| ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... | |
|
+27black rider lakisman46 tati Miou totoulis giXXXer Leroy chris gsxr kentaurosk8 GIXXERAKIAS nasos-v AggelosK8 ENDURASX kontos 750 kostaskr6 TheoDo R Vortex teo46 riderspower JIMK7 Darksoul T.R.E maikstain Zuki κολτρέϊν pelopidas -=UNSEEN=- 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:32 | |
| ΚΑι πάνω που είσαι χαρουμενος για κάτι έρχεται μια στιγμή που ο χ μαλάκας στα τινάζει στον αέρα....
Τυχαία λοιπόν είχα πάει απο το Power House να δω το φίλο μου το Νίκο. Κουβέντα στην κουβέντα μου λέει δεν πετάμε μια το μηχανάκι στο δυναμόμετρο? Ρε Νίκο δεν θα δείξει πολλά. Δεν είναι έτοιμο απο πρόγραμμα γιατί πέραν του Commander 5 έβαλα και Rapid Bike 3 ταυτόχρονα και δεν το έχω ψάξει, ενω έχω και φαγωμένο λάστιχο. Με πείθει και ανεβαίνουμε ξέροντας για 2-3 κάτω απο λάστιχο και οτι δείξει το πρόγραμμα που εχει περιθώρια βελτιωσης. Με 95αρα λοιπόν και.... σκοράρουμε το καλό νουμεράκι των 191 και κάτι λίγα και 201 στην All Gear και συγκεκριμένα στην 3η. Φυσικά το πραγματικό νούμερο είναι το 191 τροχό αντε και άλλα 2 - 3 απο λάστιχο. Αρκετά χαρούμενος λοιπόν αφου με MS109 και καλή ρυθμιση θα βλέπαμε τα 200. Θα ανεβάσω και φωτο απο τη δυναμομέτρηση με το νουμερο και την καμπύλη τραπέζι στα ψηλά που επέτρεπε αρκετο ανέβασμα του κόφτη.
Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν (λιγες μέρες μετά) και μετά απο αρκετό γλωσσοφάγωμα απο τις κίσσες, έρχεται και η παράνομη αναστροφή απο την θείτσα που της σηκώθηκε να γυρισει το αμάξι χωρίς να κοιτάξει τίποτα. 3 μέρες νοσοκομείο με τα @@ τεράστια και μελιτζανί, καθώς και μερικοί μόλωπες. Μικρό το κακό αν σκεφτείς οτι ηταν και η μοναδική μέρα που λεω δεν μαμιεται δεν βάζω κράνος. Ευτυχως δεν έτρεχα καθόλου αλλά και πάλι η ζημιά ηταν αρκετά μεγάλη με μεγαλύτερη το δύστυχο πλαίσιο που έκανε ένα υπέροχο σκίσιμο απο μέσα....
Ζωη σε μας λοιπόν και αναμονή για την ολική απόσυρση της κουκλίτσας μου απο την ασφαλιστική. Φυσικά θα ζητήσω να την κρατήσω προς πώληση ανταλλακτικών και να βάλω ένα καινουργιο πλαίσιο που δεν ξέρω ποσο πάει στα Κ7-8, αλλά είναι κρίμα το μοτέρ να πάει χαμένο.....
Προσοχή στο κωλομάτι λοιπόν γιατί λίγοι χαίρονται με τη χαρά μας. Αγιασμο στα μηχανάκια και σκόρδα......
| |
|
| |
pelopidas Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Hμερομηνία εγγραφής : 29/04/2011
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:37 | |
| Ποοοο κριμα ρε φιλε..... Πανω που εκανες δυναμομετρηση και ειδες και ωραιο νουμερακι....(191)... Το μονο που μπορω να σου πω ειναι περαστικα , εσυ να σαι καλα και τα σιδερα γινονται! Κυνηγα να παρεις ολα τα λεφτα απο την ασφαλιστικη και να ξεσκισεις την θειτσα να μαθει να μην κανει αναστροφες... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:40 | |
| ωρε φιλε.. περαστηκα, εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα υπολοιπα γινονται.. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:43 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:48 | |
| πολυ κριμα ρε γαμοτο τελος παντον εσυ να εισαι καλα πανω απο ολα και τερας θα ξαναφιαξεις,τον τροπο τον ξερεις | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:48 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Φυσικά θα ζητήσω να την κρατήσω προς πώληση ανταλλακτικών και να βάλω ένα καινουργιο πλαίσιο που δεν ξέρω ποσο πάει στα Κ7-8,
2.000 €. Κατά τα άλλα,τι να πω... Αφού την γλύτωσες με μόλωπες τα μηχανάκια φτιάχνονται... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:56 | |
| τι λες ρε Μητσο?ελα ρε φιλε δε γινονται αυτα με τπτ κριμα τι να πω!! γινε καλα ρε φιλε πρωτα κ μετα το μοτο!!!οτι θες χτυπα τηλ!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Τετ 04 Μάης 2011, 23:59 | |
| Ελα ρε...ποτε το ειδες???? τι να πω ρε π@υστη μου ηπαμε πολυ γλωσοφαγια μητσεεεε πολυ ομως..!!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 00:09 | |
| περαστικα να ειναι και ποτε ξανα τετοια... :( | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 00:26 | |
| Περαστικα φιλε! Χαντρα και σταυρουδακι!
