Greek GSX-R forum
βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_l10βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_c10βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_l10βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_c10βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

βιδακια αναρτισης

Πήγαινε κάτω 
+12
ndim
Kydo
nasos-v
panosk8
JIMK7
T.R.E
landen
valentinosgsxr
Oikopedofagos
mistiriodis_tsantakias
DimSTriple
ultrasgsxr
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 30 Μάης 2011, 16:55

valentinosgsxr έγραψε:

Μην υποτιμας την νοημοσυνη του αλλου! Βιδακια, ρεγουλατοροι, αποσβεσεις, συμπιεσεις...ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο οποτε συζηταμε για αναρτησεις να παιζουμε με τις λεξεις και να μην βγαζουμε συννενοηση. Υπαρχουν τοσο πολλες και εγκιρες πληροφοριες στο ιντερνετ που οποιοσδηποτε ασχετος μπορει να γινει σχετικος μεσα σε μια-δυο μερες. Δεν ειναι δα και καμια επιστημη...οι περισσοτερες εννοιες της δυναμικης των αναρτησεων και της μετατοπησης του βαρους της μηχανης εξηγουνται και γινονται κατανοητες ακομη και απο την φυσικη της 1ης γυμνασιου!

τι φυσικη κ δυναμικη των αναρτησεων και μετατοπησης του βαρους βρε βαλεντινο μου λες? Shocked Suspect Suspect
εδω μιλαμε για πραξη,οχι θεωρια. κ μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα παντα.
προχωρας σε ρυθμιση μονο οταν εχεις ενα συγκεκριμενο προβλημα.

πχ,το μπροστινο δεν βυθιζεται αρκετα στο φρεναρισμα.
περναω απο σαμαρακια κ η αναρτηση δε προλαβαινει να διαβασει.
το μπροστινο ειναι σταθερο οταν φρεναρω ευθεια,αλλα οταν μπαινω στα φρενα υπο κληση ψαλιδιζει.
οταν ανοιγω γκαζι υπο κληση το πισω δε βγαζει τη δυναμη κατω κ ξεκολλαει αποτομα.
οταν μπαινω στο γκαζι στην εξοδο,νιωθω τη ροδα μπροστα να πλεει.
οταν βγαινω εξω το λαστιχο εχει ασυνηθηστη φθορα στο πελμα.

τα παραπανω δεν λυνονται με 2-3 κλικ που θα κανει καποιος αμα διαβασει 2 μερες στο ιντερνετ.
επιστημη δεν ειναι,ομως θελει μεγαλη εμπηρεια.

τωρα αν εσυ μπορεις να κατανοησεις και να γιατρεψεις ολα τα παραπανω με το βιβλιο της φυσικης της 1ης γυμνασιου,εγω δε μπορω.
απ ολα οσα εγραψα πριν αυτο καταλαβες οτι υποτιμαω τη νοημοσυνη του παιδιου?κανεις δε γεννηθηκε να τα ξερει ολα.
αυτο που προτρεπω να κανει, ειναι να μπορει να περιγραφει συγκεκριμενα το τι θελει,πριν πειραξει οτιδηποτε.
τελος,οπως ειδες τα εφερε ολα στις εργοστασιακες κ το προβλημα του λυθηκε.

file
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 30 Μάης 2011, 20:26

Τελως παντων...μ αυτα και μ αυτα μου ανοιξε η ορεξη για να ρυθμισω και το δικο μου. Ειναι κανεις που προσφερεται να βοηθησει? Αν δεν χαλασουμε το δικο μου θα φτιαξουμε και το δικο του! fafoutis
ultrasgsxr
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Αγωνιζόμενος : στη Θ.13

Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 30 Μάης 2011, 23:53

ΒΑΛΑΝΤΙΝΕ ΠΑΡΑΤΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Μάης 2011, 00:05

Οχι ρε φιλε, μην μασας...εχω μαθει να ρυθμιζω αναρτησεις απο τοτε που "κηδεψα" το παπι lol! Στην πραγματικοτητα δεν εχω ασχοληθει ακομη με το Κ7 (παρα μονο κατι ψιλα) γιατι δεν το χω χωσει στην πιστα. Στον δρομο οι μαμα ρυθμισεις μου κανουν για τις περισσοτερες των περιπτωσεων, αν ομως χρειαστει να "παιξω" με τα αλλα παιδια σε καμια φρεσκοστρωμενη ασφαλτο θα το ηθελα λιγο πιο σφιχτο.
thodoris
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thodoris

Άντρας Όνομα: : θεοδωρος βαγενας
Τόπος : λευκαδα
Αριθμός μηνυμάτων : 671
Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα..........
Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Μάης 2011, 19:25

