Greek GSX-R forum
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_l10ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_c10ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_l10ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_c10ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!

Πήγαινε κάτω 
+45
zed660
krosfala
brwmogazos
bonepeeler
poulitzer
k_o_s_t_a_s
noodles
Chrisk6
topetwrx
Ghostakis
chrivas
Babis
k8 600 kk
Quazar
magfaria
cpantelo
ENDURASX
Black Eagle
GIORGIO7
jord136
JIMK7
landen
maikstain
Kydo
nasos-v
lotinia
tasosk4
Darksoul
boutser
giXXXer
T.R.E
stoui
opoulian
Miou
Oikopedofagos
paulosk
jmone
nktr
valentinosgsxr
GIXXERAKIAS
tasos1984
ripseventh
DrIoannis
GsxrPower
karagio
49 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 12 Ιουν 2014, 12:12

Με καθυστέρηση λίγων ημερών, τελικά είναι τα EBC FA188HH. Τα πήρα (80 ευρώ), αλλά δεν τα έβαλα ακόμη, μια που είδαμε ότι έχουν ακόμη ψωμί τα δικά μου για καμιά 1500 χιλ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.scooby.gr
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 11:29

topetwrx έγραψε:
Με καθυστέρηση λίγων ημερών, τελικά είναι τα EBC FA188HH. Τα πήρα (80 ευρώ), αλλά δεν τα έβαλα ακόμη, μια που είδαμε ότι έχουν ακόμη ψωμί τα δικά μου για καμιά 1500 χιλ.

Τελικά τα πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα, μια που ένα χρόνο πριν έγινε κακή εκτίμηση για το μπροστινά κόκκινα brembo που φορούσα, τα οποία είχαν ακόμη ψωμί.

Εντυπώσεις...

Τα BREMBO καταρχήν ήταν λιγότερο δυνατά ζεστά από τα εργοστασιακά τοκικο, αλλά πιάνανε καλύτερα κρύα. Γενικά θα έλεγα ότι είχαν την ίδια απόδοση κρύα-ζεστά. Αυτό ας το κρατήσουμε....

Τα EBC σφυρίζουν πολύ (προφανώς πιο αγωνιστικά), περισσότερο από τα εργοστασιακά που επίσης σφύριζαν και δουλεύουν από όσο θυμάμαι παραπλήσια! Δηλαδή όσο ζεσταίνονται (με ένα δυνατό φρενάρισμα) αυξάνει και το άρπαγμα-δύναμη! Πλέον η δύναμη των 2 δαχτύλων περισσεύει, όταν με τα BREMBO δεν.... Τελικά όμως αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό και το λέω γιατί είχα μια δυσάρεστη εμπειρία που με προβλημάτισε. Ίσως φταίω και εγώ φυσικά που δεν τα συνήθισα ακόμη, οπότε θα επανέλθω. Πήγαινα με καμιά 260 και πλησιάζοντας σε στροφή των 110-120 φρενάρω εγκαίρως και λέω ας κάνω ένα δυνατό φρενάρισμα! Πιέζω παραπάνω (με 2 δάχτυλα), μου μπλοκάρει μπροστινός στα 160 (κάπου εκεί) και διπλώνει λίγο το τιμόνι όπως ήταν φυσικό! Αμέσως αφήνω και όλα ΟΚ! Παρόλα αυτά τρόμαξα όμως γιατί με την ίδια πίεση στη μανέτα αυξήθηκε η δύναμη πέδησης με αποτέλεσμα το παραπάνω!!! Με λίγα λόγια θέλει προσοχή πλέον μείωση της πίεσης της μανέτας. Επίσης στο δημόσιο δρόμο τα φρένα μας δεν είναι πάντα ζεστά και με τέτοιου είδους τακάκια πρέπει να έχουμε το νου μας μια που αλλάζει η συμπεριφορά τους και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον αναβάτη σε σχέση με ένα τακάκι που έχει σταθερή απόδοση! Θα το δω ξανά στην πράξη για να δω πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι προσαρμογή μου στη σωστή πίεση της μανέτας ανάλογα την κατάσταση που είναι τα τακάκια. Στη πίστα που θα είναι ζεστά συνέχεια τα φρένα πιστεύω ότι θα είναι πιο ομαλά τα πράγματα.

