tommy Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2009
| Θέμα: Βαψιμο μαρσπιε. Τρι 17 Μάης 2011, 17:33 | |
| Καλησπερα!
Λεω να βαψω τα μαρσπιε οδηγου-συνοδηγου μαυρα και μαλλον θα παω στον Πεττα. Ηθελα να ρωτησω αν τα εχει βαψει κανεις και αν υπαρχει προβλημα στο να ξεβαψουν εκει που παταμε γιατι απο οτι θυμαμαι σε ενα σχετικο thread ειχε αναφερθει κατι τετοιο. Επιπλεον καποια προταση μεταξυ ματ ή γυαλιστερου θα ηταν ευπροσδεκτη. Ευχαριστω! | |
|
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο μαρσπιε. Τρι 17 Μάης 2011, 19:04 | |
| Εχω κανει σε μαμα ποδοστηρια δν ξεβαφανε αλλα ηταν πολυ χοντρη η βαφη. αν θυμαμαι μπρος πισω κανα 60αρι ειχε παρει στν συγκεκριμενο... | |
|
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο μαρσπιε. Τρι 17 Μάης 2011, 19:11 | |
| Καντα μια ηλεκτροστατικη και πες του να σου τα περασει αρκετο χρωμα οπως λεει κ ο Τασος και να σου περασει και δυο στρωματα βερνικη για να σκληρυνει! Βεβαια ετσι ξεχνας το ΜΑΤ γιατι εκ των πραγματων το χρωμα θα μελωσει πολυ, αποψη μου, θα ειναι και πιο ωραιο, το ΜΑΤ φενεται πολυ περιεργο! | |
|
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο μαρσπιε. Τρι 17 Μάης 2011, 21:02 | |
| Πιστευω οτι επειδη ειναι πολυ χοντρη η βαφη δν θα χρειαστεις βερνικι, εμενα 6 μηνες που τα ειχα δν ειχαν κανει κιχ... | |
|
tommy Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο μαρσπιε. Τετ 18 Μάης 2011, 16:56 | |
| - tasos1984 έγραψε:
- Εχω κανει σε μαμα ποδοστηρια δν ξεβαφανε αλλα ηταν πολυ χοντρη η βαφη. αν θυμαμαι μπρος πισω κανα 60αρι ειχε παρει στν συγκεκριμενο...
Κι εγω για τα μαμα μιλαω οποτε με καλυψες! Για τα χρηματα καπου εκει ξερω κι εγω. | |
|
tommy Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο μαρσπιε. Τετ 18 Μάης 2011, 17:01 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Καντα μια ηλεκτροστατικη και πες του να σου τα περασει αρκετο χρωμα οπως λεει κ ο Τασος και να σου περασει και δυο στρωματα βερνικη για να σκληρυνει!
Βεβαια ετσι ξεχνας το ΜΑΤ γιατι εκ των πραγματων το χρωμα θα μελωσει πολυ, αποψη μου, θα ειναι και πιο ωραιο, το ΜΑΤ φενεται πολυ περιεργο! Σιγουρα για ηλεκτροστατικη μιλαμε αλλα για το βερνικι δεν το ειχα σκεφτει! Θα του το πω και βλεπουμε. Οσο για το ματ, η αληθεια ειναι οτι κι εγω νομιζω οτι θα ειναι καπως! Μαλλον για γυαλιστερο το βλεπω. | |
|