| voithia! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
steliosromas Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: voithia! Τετ 18 Μάης 2011, 04:42 | |
| xairetw ola ta paidia!eimai kainourios stin parea kai tha ithela tin polytimi voithia sas! exw ena k81000 me 4000xm kai foraw mono 2 telika yoshimura trc!exw parei filtro eleythero kn alla den to exw valei akoma to exw sto kouti!thelw na to veltiwsw ligo na valw y kai power commander i bazzaz!ti proteinetai eseis pou ta exete dokimasei?prepei na proseksw kati idiaitera?poso tha kostisei i kathe periptwsi(me exoun plisiasei tyxaioi kai moy lene alla ntalla)?poioi ta vazoyn?me dynamometro ti ginetai?eyxaristw ek twn prwterwn!
χαιρετώ όλα τα παιδιά!είμαι καινούριος στην παρέα και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας! έχω ένα k81000 με 4000xm και φοράω μονο 2 τελικά "υοσηιμουρα" trc!έχω πάρει φίλτρο ελεύθερο kn αλλα δεν το έχω βάλει ακόμα το έχω στο κουτί!θέλω να το βελτιώσω λίγο να βάλω y και power commander η bazzaz!τι προτείνεται εσείς που τα έχετε δοκιμάσει?πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαιτερα?ποσο θα κοστίσει η κάθε περίπτωση(με έχουν πλησιάσει τυχαίοι και μου λένε αλλα ντάλλα)?ποιοι τα βάζουν?με δυναμόμετρο τι γίνεται?ευχαριστώ εκ των προτερων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Παρ 20 Μάης 2011, 17:54, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH.) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: voithia! Τετ 18 Μάης 2011, 08:36 | |
| - steliosromas έγραψε:
- xairetw ola ta paidia!eimai kainourios stin parea kai tha ithela tin polytimi voithia sas!
exw ena k81000 me 4000xm kai foraw mono 2 telika yoshimura trc!exw parei filtro eleythero kn alla den to exw valei akoma to exw sto kouti!thelw na to veltiwsw ligo na valw y kai power commander i bazzaz!ti proteinetai eseis pou ta exete dokimasei?prepei na proseksw kati idiaitera?poso tha kostisei i kathe periptwsi(me exoun plisiasei tyxaioi kai moy lene alla ntalla)?poioi ta vazoyn?me dynamometro ti ginetai?eyxaristw ek twn prwterwn! Στέλιο αν μπορείς γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες... Όσο για τα υπόλοιπα αν δεν σ'απασχολεί το τράκτιον πάρε ένα PC-V... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: voithia! Τετ 18 Μάης 2011, 14:46 | |
| - steliosromas έγραψε:
- xairetw ola ta paidia!eimai kainourios stin parea kai tha ithela tin polytimi voithia sas!
exw ena k81000 me 4000xm kai foraw mono 2 telika yoshimura trc!exw parei filtro eleythero kn alla den to exw valei akoma to exw sto kouti!thelw na to veltiwsw ligo na valw y kai power commander i bazzaz!ti proteinetai eseis pou ta exete dokimasei?prepei na proseksw kati idiaitera?poso tha kostisei i kathe periptwsi(me exoun plisiasei tyxaioi kai moy lene alla ntalla)?poioi ta vazoyn?me dynamometro ti ginetai?eyxaristw ek twn prwterwn! Ολες σου οι απορειες εχουν συζητηθει εκτενως σε πολλα θεματα του φορουμ. Αν κανεις ενα καλο search θα καταλαβεις τι παιζει. Μολις εχεις παρει μια γενικη ιδεα λοιπον, μπορεις να επανελθεις για τις λεπτομερειες σε οτι θεμα σε απασχολει. Αυτο το "χυμα" ερωτηματολογιο ομως δεν μπορει να σε οδηγησει σε κανενα ασφαλες συμπερασμα, πιστευω να το καταλαβαινεις αυτο! | |
|
| |
steliosromas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: voithia! Πεμ 19 Μάης 2011, 04:17 | |
| βρηκα τα ελληνικα!απλα παιδια ειμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια και χρειαζομαι χρονο να τα καταλαβω!οσο για τις ερωτησεισ που εθεσα κοιταξα το φορουμ και μαλον μπερδευτηκα κιαλο!εγω αυτο που θελω ειναι να βγαλω τον καταλυτη να βαλω το υ,το ελευθερο το φιλτρο και να βαλω προγραμα ωστε να δουλευει σωστα και να πηγαινει καλυτερα!για αυτη τη βελτιωση τι θα με συμβουλευατε να βαλω στον εγγεφαλο?και ποσο κοστιζει περιπου η καθε περιπτωση?ρωταω εσας που το κατεχεται γιατι εξω ο καθε ενασ λεει οτι να ναι και δεν θελω να την πατησω! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: voithia! Πεμ 19 Μάης 2011, 08:21 | |
| βγαλε τον καταλυτη βαλε το Υ,βαλε το φιλτρο που θελεις και μετα ρυθμιζεις το μηχανακι σου με youshi box ή teka ή ακομα καλυτερα να φλασαρεις και τον εγκεφαλο.Αν μετα θες pc ή bazzaz οπως σου λεει και ο Νικος αν δεν θες τρακσιον βαλε pc! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
steliosromas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: voithia! Παρ 20 Μάης 2011, 03:47 | |
| ενταξη παιδια θα την ψαξω για pcv και πιστευω να ειναι η σωστη επιλογη! και κατι αλλο,σε καποια αλλη κουβεντα στο forum ειχε τεθει θεμα για το καλυτερο 1000αρι και πολλοι θεωρουσαν το κ8 χειροτερη μοτοσυκλετα με καλυτερη το κ9 μετα το zx10 μαζι με το cbr1000 το s1000rr και το κ6 να ειναι καλυτερες επιλογες απο το κ8.ισχυει κατα τη γνωμη σας κατι τετοιο η ειναι υπερβολικο? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: voithia! Παρ 20 Μάης 2011, 08:17 | |
| - steliosromas έγραψε:
- ενταξη παιδια θα την ψαξω για pcv και πιστευω να ειναι η σωστη επιλογη!
και κατι αλλο,σε καποια αλλη κουβεντα στο forum ειχε τεθει θεμα για το καλυτερο 1000αρι και πολλοι θεωρουσαν το κ8 χειροτερη μοτοσυκλετα με καλυτερη το κ9 μετα το zx10 μαζι με το cbr1000 το s1000rr και το κ6 να ειναι καλυτερες επιλογες απο το κ8.ισχυει κατα τη γνωμη σας κατι τετοιο η ειναι υπερβολικο? Μια χαρά μηχανάκι είναι το Κ8 άστους να λένε... :P | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: voithia! Παρ 20 Μάης 2011, 10:32 | |
| κοίτα η γνώμη μου είναι οτι κακό μηχανακι απο αυτα που λεμε δεν ειναι κανενα...
τωρα αναλογα την χρηση που θες να κανεις διαλεγεις και περνεις...η αληθεια ειναι οτι μεταξυ κ7-κ9 για χρηση πιστας το κ9 ειναι πολυ πιο ετοιμο απο μαμα! | |
|
| |
| voithia! | |
|