Σας έχει προβληματίσει εσάς ποτέ το παραπάνω;; Rolling Eyes
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 16 Ιουν 2015, 21:58

Στο δρόμο πράγματι θέλει πιο προοδευτικό τακάκι και με καλή απόδοση κρύο-ζεστό. Παραθέτω παρακάτω διάγραμμα δύναμης/θερμοκρασίας της Vesrah ανάλογα τον τύπο στα τακάκια της.
Έχω δοκιμάσει RJl και τώρα SRJL XX. Τα πρώτα είναι εξαιρετικά στο δρόμο και αρκετά καλά στην πίστα. Τα δεύτερα είναι από άλλο πλανήτη στην πίστα και θέλουν ζέσταμα για να δουλέψουν στο δρόμο.

http://www.vesrah.com/new_pa5.gif
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 17 Ιουν 2015, 10:18

DrIoannis έγραψε:
Στο δρόμο πράγματι θέλει πιο προοδευτικό τακάκι και με καλή απόδοση κρύο-ζεστό. Παραθέτω παρακάτω διάγραμμα δύναμης/θερμοκρασίας της Vesrah ανάλογα τον τύπο στα τακάκια της.
Έχω δοκιμάσει RJl και τώρα SRJL XX. Τα πρώτα είναι εξαιρετικά στο δρόμο και αρκετά καλά στην πίστα. Τα δεύτερα είναι από άλλο πλανήτη στην πίστα και θέλουν ζέσταμα για να δουλέψουν στο δρόμο.

http://www.vesrah.com/new_pa5.gif

Πολύ ενδιαφέρον το διάγραμμα γιατρέ!!Wink Φαντάζομαι ότι λίγο-πολύ έχουν κάτι αντίστοιχο για τα τακάκια τους όλες οι σοβαρές εταιρείες. Rolling Eyes
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 10 Νοε 2015, 16:09

ειμαι για αλλαγη τακακιων. πιο καλο παιδι θα μου πει τον τυπο απο τα dunlopad για να μη ζαληζω την υπαλληλο? Smile
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 10 Νοε 2015, 16:19

πες τα με χρωματα

πρασινο ή μπλε τα μαλακα και κοκκινα τα μεταλλικα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 10 Νοε 2015, 16:46

καλως... okk
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΔευ 08 Φεβ 2016, 20:19

Τι θα μου προτεινατε για τακακια εμπρος για κ9 1000 , χρηση σκ και εθνικη .
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 09 Φεβ 2016, 22:09

εβαλα dunlopad rdp947. εδω και 3κ χλμ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. πολυ καλυτερο φρενο σε σχεση με τα στοκ τακακια που ειχα πριν. στην αρχη κοντεψα να κανω εντο 3-4 φορες χωρις να το θελω. Smile
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 10 Φεβ 2016, 07:32

vaggelis600 έγραψε:
εβαλα dunlopad rdp947. εδω και 3κ χλμ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. πολυ καλυτερο φρενο σε σχεση με τα στοκ τακακια που ειχα πριν. στην αρχη κοντεψα να κανω εντο 3-4 φορες χωρις να το θελω. Smile

Ποσο σου κοστισανε φιλε και τα δυο σετ μπροστα ?
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 10 Φεβ 2016, 10:53

Είχα βάλει vesrah rjl και ήταν εκπληκτικά. Αν τα βρεις δοκίμασέ τα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΔευ 22 Φεβ 2016, 16:02

k_o_s_t_a_s έγραψε:
vaggelis600 έγραψε:

Ποσο σου κοστισανε  φιλε και τα δυο σετ μπροστα ?

νομιζω πως κοστιζουν 37 ευρω το σετ (απο πισσαρη τα ειχα παρει, μπες στο site του). Smile
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

Άντρας Όνομα: : Σωκράτης
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 23 Φεβ 2016, 02:03

vaggelis600 έγραψε:
k_o_s_t_a_s έγραψε:
vaggelis600 έγραψε:

Ποσο σου κοστισανε  φιλε και τα δυο σετ μπροστα ?

νομιζω πως κοστιζουν 37 ευρω το σετ (απο πισσαρη τα ειχα παρει, μπες στο site του). Smile

Φοράω και εγώ dunlopad κοκκινα(racing),τρομερό τακάκι.Πολύ καλύτερο από το μαμα κρύο και οταν ζεσταθεί πολλά κατα λάθος έντο.Βέβαια αν θυμαμαι καλά είχαν βγεί αρκετά ακριβότερα από οτι λεει το παιδί πιο πάνω(120 ευρώ νομίζω).Τα άξιζουν όμως. Very Happy
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 23 Φεβ 2016, 10:07

Θα προτεινα τα sdp τα πρασινα...ακομα πιο ωραιο φρενο
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 23 Φεβ 2016, 11:47

καλο και το πρασινο αλλα πολυ μαλακο τακακι
τελειωνει γρηγορα και δεν εχει τοσο δυνατο δαγκωμα
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 23 Φεβ 2016, 21:15

