Greek GSX-R forum
Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_l10Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_c10Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_l10Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_c10Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ροικη εξελιξη

Πήγαινε κάτω 
+20
boutser
giozx
wtfrmlk
kostaskr6
busa respect
louk6
vd
Black Eagle
maikstain
cornell
x4m3n0s
panosk8
ZX14
DimSTriple
Miou
Tedyboysmos
nasos-v
gsxrthiva
JIMK7
akisrio
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Δεκ 2012, 18:47

busa respect έγραψε:
Η καλη δουλειά , όσο αφορά στη ροικη είναι κάτι που σηκώνει πολυ μεγάλη κουβέντα ..... Και μοιραία μπορει να οδηγήσει σε στεναχωριες ....

αυτο ακριβως
καλυτερα να ρωτησετε και ποσοι πικραμενοι υπαρχουν απο αυτη την "βελτιωση"
και ποσοι εχουν παρει ποσα μηχανακια μετα τη βελτιωση οπου πηγαιναν και χειροτερα.
Και δυστυχως τους εταζαν αλογα αλλα πηραν φοραδες.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Δεκ 2012, 19:30

αν την κανει καποιος ο οποιος ειναι η δουλεια του κ το κατεχει δεν εχεις προβλημα
οποιος θελει να διαπιστωσει αν δουλευει το μηχανακι με την ροικη ας ερθει να δει το μηχανακι μου Wink
το οποιο επι τις ουσιας ειναι η μονη βελτιωσει που του εχω κανει μεχρι τωρα στο μοτερ, για αυριο δεν ξερω Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 79988 Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 79988
αν κ πολλα παιδια απο το φορουμ το εχουν δει εν δρασει Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 837612
giozx
Jr.gixxer

Άντρας Ηλικία : 48
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 20:15

καλησπερα παιδια ..ωραιο θεμα.. αν θελετε λεπτομερειες για κατι τετοιο νομιζω εχω αρκετο εως πολυ υλικο ...εχω περασει τη διαδικασια απο πολυ κοντα...σιγουρα ειναι πολυ πολυπλοκο αν δεν υπαρχει superflow ...για αρχη..
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 20:44

ψινομουν και εγω πααααρα πολυ ιδικα με την προσφορα του μαστροvd αλλα τι να το κανεις αν εχεις 5 αλογα παραπανο και σε περναει το σκουτερ στην στροφη;;; εγω προσοπικα λεω να στρωσω τις αναρτισεις πρωτα και βλεπουμε!
mx5
Full gixxer
Full gixxer
mx5

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 20:50

boutser έγραψε:
ψινομουν και εγω πααααρα πολυ ιδικα με την προσφορα του μαστροvd αλλα τι να το κανεις αν εχεις 5 αλογα παραπανο και σε περναει το σκουτερ στην στροφη;;; εγω προσοπικα λεω να στρωσω τις αναρτισεις πρωτα και βλεπουμε!

+1
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ)
Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 21:34

giozx έγραψε:
καλησπερα παιδια ..ωραιο θεμα.. αν θελετε λεπτομερειες για κατι τετοιο νομιζω εχω αρκετο εως πολυ υλικο ...εχω περασει τη διαδικασια απο πολυ κοντα...σιγουρα ειναι πολυ πολυπλοκο αν δεν υπαρχει superflow ...για αρχη..

Μιας και η δουλεια που εχει γινει στην δικη σου περιπτωση θεωρω οτι αξιζει να δημοσιευτει , κατα το ποσοστο που πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις , ετσι ωστε να κατανοησουν και τα παιδια που δεν γνωριζουν αρκετα πραγματα, οταν εχεις χρονο πες - δειξε - καποια πραγματα .!
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 22:13

giozx έγραψε:

εφοσον εισαι ενημερωμενος θα ηθελα την γνωμη σου για το παρακατω.

Μεσα στον αυλο εισαγωγης κατα την ροικη εξελιξη κανουμε τους αυλους οσο το δυνατον πιο λειους.

Σιγουρα ετσι εχουμε πιο γρηγορη πληρωση του θαλαμου καυσης και αποπλυση του νεκρου ογκου, ομως δεν χρειαζεται να εχει και λιγο τραχια επιφανεια για την δημιουργια του swirl στην οποια συμβαλλει και το σχημα της βαλβιδας για καλυτερη μεταδοση του μετωπου φλογας κατα την εναρξη της καυσης?

