Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 5008 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: πως σας φαινεται αυτο..; Τρι 31 Μαρ 2009, 13:44
το βρήκα στο gixxer.com λέτε να είναι αληθινό..να κυκλοφορήσει ή είναι fotoshopia;; εγώ για fotoshopia το βλέπω πάντως γιατί είναι και πολύ χαμηλό...ή μου φαίνεται όμορφο είναι σε γενικές γραμμές άλλα η μούρη του είναι κάπως
______________________________________________________ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η SUZUKI ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ!!!!!!
salingaros Jr.gixxer
Τόπος : κρητη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Αγωνιζόμενος : αυτοαποκαλουμε σαλινκαρος....μαντεξε γιατι!...παντως οχι γιατι θα μπορουσα να ημουν αγωνιζομενος Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2009
μμμ....και ελεγα της γιαγιας μου να μην πεταξει εκεινη την παλια ντουλαπα... οτι κινιτηρα και να του βαλουν οσο καλα και α πιγενει.....ειναι ΘΕΟΧΟΝΤΡΟ!