Δαγκωμα το ιδιο μην σου πω και καλυτερο
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 24 Φεβ 2016, 13:33

Για πειτε ποιος εμπορευεται τα SDP πλεον γιατι το εχω χασει λιγο.
Ηξερα για πισσαρη αλλα τωρα δεν ξερω τι γινεται...
Οταν τα ειχα βαλει τα ειχα παρει απο αγγλια σχεδον 35ευρω φθηνοτερα.
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 24 Φεβ 2016, 18:54

Βαλεντης ψυχογιος
Φερνουν και τα liqui molly
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 785
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 11:44

EBC GPFAX Smile
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 12:20

δεν δουλευουν αυτα αμα ειναι κρυα
τα εχω δοκιμασει και αυτα
ασε οτι ειναι αρκετα πιο ακριβα απο τα dp
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 785
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 21:14

Miou έγραψε:
δεν δουλευουν αυτα αμα ειναι κρυα
τα εχω δοκιμασει και αυτα
ασε οτι ειναι αρκετα πιο ακριβα απο τα dp

ναι αλλά όταν ζεσταθούν λιγουλάκι bounce bounce bounce

Και ναι, είναι πανάκριβα. Υπερβολικά ακριβά θα έλεγα.
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 20 Ιουλ 2016, 09:47

topetwrx έγραψε:
topetwrx έγραψε:

Τελικά τα πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα, μια που ένα χρόνο πριν έγινε κακή εκτίμηση για το μπροστινά κόκκινα brembo που φορούσα, τα οποία είχαν ακόμη ψωμί.

Εντυπώσεις...

Τα BREMBO καταρχήν ήταν λιγότερο δυνατά ζεστά από τα εργοστασιακά τοκικο, αλλά πιάνανε καλύτερα κρύα. Γενικά θα έλεγα ότι είχαν την ίδια απόδοση κρύα-ζεστά. Αυτό ας το κρατήσουμε....

Τα EBC σφυρίζουν πολύ (προφανώς πιο αγωνιστικά), περισσότερο από τα εργοστασιακά που επίσης σφύριζαν και δουλεύουν από όσο θυμάμαι παραπλήσια! Δηλαδή όσο ζεσταίνονται (με ένα δυνατό φρενάρισμα) αυξάνει και το άρπαγμα-δύναμη! Πλέον η δύναμη των 2 δαχτύλων περισσεύει, όταν με τα BREMBO δεν.... Τελικά όμως αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό και το λέω γιατί είχα μια δυσάρεστη εμπειρία που με προβλημάτισε. Ίσως φταίω και εγώ φυσικά που δεν τα συνήθισα ακόμη, οπότε θα επανέλθω. Πήγαινα με καμιά 260 και πλησιάζοντας σε στροφή των 110-120 φρενάρω εγκαίρως και λέω ας κάνω ένα δυνατό φρενάρισμα! Πιέζω παραπάνω (με 2 δάχτυλα), μου μπλοκάρει μπροστινός στα 160 (κάπου εκεί) και διπλώνει λίγο το τιμόνι όπως ήταν φυσικό! Αμέσως αφήνω και όλα ΟΚ! Παρόλα αυτά τρόμαξα όμως γιατί με την ίδια πίεση στη μανέτα αυξήθηκε η δύναμη πέδησης με αποτέλεσμα το παραπάνω!!! Με λίγα λόγια θέλει προσοχή πλέον μείωση της πίεσης της μανέτας. Επίσης στο δημόσιο δρόμο τα φρένα μας δεν είναι πάντα ζεστά και με τέτοιου είδους τακάκια πρέπει να έχουμε το νου μας μια που αλλάζει η συμπεριφορά τους και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον αναβάτη σε σχέση με ένα τακάκι που έχει σταθερή απόδοση! Θα το δω ξανά στην πράξη για να δω πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι προσαρμογή μου στη σωστή πίεση της μανέτας ανάλογα την κατάσταση που είναι τα τακάκια. Στη πίστα που θα είναι ζεστά συνέχεια τα φρένα πιστεύω ότι θα είναι πιο ομαλά τα πράγματα.

Σας έχει προβληματίσει εσάς ποτέ το παραπάνω;; Rolling Eyes

Σκεφτομαι να κανω το σερβις των 12 000 Km τώρα στα 10 000 και με την ευκαιρία να βάλω και καποιο καλύτερο τακάκι.

Το πίσω προφανως ειναι ακομα ντουρασελ απο πάστα, τα μπροστινά τα βλεπω μεσιασμένα απο πάστα.

