| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! | |
|
+10Leroy valentinosgsxr ghost teo46 giXXXer Darksoul AggelosK8 κολτρέϊν JIMK7 zefs 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zefs Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
| Θέμα: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 18:44 | |
| Καλησπερα σ ολους...καλα χιλιομετρα και καλους δρομους να χετε ολοι σας και λεω ολοι σας γιατι εγω δεν ειμαι κατοχος μοτοσυκλετας κι ελπιζω μεσα απο δω η να γεινω η να το ξεχασω εντελως.Για το forum εμαθα απο ενεν φιλο ο οποιος μου μιλησε με τα καλύτερα λογια για το παρεάκι σας εδω και κανα 9μηνο οπου και σας παρακολουθω σαν θεατής.Οπου σήμερα ειπα να αφήσω τιν ντροπές στην άκρη και να κάνω μια ερώτηση...Είμαι 28 ετων-ουτε μεγάλος ούτε μικρός-εμπειρία απο μηχανές μικρη εως ελλάχιστη απλα ειμαι "ερωτευμένος"με τις GSXR χρόνια τωρα.Είναι η απειρία μου τοσο μεγαλο εμπόδιο ωστε ν αποκτησω μια 600 απο την κ4 μεχτι την κ9?Για περισσ'οτερα CC ούτε το σκέφτομαι ούτε το συζητάω καν...πιο πιθανό το βλέπω να μου ΄πέσει το ΤΖΟΚΕΡ.Ευχαριστω για τον χρόνο σας κι αν πιστεύετε οτι το θέμα μου δεν αξιζει σχολιασμών διαγράψτε το.Ασφαλείς να είστε όλοι σας. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
zefs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 18:52 | |
| Καλώς σας βρήκα... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 18:53 | |
| στο και σου ευχομαι γρηγορα να αποκτησεις αυτο που θες!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 18:54 | |
| καλως ηρθες κ καλη διαμονη να χεις !!!αν εχεις τα μυαλα που τα χεις απο τι καταλαβαινω μια 600αρα δε θα ταν ασχημη με προσοχη μεγαλη εξοπλισμο παντα κ σιγα σιγα να την μαθαινεις !!!θα ταν ενα ξεκινημα κ ακομα αν υπαρχουν γκαφρα να κανες κ κανα riding school σχολη ασφαλους οδηγησεις ωστε να μπεις ποιο γρηγορα στο νοημα κ σωστα!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 19:49 | |
| φιλε! Ποτε δεν ειναι αργα και καλο ειναι να κανουμε και κανα ονειρο πραγματικοτητα γιατι ετσι που μας εχουν κανει στο τελος θα δουλευουμε για να τους ταιζουμε...γι αυτο ορμα, απλα οπως πολυ σωστα λεει ο Φιλιππος να χεις τα μυαλα σου στο κεφαλι σου και υπομονη για να μαθεις...σιγουρα δεν μαθαινεται απο την μια μερα στην αλλη! Επισης παλι οπως λεει ο Φιλιππος αν εχεις λεφτα για κανα σχολειο θα ειναι οτι καλυτερο...!!! Ευχομαι γρηγορα κατοχος | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 20:02 | |
| - Darksoul έγραψε:
- καλως ηρθες κ καλη διαμονη να χεις !!!αν εχεις τα μυαλα που τα χεις απο τι καταλαβαινω μια 600αρα δε θα ταν ασχημη με προσοχη μεγαλη εξοπλισμο παντα κ σιγα σιγα να την μαθαινεις !!!θα ταν ενα ξεκινημα κ ακομα αν υπαρχουν γκαφρα να κανες κ κανα riding school σχολη ασφαλους οδηγησεις ωστε να μπεις ποιο γρηγορα στο νοημα κ σωστα!!
+++++++++++++++ στον φίλιππα!!! παρτο και σιγα σιγα στην αρχη μεχρι να του παρεις τον αερα....τοτε ομως θελει ακομα περισοτερο προσοχη...! καλως ηρθες στην gixxeroπαρέα!! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 22:55 | |
| καλησπερα και καλως ηρθες | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 23:05 | |
| Η μοτοσυκλετα δεν ειναι μπαλετο για να πρεπει να το αρχισεις απο μικρος! Παρολα αυτα ισως θα πρεπε να ζησεις λιγο καιρο με κατι φθηνο για να σιγουρευτεις οτι το αγαπας το "σπορ" με ολα τα παρελκομενα του (τα ομορφα αλλα και τα δυσκολα).
Καλως ηρθες στο φορουμ! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 23:19 | |
| | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 23:45 | |
| στην παρεα μας και σαν μελος τωρα πια!Σου ευχομαι πολυ γρηγορα να αποκτησεις ενα Gsex-r. Και ποιος δεν ειναι ερωτευμενος με δαυτα!! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Τετ 18 Μάης 2011, 23:50 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Η μοτοσυκλετα δεν ειναι μπαλετο για να πρεπει να το αρχισεις απο μικρος! Παρολα αυτα ισως θα πρεπε να ζησεις λιγο καιρο με κατι φθηνο για να σιγουρευτεις οτι το αγαπας το "σπορ" με ολα τα παρελκομενα του (τα ομορφα αλλα και τα δυσκολα).
Καλως ηρθες στο φορουμ! ++++++++ και μην σε νοιζει τιποτα γιατι οπως προειπε και ο Darksoul τα μυαλα να ειναι στην θεση τους και ολα μαθενονται αρκει να τα αγαπας!!!! | |
|
| |
zefs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Πεμ 19 Μάης 2011, 09:55 | |
| Καλημερα και καλως σας βρηκα ολους κι ελπιζω καποια στιγμη να σας γνορισω κι απο κοντα.Το οτι αγαπω το θεμα μοτοσυκλετα για μενα ειναι δεδομενο.Αυτο που νοιωθω καθε φορα που βλεπω η που θα ανεβω σε μοτοσυκλετα-σαν συνοδηγος και σπανια σαν οδηγος-ισως καποιοι απο σας το νοιωθετε ακομα παντως συγουρα το νοιωσατε καποτε.Συγουρα εχω δει λιγα απ τα καλα κι ελαχιστα απ τα κακα αυτου του σπορ.Παντως οταν με το καλο αποκτησω κατι τετοιο τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης ειναι προτεραιοτητα οπως κι ο εξοπλισμος. Χρηστο γτ 750? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!! | |
|