| gsxr και δικαβαλο.. | |
|
+8pissaman Hamamatsu r6_lightech GIXXERAKIAS gostrider DENNIS κολτρέϊν stavrosz 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosz Normal gixxer
Τόπος : καλοκαιρινος Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : παντα! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:12 | |
| ειμαι τις επομενες μερες να παρω gsxr 1000 k6 η κ7 και εχω ενα θεμα που πολλοι θα το εχετε αντιμετωπισει.. πριν γνωρισω την δικια μου ειχα r1 αλλα εκεινη ανεβηκε στα επομενα μου που ηταν z1000 και tdm..πλεον με εχει συνηθησει σαν οδηγο και εκεινη εχει μαθει να καθετε αλλα να κρατιεται απο μενα λογω τιμονιου ορθιου.. κανουμε πολλα χλμ οποτε εχει καλο καιρο και καθε κυριακη ειμαστε μαζι..μια μερα ομως καναμε μια βολτα μες στην αθηνα με ενα k4 1000 και δεν την παλεψαμε καθολου..θα συνηθησει η θα πρεπει να πηγαινω βολτες με το κουτι οποτε ειμαι μαζι της?μεσα στην αθηνα κυκλοφορουμε πολυ σπανια.. ξερω οτι το μηχανακι ειναι αποκλειστικα για μονοσελο,αλλα θελω να κανω καμια βολτα με την γυναικα και θελω να το παρω και επειγοντως για ευνοειτους λογους.. πειτε..! | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
Τόπος : καλοκαιρινος Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : παντα! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:14 | |
| α και η χρηση που κανω οταν ειμαι μονος ειναι αγιο,επιδαυρο,αεροδρομιο ,πιστα μεγαρα και καμια βουτα κανα ανυσηχο βραδυ.. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:15 | |
| επεισης αν μπορειται πειτε και την γνωμη σας για αγορα κ6 η κ7..σε αυτα τα λεφτα ειμαι.. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:17 | |
| φίλε μου η πίσω θέση σε κ7 είναι πολύ άνετη (έχω πάει βόλτες με κ7) δεν θα έχει πρόβλημα η γυναικά σου!! για το κ6 δεν ξέρω άλλα είναι σχεδόν ίδια..στην θέση, | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:20 | |
| το να κρατιεται απο το τεποζιτο θα το συνηθισει?γιατι 2 χρονια που ανεβαινει δεν το εχει αγγιξει ποτε! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 19:21 | |
| - stavrosz έγραψε:
- το να κρατιεται απο το τεποζιτο θα το συνηθισει?γιατι 2 χρονια που ανεβαινει δεν το εχει αγγιξει ποτε!
είναι πολύ βολική σου λέω!! δεν θα κατεβαίνει | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 22:41 | |
| Καλως τον Σταυρακο μας,θα απογοητευθει Σταυρο δεν παλευεται πισω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια,πριν κανεις οτιδηποτε δανεισου για μια βολτα απο καποιον (ζητα απο το αφεντικο σου) :vwrv: βλεποντας κ κανοντας. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 22:52 | |
| μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος..! ειχες θεμα σακη στις βολτες?οπως και να εχει θα το παρω.. η μηχανη ειναι τροπος ζωης και οι γυναικες μας ας προσαρμοστουνε σε αυτο! | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 23:26 | |
| | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Δευ 30 Μαρ 2009, 23:42 | |
| δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση,αρκει να ειναι value for money και χαρτι..τα υπολοιπα θα τα κανω εγω.. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 10:38 | |
| - stavrosz έγραψε:
- μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος..!
οπως και να εχει θα το παρω.. η μηχανη ειναι τροπος ζωης και οι γυναικες μας ας προσαρμοστουνε σε αυτο! Ρε τρελε αφου το εχεις αποφασισει τι μας ρωτας?Αντε καλοριζικο κ για μενα κ6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 13:13 | |
| | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 15:12 | |
| αν δεν την βολευει η θεση υπαρχει και αλλη λυση...μαθε την να οδηγει και παρτης ενα ιδιο να τα βλεπεις και τα 2 μαζι και να τα καλαρωνεις | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 16:45 | |
| | |
|
| |
pissaman Normal gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Εκεί... Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 91 Αγωνιζόμενος : Αγίου και εγώ σαν τον Kostagym Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 17:42 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Καλως τον Σταυρακο μας,θα απογοητευθει Σταυρο δεν παλευεται πισω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια,πριν κανεις οτιδηποτε δανεισου για μια βολτα απο καποιον (ζητα απο το αφεντικο σου) :vwrv: βλεποντας κ κανοντας.
Σταύρο, όπως είπε και ο φίλος, όταν έρθει κανα Κ6 750 θα το κρατήσουμε κανα σκ μέσα και θα το πάρεις έναν άγιο να δεις με τα δικάβαλα πως πάει. Και να μου το δώσεις και εμένα που θέλω να δω κάτι τις μωρέ.... :aswe: :egrg: Α! και αν σου λέει ότι φοβάται, δώστην να την πάω ένα πάνω κάτω. Άλλωστε, μπορεί μόνος μου να σέρνομαι, αλλά στο δικάβαλο έχω ντοκτορά! :egrg: | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 18:27 | |
| - stavrosz έγραψε:
- μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος..!
