως πολυ υλικο ...εχω περασει τη διαδικασια απο πολυ κοντα...σιγουρα ειναι πολυ πολυπλοκο αν δεν υπαρχει superflow ...για αρχη..
Μιας και η δουλεια που εχει γινει στην δικη σου περιπτωση θεωρω οτι αξιζει να δημοσιευτει , κατα το ποσοστο που πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις , ετσι ωστε να κατανοησουν και τα παιδια που δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα, οταν εχεις χρονο πες - δειξε - καποια πραγματα .! | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Κυρ 02 Δεκ 2012, 22:13 | |
| - giozx έγραψε:
- καλησπερα παιδια ..ωραιο θεμα.. αν θελετε λεπτομερειες για κατι τετοιο νομιζω εχω αρκετο εως πολυ υλικο ...εχω περασει τη διαδικασια απο πολυ κοντα...σιγουρα ειναι πολυ πολυπλοκο αν δεν υπαρχει superflow ...για αρχη..
εφοσον εισαι ενημερωμενος θα ηθελα την γνωμη σου για το παρακατω. Μεσα στον αυλο εισαγωγης κατα την ροικη εξελιξη κανουμε τους αυλους οσο το δυνατον πιο λειους. Σιγουρα ετσι εχουμε πιο γρηγορη πληρωση του θαλαμου καυσης και αποπλυση του νεκρου ογκου, ομως δεν χρειαζεται να εχει και λιγο τραχια επιφανεια για την δημιουργια του swirl στην οποια συμβαλλει και το σχημα της βαλβιδας για καλυτερη μεταδοση του μετωπου φλογας κατα την εναρξη της καυσης? Δηλαδη ναι μεν κανουμε ποιο λειο τον αυλο αλλα τα μειωνεκτηματα αυτου ποια ειναι? Δεν υπαρχουν? | |
|
| |
giozx Jr.gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Κυρ 02 Δεκ 2012, 23:14 | |
| γενικα αυλος εισαγωγης σαγρε..εξαγωγης γυαλισμενος..χοντρικα..αλλα επαναλαμβανω καπου που να μετρανε λιτρα αερα πριν και μετα ωστε να τα φερουν στα ισα για ολους τους αυλους για καθε mm ανοιγματος των βαλβιδων.αλλα αυτα ειναι του μηχ/κου δουλεια.
| |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 03 Δεκ 2012, 22:54 | |
| Α μπραβο..γιατι ειμαι σιγουρος οτι περισσοτεροι απο τους μισους ειχαν λαθος εντυπωση για το τι εστι σωστη ροικη... | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 20:44 | |
| εχει μετρησει κανεις την κεφαλη πριν την ροικη ποσα cfm ηταν???
για κ6 ρωταω συγκεκριμενα..... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 21:51 | |
| κοιταξε απ'οτι ειχα προσεξει στην δικια μου ηταν οσο η διαμετρος του ξεκασμου. Νομιζω! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 22:01 | |
| εγω λεω σε CFM ποσα ειναι....πανω απο 100 η κατω ειναι??και αν ξερει κανεςι ακριβως θα με βοηθησει παρα πολυ.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 22:11 | |
| δεν νομιζω ουτε καν τα μαστορια της Ελλαδας που κανουν ροικες να ξερουν ποσο ειναι το σωστο cfm και ποσο μας κανουν τις κεφαλες? εχεις εργαλειο που μπορεις να μετρισεις τον ογκο και την ταχυτιτα του αερα που ρεει απο την εισαγωγη?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 22:14 | |
| η κεφαλη που αγορασα ειναι μετρημενη απο μηχανημα και απλα θελω να συγκρινω να δω διαφορες...
η συγκεκριμενη που πηρα ειναι φτιαγμενη στην κατερινη στο χαρη......ο οποιος εχει και μηχανημα flow bench...... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 22:21 | |
| εχω ακουσει ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ λογια για αυτον τον τυπο στην κατερινη! η δικια σου ποσα cfm ειναι μετριμενη; | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 22:26 | |
| και βαλε και καμια φωτο!!! η δικια μου ηταν γυαλισμενη και εισαγωγη και εξαγωγη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 23:02 | |
| 112 ειναι μετρημενη....πρεπει να την ριξω ενα καθαρισματακι πρωτα και μετα θα βγαλω...
παντως φιλαρακι μου που τρεχει στα dragster(χρηση μονο αγωνα εχει το συγκεκριμενο)με κ6 και αυτος η δικια του που ειναι τερμα ανοιχτη απο οσο ξερω, την μετρησε 115 στο ιδιο μηχανημα.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 23:15 | |
| αν ποτε ανοιξω μοτερ θα ηθελα να μετρισω και την δικια μου!!! | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 23:38 | |
| Aπο φιλο με ΖΧ10 04 μαμα μετρημενη σε flow bench Δν βρισκω κ τη φτιαγμενη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ροικη εξελιξη Δευ 27 Ιαν 2014, 23:50 | |
| σε ενα site που διαβαζα απο εξωτερικο καπου ειχα δει πως λεγανε πως για καθε 5cfm ειναι περιπου και 10 αλογα.... να πω και την αληθεια την συγκεκριμενη κεφαλη με μαμα εκκεντρα που την φοραγε ο προηγουμενος ειχε δει στο ιδιο dyno 12 αλογα πανω με την κεφαλη μονο....αν και μου φαινετε λιγο πολυ μακαρι να δειξει και στο δικο μου την διαφορα της.... παντως την ειχε ψιλοχρυσωπληρωσει.... 750 ευρωπουλακια ειχε δωσει.... | |
|
| |
| Ροικη εξελιξη | |
|