| Πλαστικα και Φωτα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Κυρ 29 Μαρ 2009, 17:07 | |
| είμαι της γνώμης να μπεις στο ebay και να πάρεις ολόκληρο κουστούμι τα έχει σε πολύ καλές τιμές!!! ΔΕΣ ΑΥΤΟ και περισσότερα ΔΕΣ ΕΔΩ | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Δευ 30 Μαρ 2009, 12:15 | |
| Αναλογως τι θελεις καινουργια ή μεταχειρισμενα γνησια ή μεταχειρισμενα ημιτασιον τι θελεις? Το ποιο σημαντικο δεν εγραψες.Αποτι καταλαβα για καινουργια γνησια μιλας(σε εναν καταστημα suzuki θα βρεις αυτο που θελεις που υποαρχουν σε ολη την Ελλαδα),αρα του Χρηστου απο πανω δε σου κανουν γιατι ειναι ημιτασιον.Διευκρινισε τι θελεις!!!! | |
|
| |
Silverhawk Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 15/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Δευ 30 Μαρ 2009, 19:42 | |
| Θελω να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου βασικα.Βρηκα πολλα μεσα στο ebay αλλα ακομα εδω Ελλαδα δεν εχω ρωτησει.Τιμες ξερει κανεις στο περιπου?Καμια διαφορα στα γνησια με τα αλλα? | |
|
| |
f@dlR Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Δευ 06 Απρ 2009, 17:36 | |
| Αληθεια,γνωριζει καποιος καταστηματα τα οποια πουλανε μεταχειρισμενα & καινουργια πλαστικα , φειριγκ κλπ για gsxr k7-k8 600&1000? Τηλεφωνα , e-mail οτι υπαρχει αν ειναι ευκολο να ποσταρετε η μεσω πμ.
Ευχαριστω | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Τρι 14 Απρ 2009, 15:25 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- είμαι της γνώμης να μπεις στο ebay και να πάρεις ολόκληρο κουστούμι τα έχει σε πολύ καλές τιμές!!!
ΔΕΣ ΑΥΤΟ και περισσότερα ΔΕΣ ΕΔΩ εφαγα και εγω μια τουμπιτσα στα μεγαρα προχθες :( και εσπασα το ενα κομματι fering και κατι αλλα ψιλουτσικα ψαχνω για πλαστικα,πολυεστερικα,εσυ εχεισ παρει απο το e-bay ξερεις κατι ενημερωσε με σε αν μπορεις ευχαριστω | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Τρι 14 Απρ 2009, 15:28 | |
| - alex k8 έγραψε:
- κολτρέϊν έγραψε:
- είμαι της γνώμης να μπεις στο ebay και να πάρεις ολόκληρο κουστούμι τα έχει σε πολύ καλές τιμές!!!
ΔΕΣ ΑΥΤΟ και περισσότερα ΔΕΣ ΕΔΩ
εφαγα και εγω μια τουμπιτσα στα μεγαρα προχθες :( και εσπασα το ενα κομματι fering και κατι αλλα ψιλουτσικα ψαχνω για πλαστικα,πολυεστερικα,εσυ εχεισ παρει απο το e-bay ξερεις κατι ενημερωσε με σε αν μπορεις ευχαριστω όχι φίλε μου δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί απλά έχω ακούσει ότι έχει καλές τιμές!! για περισσότερα θα σε βοηθήσουν αυτοί έχουν κάνει αγορές από ebay | |
|
| |
tiger6 Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 58 Αγωνιζόμενος : no Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Κυρ 19 Απρ 2009, 12:14 | |
| παιδεια και εγω φαει σουπα με το δικο μου.πλαινο δεξιο fairing olo 450 πανω κατω η δεξια ουρα 200 τωρα για το μπροστα δεν ξερω.αλλα εγω εχω φαει τεποζιτο και προστατευτικο.σουμα 1250 ευρω.για μαμα παντα.φυσικα δεν τα εχω βαλει ακομη και ψαχνω απο εξω. | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Πλαστικα και Φωτα Παρ 24 Απρ 2009, 23:55 | |
| | |
|
| |
| Πλαστικα και Φωτα | |
|