| Αγανακτησμενοι Gixxer's. | |
|
+11potis Mtec pangi kosta2105 magfaria Lelos69 κολτρέϊν valentinosgsxr mistiriodis_tsantakias maikstain black rider 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 11:26 | |
| καλημερα σας.τι θα λεγατε να κανονισουμε μια απο τις προσεχης ημερες να σκασουμε στο Συνταγμα με τα τερατακια μας.οι Χαρλεαδες πηγανε,οι μοτοσυκλετιστες πηγανε,γιατι οχι και εμεις?συγχωρεστε με αν καποιος προσβαλεται με το εν λογο θεμα κ ειναι αντιθετος σε αυτο που γινεται. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 12:14 | |
| μα γιατι να προσβληθει καπιος υπαρχουν... | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 12:31 | |
| καλα αυτο εννοειται.τι λετε θα σκασουμε???? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 14:08 | |
| καλα οταν πρην σχεδον 2 βδομαδες σχολιασα κ εκραξα σε σχετικο θεμα κανεις δεν απαντησε κ δεν ειρθε ....τορα δλδ που πιγανε η χαρλεαδες το σκευτικατε ??? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 14:27 | |
| Η αγανακτηση πρεπει να φανει στις καλπες. Οσο και να βαραμε τις κατσαρολες, αν δεν βρεθει ηγετης τσαμπουκαλεμενος και αποφασισμενος να κανει το σωστο, δεν θα εχουμε μελλον.
Εγω τουλαχιστον την κατσαρολα μου και το σαλιο μου δεν τα χαραμιζω για τα μουτρα τους! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 14:30 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Η αγανακτηση πρεπει να φανει στις καλπες. Οσο και να βαραμε τις κατσαρολες, αν δεν βρεθει ηγετης τσαμπουκαλεμενος και αποφασισμενος να κανει το σωστο, δεν θα εχουμε μελλον.
Εγω τουλαχιστον την κατσαρολα μου και το σαλιο μου δεν τα χαραμιζω για τα μουτρα τους! +600 | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 14:35 | |
| το περιμενα οτι δεν θα ειχα θετικες απαντησεις.εγω βασικα πηγαινω τις κυριακες επειδη μπορω.δεν εκραξα κανεναν,κ η αγανακτηση δεν πρεπει να φανει μονο στις καλπες αλλα κ μπροστα τους.κ δεν το ειπα επειδη πηγανε οι χαρλεαδες,το ειπα γενικα σαν ομαδα να παμε.εσεις αποφασιζεται. :( | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 14:41 | |
| Ουτε το διανοηθηκα να σε παρεξηγησω φιλε Γιωργο. Ηθελα να γραψω απλως την αποψη μου για το κινημα και τιποτα παραπανω. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 20:24 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Η αγανακτηση πρεπει να φανει στις καλπες. Οσο και να βαραμε τις κατσαρολες, αν δεν βρεθει ηγετης τσαμπουκαλεμενος και αποφασισμενος να κανει το σωστο, δεν θα εχουμε μελλον.
Εγω τουλαχιστον την κατσαρολα μου και το σαλιο μου δεν τα χαραμιζω για τα μουτρα τους! Τσαμπουκαλεμενος και αποφασισμενος μονο ο Γ. Παπαδοπουλος ηταν ...κακα τα ψεμματα...και αλλος με αυτα τα δυο επιθετα που χρησιμοποιεις δεν θα βρεθει(δυστυχως η ευτυχως) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 21:31 | |
| Δεν υπονοησα κανεναν δικτατορα-φασιστα και τα λοιπα αρπακτικα της συνομοταξιας. Χρειαζομαστε εναν ανθρωπο που να βαζει τα συμφεροντα της μεσαιας και χαμηλης ταξης στην ιδια μοιρα με των πολυεθνικων-τραπεζων-βιομηχανων-εφοπλιστων. Επιτελους να παψει το παραδοξο του να ψηφιζουν οι πολλοι και τελικα να υπηρετουνται οι λιγοι απο τις κυβερνησεις μας! Αυτο το απλο δηλαδη δεν μπορει να συμβει μεσα στα πλαισια μιας δημοκρατιας? Πιστευω οτι μπορει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Κυρ 05 Ιουν 2011, 22:58 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Δευ 06 Ιουν 2011, 00:29 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Δευ 06 Ιουν 2011, 03:00 | |
| παντος οπιος θελει παρεα για κατο χτυπαει ενα τηλ κ ερχετε με το παρεακιμ | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Δευ 06 Ιουν 2011, 10:03 | |
| εγω ειμαι απο την αρχη στο συνταγμα,την παρασκευη εγινε μια ωραια και μεγαλη μοτοπορεια κρατησε 2 ωρες πολλες μηχανες και σχεδον σε ολλη την αθηνα.οσο προλαβα να δω ειμουνα το μονο gixxer ! στην επομενη να το βαλουμε εδω και οποιος θελει ερχετε ! | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Δευ 06 Ιουν 2011, 13:21 | |
| μεσα ειμαι.εγω ειχα παει την κυριακη αλλα με τα ποδια. | |
|
| |
kosta2105 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Δευ 06 Ιουν 2011, 17:53 | |
| μεσα και εγω... | |
|
| |
pangi Jr.gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Τρι 07 Ιουν 2011, 09:35 | |