Δηλαδη ναι μεν κανουμε ποιο λειο τον αυλο αλλα τα μειωνεκτηματα αυτου ποια ειναι? Δεν υπαρχουν?
giozx
Jr.gixxer

Άντρας Ηλικία : 48
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 02 Δεκ 2012, 23:14

γενικα αυλος εισαγωγης σαγρε..εξαγωγης γυαλισμενος..χοντρικα..αλλα επαναλαμβανω καπου που να μετρανε λιτρα αερα πριν και μετα ωστε να τα φερουν στα ισα για ολους τους αυλους για καθε mm ανοιγματος των βαλβιδων.αλλα αυτα ειναι του μηχ/κου δουλεια.
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 03 Δεκ 2012, 22:54

Α μπραβο..γιατι ειμαι σιγουρος οτι περισσοτεροι απο τους μισους ειχαν λαθος εντυπωση για το τι εστι σωστη ροικη...
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 20:44

εχει μετρησει κανεις την κεφαλη πριν την ροικη ποσα cfm ηταν???

για κ6 ρωταω συγκεκριμενα.....
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 21:51

κοιταξε απ'οτι ειχα προσεξει στην δικια μου ηταν οσο η διαμετρος του ξεκασμου. Νομιζω!
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 22:01

εγω λεω σε CFM ποσα ειναι....πανω απο 100 η κατω ειναι??και αν ξερει κανεςι ακριβως θα με βοηθησει παρα πολυ....
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 22:11

δεν νομιζω ουτε καν τα μαστορια της Ελλαδας που κανουν ροικες να ξερουν ποσο ειναι το σωστο cfm και ποσο μας κανουν τις κεφαλες? εχεις εργαλειο που μπορεις να μετρισεις τον ογκο και την ταχυτιτα του αερα που ρεει απο την εισαγωγη??
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 22:14

η κεφαλη που αγορασα ειναι μετρημενη απο μηχανημα και απλα θελω να συγκρινω να δω διαφορες...

η συγκεκριμενη που πηρα ειναι φτιαγμενη στην κατερινη στο χαρη......ο οποιος εχει και μηχανημα flow bench......
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 22:21

εχω ακουσει ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ λογια για αυτον τον τυπο στην κατερινη! η δικια σου ποσα cfm ειναι μετριμενη;
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 22:26

και βαλε και καμια φωτο!!!
η δικια μου ηταν γυαλισμενη και εισαγωγη και εξαγωγη!
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 23:02

112 ειναι μετρημενη....πρεπει να την ριξω ενα καθαρισματακι πρωτα και μετα θα βγαλω...

παντως φιλαρακι μου που τρεχει στα dragster(χρηση μονο αγωνα εχει το συγκεκριμενο)με κ6 και αυτος η δικια του που ειναι τερμα ανοιχτη απο οσο ξερω, την μετρησε 115 στο ιδιο μηχανημα....
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 23:15

αν ποτε ανοιξω μοτερ θα ηθελα να μετρισω και την δικια μου!!!
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 23:38

Aπο φιλο με ΖΧ10 04 μαμα μετρημενη σε flow bench
Δν βρισκω κ τη φτιαγμενη
Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 Zwu8
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ροικη εξελιξη   Ροικη εξελιξη - Σελίδα 2 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014, 23:50

σε ενα site που διαβαζα απο εξωτερικο καπου ειχα δει πως λεγανε πως για καθε 5cfm ειναι περιπου και 10 αλογα....

να πω και την αληθεια την συγκεκριμενη κεφαλη με μαμα εκκεντρα που την φοραγε ο προηγουμενος ειχε δει στο ιδιο dyno 12 αλογα πανω με την κεφαλη μονο....αν και μου φαινετε λιγο πολυ μακαρι να δειξει και στο δικο μου την διαφορα της....

παντως την ειχε ψιλοχρυσωπληρωσει....

750 ευρωπουλακια ειχε δωσει.... spao spao 

Ροικη εξελιξη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com