| 3 μερα γρουσουζιας | |
|
+6giXXXer mistiriodis_tsantakias Darksoul black rider valentinosgsxr ENDURASX 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Δευ 30 Μάης 2011, 21:51 | |
| Γιαυτο η μηχανη παντα στο πεζοδρομιο...ειναι γαιδουρια το ξερω αλλα οταν δεν υπαρχει ειδικος χωρος τι να κανουμε! | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 00:06 | |
| πακετο φιλε.εγω που σημερα δεν ειχα κορνα κ θα κανει καμια βδομαδα να μου βαλουν αλλη, μου κλεψανε δευτερη φορα τα αντιβαρα κ ειναι λιγο γρουσουζικες μερες.ειδα κ εναν συναδελφο με ενα v strom του οποιου του ειχαν σκισει ολη την σελα,μεχρι κ τον βαμβακα με ξυραφι.200 ευρω. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 00:16 | |
| - black rider έγραψε:
- πακετο φιλε.εγω που σημερα δεν ειχα κορνα κ θα κανει καμια βδομαδα να μου βαλουν αλλη, μου κλεψανε δευτερη φορα τα αντιβαρα κ ειναι λιγο γρουσουζικες μερες.ειδα κ εναν συναδελφο με ενα v strom του οποιου του ειχαν σκισει ολη την σελα,μεχρι κ τον βαμβακα με ξυραφι.200 ευρω.
σιγουρα εχει χαλασει?γτ κ μενα καποιες φορα σταματαει αλλα μετα απο πλυσιμο η φυσιγμα με πιστολι στο συνεργειο ερχετε στα ισια της για ριχτης τπτ μεσα να δεις παιζει κατα 99% να φτιαξει! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 00:28 | |
| κουτι σου εκατσε ...εχω κατι σπασμενα πλαστικα αμα σε ενδιαφερει ...και αλλα ανταλακτικα ..στα δανιζο ....και καταλαβενεις ;P | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 09:14 | |
| Πωωω ρε φιλε σε καταλαβαινω την ειχα πατησει κ γω με το Ζ...πραγματικα κατι τετοιοι ειναι για φαπες...ε απλα βαλτον να σου τα πληρωσει ολα τωρα οτι ειχε και δν ειχε το μηχανακι! | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 13:50 | |
| οχι η κορνα ηταν ελατωματικια,δεν εφταιγε ο διακοπτης.παιδια τι να πω,κουραγιο μας. | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 31 Μάης 2011, 20:44 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- κουτι σου εκατσε ...εχω κατι σπασμενα πλαστικα αμα σε ενδιαφερει ...και αλλα ανταλακτικα ..στα δανιζο ....και καταλαβενεις ;P
Φιλος αν κανει μ@λ@κι@ θα σου στειλω πμ για πραγματακια!!! | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 28 Ιουν 2011, 01:58 | |
| Τελικα ο μουλος δεν εκανε δηλωση και εχει κρυφτει! Θα του την στεισω σπιτι του και αν κανει το παραμικρο θα μας γραψουν πρωτο σελιδα! Α σαν να μην εφτανε αυτο χθε το μοτορι εκαψε πηνια!! Οποιος εχει να πρωτεινει κατι ειμαι γεμετος αυτια! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 28 Ιουν 2011, 08:17 | |
| Παντελή το εργαλείο ...Καλά ξεμπερδέμεατα φιλαράκι! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 28 Ιουν 2011, 18:12 | |
| Kαλα αυτες τις γ@μwασφάλειες τι σκ@τα τις κανουν...Γι αυτο ειναι ειναι οι τιμημενες!Λες και θα τα βαλει απο την τσεπη του.
| |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 28 Ιουν 2011, 22:33 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Τελικα ο μουλος δεν εκανε δηλωση και εχει κρυφτει! Θα του την στεισω σπιτι του και αν κανει το παραμικρο θα μας γραψουν πρωτο σελιδα!
Α σαν να μην εφτανε αυτο χθε το μοτορι εκαψε πηνια!! Οποιος εχει να πρωτεινει κατι ειμαι γεμετος αυτια! φανταζομαι οτι εσυ ειχες ενημερωσει τις ασφαλιστικες... δεν το αφησες ετσι στον αερα οτι ο αλλος θα κανει δηλωση... αλλα ακομα και τωρα νομιζω οτι προλαβενεις να το δηλωσεις δεν εχει περασει πολυς καιρος...εχεις και μαρτυρες τους βενζιναδες που το ειδαν... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τρι 28 Ιουν 2011, 22:36 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τετ 29 Ιουν 2011, 13:31 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τετ 29 Ιουν 2011, 13:32 | |
| - Miou έγραψε:
- ENDURASX έγραψε:
- Τελικα ο μουλος δεν εκανε δηλωση και εχει κρυφτει! Θα του την στεισω σπιτι του και αν κανει το παραμικρο θα μας γραψουν πρωτο σελιδα!
Α σαν να μην εφτανε αυτο χθε το μοτορι εκαψε πηνια!! Οποιος εχει να πρωτεινει κατι ειμαι γεμετος αυτια!
φανταζομαι οτι εσυ ειχες ενημερωσει τις ασφαλιστικες... δεν το αφησες ετσι στον αερα οτι ο αλλος θα κανει δηλωση... αλλα ακομα και τωρα νομιζω οτι προλαβενεις να το δηλωσεις δεν εχει περασει πολυς καιρος...εχεις και μαρτυρες τους βενζιναδες που το ειδαν... Εχω ενημερωσει αλλα δεν βλεπω φως πουθενα!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Τετ 29 Ιουν 2011, 19:13 | |
| Ρε φιλε θα παω τωρα στον ασφαλιστη μου να παρω την πρασινη καρτα ο οποιος τυχαινει να ειναι και φιλος παιδικος.
Στειλε μου με ΠΜ εαν θες ακριβως ολη την φαση να μου πει τι να κανεις και για ακομα καλυτερα να σου στειλώ και το κινητο του | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 3 μερα γρουσουζιας Παρ 01 Ιουλ 2011, 18:51 | |
| - Jester έγραψε:
- Ρε φιλε θα παω τωρα στον ασφαλιστη μου να παρω την πρασινη καρτα ο οποιος τυχαινει να ειναι και φιλος παιδικος.
Στειλε μου με ΠΜ εαν θες ακριβως ολη την φαση να μου πει τι να κανεις και για ακομα καλυτερα να σου στειλώ και το κινητο του Και ομως μετα απο ενα μηνα με πηρε τηλ και κανονισαμε να βρεθουμε αυριο να κανουμε δηλωση!! Μαλλον την καλοσκεφτηκαι γιατι του ειπα τοι βρηκα που μενει!!! | |
|
| |
| 3 μερα γρουσουζιας | |
|