| Δυσκολο να σου απαντησω μεσα απο λιγες γραμμες και μαλιστα σ ενα φορουμ που δεν του αξιζει να ανοιγουμε πολιτικες κουβεντες. Σου απανταω μονο πως βλεπω παντα με καχυποπτο ματι τον ακεφαλο οχλο για πολλους λογους και το αφηνω εδω... | |
|
| |
kosta2105 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Τρι 07 Ιουν 2011, 16:54 | |
| valentinosgsxr όποιος δε θέλει δεν έρχεται..γιατι όπως το είπες κι εσύ, το forum δεν είναι για πολιτικές συζητήσεις , αλλα για να κανονίσουμε εμεις, ο ακέφαλος όχλος του να συναντηθούμε. | |
|
| |
Mtec Normal gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Turboland Αριθμός μηνυμάτων : 87 Hμερομηνία εγγραφής : 17/02/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Τρι 07 Ιουν 2011, 16:58 | |
| Μα νομιζω η αγανακτηση του κοσμου δεν εχει πολιτικο οφελος Η πολιτικο προσωπο - ειναι μια απεικονιση της σημερινης πραγματικοτητας. Και επισης προσωπικη μου γνωμη ειναι πως οσοι πανε Συνταγμα δεν πανε για να δειξουν ποιοι φταινε αλλα πανε για να δειξουν οτι επιτελους καταλαβαινει ο κοσμος οτι φταιει ολο το πολιτικο συστημα και κατι πρεπει να αλλαξει πλεον. Αν και πανω σε αυτο κρινω οτι πρεπει να αλλαξουμε πρωτα εμεις οι πολιτες μυαλα και ολα μετα θα φτιαξουν προς το καλυτερο.. Oσο για το να κατεβουμε στο Συνταγμα συντεταγμενα σαν φορουμ/κοινοτητα, πρεπει να παρθει θεωρω σαν αποφαση απο την διοικηση. Εαν θελουμε να παμε σε επιπεδο φιλικο/γνωστου πχ τοτε οσοι θελουν κανονιζουν με πμ Η απο εδω και ολα κομπλε Εγω να ρθω αλλα με μηχανη δεν θα θελα, εαν γινουν επεισοδια καποια στιγμη θα ψαχνει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα και φοβαμαι οσο να ναι.. | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Τετ 08 Ιουν 2011, 16:35 | |
| σαφώς όλοι είναι αγανακτισμένοι "ή οι περισσότεροι τουλάχιστον" με όσα βιώνουμε. Αλλά αυτό το πραγμα δεν το καταλαβαίνω: δηλαδή πρεπει να κάνει ο καθένας παρέλαση με το όχημά του για να δείξει οτι αντιδρά στα μέτρα? έχουν καταντήσει όλη αυτήν την διαμαρτυρία ένα ατελείωτο τσίρκο που μοιάζει με το μεγαλύτερο λουνα παρκ που στήθηκε στο σύνταγμα και γενικότερα στην ελλάδα!!! δεν μπορώ να πηγαίνω και να βλέπω ποπ κορν , βρώμικο σαντουιτσ, μπαλόνια, σημαίες, τύπους με ξυλοπόδαρα, μοτοσυκλετιστές και οτι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας!!!!! δηλαδή οι αγρότες πρέπει να κάνουν πορεία με τα τρακτέρ, οι βοθρατζήδες με τα βυτία τους και πάει λέγοντας;; αν κανονίσετε να πάμε προτείνω να κατεβούμε χωρίς gixxer αλλά μόνο ως μια μεγάλη παρέα που άλλωστε είμαστε.
σορρυ για το μέγεθος αλλά αν δείχνουμε (εμείς ο κόσμος) οτι είμαστε σαν τσίρκο έτσι θα μας αντιμετωπίζουν.. | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Πεμ 09 Ιουν 2011, 21:55 | |
| Ειμαι μεσα να κατεβουμε.. αλλα με μηχανες των 10.000ε και πανω δεν θα φανουμε και πολυ αγανακτισμενοι.. Οπως και ναχει την κυριακη εκει θαμαι! | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Παρ 10 Ιουν 2011, 00:03 | |
| - Big Daddy έγραψε:
- Ειμαι μεσα να κατεβουμε.. αλλα με μηχανες των 10.000ε και πανω δεν θα φανουμε και πολυ αγανακτισμενοι..
Οπως και ναχει την κυριακη εκει θαμαι! φιλε μου χωρις παρεξηγηση αυτα τα 10.000ε τα δουλεψαμε και τα πηραμε δεν τα κλεψαμε...ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλεψα δυο χρονια για να την παρω γιατι αυτη ειναι η μονη κ@υλα στη ζωη μ και η γονεις μ δε γουσταρανε μια...φετος προβλεπεται να μη δουλεψω καθολου γιατι καποιοι θελησαν να μας πουλησουν σαν κρατος για να πλουτησουν με αποτελεσμα να μη μπορω να τη συντηρησω και να την πουλησω...εκει θα ειμαστε ολοι με τις κουκλαρες μας γιατι κι εμεις ειμαστε αγανακτισμενοι...φιλικα παντα!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Παρ 10 Ιουν 2011, 03:37 | |
| φιλικα κ απο εμενα φιλε δημητρη ...διπλομα δεν εχεις ....και δεν χριαζεται να αναλυσο τα αρνιτικα κ της συνεπιες που μπορει να εχει καπιος τριτος απο εσενα(οχι απο μη γνωση οδηγησης αλλα απο μη καλυψη ασφαλιας π.χ.) καλο ειναι να αγανακτουμε αλλα να βλεπουμε κ τι κανουμε καθαρα φιλικα και απλος σε συζητηση να βρισκομασται ;P | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: Αγανακτησμενοι Gixxer's. Παρ 10 Ιουν 2011, 10:57 | |
| | |
|
| |
| Αγανακτησμενοι Gixxer's. | |
|