καταρχην να πω οτι συμφωνο απολυτα με τον νασο και τον πανοκ8...
για να πω και εγω κατι απλο που θα βοηθηση στην κατανοιση της αναρτησης.
καταρχην αυτο που ζηταμε απο τις αναρτισεις μας ειναι ενα σωστο balans τις μοτοσυκλετας μας.δηλαδη να μην εχει μεγαλες μεταβολες η γεομετριατης στα φρενα και στην εισοδο μιας στροφης και στο γκαζι και στην εξοδο αυτης..
να ειναι οσο ποιο ισοροπιμενη γινετε.
τωρα για να αρχιζεις να ρυθμιζεις μια αναρτηση πρεπει να ξερεις τι ζητας απο αυτη.για καθε προβλημα στην συμπεριφορα υπαρχει και η λυση ακομα και στην μαμα αναρτηση.μπρορω να σου πω οτι θες αναλογα με αυτα που θα μου πεις εσυ οτι σου κανει..και επειδη δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες αφου δεν ξερω το προβλημα σου θα σου πω απλα οτι οταν αρχιζουμε μια ρυθμιση πχ μπροστα και σφιγκουμε την αποσβεση επαναφορας η επομενη κινηση ειναι να σφιξουμε την αποσβση συμπιεσης πισω.και το αντιθετο μετα με την αποσβεση συμπιεσης εμπρος.
ελπιζω να βοηθησα λιγο
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Σεπ 2011, 18:36

παιδες μηπως μπορει καποιος να μου γραψει τις εργοστασιακες ρυθμισεις για τα μπροστινα του κ7???
εχει μπει χερι και τα μπροστινα μου ειναι χαλια.νομιζω πως θα σπασει οταν πεφτω σε καμια λακουβα.......και δεν ξερω μηπως με αυτες τις ρυθμισεις που εχει τωρα δεν ειναι τυχαιο που ειναι ο δευτερος δεξιος κα8ρευτης που σε λιγο καιρο θα πεταχτει.............. thanks
http://www.kord.gr
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Σεπ 2011, 20:13

πρωτα θα σφιξεις ολες τις βιδες τερμα δεξια.
κ γυρνας προς τα αριστερα μετρωντας κλικ η στροφες.
αν θες να δεις τι ρυθμισεις εχει τωρα παρε ενα χαρτι κ σημειωνε στροφες κ κλικ
για καθε μια μπουκαλα.

προφορτιση.
( το πολυγωνο στη κορυφη της μπουκαλας) 3 γραμμες.

επαναφορα.
(με ισιο κατσαβιδι στη κορυφη της μουκαλας) βαλτο 2 κΛΙΚ προς τα αριστερα.

συμπιεση αργη.
(με ισιο κατσαβιδι στη βαση απ τις δαγκανες) 14 κλικ προς τα αριστερα.

συμπιεση γρηγορη.
(το πολυγωνο στη βαση απ τις δαγκανες) 3 στροφες προς τα αριστερα.

υγ. για το πολυγωνο θες 14αρι.
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Σεπ 2011, 01:19

Σωστος ο Πανος! Παντος τα μπροστινα μας στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι αρκετα σφιχτα και κοπανανε στις λακουβες. Εγω εχω μειωσει λιγο τις αποσβεσεις συμπιεσης και περισσοτερο της γρηγορης και μου φαινετε καλυτερο.
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Σεπ 2011, 11:31

ευχαριστω πανο να εισαι καλα φιλε!!!!!!!!!!!!
θα τα φτιαξω σημερα γιατι το λυπαμαι.........μολις ειμαι σε ανομαλο δρομο νομιζω πως θα διαλυσει!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.kord.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Σεπ 2011, 17:08

totoulis έγραψε:
ευχαριστω πανο να εισαι καλα φιλε!!!!!!!!!!!!
θα τα φτιαξω σημερα γιατι το λυπαμαι.........μολις ειμαι σε ανομαλο δρομο νομιζω πως θα διαλυσει!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο δεν παθενει τιποτα... ο κωλος σου και η μεση σου μονο την ακουνε...α ξεχασα ...και οι καρποι σου...
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Σεπ 2011, 18:09

αυτες οι ρυθμισεις κανουν και για το Κ5 1000;;;;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βιδακια αναρτισης   βιδακια αναρτισης - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Σεπ 2011, 00:04

boutser έγραψε:
αυτες οι ρυθμισεις κανουν και για το Κ5 1000;;;;

1000 κ5-κ6

εμπροσθια αναστηση

προφορτιση ελατηριων
3 γραμμες πανω

αποσβεση 11 κλικ απο τερμα σφιχτο

συμπιεση 16 κλικ απο τερμα σφιχτο

πισω αναρτηση

αποσβεση συμπιεσης 12 κλικ απο τερμα σιφτο

συμπιεση 14 κλικ απο τερμα σφιχτο

βιδακια αναρτισης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com