| f1 | |
|
+5Miou TheoDo R Darksoul Hlektrologos xrhstos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 00:30 | |
| εχω το εξης προβλημα μου αναβει το f1 και ειναι απο την πεταλουδα της εξατμισης καθως οταν ανοιγω τον διακοπτη και κανει check παει να γυρισει και σταματαει. αυτο το προβλημα το ειχα γιατι η μπαταρια μου ηταν παλια και ηθελε αλλαγη.οταν εβαζα το φορτιστη στην μπαταρια πανω στο μηχανακι και ανοιγα τον διακοπτη ηταν οκ δεν αναβε το f1. πηρα καινουργια μπαταρια varta και με το που την εβαλα συνεχισε να αναβει το f1 ,και σε αυτην με το που συνδεω τον φορτιστη και ανοιγω τον διακοπτη δεν αναβει το f1 και δουλευει κανονικα η πεταλουδα. η πεταλουδα και οι ντιζες της ειναι λαδομενες και δουλευουν μια χαρα. γεφυρωσα και τα δυο καλωδια κατω απο την σελα και δεν μου βγαζει καμια βλαβη. λετε να φταιει η μπαταρια? απο εικει που την πηρα μου ειπαν οτι δεν θελει φορτιση απλα ριχνεις τα υγρα και μετρας με το πολυμετρο και πρεπει να ειναι 12.7v οπως και ηταν.την δουλεψα για τρεις μερες και αφου το προβλημα παρεμενε την εβαλα και στον φορτιστη για φορτισμα αλλα παλι τα ιδια. πως μπορω να μετρησω την μπαταρια με πολυμετρο και τι μετρησεις πρεπει να παρω για να δω αν φταιει η μπαταρια? παντος η καινουρια μπαταρια εχει μεγαλη διαφορα οταν βαζω μπρος σε σχεση με την παλια περνει πολυ ευκολα και μου κανει εντυπωση με την πεταλουδα. | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 03:54 | |
| Για αρχη βραχυκυκλωσε τα καλωδια της φυσσας κατω απο την σελλα οπως στη εικονα παρακατω και δες τι κωδικο σου εμφανιζει στο κοντερ.Googlare τον κωδικο και θα δεις που εντοπιζεται το προβλημα. Αν δεν σου βγαζει κανενα σφαλμα οπως λες τοτε αποσυνδεσε την μπαταρια αφησε την μηχανη χωρις μπαταρια για κανα 5λεπτο και μετα συνδεσε την παλι και δες αν θα σου αναψει ξανα το fl. | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 03:57 | |
| Επισης αν η μπαταρια σου με τον διακοπτη στο off σου δειχνει πανω απο 12.3V ειναι μια χαρα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 04:40 | |
| ειχα δει ενα κ6-κ7 ειχε Fi κ μολις κουναγες τις ντιζες κατω απο την σελα του οδηγου εφτιαχνε μηπως εχουν κουνηθει οι ντιζες κ στο βγαζει!????? | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 14:31 | |
| εισαι για μπαταρια | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 11 Ιουν 2011, 15:54 | |
| - TheoDo R έγραψε:
- εισαι για μπαταρια
ma αφου εβαλε καινουργια ρε θοδωρα και παλι εχει προβλημα... | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: f1 Κυρ 12 Ιουν 2011, 13:18 | |
| τα εχω δοκιμασει ολα εχω βγαλει την μπαταρια την ξανα εβαλα ελεγξα τις ντιζες την πεταλουδα ολα δουλευου τελεια.το θεμα ειναι οτι μολις συνδεω την μπαταρια με φορτιστη και ανοιγω τον διακοπτη δεν μου αναβει ποτε f1 για αυτο λεω μηπως φταιει η μπαταρια. επισης εχω δοκιμασει την ωρα που ανοιγω τον διακοπτη και κανει check βοηθαω την πεταλουδα ελαφρα με το χερι και δεν αναβει το f1. εχω διαβασει καπου οτι μια σωστη μετρηση μπαταριας 12v ειναι μετα απο 24 ωρες αποσυνδεμενη απο την μηχανη γιατι αλλιως σου δειχνει παραπανω το οπιο και εκανα και μου εδειξε το πολυμετρο 12.9v. | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| |
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: f1 Κυρ 12 Ιουν 2011, 13:57 | |
| - xrhstos έγραψε:
- τα εχω δοκιμασει ολα εχω βγαλει την μπαταρια την ξανα εβαλα ελεγξα τις ντιζες την πεταλουδα ολα δουλευου τελεια.το θεμα ειναι οτι μολις συνδεω την μπαταρια με φορτιστη και ανοιγω τον διακοπτη δεν μου αναβει ποτε f1 για αυτο λεω μηπως φταιει η μπαταρια.