Σκέφτομαι λοιπόν για κάτι καλύτερο και προοδευτικό για συνθήκες πόλης όπου δεν θα ήθελα να μπλοκάρω κανένα μπροστινό άτσαλα.

Τα μαμα η αλήθεια είναι οτι μου φάινονται λίγα και οτι ασκώ αρκετή δύναμη στην μανέτα για να επιβραδύνω...

Να κρατήσω τα μαμα που έχουν ακόμη μπόλικα ψωμιά?

Να πάω σε EBC Πάστα και ποιά?

η σε κάποια άλλη μαρκα-πάστα και ποιά?

Μαι μικρή βελτίωση θέλω, όχι να αλλαξω εντελώς την συμπεριφορά της μοτό!

Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤετ 20 Ιουλ 2016, 10:16

εγω θα κραταγα τα τακακια μεχρι να τελειωσουν
οπως και κανω παντα δλδ

ebc εχει 2 παστες τα faxxxHH και τα epfaxxxHH που δεν σου κανουν
δοκιμασε και dp sdp ή rdp μαλλον τα sdp θα σου κανουν καλυτερα ειναι πιο ομαλο τακακι
εγω προτιμω τα κοκκινα rdp
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 07 Μαρ 2017, 13:16

Πριν 2 εβδομάδες σχεδόν πέρασα καινούρια τακάκια. Όπως είχα γράψει ξανά πριν είχα τα EBC FA188HH, τα οποία στην αρχή ήταν τόσο δυνατά που με τρόμαζαν. Στην πορεία με Σέρρες μέσα, προφανώς κάηκαν και η απόδοσή τους μειώθηκε αισθητά. Φρενάριζαν μεν αλλά…. Επίσης κάνανε γενικά πολύ θόρυβο λες και τριβόταν μέταλλο με μέταλλο, αν και αυτό δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα! Φρένο να έχουμε και ο θόρυβος….

Μέχρι τώρα και με την σειρά που τα είχα, δοκίμασα τα εξής:
ΤΟΚΙΚΟ τα εργοστασιακά, μια που έτσι την αγόρασα
BREMBO κόκκινα
EBC FA188HH

Από αυτά τα τρία κατέληξα περιέργως και κόντρα σε όλα αυτά που άκουγα στα εργοστασιακά ΤΟΚΙΚΟ, μια που από τα παραπάνω 3 ήταν αυτά που με ικανοποίησαν περισσότερο χωρίς να καίγονται. Να σημειώσω ότι τα EBC FA188HH βγήκαν σπασμένα σε μεγάλο βαθμό. Προφανώς από την καταπόνηση, αν και δεν θεωρώ ότι τα καταπόνησα τόσο πολύ.

Όντως στην βόλτα που έκανα επιβεβαιώθηκε η αίσθηση που είχα πριν από 4,5 χρόνια., όπου όσο φρενάριζες τόσο δυνάμωνε και η πέδηση από την αύξηση της θερμοκρασίας. Με λίγα λόγια πολύ δυνατά. Αν και στην βόλτα των 200 χιλ. τα έστρωνα, η δύναμη τους φάνηκε ότι ήτα πάρα πολύ όσο ζεσταινόντουσαν με αποτέλεσμα πλέον να πρέπει να προσαρμοστώ, μια που το μπλοκάρισμα έρχεται πολύ εύκολα. Μάλιστα όταν ζεσταθούν σφυρίζουν λίγο, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα που είχα. Σε ήρεμες ταχύτητες δεν κάνουν καθόλου θόρυβο και δεν με κοιτάνε πλέον όλοι στην πόλη περίεργα! Οπότε έως τώρα υπέρ ευχαριστημένος. Μένει να επιβεβαιωθεί και η αντοχή τους μετά από κάψιμο.

Να πω ότι την προτελευταία βόλτα που έκανα την έκανα με ένα φίλο με ένα VFR 800 του 2000. Το οδήγησα για λίγο και έπαθα πλάκα από τα φρένα του! Κυρίως από το αρχικό δάγκωμα και την αίσθηση στην μανέτα. Η δικιά μου είναι σπογγώδης σε αίσθηση, με μεγάλη διαδρομή και δεν μου αρέσει. Δυστυχώς αυτό με ξενέρωσε λίγο, μια που πλέον με ενοχλεί περισσότερο η αίσθηση των δικών μου φρένων. Τι ήθελα και το οδήγησα;;; Rolling Eyes
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!   ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!! - Σελίδα 5 EmptyΤρι 07 Μαρ 2017, 14:26

Δοκίμασε καλή εξαέρωση στο σύστημα φρένων. Έτσι ίσως βελτιωθεί λίγο.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΒΟΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ
» τακάκια;
» τακακια για κ3 1000

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com