Εμενα ενας μαλακας γειτονας οταν επλενα την μηχανη κατω μου λεγε "Για σενα ειναι η ζωη για σενα με την μηχανη" Και οταν εκανα ενα κλικ την μηχανη μπροστα για να καθαρισω την ζαντα δεν ανοιξε καλα το νυχι...Ευτυχως την κραταγα και του κοψε του μοσχαριου οτι ειναι βαρια και με βοηθησε...
Ματακι!
Περαστικα και ποτε ξανα! | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 00:29 | |
| περαστικα φιλος.....ξερεις τα σιδερα γινονται αλλα ο πονος πονος στην ψυχη :( | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 00:46 | |
| Να είστε καλά ρε παιδες... Και μακρυά απο όλους. Δυστυχώς δεν είδα το πραγματικό νούμερο. Οσο το γαργάλαγα απο αβανς και βενζίνες αφηνίαζε κι άλλο. Ηθελα να το δω με σωστο προγραμμα, λάστιχο και 100αρα. Φυσικά και με τον δεύτερο χάρτη που θα έφτιαχνα για MS 109. Το διπλό θα το έβλεπα πιστεύω....... Τώρα... Εγινε διπλό......
Και ποιός είπε για BMW να τον φαωωωωωωωωωωωω?????????????? Οπως δάγκωνα κα αυτα?????? χαχαχαχαχα... Οντως πολύ καλό μηχανάκι αλλά δεν αλλάζει ο λύκος τη γουνα και την κεφάλα του.... Suzuki for ever!!!!
Νικολή σήμερα σηκώσαμε ρεζερβουάρ και απολαύσαμε το θέαμα απο μέσα στο λαιμό. Ο Δημήτρης έριξε την κατάρα της αρκούδας.... Δεν την βγάζει αυτή μέχρι αύριο..... Πόνεσε η καρδιά μας....... Δεν καταλαβαίνεις ξενέρα και οι δύο αλλά ειδικά ο Μήτσος.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 01:01 | |
| τι εγινε ρε φιλαρακι παλι αμαν κανε κανενα αγιασμο την τρελα μου μεσα τωρα εισαι κομπλε? θα σε παρω αυριο να τα πουμε ρε φιλε περαστικα κ οσο για το μηχανακι μολις νιωσεις ενταξει ελα να σου δωσω το δικο μου να ξεκαβλωσεις ρε τρελε | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 01:12 | |
| Να σαι καλά καλέ μου φίλε. Ο λόγος σου με χορτασε που λένε. Απο τη στεναχώρια μου δεν θέλω καν να ανέβω σε μηχανάκι. Πάρε να τα πούμε όποτε θέλεις. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 02:26 | |
| περαστικα....εμεις να ειμαστε καλα και ολα γινονται.(τις μ.....ες και τα αρ....ια που κανουν οτι τους ερθει στο δρομο να τους ......το σπιτι) | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 07:38 | |
| Καλη αναρρωση ρε φιλε!!! παλι καλα θα μπωρουσε να ηταν χειροτερα χωρις το κρανος και ολο αυτο επειδη νωμιζουν καποιοι-ες οτι οδηγουν μεσα στο χωραφι τους!! Υπομονη και παρτης οτι μπωρεις τισ κ@......λ@ς!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 08:17 | |
| Περαστικα φιλαρακι και με το καλο να 200ριασεις......... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 08:35 | |
| οχι ρε παιδι.......κριμα!! :( :(
περαστικα σου καταρχην, να εισαι παντα καλα !
σε νιωθω απολητα σε αυτα που λες....
τι να πω, υπομονη και θα το ξανακανεις οπως ηταν και καλητερο!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 09:01 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 09:32 | |
| Οχι ρε αγορινα οχι ρε γμτ.....ρε Δημητρη παλι καλα να λες που δεν χτυπησες ρε φιλε.....την μηχανη θα την φτιαξεις και πιο τουμπανο με καινουργιο πλαισιο με τις ευλογιες τις ασφαλιστικης και με τα ρεστα θα παιξουν και ακομα καλυτερα πραγματακια για το μοτορι να τα εχεις τα 200 αλογατα και με 95 να ουμε..... ps: (πλακιτσα inside) Τωρα μπορεις να λες οτι εισαι αντρας με cohones τεραστια! :P ps2:Πρεπει να πονεσε ρε φιλε.....αουτς..... ps3:Αν χρειαστεις βοηθεια σε τιποτα μιλα. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 10:03 | |
| Δημήτρη τα περαστικά μου και εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα και να μείνουν ανάμνηση...... πολύ κρίμα αλλά μη μασάς όλα θα φτιάξουν! | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 10:13 | |
| αφου εισαι εσυ καλα τοτε σαν να μην εγινε τιποτα
μακαρι συντομα να καβαλας το gsxr σου !!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... Πεμ 05 Μάης 2011, 10:34 | |
| Περαστικα και αγυριστα Δημητρη. Συζητα με την ασφαλεια αν μπορει να σε αποζημιοσει και να παρεις την σωστρα απο την μηχανη, κριμα να χαθει το μοτερι... Αλλα μην μασας εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα γινονται | |
|
| |
| ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.... Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.... | |
|