επισης εχω δοκιμασει την ωρα που ανοιγω τον διακοπτη και κανει check βοηθαω την πεταλουδα ελαφρα με το χερι και δεν αναβει το f1. εχω διαβασει καπου οτι μια σωστη μετρηση μπαταριας 12v ειναι μετα απο 24 ωρες αποσυνδεμενη απο την μηχανη γιατι αλλιως σου δειχνει παραπανω το οπιο και εκανα και μου εδειξε το πολυμετρο 12.9v. Εφοσων γραφεις κατι τετοιο μας λες οτι ο σερβομηχανισμος ζοριζεται.Δες μηπως ειναι πολυ τεντομενες οι ντιζες(πρεπει να εχουν εναν μικρο τζογο) | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: f1 Κυρ 12 Ιουν 2011, 14:02 | |
| - gat0s έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
- τα εχω δοκιμασει ολα εχω βγαλει την μπαταρια την ξανα εβαλα ελεγξα τις ντιζες την πεταλουδα ολα δουλευου τελεια.το θεμα ειναι οτι μολις συνδεω την μπαταρια με φορτιστη και ανοιγω τον διακοπτη δεν μου αναβει ποτε f1 για αυτο λεω μηπως φταιει η μπαταρια.
επισης εχω δοκιμασει την ωρα που ανοιγω τον διακοπτη και κανει check βοηθαω την πεταλουδα ελαφρα με το χερι και δεν αναβει το f1. εχω διαβασει καπου οτι μια σωστη μετρηση μπαταριας 12v ειναι μετα απο 24 ωρες αποσυνδεμενη απο την μηχανη γιατι αλλιως σου δειχνει παραπανω το οπιο και εκανα και μου εδειξε το πολυμετρο 12.9v. Εφοσων γραφεις κατι τετοιο μας λες οτι ο σερβομηχανισμος ζοριζεται.Δες μηπως ειναι πολυ τεντομενες οι ντιζες(πρεπει να εχουν εναν μικρο τζογο) ειχα δει ενα κ6-κ7 ειχε Fi κ μολις κουναγες τις ντιζες κατω απο την σελα του οδηγου εφτιαχνε μηπως εχουν κουνηθει οι ντιζες κ στο βγαζει!????? κουνατες με το χερι ανοιξε κλεισε διακοπτη κ θα δεις οτι φευγει το Fi!στο σελακι του οδηγου! | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: f1 Κυρ 12 Ιουν 2011, 14:09 | |
| δεν εχεις κανα γνωστο να δοκιμασεις μια αλλη μπαταρια :?: για να ξερεις σιγουρα αν φταει αυτη η οχι και μετα να πας παρακατω | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: f1 Δευ 13 Ιουν 2011, 12:56 | |
| παιδια θα δοκιμασω αυτα που μου λετε και σας ενημερώνω | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: f1 Δευ 13 Ιουν 2011, 20:12 | |
| να ρωτησω και εγω εδω κατι ...ωστε να μην ανοιγω αλλο θεμα... μου βγαζει f1 και καποιες φορες αναβοσβινει και δειχνει c24/27 δλδ IGNITION SIGNAL1-4 επειδει εχω βαλει το βαζζαζ και με το σιφτερ αυτο ειναι το προβλημα λογο του ρευματος?? | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: f1 Τετ 15 Ιουν 2011, 23:54 | |
| λοιπον παιδια λυθηκε το προβλημα ειχε δικιο ο gat0s.τελικα η μια ντιζα απο τις δυο ηταν πολυ σφιχτη και μολις την χαλαρωσα σταματησε να αναβει το f1. τωρα πως γινετε να εσφιξε μονη της δεν ξερω παντος τωρα ολα οκ ,και ευχαριστω για την βοηθεια σας | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: f1 Παρ 16 Σεπ 2011, 14:57 | |
| Για να μην ανοιγω αλλο θεμα χθες μου εβγαλε F1 το ειδα και πηγα χαλαρα.μολις σταματησα στο φαναρι εσβησα διακοπτη μετα ανοιξα παλι εβαλα μπρος και ολα οκ. τι να τσεκαρω?? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: f1 Παρ 16 Σεπ 2011, 15:25 | |
| οταν ξανα αναψει κανε αυτο που διχνει το δευτερο ποστ κ πες μας τον κοδικο που θα σου γραψει να σου πουμε τι εχει | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: f1 Σαβ 17 Σεπ 2011, 14:51 | |
| ναι να βραχηκυκλωσω τα καλωδια αλλα κανεις δεν ειπε με τον διακοπτη ανοικτο??πρωτα βραχηκυκλωνω και αναβω μετα??δεν χρειαζεται καθολου το κλειδι στον διακοπτη???πια ειναι η σωστη διαδικασια να μη γινει καμια πατατα.?? | |
|
| |
| f1 | |
|