ειχες θεμα σακη στις βολτες?οπως και να εχει θα το παρω.. η μηχανη ειναι τροπος ζωης και οι γυναικες μας ας προσαρμοστουνε σε αυτο! +100000000 αυτο ειπα και εγω οταν απο το φαζερ πηγα στο gixxer!!! | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 18:58 | |
| κ6 μαυρο τουμπανιασμενο ερχετε προς το σπιτι μαλλον αυτες τις μερες!
αντε να αξιωποιηθουμε λιγο! | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 19:43 | |
| - stavrosz έγραψε:
- κ6 μαυρο τουμπανιασμενο ερχετε προς το σπιτι μαλλον αυτες τις μερες!
αντε να αξιωποιηθουμε λιγο! νομιζω σε εφτιαξα ε? αποψε θα πας να το δεις? | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 31 Μαρ 2009, 19:56 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τετ 01 Απρ 2009, 00:06 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τετ 01 Απρ 2009, 00:09 | |
| - pissaman έγραψε:
- gixxersak έγραψε:
- Καλως τον Σταυρακο μας,θα απογοητευθει Σταυρο δεν παλευεται πισω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια,πριν κανεις οτιδηποτε δανεισου για μια βολτα απο καποιον (ζητα απο το αφεντικο σου) :vwrv: βλεποντας κ κανοντας.
Σταύρο, όπως είπε και ο φίλος, όταν έρθει κανα Κ6 750 θα το κρατήσουμε κανα σκ μέσα και θα το πάρεις έναν άγιο να δεις με τα δικάβαλα πως πάει. Και να μου το δώσεις και εμένα που θέλω να δω κάτι τις μωρέ.... :aswe: :egrg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Σαβ 04 Απρ 2009, 04:25 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- φίλε μου η πίσω θέση σε κ7 είναι πολύ άνετη (έχω πάει βόλτες με κ7) δεν θα έχει πρόβλημα η γυναικά σου!!
για το κ6 δεν ξέρω άλλα είναι σχεδόν ίδια..στην θέση, του Κ7... θα την ελεγα τελειος αβολη να σου πω την αληθεια.. χωρις να εχω δοκιμασει Κ6 αλλα σε σχεση με το Κ8 600 του Κ8 μου φαινοταν πολυθρονα!!! οσο για το ντεποζιτο... παλι απο εσενα θα κρατιετε η κοπελα σου απλα θα βαζει κοντρα τα χερια κοντρα στο φρενο | |
|
| |
salingaros Jr.gixxer
Τόπος : κρητη Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Αγωνιζόμενος : αυτοαποκαλουμε σαλινκαρος....μαντεξε γιατι!...παντως οχι γιατι θα μπορουσα να ημουν αγωνιζομενος Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Σαβ 04 Απρ 2009, 18:13 | |
| ασχολουμαστε με το τι μηχανακι και οχι τι τυπος ειναι ο συνοδηγος!..τι τυπος ειναι? η δικια μου στο xr δεν καθοταν ηταν αβολα λεει τα ποδια της....στο 640 δεν καθοταν πολυ ωρα...μουδιαζε απο τουσ κραδασμους...αλλα τα gs -tiger- που ειχαν αλλοι ηταν πολυ ωρεα ελεγε...οκ ηρθε η αλλαγη με gsr...γαματο μηχανακι....πολυθρονα σελλα....αλλα την ενοχλουσε ο αερας...καπου εκει αποφασησα..το μηχανακι για παρτη μου...η κοπελα γουσταρει να τα βλεπει αλλα οχι να τα ζειι...βολτα παμε και αλλιως...αντιθετος φιλος με 848 παει μαλιοκουβαρα ολη μερα και η κοπελα του αν δεν ερθει μαζι του τζατιζετε!!!!....απλα το γουσταρει.... | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τετ 08 Απρ 2009, 19:33 | |
| | |
|
| |
day600 Normal gixxer
Τόπος : Κορυδαλλός....απ'εξω! Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : ....εναντιον του Χαρου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr και δικαβαλο.. Τρι 05 Μάης 2009, 00:46 | |
| ολοι εχουμε ακουσει γκρινιες απο τις γυναικες μας....τι να τις κανουμε???? καποτε οταν ειχα πει σε ενα φιλο οτι η δικια μου επανω στο daytona βλεπει τις αλλες σε VStrom και TDM και ζηλευει...!τοτε αυτος μου εδωσε την απολυτη λυση!Τρεχεις και δεν προλαβαινει να τις δει!!! Τωρα η παρουσα κοπελια επανω στο 750 δεν μασαει λογο φυσικης καταστασης και του οτι φτανει ανετα τεποζιτο. Αλλα και διαφορετικα να ηταν τα πραγματα.....παλι αυτο που γουσταρω θα εκανα!!! | |
|
| |
| gsxr και δικαβαλο.. | |
|